βοήθεια καταρρεω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Να τρως καλά...φρούτα μέλι κτλπ, να πίνεις πολυ νερό!πολύ βασικό!..και εγώ έχω ένα θέμα με τον ύπνο ...όταν ένιωσες έτσι έπρεπε να κάνεις μερικά σπριντ να ξυπνήσεις
    σήμερα έκανα σπριντ και όντως ξύπνησα για τα καλά[emoji125]

Senior Member
    Quote Originally Posted by beautifullife View Post
    ελάχιστα τα σημεία που είναι όντως αστεία σε κωμωδίες που βλέπω. έχεις καμιά καλή να προτείνεις;
    Επίσης έχεις δοκιμάσει κάποιο αφέψημα από αυτά και είδες αποτέλεσμα;
    Σήμερα δοκιμασα πασιφλορα και τολμούν να πω ότι με χαλάρωσε, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να με καίει το κεφάλι, δεν ξέρω ίσως ήταν η ιδέα μου επειδή σκεφτόμουν για τυχόν παρενέργειες, αλλά εντάξει έριξα λίγο κρύο νερό στο πρόσωπο μου και πέρασε, μπορεί να φτάσει το ότι έβαλα μεγάλη δώσει δεν ξέρω, την επόμενη φορά θα πάρω μικρότερη και εάν δω πάλι κάτι παρόμοιο θα το σταματήσω!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Όσο αφορά για κωμωδίες δεν είμαι και τόσο φαν, αλλά θυμάμαι μια καλή που είδα ήταν ο ροζ πάνθηρας με τον Στιβ Μάρτιν παραγωγής 2006 πολύ γέλασα σε αυτή!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ορέστη καλά τα λες όλα άρχισαν από τότε που έμεινα άνεργη. προσπαθώ να βγαίνω Αλλά πάλι τίποτα. επιστρέφω στο σπίτι και μοιάζει με βασανιστήριο. ότι και να μου πούνε πλέον με επηρεάζει και το σκέφτομαι συνέχεια
    Τι δουλεια ψαχνεις αν επιτρεπεται;

Member
    Ορέστη τώρα δεν ψάχνω. δίνω βάση στο να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση και μετά θα βρω δουλειά

Senior Member
    Ορέστη τώρα δεν ψάχνω. δίνω βάση στο να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση και μετά θα βρω δουλειά
    Πιστευω οτι θα σε βοηθουσε να ξεφυγεις κατι το οποιο θα σου δημιουργουσε υπιχρεωσεις στις οποιες ομως μπορεις να ανταπεξελθεις. Κατι σαν εθελοντισμος ισως.

Senior Member
    Κοίτα, προσωπικά δεν έχω κατάθλιψη, άλλα από παραδείγματα γύρω μου πιστεύω ότι η αδράνεια είναι ο χειρότερος εχθρός. Καλά λέει ο Ορέστης ότι πρέπει να βρεις κάτι να ασχολείσαι. Όχι κάτι που θα σε πιέζει τρομερά, αλλά σίγουρα κάτι που να σε "δεσμεύει" κατά κάποιο τρόπο. Να πρέπει να αφιερώνεις την προσοχή σου εκεί και να αναλαμβάνεις ευθύνες, ώστε το μυαλό σου να επικεντρώνεται εκεί και με τον καιρό και το συνάισθημα κατά κάποιο τρόπο να βρει κι άλλες διεξόδους κι ερεθίσματα από την ομφαλοσκόπιση και την παρατήρηση των δικών σου αισθημάτων. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κοίτα, προσωπικά δεν έχω κατάθλιψη, άλλα από παραδείγματα γύρω μου πιστεύω ότι η αδράνεια είναι ο χειρότερος εχθρός. Καλά λέει ο Ορέστης ότι πρέπει να βρεις κάτι να ασχολείσαι. Όχι κάτι που θα σε πιέζει τρομερά, αλλά σίγουρα κάτι που να σε "δεσμεύει" κατά κάποιο τρόπο. Να πρέπει να αφιερώνεις την προσοχή σου εκεί και να αναλαμβάνεις ευθύνες, ώστε το μυαλό σου να επικεντρώνεται εκεί και με τον καιρό και το συνάισθημα κατά κάποιο τρόπο να βρει κι άλλες διεξόδους κι ερεθίσματα από την ομφαλοσκόπιση και την παρατήρηση των δικών σου αισθημάτων. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα.
    Μια χαρα το περιεγραψες, συμφωνω, ομως νομιζω οτι ολο αυτο ειναι προληψη και οχι καταστολη της καταθλιψης. Δηλαδη να μη σε ριξει η προδιαθεση που μπορει να παραμονευει. Οπως ο φιλος εδω πρεπει να ακολουθησει αυτα που λες με πεισμα, γιατι αν ειχε οντως κλινικη καταθλιψη θα βαριοταν να γραψει κι εδω ποσο μαλλον να απανταει κιολας.
    Ουτε εγω εχω περασει καταθλιψη, αλλα απο οτι καταλαβαινω πρεπει να απεχει αρκετα απο οτι φανταζομαστε, γι αυτο και εγω προτεινω σαν προληψη αυτα που ειπες

Senior Member
    Στα υπόλοιπα μηνύματα του μέλους γενικά στο φόρουμ, μου έχει αφήσει μία άλλη αίσθηση, δεν μου φάνηκε σαν άτομο με κατάθλιψη. Τουλάχιστον όχι βαριάς μορφής. Θεωρώ ότι η δραστηριοποίηση είναι σημαντική, τουλάχιστον από κάποια παραδείγματα που έχω γύρω μου. Σε συνδυασμό με φάρμακα και ψυχοθεραπεία ίσως, αλλά προσωπικά το θεωρώ βασικό. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα μέσα στην μέρα, αυτή την εντύπωση μου δίνει. Βέβαια ούτε γιατρός είμαι, ούτε διάγνωση μέσω φόρουμ γίνεται έτσι κι αλλιώς. beautifullife τις έχεις συνεχώς τις αϋπνίες και τις αρνητικές σκέψεις αυτόν τον καιρό ή έρχονται και φεύγουν; Έχεις καταλάβει μήπως αν κάτι συγκεκριμένο σε επηρεάζει;

Member
    παιδιά ούτε εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι κατάθλιψη αυτό που έχω, αν προσέξατε είπα ότι μου "είπαν" ότι είναι κατάθλιψη και ο ψυχίατρος ήθελε να μου γράψει και φαρμακευτική αγωγή. Ίσως να είναι κατάθλιψη ελαφριάς μορφής, δεν γνωρίζω. οι αρνητικές σκέψεις και οι αϋπνίες για κάποιο χρονικό διάστημα τις είχα καθημερινά. τώρα άρχισαν να υποχωρούν και φοβάμαι μήπως επιστρέψουν σε μεγάλο βαθμό ξανά.

Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Στα υπόλοιπα μηνύματα του μέλους γενικά στο φόρουμ, μου έχει αφήσει μία άλλη αίσθηση, δεν μου φάνηκε σαν άτομο με κατάθλιψη. Τουλάχιστον όχι βαριάς μορφής. Θεωρώ ότι η δραστηριοποίηση είναι σημαντική, τουλάχιστον από κάποια παραδείγματα που έχω γύρω μου. Σε συνδυασμό με φάρμακα και ψυχοθεραπεία ίσως, αλλά προσωπικά το θεωρώ βασικό. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα μέσα στην μέρα, αυτή την εντύπωση μου δίνει. Βέβαια ούτε γιατρός είμαι, ούτε διάγνωση μέσω φόρουμ γίνεται έτσι κι αλλιώς. beautifullife τις έχεις συνεχώς τις αϋπνίες και τις αρνητικές σκέψεις αυτόν τον καιρό ή έρχονται και φεύγουν; Έχεις καταλάβει μήπως αν κάτι συγκεκριμένο σε επηρεάζει;
    με επηρεάζουν τα πάντα. ότι μου λένε το βάζω στο μυαλό και αρχίζω να κάνω σενάρια με το μυαλό μου, δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω. ακόμα και ταινίες με ψυχολογικά θρίλερ που μου άρεσαν παλιότερα πλέον δεν μπορώ να βλέπω, γιατί μετά μου καρφώνονται σκηνές στο μυαλό και όταν βγαίνω έξω και βλέπω κόσμο σκέφτομαι από μέσα μου, θα μπορούσα να το κάνω και εγώ αυτό, θα φτάσω σε τέτοιο σημείο; και κάπου εκεί τα χάνω, νομίζω ότι τρελαίνομαι. φοβάμαι τι μπορώ να σκεφτώ και αποφεύγω την κοινωνικοποίηση
    Last edited by beautifullife; 03-06-2018 at 09:41.

Page 2 of 2 FirstFirst 12