Results 46 to 60 of 92
Thread: Φοβάμαι μόνη
-
16-10-2008, 14:54 #46
Ακου μαζέψου..... σε θρησκευτικό φόρουμ είμαστε ?? νομίζω για να μην έχει κανείς πρόβλημα , ούτε οι \" μαζέψου \" ούτε οι \" αμάζευτοι \", να συγκεντρωθούμε να τα πούμε λιγάκι από κοντά...
οι συγκεντρώσεις ήταν πάντα το φόρτε μου
- 16-10-2008, 14:57 #47
Originally posted by lostsoul
ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ!!! παιδια με πιξατε!!!!! ρε σεις αυτα δεν θα προλαβω να τα διαβασω ουτε μεχρι αυριο !!! Εχω δουλεια ρε σεις λεω!!!!
ε βρε, εγω για το ΣΚ ειπα να τα διαβασεις....
με την ησυχια σου.....
take your time.
Αμαν ρε κρινο, αμαν ρε αδερφακι.... Πραγματικα βαρεθηκα αυτο το παρε-δωσε... Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι απλα δεν πρεπει , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ φιλτατε, να προβαινεις σε χαρακτηρισμους τετοιου ειδους!!! Κρατα την \"ταμπελα\" σου και εγω κρατω την δικη μου... Τι φονταμενταλισμος μου λες και κουραφεξαλα!!! ΕΛΕΟΣ ρε αγορι... ΕΛΕΟΣ
δεν τα πιανεις με την μια ετσι???
πρεπει να στα ξαναγραψω???
Σου ειπα εγω να μην εισαι χριστιανος??
Εσυ πρωτος δεν μου εκανες επιθεση και μου ειπες, ψαξτο αλλιως???
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Ο,ΤΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙ....
α μπα?
δεν σε συμφερουν???
Δεν σε ειπαμε πια και καμπουρη ουτε Περπινιαδη (μπουχαχαχαχαχαχαχα) ααχ δεν μπορω με επιασε η κοιλια μου απο τα γελια.
ε οκ.... και εγω γελαω
Και επειδη τρεχω σας αφηνω τωρα ετσι????!!!!!
Κρινο , meanwhile, Pls ΜΑΖΕΨΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
δεν το σκοπευω για τα υπολοιπα 53 χρονια που σκοπευω να ζησω....
φιλια πολλα.
Υ.Γ. εμπνευστη , εισαι ολα τα λεφτα!!!!!!
τσιαο.
16-10-2008, 14:58 #48
Originally posted by krino
Originally posted by panos-80
δεν φοβασαι τον εκαστοτε αγιο
εσενα φοβασαι ,
για ψαχτο λιγο και θα δεις
το εχω γραψει αυτο δεν μου λες κατι καινουριο,
αμα πας σε προηγουμενο ποστ, θα διαβασεις οτι εγραψα,
\"ο μονος που φοβαμαι ειναι ο εαυτος μου\"
οποτε πες κατι αλλο να ψαξω.
Το παιδι μαλλον το λεει αυτο στην θεματοθετρια...
cool ρε συ . Μαζεψου λιγο . Για ονομα του Θεου!!!!
(αντε παλι , μου ξεφυγε.....)
ποτε μου δεν την εχω πεσει σε κανενα,
συζητηση κανω,
εκτος αν θες να μιλας μονος σου.
16-10-2008, 15:21 #49
Ειμαι μεσα ... Ειμαι μεσα κανονιστε συναντηση οπου θελετε και θα με βρειτε εκει!!
Με την προυποθεση βεβαια να ειναι εκει και ο εμπνευστης, ετσι?
Τι να κανω... αδυναμιες ειναι αυτες....
κρινο, μην το σχολιασεις και αυτο εεε??? ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!
Υ.Γ. αληθεια κρινο μενεις Αθηνα?
Υ.Γ. 2 εσυ εμπνευστη?
16-10-2008, 15:23 #50
Originally posted by panos-80
δεν φοβασαι τον εκαστοτε αγιο
εσενα φοβασαι ,
για ψαχτο λιγο και θα δεις
το εχω γραψει αυτο δεν μου λες κατι καινουριο,
αμα πας σε προηγουμενο ποστ, θα διαβασεις οτι εγραψα,
\"ο μονος που φοβαμαι ειναι ο εαυτος μου\"
οποτε πες κατι αλλο να ψαξω.
Το παιδι μαλλον το λεει αυτο στην θεματοθετρια...
cool ρε συ . Μαζεψου λιγο . Για ονομα του Θεου!!!!
(αντε παλι , μου ξεφυγε.....)
ποτε μου δεν την εχω πεσει σε κανενα,
συζητηση κανω,
εκτος αν θες να μιλας μονος σου.
δεν ακους κιολας!!! Α...μπα σε καλο σου!!!!
16-10-2008, 15:27 #51
Ναι αθηνα μενω,
αλλα δεν απαντας σε καποιες ερωτησεις που βαζω...
πονηρουλη - τσιμπιμα στο μαγουλακι......
ΥΓ..... ειχαμε κανει μια συναντηση στην αθηνα αλλα βγηκε μπαμιες...
16-10-2008, 15:40 #52
ααα..οχι!!! Μην μου την λες!! Ποιες ειναι οι ερωτησεις, να τις απαντησω τωρα δα!!!! Σας ειπα, ειμαι στην δουλεια μου. Μεταξυ ολων των αλλων, ριχνω και καποιες κλεφτες ματιες στο φορουμ... ετσι μορε για το \"ξεπιασιμο\"!!!!
Ελα εδω ειμαι ...χτυπα δεν σε φοβαμαι!!! αυτα που κανεις, ολα εις βαρος μου μετρανε..... που λεει και το λαικο ασμα.
16-10-2008, 15:45 #53
βρε τον οσιομαρτυρα τον χαμενο ψυχουλη.....
:P:P
οι ερωτησεις ειναι εδω και σε περιμενουν....
Και τωρα παμε σε ερωτησεις:
Πες μου μια αλλη ευρωπαικη χωρα που εχεις ακουσει να υπαρχουν τοσα πολλα κρουσματα οπου οι παπαδες να συμπεριφερονται σαν αλλοι μουλαδες του Αγιατολαχ Χομεινι....
Πες μου σε τι διαφερουν οι τυποι με τα μαυρα με τους μουλαδες του Ιραν????
Πες μου σε πιο αλλο κρατος υπαρχει τετοια διαπλοκη σε σαπιλα???
ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!
Αν εισαι σωστος χριστιανος, θα επρεπε να ντρεπεσαι για τα οσα συμβαινουν απο τους εκπροσωπους της πιστης σου και οχι να μου λες εμενα οτι εχω λαθος που λεω για χριστιανους φονταμενταλιστες!!!
16-10-2008, 15:51 #54
ωχχχ!!! μπορω να το κανω αυριο??? Μου βαζεις πολλα και ο χρονος ειναι χρημα!!!! πρεπει να βγαλω λεφτα ρε σεις!!! ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ!!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων για την πιστωση χρονου.....
16-10-2008, 15:58 #55
κρινο θα σου απαντησω εγω,οσο ειναι ελληνες αυτοι που κυβερναν την χωρα μας,αλλο τοσο ειναι χριστιανοι αυτοι που \"κυβερναν\" τον χριστιανισμο.Ο πραγματικος ηγετης χριστιανος ειναι αυτος που οταν θα προσπαθησεις να περασεις απο την πορτα της εκκλησιας θα σου φιλησει τα ποδια για να σου δειξει πως ειναι πιο ταπεινος απο σενα.και αντι για χρυσα αμφια θα εχει ενα ξυλινο σταυρουδακι.και πιστεψε με αν δεις εναν τετοιο \"τυπο\" θα νοιωσεις κατι διαφορετικο μεσα σου.και ναι ντρεπομαι για τους \"εκπροσωπους\" της πιστης μου,αλλα με μια διαφορα,οι πραγματικοι εκπροσωποι της πιστης μου ειναι σε κατι σπηλιες με μια φορεσια και ενα τραπεζακι πετρινο,και κατι εκατονταδες πανε μεχρι εκει μονο για να τους δουν.αλλα μενουν αθεατοι,πρεπει να τους ψαξουμε εμεις,δεν ερχονται ουτε βγαινουν στην τηλεοραση.
λοστσολ απο θεσσαλονικη ειμαι
16-10-2008, 17:11 #56
Empneustns ,
η αποψη σου με καλυπτει.
Την θεωρω αντικειμενικη και γνησια,
περναει αν θες τα κομπλεξ και το συνηθες φαινομενο των εν ελλαδι να σκουπιζουμε τα προβληματα κατω απο το χαλακι.
Εισαι μειοψηφια αλλα αν εβρισκες τετοιες αποψεις στην ελλαδα δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτα τα χαλια.
Πολυ καλημερα,
Lostako,
παλεψε το οσο νομιζεις, εδω θα ειμαστε....
:P
16-10-2008, 17:35 #57
Originally posted by Empneustns
κρινο θα σου απαντησω εγω,οσο ειναι ελληνες αυτοι που κυβερναν την χωρα μας,αλλο τοσο ειναι χριστιανοι αυτοι που \"κυβερναν\" τον χριστιανισμο.Ο πραγματικος ηγετης χριστιανος ειναι αυτος που οταν θα προσπαθησεις να περασεις απο την πορτα της εκκλησιας θα σου φιλησει τα ποδια για να σου δειξει πως ειναι πιο ταπεινος απο σενα.και αντι για χρυσα αμφια θα εχει ενα ξυλινο σταυρουδακι.και πιστεψε με αν δεις εναν τετοιο \"τυπο\" θα νοιωσεις κατι διαφορετικο μεσα σου.και ναι ντρεπομαι για τους \"εκπροσωπους\" της πιστης μου,αλλα με μια διαφορα,οι πραγματικοι εκπροσωποι της πιστης μου ειναι σε κατι σπηλιες με μια φορεσια και ενα τραπεζακι πετρινο,και κατι εκατονταδες πανε μεχρι εκει μονο για να τους δουν.αλλα μενουν αθεατοι,πρεπει να τους ψαξουμε εμεις,δεν ερχονται ουτε βγαινουν στην τηλεοραση.
16-10-2008, 18:16 #58
Originally posted by comfusio
Άρχισα και διάβαζω το βιβλίο του Άγιου Εφραίμ και 2 φορές γέμισε με άρωμα το δωμάτιο μου κα ενιωσα απο τη μια χαρα αλλα απο την αλλη φοβο..
Δίπλα απο το κρεβάτι μου έχω την εικόνα του και όταν μπαίνω στο δωμάτιο μου οποιαδηποτε ώρα φοβάμαι ότι θα μου εμφανιστεί ο άγιος.
Ακόμα φοβάμαι όταν ειμαι μόνη σπίτι. Βλέπω απο τα παραθύρια μήπως δω κανένα κεφάλι να με παρακολουθεί
Ή όταν περπατάω στο διάδρομο του σπιτιου μέσα..να φοβάμαι ότι μπορεί κάποιος να έρθει από πίσω μου ή θα μπει απτα παράθυρα... τι να κάνω γιαυτό?
Mα τι βλακειες ειναι αυτα?Στο 2008 ζουμε ελεος.
17-10-2008, 11:38 #59
Καλημερα παιδια!!! τι κανετε? ολα ενταξει?
Λοιπον κρινο, πιστευω να \"καλυφτηκες\" και εσυ απο το σχολιο του Εμνπνευστη... Γιατι εμενα με βρισκει συμφωνο!!!
Α ρε φιλε Εμπνευστη...για αυτο σε παω εγω! Τι φιλοσοφια, τι προσεγγιση των εκαστοτε θεματων...ευγε!
κρινο, περαστικα σου αδερφε εν Χριστω!!!! (μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα� �αχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχχα� �αχαχα)
Αντε καλημερα σε ολους και καλη δυναμη!!!!
17-10-2008, 11:42 #60
ελα βρε λοστουλη....
καλως τον!
Καλα τοσο δυσκολο ηταν να τα γραψεις χθες???
Δυσκολευεσαι να γραψεις για αυτα που συμβαινουν και περιμενεις να τα δεις γραμμενα αλλου για να συμφωνησεις???
και χμμμ δεν ειμαι αδερφη....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....