Results 31 to 45 of 76
Thread: Φιλία.
-
15-10-2008, 19:30 #31
Μονο εσυ ξερεις τι ειναι σωστο να γινει.
Πρωτα πρεπει να δεις με πιο τροπο θα αλλαξεις μερικα πραγματα πανω σου και μετα θα σου ειναι πολυ πιο ευκολο να παιρνεις αποφασεις σε τετοια θεματα.
Πιστευω πως καταλαβαινεις τι εννοω ;)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 15-10-2008, 19:34 #32
Originally posted by krino
δεν βλεπω που ειναι ο κομπος....
πολυ απλα δεν θελει να σου δωσει το βιβλιο (το γουσταρει, το πεταξε οτι θες) και σε δουλευει ψιλο γαζι.
Ειτε το ξεχνας και βαζεις ενα καλο λευκο κρασι παρεα με Χατζηδακι ειτε πας απο εκει και τα κανεις γυαλια καρφια.
Αυτα και παω απο το θεμα μου γιατι εχω τρεχαματα με το ποδι μου....
:cool:
Μπορει, να εχασε τον κωδικο ισως? Της εχω πει παντως οτι αν συμβαινει αυτο, ας μου το πει να τελειωνουμε.
Να παω απο εκει και να τα κανω γυαλια καρφια...Αυτο ειναι μια εκδοχη αλλα.... αξιζει? πολυ εξευτελιστικο μου φαινεται.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 19:37 #33
Originally posted by MANTHES
Πρωτα πρεπει να δεις με πιο τροπο θα αλλαξεις μερικα πραγματα πανω σου και μετα θα σου ειναι πολυ πιο ευκολο να παιρνεις αποφασεις σε τετοια θεματα.
Πιστευω πως καταλαβαινεις τι εννοω ;)
Μεσα σε αυτην την σχεση, εχω δειξει τρομακτικη υπομονη. Εχω αλλαξει κι αναθεωρησει πολλες στασεις μου.
Αναρωτιεμαι, τι θα μπορουσα να ειχα κανει διαφορετικα, αλλα γνωριζοντας οτι δεν εχω τον πληρη ελεγχο της σχεσης, καταληγω οτι μαλλον δεν θα μπορουσα να κανω και πολλα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 19:41 #34
Originally posted by weird
Το να με δουλευει ψιλο γαζι ενας ανθρωπος με τον οποιο εχω επικοινωνησει τοσο πολυ, με ποναει...
- welcome to the club!
οι ανθρωπινες σχεσεις παντος ειδους ειναι πολυ περιεργες και θα πρεπει ο καθενας μας να κανει πολλα τσεκαρισματα.
Μπορει, να εχασε τον κωδικο ισως? Της εχω πει παντως οτι αν συμβαινει αυτο, ας μου το πει να τελειωνουμε.
Να παω απο εκει και να τα κανω γυαλια καρφια...Αυτο ειναι μια εκδοχη αλλα.... αξιζει? πολυ εξευτελιστικο μου φαινεται.
- σωστο ειναι καπως ξευτιλα....
Στην θεση σου για να μην νιωσω μαλακας αλλα και να μην γινω ξευτιλα, θα της εστελνα εξωδικο
Παει ενα 100ευρω αλλα
1. δεν ερχεσαι σε επαφη μαζι της.
2. της δειχνεις την σοβαροτητα του θεματος.
3. ενδεχωμενα να σου στειλει το βιβλιο σου με επειγον την επομενη.
Το εξωδικο ειναι νομικη κινηση οχι τελεσιδικη αλλα προειδοποιητικη και στο τελος αναφερεις οτι θα εξασκησεις καθε νομιμο δικαιωμα σου.
Σε καθε περιπτωση με εξωδικο εισαι αρχικα εξασφαλισμενη αλλιως ξεχασε το και μην ασχολεισαι.....
Υγ.... οσο πιο πολυ παρακαλας. στειλνεις μυνηματα κλπ κλπ τοσο πιο πολυ ξευτιλα γινεσαι.
15-10-2008, 19:45 #35
Μεσα σε αυτην την σχεση, εχω δειξει τρομακτικη υπομονη. Εχω αλλαξει κι αναθεωρησει πολλες στασεις μου.
Αναρωτιεμαι, τι θα μπορουσα να ειχα κανει διαφορετικα, αλλα γνωριζοντας οτι δεν εχω τον πληρη ελεγχο της σχεσης, καταληγω οτι μαλλον δεν θα μπορουσα να κανω και πολλα.
Ολα ειναι στο χερι μαςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
15-10-2008, 20:09 #36
Ναι να πας από το σπίτι της κάποια στιγμή να πάρεις τα βιβλία εφόσον είναι τόσο σημαντικά για εσένα. Το να τα φέρει ή να τα στείλει βλέπεις ότι είναι κάτι στο οποίο αδυνατεί να ανταποκριθεί.
Όσο για τη φιλία....με τόση ασυνέπεια γενικά, καθόλου δεν θα με απασχολούσε αν \'φοβάται να δεθεί\' ή οτιδήποτε άλλο. Όχι ότι δεν έχω στενοχωρηθεί στο παρελθόν με παρόμοιες συμπεριφορές, αλλά τελικά και τη \'φιλία\' έκοψα και τα διάφορα \'δανεικά\' τα ξέγραψα.
15-10-2008, 20:10 #37
Originally posted by krino
Το να με δουλευει ψιλο γαζι ενας ανθρωπος με τον οποιο εχω επικοινωνησει τοσο πολυ, με ποναει...
- welcome to the club!
οι ανθρωπινες σχεσεις παντος ειδους ειναι πολυ περιεργες και θα πρεπει ο καθενας μας να κανει πολλα τσεκαρισματα.
Να παω απο εκει και να τα κανω γυαλια καρφια...Αυτο ειναι μια εκδοχη αλλα.... αξιζει? πολυ εξευτελιστικο μου φαινεται.
- σωστο ειναι καπως ξευτιλα....
Στην θεση σου για να μην νιωσω μαλακας αλλα και να μην γινω ξευτιλα, θα της εστελνα εξωδικο
Παει ενα 100ευρω αλλα
1. δεν ερχεσαι σε επαφη μαζι της.
2. της δειχνεις την σοβαροτητα του θεματος.
3. ενδεχωμενα να σου στειλει το βιβλιο σου με επειγον την επομενη.
Το εξωδικο ειναι νομικη κινηση οχι τελεσιδικη αλλα προειδοποιητικη και στο τελος αναφερεις οτι θα εξασκησεις καθε νομιμο δικαιωμα σου.
Σε καθε περιπτωση με εξωδικο εισαι αρχικα εξασφαλισμενη αλλιως ξεχασε το και μην ασχολεισαι.....
Υγ.... οσο πιο πολυ παρακαλας. στειλνεις μυνηματα κλπ κλπ τοσο πιο πολυ ξευτιλα γινεσαι.
πολλοι φιλοι μου, με εχουν συμβουλεψει να τσεκαρω πρωτα, και μετα να εμπιστευομαι, αλλα, για καποιο λογο το ξεχναω.
Οσο για το ξεφτιλα... εννοω οτι θα πεσω στα ματια του εαυτου μου. Δεν με νοιαζει τι θα σκεφτει η φίλη μου, ουτε φυσικα της κρυβω το ποσο σημαντικη ειναι για μενα, το πως με κανει να νιωθω ολο αυτο. Δεν λειτουργω ετσι.
Αλλα στα ματια τα δικα μου θα πεσω, αν εκανα κατι τετοιο.
Οσο για το εξωδικο, μου ειναι πολυ μα πολυ ευκολο και δωρεαν αλλα το σκεφτομαι.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 20:14 #38
Μα είναι ανάγκη να τα κάνεις \'γυαλιά-καρφιά\' αν πας από εκεί να τα πάρεις? Ο λόγος που το προτείνω είναι επειδή έχει το πιο άμεσο αποτέλεσμα στο θέμα που σε ενδιαφέρει.
15-10-2008, 20:25 #39
Αναρωτιεμαι, τι θα μπορουσα να ειχα κανει διαφορετικα, αλλα γνωριζοντας οτι δεν εχω τον πληρη ελεγχο της σχεσης, καταληγω οτι μαλλον δεν θα μπορουσα να κανω και πολλα.
Ολα ειναι στο χερι μας
Δεν μπορω να στειλω u2u. Δεν μου αρεσουν οι ταμπελες και δεν με θεωρω εξαρτητικη προσωπικοτητα Μανθες.
Παλιοτερα ισως χρησιμοποιουσα πολλα δεκανικια, πλεον λιγοτερα.
Η φιλια ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα για μενα, καμαι φορα τα βρισκω δυσκολα με τα ορια, με την επικοινωνια...οπως λεει και το κρινο, οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι πολυπλλοκες, μυστηριες, συχνα απροβλεπτες...
Υπαρχει πιστευω για τον καθενα μια καταλληλη εσωτερικη σταση ωστε να ελισσεται και απο τη μια να προστατευεται, απο την αλλη να ειναι ανοιχτος στο να δεθει, να συναψει μια σχεση ουσιαστικη...
Βεβαια το να βρεθει αυτη η εσωτερικη σταση δεν ειναι κι οτι πιο ευκολο.
Οσο για το αλλο που λες μαν οτι μαλλον ηθελε να με κουμανταρει κι οταν ειδε οτι δεν το καταφερνει θυμωσε και αποχωρησε...
Παλια μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι φεροταν υπουλα, οτι ηθελε να με χειραγωγει...
Πλεον , οχι.
Ειναι παντως μια εκδοχη, τι να πω.
Πολλα ισως και αν και μηπως.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 20:27 #40
Originally posted by marina38
Μα είναι ανάγκη να τα κάνεις \'γυαλιά-καρφιά\' αν πας από εκεί να τα πάρεις? Ο λόγος που το προτείνω είναι επειδή έχει το πιο άμεσο αποτέλεσμα στο θέμα που σε ενδιαφέρει.
Το σκεφτηκα κι εγω.
