Πως θα ξεκολλήσω από έναν τοξικό άνθρωπο? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Banned
    ειμαι σιγουρος οτι και στον επομενο που θα γνωρισει μετα απο κανενα δυμηνο θα σκεφτεται πως θα ξεκολησει απ αυτον το εχω ξαναδει το εργο μου θυμιζει ενα φιλο μου που ειχε χιλιους γνωστους και καθε λιγο και λιγακι ελεγε συνεχως τη λεξη ξεκολα σε ολους του χα βγαλει και παρατσουκλι και το φωναζα ο ξεκολας
    ο ξεκολας ο προεδρος και η κοινη πορεια ζωης τους το νεο μυθιστορημα

Senior Member
    Αλεκο ξεκολα απο τη ζωη σου
    Goodbye life κ σσσσπσσσσ εραστησ δυτικων συνοικιων εδω εκ τησ θεσσαλονικησ ορμομενωσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    πλακα εχεις..

Senior Member
    Απ οτι φαίνεται είναι κολλημένος με την πρώην. Τωρα είναι μαζι? τι ξέρεις?

Banned
    ολα βασιζονται στο ποση εμπιστοσυνη σου εχει καποιος αν καποιος πχ σκοπευει να ειναι πιστος σε σενα θα ειναι ακομα και αν υπαρχει μια πρωιν μια αλλη η μια παραλη οπως ηξερα πχ ενα ατομο που ηταν φιλος μου ειχε χιλιαδες γνωστους αλλα σχεδον παντοτε ξαναγυρναγε πισω σε δυο ανθρπους ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ

αλλιως αν σκοπευει να σε ξεγελασει παλι θα το κανει γιατι αν θελει να παει με μια γυναικα αυτο ειναι το πιο ευκολο που υπαρχει αφου υπαρχουν και οικοι ανοχης

οταν ο αλλος δε σε εμπιστευεται ολα ειναι υποπτα

αρα οταν θελει καποιος κατι βρισκει λογους και οταν δε θελει βρισκει αιτιες.

Banned
    επισης ειναι μεγαλο λαθος οταν θες καποιον να προσπαθεις να τον αποκοψεις απο τις παρεες του γιατι αυτο θα οδηγησει σε μια βαρετη κατασταση αφου οσο και αν θες καπιον καποια στιγμη θα το βαρεθεις πρεπει να υπαρχουν και τριτα προσωπα για να γινουν διεξοδος απο τη ρουτινα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι τοξικος.
    εσυ εισαι τοξικη για τον εαυτο σου.
    αυτος απλα δεν σε θελει αρκετα για να σε εχει διπλα του.
    σε θυμαται οταν εχει αναβροχιες και μετα παει με αυτην που θελει ν κανει σχεση.
    δεν ειναι τοξικοτητα αυτο.
    η.
    Σωστο , εσυ εισαι τοξικη για τον εαυτο σου , και οντως δεν σε θελει αρκετα για να σεχει διπλα του .....( δεν εγραψα κατι διαφορετικο απο την ρεμ ! ) ...μια απο τα ιδια ....

Banned
    πχ το οτι ανακαλυψες μια πρωιν του αυτο ειναι ενδειξη ηλικρινειας αφου θα μπορουσε να στο παιξει μονος ενω καθε βραδυ να κοιμαται με μια γειτονισα του ενω σου λεει οτι απλως κοιμοταν και γι αυτο δεν απανταγε στο τηλ

ο ενοχος σχεδον παντα ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ τους γνωστους του

ενω ο σωστος τους παρουσιαζει και ζητα την αποδοχη τους

ομως πολες φορες οι ανθρωποι εμπιστευονται τον ενοχο και κατηγορουν τον σωστο...

Banned
    κανενας ανθρωπος δεν αισθανεται καλα 24 ωρες με καποιον οσο και να τον θελει γιατι οπως ελεγε και ενας ξαδερφος μου οσο προβαλεις τα καλα στιχεια σε ενα ανθρωπο ετσι χωρις να το καταλαβαινεις προβαλεις και τα ελλατωματα του

Senior Member
    Quote Originally Posted by love1981 View Post
    Έχω γράψει και στο παρελθόν για έναν άνθρωπο που τον άφησα να μπει στη ζωή μου και να τα διαλύσει όλα. Τον γνώρισα, έζησα μαζί του πράγματα που άλλοι τα ζουν σε σχέση χρόνων και μετά με γείωσε για την πρώην. Και εγώ να περιμένω καρτερικά μήπως και αλλάξει κάτι και είμαστε πάλι μαζί. Και όταν χώρισε άρχισε πάλι να μου δίνει ελπίδες και εγώ η χαζή να πιστεύω ότι θα αλλάξουν όλα και θα ζήσω το όνειρό μου, να είμαστε μαζί. Και εκείνη τη στιγμή τελικά να ανακαλύπτω ότι έκανε σχέση με κάποια άλλη. Και εγώ αντί να τον χαστουκίσω και να εξαφανιστώ από τη ζωή του, να είμαι εκεί να παριστάνω τη φίλη και να τον βλέπω να είναι με κάποια άλλη. Πως θα καταφέρω να τον βγάλω από το μυαλό μου? Αυτός ο άνθρωπος είναι τοξικός, μου ρουφάει όλη την ενέργεια μου. Είμαι μαζί του και νιώθω ζωντανή, είμαι μακριά του και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον. Θέλω να γνωρίσω κάποιον άλλον και δεν θέλω όμως. Θέλω εκείνον. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε εκείνον. Ξυπνάω και κοιμάμαι κοιτώντας τις φωτογραφίες που τραβούσαμε παρέα. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε. Δεν μπορεί να είμαι τόσο αφελής, νιώθω ότι με ήθελε, ότι αισθανόταν πράγματα για μένα. Δεν μπορεί να έπαιζε τόσο πολύ μαζί μου. Ακόμα μου στέλνει μηνύματα, με καλεί σπίτι του για καφέ και εγώ πηγαίνω. Πρέπει να ξεκόψω, αλλά δεν το τολμώ. Νιώθω ότι χωρίς να τον ακούω δεν έχει νόημα η ζωή μου και αυτό είναι λάθος. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας τοξικός άνθρωπος για μένα, αλλά δεν έχω τη δύναμη να απαλλαγώ. Πως θα τον βγάλω από τη ζωή μου?
    με λιγα λογια εισαι θυμα.... σου αρεσει μαλλον να σε εκμεταλευονται....δεν το λεω ειρωνικα....υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που γουσταρουν να γινεται αυτο και να παριστανουν τα θυματα.....
    προσπαθησε να πας σε καποιον ψυχολογο

Member
    Quote Originally Posted by love1981 View Post
    Έχω γράψει και στο παρελθόν για έναν άνθρωπο που τον άφησα να μπει στη ζωή μου και να τα διαλύσει όλα. Τον γνώρισα, έζησα μαζί του πράγματα που άλλοι τα ζουν σε σχέση χρόνων και μετά με γείωσε για την πρώην. Και εγώ να περιμένω καρτερικά μήπως και αλλάξει κάτι και είμαστε πάλι μαζί. Και όταν χώρισε άρχισε πάλι να μου δίνει ελπίδες και εγώ η χαζή να πιστεύω ότι θα αλλάξουν όλα και θα ζήσω το όνειρό μου, να είμαστε μαζί. Και εκείνη τη στιγμή τελικά να ανακαλύπτω ότι έκανε σχέση με κάποια άλλη. Και εγώ αντί να τον χαστουκίσω και να εξαφανιστώ από τη ζωή του, να είμαι εκεί να παριστάνω τη φίλη και να τον βλέπω να είναι με κάποια άλλη. Πως θα καταφέρω να τον βγάλω από το μυαλό μου? Αυτός ο άνθρωπος είναι τοξικός, μου ρουφάει όλη την ενέργεια μου. Είμαι μαζί του και νιώθω ζωντανή, είμαι μακριά του και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον. Θέλω να γνωρίσω κάποιον άλλον και δεν θέλω όμως. Θέλω εκείνον. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε εκείνον. Ξυπνάω και κοιμάμαι κοιτώντας τις φωτογραφίες που τραβούσαμε παρέα. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε. Δεν μπορεί να είμαι τόσο αφελής, νιώθω ότι με ήθελε, ότι αισθανόταν πράγματα για μένα. Δεν μπορεί να έπαιζε τόσο πολύ μαζί μου. Ακόμα μου στέλνει μηνύματα, με καλεί σπίτι του για καφέ και εγώ πηγαίνω. Πρέπει να ξεκόψω, αλλά δεν το τολμώ. Νιώθω ότι χωρίς να τον ακούω δεν έχει νόημα η ζωή μου και αυτό είναι λάθος. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας τοξικός άνθρωπος για μένα, αλλά δεν έχω τη δύναμη να απαλλαγώ. Πως θα τον βγάλω από τη ζωή μου?
    .να σε ρωτήσω κάνεις αλλά πράγματα ,δηλαδη έχεις χόμπι,φίλους που εμπιστεύεσαι;

Junior Member
    Προσπαθησε να τον ξεχάσεις. Ξέρω ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, αλλά πρέπει. Σβήσε τα πάντα από αυτόν, απότομα, όχι σιγά σιγά. Σκισε τις φωτογραφίες σας !! Κάνε κινήσεις που ίσως σημερα σε πονέσουν αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι έπρεπε για να λυτρωθείς!!!!

Banned
    η γυναικα επειδη εκανε το προπατορικο αμαρτημα εχει ως προορισμο να διαλυθει και να δεχτει τελικα το μυαλο του αντρα (αν γινει και αντρας ακομα καλυτερα) σας κουφανα ενοω στο μυαλο οχι στην εμφανιση

Banned
    να για παραδειγμα λες εισαι μαζι του και νιωθεις ζωντανη επειδη συμβαινει αυτο που ενοω

Senior Member
    Ρε αλεκο τι μπακαλιαροσ ειμαι εγω φοβεροσ λοιπον τα νεα απο λονδινο επειδη εκει το ιντερνετ ειναι σωστο σε λιγα χρονια θα χρειαζετε το πανεπιστημιο μονο στα κοριτσια αρα θα γινει κι εδω καποτε αρα παντου τα κοριτσια ειναι παραπληροφορημενα αυτα απο εδω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast