βοήθεια καταρρεω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Member

βοήθεια καταρρεω

η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε.ισχύει. πέρασαν μέρες που έχω να συμπληρώσω πάνω από πέντε ώρες ύπνο, μέρες που δεν κοιμήθηκα καθόλου και στριφογυριζα στο κρεβάτι, με αποκορύφωμα την σημερινή ημέρα. κοιμήθηκα τρείς ώρες, από το πρωί που σηκώθηκα είχα έντονο πονοκέφαλο, δύσπνοια και ένιωθα μια ανεξήγητη θλίψη. πήγα περπάτημα αλλά το συναίσθημα παρέμεινε εκεί. και τώρα που γράφω νιώθω λες και θα κοιμηθώ και θα πεθάνω ήρεμα. δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, δεν αντέχω άλλο.

Senior Member
    Πριν 2-3 μέρες νομίζω είχες γράψει σε κάποια απάντηση ότι είχες παλια προβλήματα με άγχος κτλ και τα ξεπέρασες μόνη σου χωρίς φάρμακα κτλ και τώρα είσαι καλά αν θυμάμαι καλά. Αν το έγραψες αυτό πριν 2-3, πάει να πει ότι σε πιάσαν αϋπνίες μόλις χθες ή προχθές. Στο τωρινό μήνυμά σου αφήνεις να εννοηθεί ότι έχεις αυτό το πρόβλημα καιρό. Τι από τα δύο ισχύει;
    Αν έχεις κανα-δυο μέρες άυπνη, είναι μεν σπαστικό, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό. Τι το πυροδότησε αυτό; Αν είχες παλιά τέτοια θέματα, με ποιό τρόπο τα ξεπερνούσες; Εφάρμοσέ το και τώρα. Κι εγώ χθες ξύπνησα την νύχτα και δεν κοιμήθηκα ούτε 3 ώρες σύνολο, διότι είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με κάτι στην δουλειά. Κι όταν εκνευρίζομαι πολύ, με παίρνει μεν ο ύπνος, αλλά πετάγομαι μετά από κάνα 2ωρο. Γενικά είμαι και άτομο που δεν θέλει πολύ ύπνο, αλλά σήμερα έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα κοιμηθεί κάνα 7ωρο ήρεμα κι ωραία και πιστεύω αυτό θα κάνω.

Member
    Sonia σωστά θυμάσαι. παλιά είχα αρκετό πρόβλημα με το άγχος και όντως το ξεπέρασα. Τώρα το πρόβλημα μου είναι η κατάθλιψη, με διαχειρίσιμο άγχος. πήγα σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο και πραγματικά δεν ένιωσα καμιά βοήθεια, ήταν σαν να μιλούσα και να απαντούσα μόνη μου. οπότε αφού είδα ότι δεν μπορώ να βοηθηθω από τους γιατρούς, θα το κάνω μου. Αυτό απ‘ότι φαίνεται δεν μου βγήκε σε καλό αφού τραβάω όλο το ζόρι τώρα

Senior Member
    Βάλε το τρέξιμο στην ζωή σου
    Μην διαβάσεις άλλο για τέτοια θέματα μην ασχολείσε άλλο με αυτό προσπάθησε να μην το σκεφτείς
    Βρες κάτι να κανεις που σε χαλαρώνει το βράδυ
    Ασ πούμε εγώ αραζω για καμιά μπιριτσα η κρασάκι
    Its not over until i win!
    Blessed.

Senior Member
    Και βρες κάποιον να έχεις αν δεν έχεις να σε κάνει να ξεχαστείς και να περνάς όμορφα
    Blessed.

Banned
    καπως σαν εμενα δηλαδη και εγω κανενα 5ωρο κοιμαμαι συνηθως απλως πρεπει να μιλησεις για οσα σκεφτεσαι.

απλως η ψυχοθεραπεια φτιαχτηκε για να ικανοποιεισει τη πληοψηφια των ανθρωπων που δεν εχουν μαλον καμια γνωση του εαυτου τους

Senior Member
    Και εγω πιστευω οτι θα σε βοηθουσε καποια ομαδικη δραστηριοτητα. Υποθετω οτι δεν εργαζεσαι και δε θα εχεις πολλα χρηματα αλλα υπαρχουν διαφοροι συλλογοι στους οποιους μπορεις να γινεις μελος και χωρις να ξοδεψεις πολλα να ασχοληθεις με επιτραπεζια εκδρομες, εθελοντισμο κ. α.

Member
    Ορέστη καλά τα λες όλα άρχισαν από τότε που έμεινα άνεργη. προσπαθώ να βγαίνω Αλλά πάλι τίποτα. επιστρέφω στο σπίτι και μοιάζει με βασανιστήριο. ότι και να μου πούνε πλέον με επηρεάζει και το σκέφτομαι συνέχεια
    Last edited by beautifullife; 31-05-2018 at 11:04.

Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Βάλε το τρέξιμο στην ζωή σου
    Μην διαβάσεις άλλο για τέτοια θέματα μην ασχολείσε άλλο με αυτό προσπάθησε να μην το σκεφτείς
    Βρες κάτι να κανεις που σε χαλαρώνει το βράδυ
    Ασ πούμε εγώ αραζω για καμιά μπιριτσα η κρασάκι
    το τρέξιμο βοηθάει όταν όμως χθες πήγα για περπάτημα και δεν είχα κοιμηθεί αρκετά όλες τις προηγούμενες μέρες και δεν είχα δύναμη, νόμιζα πως θα πέσω κάτω και θα κοιμηθώ στο γκαζόν
    Last edited by beautifullife; 31-05-2018 at 11:05.

Senior Member
    Φίλες-φιλους δεν έχεις, να βγείτε για καμιά βόλτα, για καφέ, εκδρομές;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Φίλες-φιλους δεν έχεις, να βγείτε για καμιά βόλτα, για καφέ, εκδρομές;;

βγαίνω για βόλτα με φίλες αλλά όταν επιστρέφω πάλι στο σπίτι είναι σαν να μην βγήκα καθόλου

Senior Member
    Quote Originally Posted by beautifullife View Post
    βγαίνω για βόλτα με φίλες αλλά όταν επιστρέφω πάλι στο σπίτι είναι σαν να μην βγήκα καθόλου

Εστάλη από EVA-L19 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Κατάλαβα!! Ταινίες βλέπεις; Εμένα αυτό με ευχαριστεί, καμία σειρά που να σου αρέσει, καμία ταινία, κωμωδίας να γελάσεις, να ξεχαστεις, επίσης για τον ύπνο καλό θα ήταν να δοκιμάσεις κάποιο αφεψημο, όπως βαλεριάνα, πασιφλωρα, μελισσοχορτο κάτι χαλαρωτικό!! Μπες στο google και διαβάσε της ιδιαιτερότητες του κάθενος από αυτά και κρίνε εσύ πιο θες, πάντως άκουσα το μίγμα έχει καλά αποτελέσματα, όπως πασιφλωρα-βαλεριανα!

Senior Member
    Εγώ αγόρασα πασιφλορα ακόμα δεν το δοκίμασα, θα εξαντλήσω κάθε ένα από αυτά, εάν είναι να φτάσω στο έσχατο σημείο, τα φάρμακα, επίσης βέβαια και ψυχοθεραπεία θα ξεκινήσω άμεσα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by beautifullife View Post
    το τρέξιμο βοηθάει όταν όμως χθες πήγα για περπάτημα και δεν είχα κοιμηθεί αρκετά όλες τις προηγούμενες μέρες και δεν είχα δύναμη, νόμιζα πως θα πέσω κάτω και θα κοιμηθώ στο γκαζόν
    Να τρως καλά...φρούτα μέλι κτλπ, να πίνεις πολυ νερό!πολύ βασικό!..και εγώ έχω ένα θέμα με τον ύπνο ...όταν ένιωσες έτσι έπρεπε να κάνεις μερικά σπριντ να ξυπνήσεις
    Blessed.

Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Κατάλαβα!! Ταινίες βλέπεις; Εμένα αυτό με ευχαριστεί, καμία σειρά που να σου αρέσει, καμία ταινία, κωμωδίας να γελάσεις, να ξεχαστεις, επίσης για τον ύπνο καλό θα ήταν να δοκιμάσεις κάποιο αφεψημο, όπως βαλεριάνα, πασιφλωρα, μελισσοχορτο κάτι χαλαρωτικό!! Μπες στο google και διαβάσε της ιδιαιτερότητες του κάθενος από αυτά και κρίνε εσύ πιο θες, πάντως άκουσα το μίγμα έχει καλά αποτελέσματα, όπως πασιφλωρα-βαλεριανα!

ελάχιστα τα σημεία που είναι όντως αστεία σε κωμωδίες που βλέπω. έχεις καμιά καλή να προτείνεις;
    Επίσης έχεις δοκιμάσει κάποιο αφέψημα από αυτά και είδες αποτέλεσμα;

Page 1 of 2 12 LastLast