Δεν αντέχω άλλο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Junior Member
    .............................................
    Last edited by TheIceQueen; 04-06-2018 at 23:17.

Banned
    Είσαι μακριά από τους δικούς σου; έχεις ευκαιρίες να τους βλέπεις μήπως και σου φτιάξει λίγο η διάθεση; η έστω όταν φεύγεις από εκεί που σπουδαζεις καταφέρνεις να είσαι καιρό μαζί τους; όταν λες περίεργες συμπεριφορές τι εννοείς ακριβώς; θεωρώ αν κάποιος λέει πως είναι φίλος ή φίλη σου δεν θα αντιδράσει έτσι αν του αναφέρεις κάποιον προβληματισμό σου.

Junior Member
    ...............;.................................. .............
    Last edited by TheIceQueen; 04-06-2018 at 23:18.

Banned
    Αδέρφια έχεις; αν ναι προσπαθησες να μιλήσεις μαζί τους. Οκ καταλαβαίνω τι θες να πεις για τους φίλους / φίλες, απλά καμία φορά ίσως κάποια άτομα να μην είναι έτσι. Είχες σχέση με κάποιον το τελευταίο διάστημα; αν όχι ίσως μια σχέση να σε στηριζε πραγματικά και να σε έκανε να νοιώθεις καλύτερα.

Junior Member
    Οχι δεν έχω αδέρφια Ούτε σχέση τίποτα.
    Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά παθαίνω κάτι που αρχίζω και ανησυχω για κάποια πράγματα και τα σκέφτομαι συνέχεια. όπως πχ οτι το βράδυ που θα πέσω για ύπνο θα γεμίσει έντομα το στρώμα και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ. Γι΄αυτό και μόνο στην σκέψη ήδη γνωρίζω οτι δεν πρόκειται να κοιμηθώ το βράδυ

Banned
    Κατάλαβα. Δεν ξέρω τι θα πουν οι άλλοι ή τι μπορεί να έχουν σκεφτεί, αλλά εμένα μου μοιάζει σαν να δημιουργούνται όλα αυτά λόγω του ότι έχεις επιλέξει να είσαι γενικότερα μόνη. Χωρίς στενες φιλίες, χωρίς σχέση. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι αυτές οι ανησυχίες σου πιστεύω.

Banned
    Πρέπει να προσπαθήσεις να απασχολείσαι με κάτι. Να διαβάζεις, να ακούς μουσική κτλ Αν γίνεται να μιλάς με τους γονείς σου με skype για να τους βλέπεις κιόλας. Αυτά που λες για φίλους έχουν βάση. Κλίκες κτλ Γι αυτό καλύτερα μην πεις το πρόβλημα σου σε όποιον να ναι εκεί. Και οι φίλοι οι πραγματικοί όπως λες, θα φανούν στον χρόνο. Σίγουρα δεν είναι φίλος κάποιος που τον γνώρισες μόλις τώρα. Πριν ένιωσες καλύτερα γιατί καθάριζες και αφοσιώθηκες εκεί και ξεχάστηκες για λίγο. ------------------------------- Γι αυτό πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα να περνάς την ώρα σου. Και μπορεί και να βρεις και κάποιο άτομο να ταιριάζεις.

Το θέμα ------------------------------------είχες και πριν ή όταν πήγες εκεί άρχισε να σου μπαίνει η ιδέα;
    Last edited by Delmember031219; 04-06-2018 at 23:51.

Banned
    Και επίσης αν βρεις κάποια παρέα θα σου φύγει αυτό το αίσθημα θλίψης και μοναξιάς. Και δεν είναι ανάγκη να πεις τα εσώψυχα σου. Στο στρατό εγώ έκανα παρέα με 3-4 άτομα και μετά χαθήκαμε. Ο καθένας πήγε στον τόπο του.

Junior Member
    ;.;.;.;................................
    Last edited by TheIceQueen; 04-06-2018 at 23:19.

