Όσο κι αν προσπαθώ νομίζω δεν το πετυχαίνω.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Όσο κι αν προσπαθώ νομίζω δεν το πετυχαίνω.

Πάντα ήθελα να κάνω μια σχέση. Όχι απαραίτητα σοβαρή με προοπτική γάμου και ιστορίες,μια απλή σχέση που να περνάω καλά.
    Από την εφηβεία μου ζηλευα που οι φίλες μου είχαν σχέσεις κι εγώ δεν τα είχα ποτέ με κανέναν και ήθελα να ζήσω κι εγώ όλο αυτό το παιχνίδι του φλερτ από την αρχή και μετά τις ωραίες στιγμές,τις βόλτες,τις εκδρομες,τα ωραία λόγια,τα κοπλιμεντα...
    Είμαι 23 και ακόμα να το ζήσω. Έχω κάνει κι άλλο θέμα παλιότερα. Είναι φορές που πραγματικά θέλω μια σχέση άμεσα.
    Έχω προσπαθήσει αρκετά νομίζω για να το καταφερω,δεν είναι ότι κάθομαι αμέτοχη και περιμένω.
    Έχασα αρκετά κιλά,γυμνάζομαι για να σφίξω ακόμα περισσότερο και έχω κάνει ένα σώμα ωραίο. Άλλαξα το ντύσιμο μου,είμαι πιο όμορφη και με περισσότερο αέρα. Μου την πέφτουν αρκετοί,δεν λέω,αλλά όλοι για σεξ.
    Κάνω γνωριμίες μέσω διαδικτύου,από εφαρμογές και από social media,αλλά πάλι όλοι εκεί έχουν το νου τους. Με λίγους που μου άρεσαν έκανα απλά μια φάση με τον καθένα και μετά εξαφανίστηκα γιατί ήθελαν σεξ
    Στον κύκλο μου δεν παίζει κανένας ελεύθερος και ωραίος. Ένας που μου φαίνεται καλή περίπτωση για σχέση είναι ένας που βρισκόμαστε αραιά και που. Δεν έχει κοπέλα κατά 90%, είναι ευγενικός, τρυφερός και σοβαρό παιδί,δεν κοιτάει μόνο το γ...σι.
    Σκέφτηκα να προσπαθήσω να τον κατακτήσω,αλλά δεν εχω ξανακάνει κάτι τέτοιο ποτέ και φοβάμαι μην κάνω βλακείες.
    Για αρχή σκέφτηκα να ντύνομαι λίγο πιο σέξι όταν βγαίνουμε για να τον εξιταρω. Με βρίσκει όμορφη από όσο μπορώ να καταλάβω. Λέω σε κάποια φάση να προσπαθώ να τον χαϊδεύω όσο γίνεται ή να τον αγγίζω. Και αν καταλάβω ότι γουστάρει να του ρίξω τότε ότι με ελκύει πολύ αλλά δεν θέλω να τον πιέσω. Να ξεκινήσουμε δηλαδή κάτι για να περνάμε καλά και αν μας βγει σε σχέση καλώς. Δηλαδή να μην τον καταπίεσω. Οι άντρες πείτε μου,αν σας πλησίαζε έτσι μια κοπέλα όμορφη και σας έλεγε να περάσετε καλά,θα λέγατε όχι? Και μετά αν μου δώσει την ευκαιρία θα τον κάνω να με ερωτευτει.
    Λέτε να πετύχει?
    Τι λέτε να κάνω για να τον κερδίσω?
    Βαρέθηκα να είμαι χωρίς σχεση

Banned
    Κάνε ότι ακριβώς λες. Προσωπικά θα μου άρεσε πολύ να γίνει κάπως έτσι.. Προχώρα λοιπόν.

Senior Member
    Καλά θα ήταν αλλά όχι να το παρατραβηξεις και εγώ ψάχνω σχέση, χωρίς να έχω κάνει το μεγάλο βήμα ποτέ, τώρα το τελευταίο καιρό δεν πολύ ασχολούμαι, έχουν προκύψει αλλά προβλήματα!! Αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει αυτό μια σχέση

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Γυναικείες γνώμες δέχεσαι;

Αν ναι, πρώτον δεν γίνεται να κάνουμε κανέναν να μας ερωτευτεί. Κι αν γινόταν, δεν θα είχε καμιά αξία. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του δώσεις την ευκαιρία να σε γνωρίσει καλύτερα....κι αν του αρέσεις αρκετά θα σε ερωτευτεί.

Κατά δεύτερον αν κινηθείς με τον τρόπο που λες (ντύνομαι πιο σέξι, τον χαιδεύω κτλ) το πιο πιθανό είναι να συμβεί αυτό που δεν θες. Να θεωρήσει δηλαδή οτι ενδιαφέρεσαι απλά για σεξ. Δεν λέω πως δεν πρέπει να ντύνεσαι σεξι και σε καμιά περίπτωση δεν προτείνω να ντυθείς σαν παπαδιά για να βγεις μαζί του , αλλά αντί να κάνεις όλα αυτά γιατί δεν του προτείνεις απλά να βγείτε και να δεις εκεί το όποιο ενδιαφέρον του; Αν θα σου προτείνει κι εκείνος την επόμενη φορά πχ, αν θα είναι δεκτικός στο να έρθει, αν ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα για σένα από τον τρόπο που σου μιλάει, που σε κοιτάει κτλ. Με το να του προτείνεις να βγείτε δυο σας, δείχνεις άμεσα το ενδιαφέρον σου, οπότε τι άλλο χρειάζεται για να περιμένεις μετά απλά και να δεις το δικό του αν υπάρχει;

Στα λεώ όλα αυτά επειδή μόνη σου είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι για μια σχέση απλά για σεξ και θες κάτι παραπάνω. Ωραίος ο τρόπος που είπες, αλλά θα πάει μόνο στο σεξ. Εκεί δηλαδή που υποτίθεται οτι δεν θες.

