Results 16 to 30 of 76
Thread: Φιλία.
-
15-10-2008, 14:13 #16
Αφου λοιπον εχουν προηγηθει όλα αυτα,
και αφου εχει καπως επελθει παλι η ισορροπια αναμεσα μας, της στελνω μηνυματα για την δυσκολια που περνουσα με την τοτε σχεση μου. Κανονίζουμε να βγουμε την επομένη, οπου με διαβεβαίωσε οτι θα εστελνε να μου πει ωρα και μερος.
Την επόμενη πήγα σε ενα βιβλίοπωλείο και αγόρασα κατι για μενα και τον αδερφό της που είχε γενεθλια. Την πηρα τηλ να την ρωτησω αν το ειχε αυτο το βιβλιο, να του επαιρνα κατι αλλο. Δεν το σηκωσε. Εστειλα μηνυμα, δεν απαντησε. Αγορασα στην τυχη ενα βιβλιο.
Αργα το ίδιο βραδυ, της εστειλα μηνυμα αν θα βγουμε τελικα. Η απαντηση της ηταν οτι ποναει η μεση, μαλλον απο το αγχος. Την ρωτω γιατι δεν μου ειπε νωριτερα να το ακυρωσουμε και να κανονισω κι εγω ενδεχομενως να κανω κατι διαφορετικο. Αυτο που με κανει εξαλλη, ειναι οτι ηδη ειχα δοκιμασει να επικοινωνησω μαζι της εκεινη τη μερα. Τελικα μου στελνει το περιφημο. \"Συνειδητα δεν εστειλα αν και αμφιταλαντευόμουν, γιατι δεν ηθελα να χασω την ευκαιρία να βγουμε\". Κι εκει ηρθε η δικη μου απαντηση για το οτι ειναι εγωιστικο να φερεται ετσι κι οτι δεν θα το ανεχτω στο μελλον.
Εκτοτε αφαντη.
Σχεδον αφαντη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 15-10-2008, 14:16 #17
Στελα, νομιζω οτι η περα απο την ασυνεπεια, ο συγκεκριμενος ανθρωπος, φοβοταν το να ερθει ψυχικα κοντα μαζί μου. Μια φορα, της ειχα ζωγραφισει κατι, και της ειχα γραψει. Της το εδωσα. Αρχισε να κλαιει. Απορρουσε που μπορω να ειμαι τοσο ανοιχτη στο συναισθημα. Εκλαιγε που η ιδια ενιωθε... οτι δεν μπορουσε να ειναι ετσι.... Αυτη ειναι μια απο τις πολλες στιγμες που με εχει οδηγησει στο συμπερασμα οτι φοβαται το να σχετιστει βαθια με καποιον. Η ιδια μου ειπε, οτι ποτε πριν δεν ειχε προσπαθησει τοσο πολυ για μια φιλικη σχεση , δεν την ειχε φροντισει οπως φροντιζαμε την δική μας.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 14:20 #18
Συνεχίζω το προηγούμενο μηνυμα.
Εφυγα απο το γραφείο που δούλευα. Η φίλη μου χρωστουσε ακομα τα λεφτά τα οποία εδωσα απο την τσεπη μου. Παρολαυτα της ειπα οτι εχω αφησει στο γραφειο τα χαρτια να περασει να τα παρει και να πληρωσει. Μαζι, χωρις να της το πω, της αφησα το δωρο για τον αδερφο της...
Το βρασυ, ειδα κληση απο το σπιτι της. Επιτελους! Μετα απο καιρο θα μιλουσαμε! Αλλα οχι, ηταν ο αδερφος της που με ευχαριστουσε για το δωρο. Μεσα στη σαστιμαρα μου, ξεχασα να ζητησω την ιδια. Δεν ηθελα να πιεσω κιολας.
Αναρωτιομουν γιατι με απεφευγε....
Η σιωπη της μονο υποθεσεις μου επετρεπε να κανω.
Παραλληλα θυμωνα για αυτη τη σταση. Αποφασισα οτι εχε καλως. Μεχρι εκει μπορουσα να ανεχτω.. Περασε ο καιρός.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 14:25 #19
Originally posted by weird
Στελα, νομιζω οτι η περα απο την ασυνεπεια, ο συγκεκριμενος ανθρωπος, φοβοταν το να ερθει ψυχικα κοντα μαζί μου. Μια φορα, της ειχα ζωγραφισει κατι, και της ειχα γραψει. Της το εδωσα. Αρχισε να κλαιει. Απορρουσε που μπορω να ειμαι τοσο ανοιχτη στο συναισθημα. Εκλαιγε που η ιδια ενιωθε... οτι δεν μπορουσε να ειναι ετσι.... Αυτη ειναι μια απο τις πολλες στιγμες που με εχει οδηγησει στο συμπερασμα οτι φοβαται το να σχετιστει βαθια με καποιον. Η ιδια μου ειπε, οτι ποτε πριν δεν ειχε προσπαθησει τοσο πολυ για μια φιλικη σχεση , δεν την ειχε φροντισει οπως φροντιζαμε την δική μας.
η ιδια μου λεει πως η σταση μου αυτη ειχε να κανει με το πως ημουν σαν άνθρωπος...κι αυτό την εκανε να καταλάβει. δεν λεω πως ειναι το ίδιο με σενα...ομως αν πραγματικα νομιζεις πως ειναι ενας ανθρωπος που αξιζει να εχεις στην ζωη σου, δεξου την ετσι, γιατι όπως λες και συ, το ολο θεμα ξεκινα απο την δικη της ψυχοσύνθεση..αν παλι δεν μπορεις, κοψε μαζι τησ ( κι αυτο σεβαστό...) αλλά αν ειναι ετσι σαν άνθρωπος ότι και να της πεις δεν ξερω κατα ποσο θα την αλλαξει ουσιαστικα και όχι στιγμιαία...
15-10-2008, 14:27 #20
Και φτανουμε στο σημερα.
Στο σημερα, που με εχει βγαλει εξω απο τα ρουχα μου.
Δεν ξερω πια τι να κανω.
Της ειχα δωσει παλιοτερα ενα βιβλιο του πατερα μου, πολυ παλιο. Επισης , της ειχα δωσει ενα αλλο δικο μου βιβλιο.
Της ειπα προσφατα. Θελεις να βρεθουμε να μου τα δωσεις η προτιμας να τα στειλεις? Δεν θελω να σε πιεσω, οποιον τροπο προτιμας.
Εντωμεταξυ ο μπαμπας εχει καταλαβει οτι λειπει το βιβλιο απο τη βιβλιοθηκη και με πρηζει διαρκως. Γιατι , που ειναι, που το εδωσες, εχει συναισθηματικη αξια κτλ.
η φιλη, να μην απανταει.....
Μετα απο καποιον καιρο( μαι η δυο εβδομαδες ) μου απαντησε.
\"Θα εχεις τα βιβλια σου τη Δευτερα, τα εχω στειλει με κουριερ.
Περναγαν οι μερες και τα βιβλια αφαντα...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 14:30 #21
Στελα , ετσι ειναι την αγαπω αυτη την κοπελα. Δεν εχω ομως πια τα αποθεματα να ειμαι διπλα της, τουλαχιστον αν δεν δω καποια κινηση κι απο την πλευρα της....
Αυτο στο οποιο εχω επικεντρεωθει τωρα, και ειμαι θυμωμενη γραφοντας αυτες τις γραμμες...
Ειναι να παρω πισω τα βιβλια μου.
Σε κανεναν δεν εξιζει να τραβηξει, τετοια αγωνια.
