Results 1 to 15 of 16
Thread: Σοβαρό πρόβλημα εμπιστοσύνης
-
30-05-2018, 00:19 #1
Σοβαρό πρόβλημα εμπιστοσύνης
Το τελευταιο καιρο ειμαι με μια κοπελα (πιο πριν ειχα πολλες σχεσεις γενικα) και ειμαστε μαζι 8 μηνες.Στα μεσα της θητειας μου ξεκινησαμε αυτη τη σχεση και ειμαστε ακομα μαζι.Εχω ενα τεραστιο προβλημα μια εχω εμπιστοσυνη και μια που την χανω.Δε ξερω γιατι αλλα φοβαμαι οτι δε θα κρατησει αυτη η σχεση και πως θα ξανα φαω το κεφαλι μου με κοπελα και τωρα θα ειναι ακομα πιο εντονο γιατι νιωθω παρα πολλα γι αυτη τη κοπελα.Δε ξερω αλλα κανω ευκολα σεναρια ενω δε μου χει δωσει καποιο δικαιωμα και θα ζηλεψω απο μονος μου χωρις λογο.Αυτο κυριως το εχω με το κοσμο απ τη σχολη στην οποια ειναι δε ξερω αυτοι δε μου βγαζουν καμια εμπιστοσυνη και ωρες ωρες δε ξερω φοβαμαι οτι θα στρεψει το βλεμμα της σε καποιον απο το εργαστηριο της καποια μερα η καποιος θα κανει κινηση και εκεινη θα ενδωσει.Δε θελω να καθομαι να σκεφτομαι τετοια γιατι τα πραγματα πηραν μια τελειως αλλη τροπη και για τους 2 εκεινη δεν ειχε ξανα κανει σχεση μονο 3 ελευθερες σχεσεις αλλα δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο και δεν το περιμενε οτι θα νιωθε ετσι για εμενα εχω γινει αρκετα σημαντικος για εκεινη και δε θελει να με χασει λεει και δε μπορει να φανταστει τη ζωη της χωρις εμενα.Δε μ αρεσει καθολου αυτο το πραγμα.Δε ξερω δυστυχως τι αλλο να πω οτι θελετε ρωτατε απανταω σε ολα (σχεδον).Πειτε μου σας παρακαλω καποιες γνωμες καποιες συμβουλες.Συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
- 30-05-2018, 00:40 #2
ζηλεια? ζηλευεις.. απλα την θελεις μονο για σενα, για κτημα δικο σου... εισαι ερωτευμενος μαζι της πολυ και κανεις καταστροφικα σεναρια υποθεσεων για οτι μπορει να την χασεις... με οποιον να πει γεια, ειμαι σιγουρος οτι θα της ρωτουσες τι της ειναι αυτος! σωστα?
αυτο το πραγμα γενικα ειναι μια ανασφαλεια, δεν νιωθεις ασφαλης οτι θα ειναι εκει για σενα παντα.. αρα δεν την νιωθεις δεδομενη...
και εγω ετσι ημουν καποτε με μια κοπελα που με ενδιεφερε μεχρι και αν ηταν παρθενα ή οχι...
30-05-2018, 07:55 #3
Ακριβως....νιωθω τρομερη ανασφαλεια ωρες ωρες...δε καταλαβαινω γιατι...
30-05-2018, 13:48 #4
ζηλεια ειναι η απαντηση... ζηλευεις εαν ξερεις οτι θα μπορουσε να ειναι με καποιον αλλον και οχι μαζι σου...
30-05-2018, 15:28 #5
Aυτο το ξερω ομως τι να κανω πια γι αυτο δε μ αρεσει
30-05-2018, 21:53 #6
Αφού σου λέει ότι είναι μια χαρά μαζί σου σταμάτα να δημιουργείς άγχος και πρόβλημα στον εαυτό σου. Έχεις αγχωθεί και κάνεις σενάρια για το μέλλον. Το μέλλον δεν το ξέρεις. Σταμάτα να στενοχωριέσαι για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις και που στην τελική η κοπέλα δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Και γιατί να ενδώσει αφού είναι καλά με εσένα; Ζεις τόσο καλές στιγμές και στενοχωριέσαι για πράγματα που απλά τα φαντάζεσαι και που δεν έχουν βάση. Απλά ηρέμησε και βγάλε τα από το μυαλό σου αυτά.
30-05-2018, 22:13 #7
Καλησπέρα φίλε Γιάννη..στην ηλικία σου δικαιογητε η ζήλεια έπειτα είσαι ερωτευμένος μάζη της δεν θέλεις να τη χάσεις όλοι περάσαμε από αυτό το δρόμο.ομως να ξέρεις κάτι είτε τη ζηλεψης είτε όχι..είτε φοβάστε είτε όχι..άμα θέλει να στην κάνει θα στην κάνει είτε ζηλευης είτε όχι..άρα δεν έχει νόημα να βασανίζεις τον εαυτό σου..αντί λοιπόν να βασανιζεσε κάτσε και απόλαυσε την πολύ ωραία σχέση σου..και έπειτα η κοπέλα στο ξεκαθάρισε νομίζω πως εσένα θέλει και φοβάτε μην σε χάσει και θέλει να είσται για πάντα μαζί..ε τι άλλο θέλεις το μπελά σου θέλεις???απλά είσαι ερωτευμένος και γι'αυτό σου βγενει έτσι..