Banned
    Το να ντυθείς με μινι και να βαφτείς έντονα κτλ δεν είναι και ότι το καλύτερο. Προσωπικά τέτοιου είδους εμφάνιση δεν μ' αρέσει. Αφού και μόνη σου λες πως δεν θέλεις τους λιγούρηδες. Από την στιγμή που θες σχέση δεν θα πας να του πεις "θέλεις να περάσουμε καλά" Άλλο θα καταλάβει. Αυτό το σοβαρό παιδί πάνε πες του αν θέλει να βγείτε κτλ Γιατί αν κατάλαβα καλά απλά τυχαίνει και τον συναντάς. Και τα υπόλοιπα μετά έρχονται.

Senior Member
    Κάναμε παρέα και εκεινος μου είπε να βγουμε οι δυο μας πρώτος. Αλλά βγαίνουμε σχεδόν φιλικά,δεν έχει γίνει τίποτα τρομερό. Μόνο κάτι αγκαλιές ,μια φορά παραλίγο ένα φιλί και κάτι συζητήσεις για σεξ (όχι τραβηγμένες). Είχε αναφέρει μια φορά ότι του άρεσε κάποια άλλα δεν ξαναειπε τίποτα. Εγώ ένιωσα μια ζήλεια,αλλά δεν καταλαβαίνω αν είναι έρωτας ή εγωισμός και εκείνος αντιδράει κάπως όταν μιλάω για άλλους... Αλλά δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο.

Senior Member
    Καταρχήν, συμφωνώ με την Ελισάβετ! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε πιο πλαίσιο και γιατί του μιλάς για άλλους;

Senior Member
    Απλά του αναφέρω περιπτώσεις του παρελθόντος

Senior Member
    Τοσο καιρο βγαινετε και δεν εχει γινει κατι μ αυτον...οποτε μαλλον δεν θα γινει...δεν υπαρχει χημεια ή αυτος ψαχνει κατι αλλο ή ΔΕΝ θελει σχεση...δε ξερω τι ειναι αλλα τραβηξε πολυ το πραμα και ηρθε ο καιρος να αποτραβηχτεις,μη συνεχισεις να βγαινεις μαζι του εκτος κι αν τον θες για φιλο.

Ισως ηρθε ο καιρος ν αρχισεις να σκεφτεσαι να αλλαξεις πολη,μπορει γονεις και φιλοι να σε κρατανε ''παιδι''.Πηγαινε σε αλλη πολη μεγαλυτερη να γνωρισεις καινουργια ατομα.

Banned
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Τοσο καιρο βγαινετε και δεν εχει γινει κατι μ αυτον...οποτε μαλλον δεν θα γινει...δεν υπαρχει χημεια ή αυτος ψαχνει κατι αλλο ή ΔΕΝ θελει σχεση...δε ξερω τι ειναι αλλα τραβηξε πολυ το πραμα και ηρθε ο καιρος να αποτραβηχτεις,μη συνεχισεις να βγαινεις μαζι του εκτος κι αν τον θες για φιλο.

Ισως ηρθε ο καιρος ν αρχισεις να σκεφτεσαι να αλλαξεις πολη,μπορει γονεις και φιλοι να σε κρατανε ''παιδι''.Πηγαινε σε αλλη πολη μεγαλυτερη να γνωρισεις καινουργια ατομα.
    Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Απλά μπορεί και αυτός να θέλει, να είναι όμως ντροπαλος και ενδεχομένως να φοβάται ότι αν αποκαλύψει ότι την θέλει να φοβάται πως θα την χάσει τελείως από τη ζωή του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κάνει τίποτα. Το έχω δει το σενάριο και μου μοιάζει να είναι τέτοιο.. Ίσως να πρέπει να τον κάνει να αποκαλυφθεί από το να του λέει για άλλους ας πούμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by disillusioned View Post
    Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Απλά μπορεί και αυτός να θέλει, να είναι όμως ντροπαλος και ενδεχομένως να φοβάται ότι αν αποκαλύψει ότι την θέλει να φοβάται πως θα την χάσει τελείως από τη ζωή του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κάνει τίποτα. Το έχω δει το σενάριο και μου μοιάζει να είναι τέτοιο.. Ίσως να πρέπει να τον κάνει να αποκαλυφθεί από το να του λέει για άλλους ας πούμε.
    Εχει ξαναγραψει η κοπελια εδω παλιοτερα δες τα παλια της ποστ εχει 4 μηνες το προσπαθει με τον τυπο κι αυτος δε νιωθει..δυσκολο να ειναι ακομα ντροπαλος....και το γραφω γιατι κι εγω εχω προσωπικη εμπειρια να παιδευω ωραια κοπελα που με ηθελε και στο τελος δεν εκανα τιποτα μαζι της γιατι ηθελα κατι αλλο απο θεμα χαρακτηρα,δεν ταιριαζα με την κοπελα και μ αρεσε μια αλλη.Το θεμα ειναι να εχεις επιλογες για να μην κολλας και βασανιζεσαι τζαμπα με περιπτωσεις που ενας απο τους δυο εχει αμφιβολιες και να βρεις περιπτωση που να γουσταρουν και οι δυο,τοτε θα γινουν ολα ωραια και χωρις αγχη.