Θα πρεπει πρωτα να εχω ηρεμησει γιατι οσο κι αν την αγαπω,μια παρορμηση βιας θα μου βγει αν την συναντησω. Εδω μιλουσαμε στο τηλ για το θεμα των βιβλιων, ακουγα την φωνη της και μου ερχοταν απεχθεια, ηθελα να το κλεισω επειγοντως....
Αν ωστοσο ηρεμησω και το παρω αποφαση ανακυπτουν και αλλες πρακτικες δυσκολιες.
Δεδομενου οτι δεν απαντα στις κλησεις μου εγω τι θα κανω?
Θα στησω καραουλι περιμενοντας την να φανει?
Ασε που εχει δυο σπιτια, συχνα μενει στους γονεις της, κι αλλοτε στο αγορι της.
τρεχα γυρευε δηλαδη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 20:31 #41
Ναι να πας από το σπίτι της κάποια στιγμή να πάρεις τα βιβλία εφόσον είναι τόσο σημαντικά για εσένα. Το να τα φέρει ή να τα στείλει βλέπεις ότι είναι κάτι στο οποίο αδυνατεί να ανταποκριθεί.
Όσο για τη φιλία....με τόση ασυνέπεια γενικά, καθόλου δεν θα με απασχολούσε αν \'φοβάται να δεθεί\' ή οτιδήποτε άλλο. Όχι ότι δεν έχω στενοχωρηθεί στο παρελθόν με παρόμοιες συμπεριφορές, αλλά τελικά και τη \'φιλία\' έκοψα και τα διάφορα \'δανεικά\' τα ξέγραψα.
Ε πλεον εφτασα στα ορια μου.
Περισσοτερο καλο θα κανω αν απλα δεν ασχοληθω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 20:33 #42
Originally posted by lllogan
Δύο χρόνια, δύσκολη σχέση. \"Δεν θα ανεχτώ ξανα τετοια συμπεριφορά\" \"Παντα με τον τρόπο της ένιωθα να με απειλέι... μην κανεις το ενα ή το άλλο γιατι θα εξαφανιστώ\"
Ίσως η φίλη σου επέλεξε να εξαφανιστεί από την ζωή σου για να μην υπάρχει περίπτωση να σε ξαναπληγώσει ή να ξαναπληγωθεί. Ίσως κατάλαβε ότι κάποιες πλευρές στην συμπεριφορά της ήταν πέρα από τον έλεγχο ή τις δυνάμεις της και προκειμένου να χρειάζεται να αντιμετωπίζει τις συνέπειές τους, αποφάσισε να τις περιορίσει.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 20:35 #43
Το σκεφτηκα κι εγω.
Θα πρεπει πρωτα να εχω ηρεμησει γιατι οσο κι αν την αγαπω,μια παρορμηση βιας θα μου βγει αν την συναντησω. Εδω μιλουσαμε στο τηλ για το θεμα των βιβλιων, ακουγα την φωνη της και μου ερχοταν απεχθεια, ηθελα να το κλεισω επειγοντως....
τρεχα γυρευε δηλαδη.
15-10-2008, 20:36 #44
Originally posted by imagine
Δεν μπορώ να ξέρω τις βαθύτερες αιτίες, αλλά το φέρσιμό της είναι γαιδουρινό. Σε στενοχωρεί, σε πληγώνει, σου λέει ψέματα... τι στο καλό φιλία είναι αυτή???
Την απόσταση την καταλαβαίνω, την έχω συναντήσει και σε δικές μου φιλίες... αλλά το θέμα με το βιβλίο είναι- για μένα- φτύσιμο κατάμουτρο.
Όπως και το θέμα με τη φίλη σου, με την οποία έγινε αμέσως κολλητή...
weird, μήπως σε ζηλεύει κατά βάθος και γι αυτό αρέσκεται να σε φέρνει σε δ\'υσκολη θέση?
τα λογια σου, μου προσφερουν τεραστια ικανοποιηση και αυτο με προβληματιζει πολυ.
Κατι μεσα μου παει να πει μα δεν το βλεπεις πως ειναι γαιδουρα και απαθης? Οτι φαση και να περναει, τιποτα δεν την δικαιολογει να σου φερεται ετσι.
Αλλα, το φιμωνω αυτο το κατι.
Σαν..... να το βρισκω μη επαρκες.
Αλλα οταν το πει καποιος αλλος, νιωθω ικανοποιηση.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2008, 20:39 #45
Originally posted by stella78
Το σκεφτηκα κι εγω.
τρεχα γυρευε δηλαδη.
Στελα, δεν ξερω αν θα το παω προσωπο με προσωπο ή αν θα πω χαλαλι, και θα μεινω με το κρασακι και τη μουσικουλα μου....
Παντως, θελω ολη αυτη η εμπειρια, να μου διδαξει κατι, να μου αφησει κατι.
Ισως μια σταση σαν αυτη που περιγραφει η Μαρινα σε σχεση με τους φιλους και τα δανεικα.
Το κακο ειναι οτι δεν την νιωθω ακομα την ωριμανση παρα τα οσα εχω υποστει ή με αφησα να υποστώ, καλυτερα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....