Θα συνεχισω την ιστορια το απογευμα. Εχει κι αλλο. Πρεπει να φυγω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 14:30 #22
Ασε που μεχρι να γινεο αυτο με τα βιβλια της εδειχνα με καθε τροπο οτι η πορτα μου ειναι ανοιχτη.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 14:34 #23
Originally posted by weird
Ασε που μεχρι να γινεο αυτο με τα βιβλια της εδειχνα με καθε τροπο οτι η πορτα μου ειναι ανοιχτη.
15-10-2008, 18:35 #24
Στελα θελω να σ\' ευχαριστησω πραγματικα που εκαστσες και διαβασες ολα οσα εγραψα και μου απαντησες αυτο που πιστευεις εσυ οτι θα ηταν καλυτερο.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ψαχνω για ενα τροπο να επανασυνδεθω με την φίλη μου. Σεβομαι το οτι θελει να κρατησει απόσταση, θελω οι σχεσεις στις οποιες μετεχω να ειναι γεματες δεσμευση αλλα και ελευθερια, όσο αντοφατικό κι αν ακούγεται.
Με εχει κουρασει η σιωπή της, αλλα και τα οσα ακολουθησαν απο τη στιγμη που της ζητησα πισω τα βιβλία μου.
Και παλι σ\' ευχαριστω κοριτσι μου:))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 18:45 #25
Της στελνω οτι δεν εφτασε. Απαντηση δεν ελαβα, παρα μετα απο μερες κι αφου εστειλα και παλι. Της εξηγησα οτι ειναι βιβλιο του πατερα μου, οτι δεν θα ηθελα να χαθει, οτι βρισκομαι σε αγωνια...
Με καθησυχασε, να μην ανησυχω, οτι εχει κρατησει τον κωδικο αποστολης.
Εντωμεταξυ με ευχαριστησε μου ειπε οτι μου εχει γραψει ενα γραμμα μαζι με τα βιβλια μου στελνει και αυτο και να την ειδοποιησω οταν φτασουν.
Οι μερες περνουσαν.
Την ξαναρωτησα.
Ξαναεργησε, αλλα καποια στιγμη απαντησε οτι απο δικο τους λαθος δεν το εστειλαν και θα ερθει σε μενα την ταδε μερα.
Ξαναπεριμενα.
Παλι περιμενα, δεν ηρθε τιποτα.....
Αρχισα αγωνιωδως να την ρρωταω τι εγινε, αν μιλησε μαζι τους κτλ.
Απαντηση δεν επαιρνα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 18:54 #26
Μεχρι που καποια στιγμη της εστειλα. Εσενα θα σου αρεζε να μην σου απαντανε? Ειδικα αν αγωνιουσες? Νομιζω σε κανεναν δεν αξιζει αυτο. και επιτελους, ελαβα την απαντηση οτι εχω δικιο, αλλα εχει πολλες δουλειες και τρεχαματα. Τους στειλα μηνυμα με την διευθυνση του γραφειου σου να στα στειλουν εκει.
Εντωμεταξυ, πως μπορεις να στειλεις μηνυμα σε μεταφορικη εταιρια? Αυτο δεν το καταλαβα.
Της λεω, μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις τον αριθμο αποστολης, να το ψαξω εγω προσωπικα?
Ναι θα στον στειλω...
Περναν οι μερες και καμια αποκριση...Της γραφω πλεον οτι δεν θελω καμαι σχεση μαζι της περα απο το να διευθετησουμε το θεμα αυτο.
Μετα απο καποιες μερες, λεω γιατι δεν μου το στελνεις? τι συμβαινει?
Εχεις δικιο, θα στον στειλω σημερα, μετα τις πεντε που θα παω σπιτι.
Πεντε παρα μου στειλνει\" ειμαι στο λεωφορειο, σε λιγο φτανω σπιτι!\" Ε κι εκει πια πολυ συγχυσμενη της λεω \" καλα δεν καθομαι και πανω απο το κινητο. Ελπιζω οτι σημερα θα φιλοτιμηθεις να μου το στειλεις.\"
Τζαμπα περιμενα.....