Banned
    Όταν βρεις άτομα να κάνεις παρέα ή κάποια σχέση τότε θα δεις πως θα αλλάξουν τα πράγματα. Και η σχολή θα σου αρέσει και όλες οι σκέψεις θα φύγουν.

Banned
    Κατ' αρχάς να μην λες πως δεν αξίζεις. Αυτοί που δεν αξίζουν δεν βασανίζονται από τίποτα. Μια χαρά είναι. ----------------------------------------------------------. Το ξέρεις πως είναι εντάξει, αλλά νιώθεις φόβο. Τώρα το θέμα της σχολής είναι άλλο. Μήπως αυτή η δυσφορία που νιώθεις για το σπίτι σε κάνει να θες σηκωθείς και να φύγεις; Δηλαδή να μην είναι το πρόβλημα η σχολή αλλά η κατάσταση στην οποία είσαι. Και τα βλέπεις όλα μαύρα τώρα. Οι γονείς σου δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν ξέρουν τι περνάς. Δεν τους τα είπες όλα.
    Last edited by Delmember031219; 04-06-2018 at 23:52.

Senior Member
    Η κουκλα θελει το σπιτι στην εντελεια κι επειδη δε μπορει μονη τησ εχει αισθηματα μειονεξιασ ετσι την πληρωνει οποιοσ δεν αγαπαει τουσ γονεισ του κ τουσ εχει για αχρηστουσ γτ δεν ηταν αλλα τουσ εκανε η ζωη αχρηστουσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Η κουκλα θελει το σπιτι στην εντελεια κι επειδη δε μπορει μονη τησ εχει αισθηματα μειονεξιασ ετσι την πληρωνει οποιοσ δεν αγαπαει τουσ γονεισ του κ τουσ εχει για αχρηστουσ γτ δεν ηταν αλλα τουσ εκανε η ζωη αχρηστουσ
    Τους γονείς μου τους αγαπάω και τους έχω πάνω απο όλα και γι΄αυτούς στεναχριέμαι καθημερινά. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι άχρηστοι οι γονείς μου. Προσπαθώ σχεδόν να μην τρώω για να μην ξοδεύω λεφτά επομένως δεν ισχύει οτι δεν ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρεις και τι έχω περάσει επομένως.....

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Κατ' αρχάς να μην λες πως δεν αξίζεις. Αυτοί που δεν αξίζουν δεν βασανίζονται από τίποτα. Μια χαρά είναι. Απλά το θέμα με το έντομο σου ξαναθύμισε όλα αυτά. Το ξέρεις πως είναι εντάξει, αλλά νιώθεις φόβο. Τώρα το θέμα της σχολής είναι άλλο. Μήπως αυτή η δυσφορία που νιώθεις για το σπίτι σε κάνει να θες σηκωθείς και να φύγεις; Δηλαδή να μην είναι το πρόβλημα η σχολή αλλά η κατάσταση στην οποία είσαι. Και τα βλέπεις όλα μαύρα τώρα. Οι γονείς σου δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν ξέρουν τι περνάς. Δεν τους τα είπες όλα.
    Δεν είναι μόνο το σπίτι, είναι πολλά άλλα, έχουν συμβεί και άλλα άσχημα που δεν θέλω να αναφέρω. Τυραννιέμα και με απο μετα τραυματικό στρες που νόμιζα θα το ξεπερνιούσα τώρα μόνη που ζω, αλλά τελικά τα ίδια. Νόμιζα μακριά απο την κατάσταση στο σπίτι των γονιών μου θα ήμουν καλύτερα αλλά τελικά δεν με βλέπω να "γιατρεύομαι"

Senior Member
    Ρε φιλε οντωσ η κατασταση τ σπιτιου ειναι το προβλημα σου αυτο ειναι το προβλημα αν προσπαθησεισ να κανεισ κατι πολυ απλα δε θα βγαλεισ ψυχολογικα τοσο απλο ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast