Εσείς τι λετε
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Εσείς τι λετε

Το πηρα αποφαση πρεπει να κανω κατι με τπ αγχος μου
    Σε ενα βαθμό το έλεγχό αλλα Υπάρχουν στηγμες που Είναι πολυ δύσκολα τα πράγματα, εχω κουραστι
    Σημερα πριν τελιωσα την γυμναστική μου και μολισ τελείωσε με έπιασε αυτο με της ανάσες.
    Αποφάσισα να παω μια βολτα και να παω μεχρι ενα μαγαζι να παρω κάτι, αππ την στιγμή ππυ βγήκα απο το σπιτι η φάση χειρότερα έγινε...οταν εφτασα εκει στο μαγαζι ενιωσα οτι θα πέσω κάτω και όσο περίμενα στη σειρά ένιωθα πως θα πέσω κατω δεν ειχα ανάσες και με έπιασε μια νευρικότητα. Ένιωθα οτι δεν μπροω να μιλήσω,βγηκα και έκανα ενα σπριντ Μέχρι το σπιτι και οπως παντα σχέδον οταν φτάνω σπιτι μου περναει σιγα σιγα!
    Πραγματικά κουραστικά
    Αυτο παθενω πολυ οταν ειμαι εξω και Πρέπει να περάσω μονο μου διπλα απο πολυ κόσμο καφετερίες και τετοια γενικά... τέτοια φαση
    Απλα τα πράγματα ...και θελω να μου πείτε
    Ψυχίατρο η ψυχολόγο; φτάνει τοσα χρόνια
    Its not over until i win!
    Blessed.

Senior Member
    Adelfe to exo perasi pigene se psixologo giati an pas se psixiatro tha se poukosi xapoia

Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Σε ενα βαθμό το έλεγχό αλλα Υπάρχουν στηγμες που Είναι πολυ δύσκολα τα πράγματα, εχω κουραστι
    Σημερα πριν τελιωσα την γυμναστική μου και μολισ τελείωσε με έπιασε αυτο με της ανάσες.
    Αποφάσισα να παω μια βολτα και να παω μεχρι ενα μαγαζι να παρω κάτι, αππ την στιγμή ππυ βγήκα απο το σπιτι η φάση χειρότερα έγινε...οταν εφτασα εκει στο μαγαζι ενιωσα οτι θα πέσω κάτω και όσο περίμενα στη σειρά ένιωθα πως θα πέσω κατω δεν ειχα ανάσες και με έπιασε μια νευρικότητα. Ένιωθα οτι δεν μπροω να μιλήσω,βγηκα και έκανα ενα σπριντ Μέχρι το σπιτι και οπως παντα σχέδον οταν φτάνω σπιτι μου περναει σιγα σιγα!
    Πραγματικά κουραστικά
    Αυτο παθενω πολυ οταν ειμαι εξω και Πρέπει να περάσω μονο μου διπλα απο πολυ κόσμο καφετερίες και τετοια γενικά... τέτοια φαση
    το άγχος εγώ προσωπικά το ξεπέρασα μόνη μου, αν και πήρε καιρό. εννοείται ότι αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου και σου καταστρέφει την ζωή καλό θα ήταν να πας σε ένα ψυχολόγο να εξωτερικευσεις αυτά που νοιώθεις και με την καθοδήγηση του σιγά-σιγά θα γίνεις καλύτερα. μόνο ψάξε να βρεις καλό ψυχολόγο γιατί οι περισσότεροι είναι μόνο για τα λεφτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by beautifullife View Post
    το άγχος εγώ προσωπικά το ξεπέρασα μόνη μου, αν και πήρε καιρό. εννοείται ότι αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου και σου καταστρέφει την ζωή καλό θα ήταν να πας σε ένα ψυχολόγο να εξωτερικευσεις αυτά που νοιώθεις και με την καθοδήγηση του σιγά-σιγά θα γίνεις καλύτερα. μόνο ψάξε να βρεις καλό ψυχολόγο γιατί οι περισσότεροι είναι μόνο για τα λεφτά
    Αυτο! Εχεις δικεο σε αυτό! Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον που κανει focus στο πρόβλημα του ασθενεί και οχι στα λευτα ! Εννοιτε πως δύσκολα θα γινει αυτό,θελει ψάξιμο
    Blessed.

Member
    Επίσης να ξέρεις ότι αυτό που λες ότι ήσουν στην σειρά και δεν είχες ανάσες, περνάς από τοποθεσίες με πολύ κόσμο είναι ένα ζήτημα που θα σε κάνει να αναρωτηθείς γιατί σου συμβαίνει αυτό. είναι θέμα αυτοπεποίθησης; φοβάσαι αν θα σου μιλήσει κάποιος άγνωστος;

Senior Member
    Καποιες φορες ναι κάποιες φορες όχι.με πιάνει άγχος επίδει νομίζω οτι θα με κοιτάνε όλη μωλις περάσω και όντως γίνετε αυτο και τοτε κομπλαρο.........οταν μιλάω όμως με κάποιον άγνωστο πχ θα με ρωτήσει πως να πάει σε ενα μέρος στην αρχή με πιάνει μια νευρικότητα αλλα μετα οσο εξηγώ χαλαρώνω
    Πολλες φορες με πιάνει ταχιπαλμια ας πούμε αν μπο να κανω ενα λιβε στο facebook ασ πουμε με πιάνει τρελή ταχυπαλμία
    Νομιζω ειναι και διαταραχή άγχους και κόμπλεξ που έχω, θελω παντα οταν βγαίνω εξω να ειμαι καθαρος και κατάλληλα διμενος εννοώ να φοράω ωραια ρουχα και, μάλλον κανω πολύ focus στην εσωτερική μου εμφάνιση
    Blessed.

Senior Member
    Emena mou fenete gia anxodis diataraxi to exo kai egw kai kanw therapeia twra

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Emena mou fenete gia anxodis diataraxi to exo kai egw kai kanw therapeia twra
    Έχω πάει 2 φορες ψυχίατρο
    Μια φορα με έστειλαν κατευθείαν απο το νοσοκομείο γιατι και καλα ειχα κρίση πανικού....πονους στο στήθος δύσπνοια κτλπ ...πηγα εκεί μου ειπε οτι με βλέπει να εχω πολυ άγχος κτλπ μου ειπε να παω σε εναν ψυχίατρο στον τόπο που μένω....πηγα μια φορα στον τοπο μου σε εναν ψυχίατρο....μου φάνηκε ετσι και ετσι και μου ειπε σε 5 λεπτα οτι εχω διαταραχή άγχους και οτι αυτο που έπαθα ηταν κριση πανικού και και και ....και αν θέλω να το παλέψω η να παρω φάρμακα αν και δεν μλυ το συστήνει....απο τοτε περασε καιρος πολύς ππυ το παλεύω αλλα και πάλι δεν.....
    Blessed.

Senior Member
    O psixologos eine i kaliteri lisis egw meta apo arketo kairo vrika mia poli kali kai mou eipe pos thelo peripou 12 rantevou kai tha to kseperasw

Senior Member
    Υπαρχουν ψυχιατροιπογ θα σου πουν να παιρνεις μια βενζο οταν παει να σε πιασει και τελος. Δε νομιζω οτι λυνεται το προβλημα ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Πραγματικά κουραστικά
    ελα ρε φιλε αυτα ειναι καλα νεα...μακαρι να σου πανε ολα καλα...
    ψυχιατρο φιλε..ισως χρειαστεις καποιον ισοσταθμιστη στην αρχη αγχους μεχρι να μαθεις να το ελεγχεις και να το αποβαλεις....
    λοιπον μερικα τιπς απο εμενα..ειναι αρχισε γυμναστικη..περπατημα στην φυση..παρε ενα ζωακι...βγαινε εξω(οπουδηποτε) τρωγε υγιεινα-κοψε τσιγαρο αμα καπνιζεις..μην πινεις σταλα αλκοολ...και μ λιγη ψυχαναλυση και μερικα χαπια θα ερθεις στα ισια σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ελα ρε φιλε αυτα ειναι καλα νεα...μακαρι να σου πανε ολα καλα...
    ψυχιατρο φιλε..ισως χρειαστεις καποιον ισοσταθμιστη στην αρχη αγχους μεχρι να μαθεις να το ελεγχεις και να το αποβαλεις....
    λοιπον μερικα τιπς απο εμενα..ειναι αρχισε γυμναστικη..περπατημα στην φυση..παρε ενα ζωακι...βγαινε εξω(οπουδηποτε) τρωγε υγιεινα-κοψε τσιγαρο αμα καπνιζεις..μην πινεις σταλα αλκοολ...και μ λιγη ψυχαναλυση και μερικα χαπια θα ερθεις στα ισια σου..
    Κανω πολυ γυμναστική και βάρη, τρωω αρκετά υγιεινά, δεν καπνίζω καθόλου πλέον..παλιά οταν έβγαινα έξω μόνο.. αλκοόλ πινω που και που το βράδυ για να χαλαρώσω και να ηρεμήσω
    Για να δούμε
    Blessed.

Senior Member
    Για αρχή πήγαινε σε έναν ψυχολόγο. Αρκεί πραγματικά να το έχεις πάρει απόφαση και να ακούσεις το τι σου λέει ακόμα κι αν δεν σου αρέσει, χωρίς δυσπιστία. Αν πας με την λογική "και καλά μου είπε αυτό" , δηλαδή με δυσπιστία και ειρωνεία, είτε θα τα παρατήσεις αμέσως όπως έκανες στο παρελθόν είτε η θεραπεία δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να είσαι πραγματικά δεκτικός και ανοιχτός σε αυτά που θα σε συμβουλεύσει.

Senior Member
    Επίσης πρέπει να είσαι έτοιμος να θίξεις ενδεχομένως κάποια πράγματα αρκετά προσωπικά, ιδίως σχετικά με το παρελθόν. Να είσαι ειλικρινής και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Από κάποια γεγονότα που είχες πει τον πρώτο καιρό εδώ, νομίζω ότι θα βρεθείς προ εκπλήξεως για το πως σε έχουν επηρεάσει κάποιες καταστάσεις από παλιά χωρίς να το καταλαβαίνεις...

Καλή επιτυχία!