Πρόσθετες πληροφορίες για την ζήλια..
Όταν ζηλεύουμε τον την σύντροφό μας έντονα και κάνουμε σκηνές ζηλιας...νιώθουμε καταβαθος μειωνεκτικα απέναντι της..δηλαδή ότι υστερούμε σε πολλά πράγματα σε εμφανίση σε εξυπνάδα σε κοινωνικότητα σε ικανοτητες και γι'αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι είναι αδύνατον να την κρατήσουμε κοντά μας και ότι κάποια μέρα θα την χάσουμε...μήπως νοιώθει τίποτα απτά παραπάνω που ανέφερα???
Όπως και να έχει θα σε συμβούλευα να μην ζηλευης και να μην φοβασε ότι θα τη χάσεις διότι αν δεν θέλει εκείνη να παραμεινει σε αυτή τη σχέση εσύ όσο και να φοβασε θα είναι άχρηστο...ησύχασε και πέρνα καλά με τη σχέση σου...
Βέβαια τα παραπάνω που είπα είναι για αυτους/αυτές που ζηλεύουν πολύ έντονα...
Εσύ δεν ξέρω δεν κατάλαβα αν το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό..γιατί αν είναι σε μικρό βαθμό είναι λογικό να ζηλευης είσαι ερωτευμένος..αλλά αν το κάνεις σε μεγάλο βαθμό πρέπει να ψάξεις μέσα σου για ποιο λόγο ζηλευης τόσο...να είσαι σίγουρος ότι τον λόγο θα το καταλάβεις..
31-05-2018, 02:51 #8
Δεν εχει νοημα να αγχωνεσαι για πραγματα που δε μπορεις να ελεγξεις. Φαντασου, χτυπαω ξυλο, να ειχες αρρωστο συγγενη. Τι θα μπορουσες να κανεις απο το στρατοπεδο. Το ιδιο ισχυει για τις γυναικες. Αμα θελουν θα σε κερατωσουν. Δε μπορεις να κανεις τιποτα. Και καθε μερα μαζι της να εισαθ μπορει να συμβει αυτο, γιατι ειναι δικη της αποφαση. Τζαμπα βασανιζεσαι επομενως.
31-05-2018, 12:35 #9
καταλαβα Ορεστη να σαι καλα
31-05-2018, 12:36 #10
Ενταξει Αργυρη ευχαριστω πολυ να σαι καλα
31-05-2018, 12:37 #11
Εγινε Γιωργο ευχαριστω πολυ να σαι καλα
31-05-2018, 15:38 #12
Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι αυτή δυστυχώς. Η γυναίκα αν θέλει να γαμηθεί το κάνει άνετα. Οπότε μην κάθεσαι φίλε και τρελαινεσαι και πάρτο χαλαρά και όταν τελειώσεις από στρατό κτλ τότε το βλέπεις πως πάει. Πάντως και κάτι ακόμη. Αν μπαίνεις σε διάφορες υποψίες χωρίς να υπάρχει καπνός μάλλον κάτι έχεις δει και μπαίνεις στις υποψίες αυτές..
01-06-2018, 12:37 #13
Φίλε Γιάννη και γω έχω παρόμοιο πρόβλημα λόγω προβληματικών σχέσεων που με έκανα να έχω πλεον σαν δεδομένο, οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να ελαττώσεις το ενδεχόμενο να σε αφήσει. Απλά πρέπει να καταλάβεις οτι με το να αγχώνεσαι εσύ, ασυναίσθητα δημιουργείς ένα είδος πίεσης και σε εκείνη. Μπορεί στην αρχή να μην το καταλαβαίνει ή να το αντέχει, όμως είναι συσσωρευτικό. Έτσι δηλητηριάζεις μόνος, την πολύ καλή σχέση που έχεις. Αφού περνάτε καλά, αφού νοιώθετε και οι 2 πράγματα όπως λες. Δημιούργησε πολλές καλές στιγμές μαζι της. Ζήσε την σχέση σου χαρούμενος. Αν είσαι εσύ καλά, περνάει και σε εκείνη. Όλα θα πάνε καλα. :D
01-06-2018, 13:00 #14
Σωστος ο goku!
01-06-2018, 13:58 #15
το στρατιωτικο το χω τελειωσει εδω και καιρο απλα απ τα μεσα προς τα τελη του στρατιωτικου μου εγινε η σχεση αυτη και ειναι ακομα και τρ