Remeron.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96

Thread: Remeron..

Senior Member
    Μετα απο ποσο καιρο που τα περνατε αρχισατε να βλεπετε βελτιωση?

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ουτε που θυμαμαι , το 2000 τοπαιρνα .....παντως ειδα βεκλτιωση μεσα στον μηνα ,,,,,,

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Μετα απο ποσο καιρο που τα περνατε αρχισατε να βλεπετε βελτιωση?

Εξαρτάται πάντα απ το τι έχει κανείς....σε θέματα κατάθλιψης λειτουργεί πιο γρήγορα...αν υπάρχει έντονο άγχος κάνουμε μεγαλύτερη υπομονή γύρω στο 2μηνο...

Aννα σε ευχαριστω για την απάντηση . Θελω κι εγω να βοηθηθω το βραδυ για να μπορω να κοιμηθω γιατι εχω κι εγω πολλες μερες αυπνια και αυτο ειναι πραγματικά εξαντλητικο!!! Εχω δοκιμασει φυσικες μεθοδους αλλα δεν εγινε απολυτως τιποτα. Θα κλεισω κι εγω ραντεβου μεσα στην εβδομαδα να δουμε τι μπορω να παρω για να μπορεσω λιγο να χαλαρωσω. Δεν υπαρχει μαγικο χαπακι δυστυχως...... Αγχολυτικα πηρα κι εγω ζαναξ αλλα νομιζω οτι στη δοση των 0,25 δεν με καλυπτουν και δεν θελω να παρω μεγαλυτερη. Αν το Remeron οπως λες σε χαλαρωνει και σου προσφερει λιγες ωρες παραπανω υπνου νομιζω οτι ειναι πολυ καλο στη περίπτωση σου. Θα το συζητησω κι εγω με τη γιατρο μου και φυσικά το σημαντικοτερο ειναι να μην πειραζει στομαχι κλπ

Senior Member
    Μιμι στο θεμα υπνου κανει δουλεια..απο τν πρωτη μερα που το πηρα ξεραθηξα στν υπνο..αλλα το θεμα ειναι οτι δν μπορεις να ξυπνησεις ευκολα..σε ζαβλακωνει..το πρωι ξυπναω με χιλια ζορια

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΜΙ View Post
    Aννα σε ευχαριστω για την απάντηση . Θελω κι εγω να βοηθηθω το βραδυ για να μπορω να κοιμηθω γιατι εχω κι εγω πολλες μερες αυπνια και αυτο ειναι πραγματικά εξαντλητικο!!! Εχω δοκιμασει φυσικες μεθοδους αλλα δεν εγινε απολυτως τιποτα. Θα κλεισω κι εγω ραντεβου μεσα στην εβδομαδα να δουμε τι μπορω να παρω για να μπορεσω λιγο να χαλαρωσω. Δεν υπαρχει μαγικο χαπακι δυστυχως...... Αγχολυτικα πηρα κι εγω ζαναξ αλλα νομιζω οτι στη δοση των 0,25 δεν με καλυπτουν και δεν θελω να παρω μεγαλυτερη. Αν το Remeron οπως λες σε χαλαρωνει και σου προσφερει λιγες ωρες παραπανω υπνου νομιζω οτι ειναι πολυ καλο στη περίπτωση σου. Θα το συζητησω κι εγω με τη γιατρο μου και φυσικά το σημαντικοτερο ειναι να μην πειραζει στομαχι κλπ
    Καλημερα Μιμή...όχι δε θα σε πειράξει στο στομάχι...απο 10 άτομα γνωστούς που έχουμε πάρει remeron κανένα δεν πείραξε. Ισα, ίσα θα σου φτιάξει πολύ τον ύπνο, απλώς τις πρωτες μερες, το επόμενο πρωινό θα νιώθεις λίγο βαρύ κεφάλι...αυτό. Πίνε αρκετό νερό και τρώγε φρούτα κ σαλάτες και όχι πολλούς υδατάνθρακες και αλάτι γιατί κάνει κατακράτηση. Για να μην πάρεις βάρος στο λέω. Εγώ τουλάχιστον με τη δόση 15mg (μισό χαπάκι), δε θα χρειαστείς ολόκληρο με τίποτα για να φτιάξει ο υπνος σου, πίστεψέ με, ούτε βάρος δεν πήρα ποτέ...Πες μου εντυπώσεις, καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

Senior Member
    Μιμι στο θεμα υπνου κανει δουλεια..απο τν πρωτη μερα που το πηρα ξεραθηξα στν υπνο..αλλα το θεμα ειναι οτι δν μπορεις να ξυπνησεις ευκολα..σε ζαβλακωνει..το πρωι ξυπναω με χιλια ζορια

Κάνε λίγο υπομονή...δε μπορούμε να τα θέλουμε όλα, και να κοιμόμαστε εύκολα και να ξυπνάμε εύκολα, με την καλή έννοια στο λέω..τι δόση παίρνεις εσύ? Και για ποιο λόγο το παίρνεις? Πάντως σε λίγες μέρες η ζαβλακωμάρα θα σου φύγει μην ανησυχείς...

Senior Member
    Στα 30 mg τωρα..το περνω καμια 10 μερες.για ανχωδη διαταραχη μικτη με καταθλιψη..

Senior Member
    Στα 30 mg τωρα..το περνω καμια 10 μερες.για ανχωδη διαταραχη μικτη με καταθλιψη..

Είναι το πρώτο αντικαταθλιπτικό που παίρνεις? ή δοκίμασες άλλα πριν και δε σε έπιασαν?

Senior Member
    Εχω δοκιμασω σχεδον τα παντα ...καμια 15 αγωγες

Quote Originally Posted by Anna137 View Post
    Είναι το πρώτο αντικαταθλιπτικό που παίρνεις? ή δοκίμασες άλλα πριν και δε σε έπιασαν?
    Αννα απο οτι διαβασα εχει δοκιμασει πολλα ο Χριστοφορος και δεν τον εχουν πιάσει , αλλα θα μας τα πει κι ο ίδιος!Υπομονη Χριστοφορε ολοι στο ιδιο καζανι βράζουμε! Αννα μου ελπιζω να μου κλεισει συντομα η γιατρος ραντεβου και θα δουμε τι θα μου δωσει, θα σας πω εντυπωσεις. Να κοιμηθω σαν ανθρωπος και τι στο κοσμο !

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΜΙ View Post
    Αννα απο οτι διαβασα εχει δοκιμασει πολλα ο Χριστοφορος και δεν τον εχουν πιάσει , αλλα θα μας τα πει κι ο ίδιος!Υπομονη Χριστοφορε ολοι στο ιδιο καζανι βράζουμε! Αννα μου ελπιζω να μου κλεισει συντομα η γιατρος ραντεβου και θα δουμε τι θα μου δωσει, θα σας πω εντυπωσεις. Να κοιμηθω σαν ανθρωπος και τι στο κοσμο !
    Δε ξέρω αν δουλεύεις, αλλά καλό ειναι να το ξεκινήσεις Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ, γιατί το επόμενο πρώι δε θα ξυπνάς....είναι η αλήθεια...και θα μου πεις πόσες ώρες κοιμήθηκες...χαχα...

Senior Member
    Εχω δοκιμασω σχεδον τα παντα ...καμια 15 αγωγες

Οι υπόλοιπες αγωγές που πήρες μήπως αντί να σε ηρεμίσουν σε τσίτωναν περισσότερο? Και για πόσους μήνες έπαιρνες την κάθε αγωγή? Σε ρωτάω γιατι και εμένα ολες οι αγωγές αντι να με χαλαρώνουν με τσίτωναν....

Senior Member
    Ναι κατι τετοιο...για κανα 2 μηνες τν καθε αγωγη περιπου...

Senior Member
    Ναι κατι τετοιο...για κανα 2 μηνες τν καθε αγωγη περιπου...

Κατάλαβα....εγώ ούτε απ το ρεμερόν περιμένω τρομερά θαύματα...εντάξει για να μην είμαι αχάριστη, το άγχος και την υπερένταση την έχει μεταμορφώσει λίγο σε ζαλάδα, αστάθεια που την προτιμώ να σου πω την αλήθεια...αλλά αν δεν βοηθήσεις μόνος σου τον εαυτό σου και αν δε το πάρεις αυτό που σου συμβαίνει λίγο στην πλάκα μη περιμένεις να σε κάνουν ευτυχισμένο τα φάρμακα...αυτό για μένα ειναι μύθος πια!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast