Κλαιω συχνα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Κλαιω συχνα

Καλησπερα Εχω προσεξει οτι σχεδον καθε μερα εκει οπου καθομαι αρχιζω να κλαιω κσι μετα σταματαω.Μου συμβαινει κσι οταν ξαπλωνω στο ξρεβατι και στο λεοφορειο.Δε ξερω τι ακριβως μου συμβαινει και θα ηθελα να με βοθησετε...

Banned
    ποσο εισαι? για να κλαιει ενας ανθρωπος ή απλα εχει μαθει να το κανει αυτο ή θα μπορουσε να εχεις πεσει σε καταθλιψη... νιωθεις γενικα μηπως απογοητευμενος ή στεναχωρημενος? ποσο εισαι? σε προβληματιζει κατι ιδιαιτερα αυτον τον καιρο? εχεις μιλησει σε αλλους? στους φιλους σου μηπως?

Banned
    Και γω ψυχολογικά δεν είμαι καλά τελευταία και μου τυχαίνει. Η μπορεί να βλέπω κάτι τηλεόραση και να βουρκωνω.. Μάλλον κάτι σε φάση κατάθλιψη θα είναι. Το ανησυχητικο θα είναι αν αρχίσεις να κάνεις άσχημες σκέψεις για τον εαυτό σου.

Senior Member
    Μου συμβαίνει κι εμένα το ίδιο...και μετά σταματας και δεν νιώθεις τίποτα,ε; Σου συμβαίνει όμως χωρίς αφορμή; Εμένα συνήθως υπάρχει αφορμή αλλά είναι υπερβολικά μικρή και ασήμαντη για να βάλει ένας ενήλικας τα κλάματα. Υπάρχει κάτι συγκεκριμενο που σε στενοχωρει στη ζωή σου; Νιώθεις ότι κάτι σου λείπει; Εγώ δεν εντοπίζω κάτι συγκεκριμένο, νόμιζα πως είμαι οκ. Είχα ανοίξει παρόμοιο θέμα εδώ και μου ειπαν μπορεί να είναι από το στρες επειδή είμαι σε περίεργη μεταβατική φάση στη ζωή μου και δεν έχω κάτι να ξεδινω...εσύ σε τι φάση είσαι; Εργάζεσαι; Παρεες, ασχολίες έχεις; Σου λείπει κάτι;

Junior Member
    30 ειμαι Ενα φιλαρακι.ειμαι και βγαινουμε που και που.Αυτη τη στιγμη δε δουλευω αλλα παρακολουθω διαφορα σεμιναρια.Δεν μπορω να το.εξηγησω αυτο που κου συμβαινει.Με τον πατερα νου το συζητξσα μια φορα αλλα παλι.ετσι ειμαι...

Junior Member
    Δεν μου λριπει κατι.Ρε σεις γιατι δεν.απαναυε μευα απο αθτο? Δεν ειμαι ανθρωπος εγω?? Τι.εγινε.τωρα?.τι σς φαινευαι τοσο παραξενο??, δεν θα μλυ μιληστι κανεις για συτομπιυ χω? Τι να κανω???

Banned
    Quote Originally Posted by Nikos29 View Post
    Δεν μου λριπει κατι.Ρε σεις γιατι δεν.απαναυε μευα απο αθτο? Δεν ειμαι ανθρωπος εγω?? Τι.εγινε.τωρα?.τι σς φαινευαι τοσο παραξενο??, δεν θα μλυ μιληστι κανεις για συτομπιυ χω? Τι να κανω???
    Απλά συμβαίνει φίλε. Δηλαδή να νιώθεις μια θλίψη ξαφνικά εκεί που είσαι καλά. Αν θες πάνε σε ένα ψυχολόγο να μιλήσεις. Δες αν γίνεται έτσι και μην πάρεις κατευθύαν φάρμακα. Αυτός μπορεί να καταλάβει τι φταίει και το λύσεις το θέμα. Δες είσαι ο μόνος πάντως που το έχει αυτό.

Junior Member
    Αισθανομσι.μειονεκρικα γιατι δεν εχω καποια σψεση δρν.δουλευω.Εχω ενα φιλο που δρν τον βλρπω συχνα κσινολσ ασυτα με κανκυν χαλια και κλαθω και μετα σταματαω.
    Δεν ξερω γιατι γινεται.αυτο..Δεν.εψδι.νσ κσνσιμπου ειμαι 30.σε οποαφηποτε ηλικια θα μπορουσε να συμβαινει συτο φανταζομαι ετσι?

Senior Member
    Γινεται πολεμοσ ηρεμησε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μονος σου το ειπες...Αισθανεσαι μειονεκτικα γιατι δεν εχεις σχεση,δουλεια και ο φιλος σου βρισκεται μακρια.
    Κανε μικρα βηματα για να αλλαξεις κατι απο τα παραπανω ή και ολα αυτα και θα εισαι χαρουμενος