Results 1 to 1 of 1
Thread: Καταθλιψη
-
28-06-2018, 09:40 #1
Καταθλιψη
Γεια σας,πρωτη φορα γραφομαι σε φορουμ και το εκανα γιατι χρειαζομαι την βοηθεια σας..Ο φιλος μου επαθε πρωτη φορα καταθλιψη περυσι..Πηρε αντικαταθλυπτηκα για περιπου 7 με 8 μηνες και τα εκοψε σταδιακα οταν καταλαβαμε οτι απο καταθλιψη ειχε περασει σε μανια..
Τωρα και 7 μηνες παιρνει αυτα (τιακουελ και τεγκρετολ) δεν καταλαβαινω και πολλα αλλα νομιζω ειναι σταθεροποιητες διαθεσης κατι τετοιο..
Γενικα ειμαι μπερδεμενη,παμε σε ψυχιατρο μια φορα το μηνα μηλαω και εγω μαζι του αλλα και ο φιλος μου,ξεχωριστα..Θελω να σας πω οτι ο πατερας του εχει διπολικη διαταρχη και δεν μπορω να καταλαβω,εχει και ο φιλος μου το ιδιο?Η αυτος εχει κατι αλλο?Ο γιατρος μου εχει πει οτι δεν μπορει να πει οτι το χει κληρωνωμησει απτον πατερα του και οτι αυτο θα το δουμε στην πορεια..
Ειμαι πολυ προβληματισμενη πανω σε αυτο και φοβαμαι..Ειμαστε δεκα χρονια μαζι,προσφατα αρραβωνιαστηκαμε αυτος ειναι 30 εγω 25..Ανησυχω,φοβαμαι δεν ξερω τι ακριβως εχει,εχει διπολικη διαταρχη?Γιατι πρεπει τωρα να παιρνει τοσο καιρο αυτα τα χαπια?Ειναι τοσο βαρια οσο τα αντικαταθληπτικα?Ειχα περασει πολυ ασχημα οταν περασε την καταθλιψη,δεν ηξερα πως να το διαχηριστω μεχρι που πηγα σε ψυγολογο και μετα και στον ψυχιατρο του..Επισης θελω να αναφερω και κατι ακομα,λογω πολλων νευρων δικων μου στην καθημερινοτητα μου γενικα αυτο για την ζωη μου,ο γιατρος μου εχει γραψει και πινω ενα χαπι που λεγετε τρανξενε,πινω καθε πρωι το 1/4..
Να σας πω την αληθεια δεν ξερω καν τι ειναι απλα το πινω πιστευοντας οτι με βοηθα στα νευρα μου και νομιζω οτι οντως με βοηθα..Απλα καποιες φρες αναρωτιεμαι γιατι πρεπει να το πινω?Απο τι πασχω?
Θα ηθελα πολυ να μου γραψετε και να ξερω τι γνωμη σας για ολα αυτα..
Σας ευχαριστω..