Περναν 2 μερες, ελεγχω το μειλ και βλεπω οτι μου το ειχε στειλει εκει, και δεν με ειδοποιησε.....
Παιρνω την εταιρια και τι μου λενε?
\"Λυπαμαι, η πελατισσα μας αυτη δεν εχει αποστειλει κανενα δεμα με την εταιρια μας τον τελευταιο καιρο και ο κωδικος που μου λετε δεν αντιστοιχει πουθενα\".
Την πηρα τηλ, δεν το σηκωνει.
Δεν ξερω πια τι να κανω, εχω και τον μπαμπα να μου λεει που ειναι το βιβλιο, εχω κι ολη μου την απογοητευση.
Δεν θελω να κινηθω νομικα, το θεωρω γελοιο....Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 18:59 #27
Εσεις, καποιος απο εσας τι θα κανατε??
Μηπως εχω σφαλλει καπου και δεν το βλεπω?
Μηπως κατι χειριστηκα λανθασμενα?
Μηπως .... μηπως...
δεν τα μπορω τα μηπως, με κουραζουν.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 19:18 #28
δεν βλεπω που ειναι ο κομπος....
πολυ απλα δεν θελει να σου δωσει το βιβλιο (το γουσταρει, το πεταξε οτι θες) και σε δουλευει ψιλο γαζι.
Ειτε το ξεχνας και βαζεις ενα καλο λευκο κρασι παρεα με Χατζηδακι ειτε πας απο εκει και τα κανεις γυαλια καρφια.
Αυτα και παω απο το θεμα μου γιατι εχω τρεχαματα με το ποδι μου....
:cool:
15-10-2008, 19:23 #29
Δεν μπορώ να ξέρω τις βαθύτερες αιτίες, αλλά το φέρσιμό της είναι γαιδουρινό. Σε στενοχωρεί, σε πληγώνει, σου λέει ψέματα... τι στο καλό φιλία είναι αυτή???
Την απόσταση την καταλαβαίνω, την έχω συναντήσει και σε δικές μου φιλίες... αλλά το θέμα με το βιβλίο είναι- για μένα- φτύσιμο κατάμουτρο.
Όπως και το θέμα με τη φίλη σου, με την οποία έγινε αμέσως κολλητή...
weird, μήπως σε ζηλεύει κατά βάθος και γι αυτό αρέσκεται να σε φέρνει σε δ\'υσκολη θέση?
15-10-2008, 19:30 #30
Εχω διηγηθει το θεμα μου αυτες τις μερες σε δυο αλλες φιλες μου , καθως δεν αντεχα. ειδα διαφορετικες αντιδρασεις.
Η μια μου ειπε οτι η κοπελα εχει προβλημα κι οτι της φαινεται λιγο .... διαστροφικα υπουλη αυτη η συμπεριφορα. ΜΟυ προτεινε να κινηθω νομικα, κατι που μου περασε απο το μυαλο αλλα το απερριψα.
Η αλλη μου ειπε οτι αν αυτα τις τα ειχε κανει γκομενος θα ειχε κολλησει μαζι του κι αρα εβγαλε το συμπερασμα οτι ειναι ερωτευμενη μαζι μου!!!Να αποδεχτω οτι τα βιβλια πανε και να παψω να ασχολουμαι... ουτε αυτο μου αρεσε. Να παρει, ειδικα το βιβλιο του πατερα μου, ειναι απο τα πιο πολυτιμα για μενα. Η φιλια και τα βιβλια ειναι για μενα ιερα.... δεν μπορω να το ξαναβρω εκεινο το βιβλιο... πουθενα.
Προφανως, κανενα απο τα δυο συμπερασματα - λύσεις δεν με ικανομοιπησε, γι αυτο το μοιραστηκα μαζι σας παιδια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια