Favourite series - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 84
    Originally posted by xrisa
    Δε θεωρώ ότι υποβίβασα το επίπεδο σε καμία περίπτωση...Απλά έθιξα ένα πιο ελαφρύ (και όχι κατινίστικο-έχει διαφορά) θέμα...Ένιωσα άνετα να το κάνω, ελέγχοντας πρώτα παλαιότερη θεματογραφία και ανάλογη συμμετοχή ατόμων... Χρειάζεται και λίγη αποφόρτιση που και που...Και είναι αξιοσημείωτο το πώς πιο χαλαρές συζητήσεις καταλήγουν συχνά σε εις βάθους αναλύσεις.

Οκ, γιατί τότε δεν το έθεσες εκεί που συζητάμε για ταινίες και άνοιξες καινούργιο τόπικ?

Είναι η τρίτη φορά που σε ρωτώ και ακόμη δεν έχω πάρει απάντηση...

Senior Member
    θα συμφωνισω με την χρυσα,στο κατω κατω αν ολα τα θεματα του φορουμ απαρτιζονται απο προβληματα θα μελαγχωλισουμε στο τελος.ας υπαρχει και ενα \"διαλειμα\".

Member
    Και ήδη η συζήτηση από ανταλλαγή απόψεων περί σειρών κατέληξε σε θέμα ελευθερίας έκφρασης... :P

Member
    Αυτό είναι το πρόβλημά σου? Γιατί άνοιξα καινούργιο τόπικ αντί να το θέσω σε παλιότερο?? Γιατί ήθελα να κάνω νέα αρχή.... Γιατί δεν το σκέφτηκα να συνεχίσω μια παλιότερη συζήτηση...Σου αρκούν αυτοί οι χαζολόγοι?

Senior Member
    Θεοφανία συμφωνώ, έχει ξαναγίνει κουβέντα με παρόμοιο τοπικ όπου ξεκινήσανε για ταινίες κ κατέληξαν σε σειρές... βρείτε κ κάτι καινούριο να ξεμελαγχωλήσουμε κ εμεις

Member
    Και πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω Θεοφανία για ποιο λόγο συνεχίζεις να αντιδράς εδώ, σε ένα τόπικ που δε σε ενδιαφέρει, αντί να συμμετέχεις σε κάποιο που είναι πραγματικά του γούστου σου...

Senior Member
    Και ήδη η συζήτηση από ανταλλαγή απόψεων περί σειρών κατέληξε σε θέμα ελευθερίας έκφρασης... :P
    lol

Αυτό είναι το πρόβλημά σου?

Προσπαθώ μάταια να καταλάβω το δικό σου...

Γιατί άνοιξα καινούργιο τόπικ αντί να το θέσω σε παλιότερο??

Επιτέλους συννεοηθήκαμε.....

Γιατί ήθελα να κάνω νέα αρχή.... Γιατί δεν το σκέφτηκα να συνεχίσω μια παλιότερη συζήτηση...Σου αρκούν αυτοί οι χαζολόγοι?

Καταλήγουμε λοιπόν στο ίδιο συμπέρασμα. Δεν έχει ο καθένας πως να περάσει την ώρα του και σκορπάει άσχετα τόπικ που έχουν σχέση με την ψυχολογία όσο ο μουσακάς με ένα ποδήλατο. Ενδιαφέρον....

Member
    οκ...είμαι καινούργια εδώ...δε γνωρίζω όλη τη θεματολογία και το πώς κατέληξε κάθε συζήτηση...Γουάου...Έχω σοκαριστεί πάντως...Δεν περίμενα τόση κακεντρέχεια...

Senior Member
    στρουμφ,περιμενουμε και δικες σας προτασεις,το φορουμ ειναι ενας ζωντανος οργανισμος που απαρτιζεται απο ολους :)

Senior Member
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......... δεν μπορώ... να ειστε καλά.... αχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχ αχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχ αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχ αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ αχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχα χαχαχχαχαχ.................

Και πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω Θεοφανία για ποιο λόγο συνεχίζεις να αντιδράς εδώ, σε ένα τόπικ που δε σε ενδιαφέρει, αντί να συμμετέχεις σε κάποιο που είναι πραγματικά του γούστου σου...

Για το ίδιο λόγο που θα έλεγα στο εστιατόριο που τρώω ότι δεν μου άρεσε η σαλάτα τους.
    Όπου βρίσκομαι, με αφορά και λέω τη γνώμη μου....

Senior Member
    εμπνευστη... έχεις το όνομα, έχεις κ την χάρη....

θα μας κυνηγήσει ο αντμιν...

Senior Member
    Kαμιά σειρά που σας αρέσει έχετε να πείτε??
    Τα υπόλοιπα είναι off topic...

Senior Member
    μστρουμφ δεν καταλαβα αν ειναι ειρωνικο το σχολιακι σου.αν ειναι πες μου να σου απαντησω αναλογα.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast