Favourite series - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Originally posted by GreenPeyote
    Kαμιά σειρά που σας αρέσει έχετε να πείτε??
    Τα υπόλοιπα είναι off topic...
    ...ο καθένας με τον πόνο του....

ΥΓ. Γκρίν, άνοιξε ένα μσν, στο έχω ξανάπει....

Senior Member
    δεν ειναι ειρωνικο εμπνευστη, μ αρεσουν πολυ τα τοπικ σου...

Senior Member
    Θεοφανία ανοιχτό το έχω...

Senior Member
    θεοφανια,αν λαβουμε την εκδοχη πως ενα τετοιο θεμα ειναι καλο εστω για τρια μελη,και κερδισουν κατι απο αυτο,εστω να νοικιασουν μια σειρα που δεν εχουν δει να περασει η ωρα τους,ειναι τοσο κακο να το αναφερουν;δηλαδη τα τοπικ με θεμα meetings εχουν σχεση με την ψυχολογια;να καταλαβω και εγω

Θεοφανία ανοιχτό το έχω...
    Εννοώ πως τέτοιου είδους συζητήσεις, (τι σειρές σου αρέσουν, τι ζώδιο είσαι, τι αντιηλιακό βάζεις το καλοκαίρι), γίνονται μια χαρά μέσω μσν και δεν χάνουμε την ουσία μπαίνοντας εδώ μέσα για να ανταλλάξουμε απόψεις που αφορούν στον ψυχικό μας κόσμο....
    Ντου γιου αντερστέντ νάου?

Senior Member
    εμπνευστη μου θυμωσες? ελα βρε... εγω το ειπα γιατι ρίχνεις ωραίες ιδέες κ έχεις κ ωραία τοπικ... στο ξαναγραψα...

Senior Member
    Θεοφανία δεν το κτλβα , το εξηγείς λίγο ακόμα???

Originally posted by Empneustns
    θεοφανια,αν λαβουμε την εκδοχη πως ενα τετοιο θεμα ειναι καλο εστω για τρια μελη,και κερδισουν κατι απο αυτο,εστω να νοικιασουν μια σειρα που δεν εχουν δει να περασει η ωρα τους,ειναι τοσο κακο να το αναφερουν;

Μα υπάρχουν τόπικ στο φόρουμ που είναι ακριβώς για τέτοιες κουβέντες. Εγώ αντέδρασα στο γεγονός πως ο καθένας ανοίγει άσχετα με την ψυχολογία θέματα γιατί δεν ξέρει πως να περάσει την ώρα του.
    Είναι σα να μπαίνει κανείς σε ένα φόρουμ με θέμα τα αυτοκίνητα και να ανοίγει συνεχώς θέματα για μαγειρική.
    Άλλο να καταλαμβάνει κάτι άσχετο το 5% και άλλο το 50%

δηλαδη τα τοπικ με θεμα meetings εχουν σχεση με την ψυχολογια;να καταλαβω και εγω

δεν καταλαβαίνω που αναφέρεσαι...

Member
    Γιατί είμαι σίγουρη Θεοφανία πως είσαι από τα άτομα που στην καθημερινότητά τους ασχολούνται μόνο με τέτοιου είδους θέματα που διαρκώς αναφέρεις (ζώδια, αντιηλιακά) κι έρχεσαι εδώ να το παίξεις πνευματώδης και ανώτερη? Κάπως μου κόλλησε αυτή η ιδέα...:D

Ελπίζω να μου κάνεις πλάκα...

Senior Member
    μστρουμφ u2u

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Ελπίζω να μου κάνεις πλάκα...
    μήπως μου κάνεις εσύ πλάκα??

Senior Member
    θεοφανια στα τοπικ με θεμα τις συναντησεις μελων που πολυ απλοχερα εγραφες και εσυ μεσα σε αυτα.και ρωταω,αυτα ειχαν σχεση με τον ψυχικο κοσμο;εχουμε και τα εμ εσ εν στο κατω κατω για αυτες τις δουλειες.

Originally posted by xrisa
    Γιατί είμαι σίγουρη Θεοφανία πως είσαι από τα άτομα που στην καθημερινότητά τους ασχολούνται μόνο με τέτοιου είδους θέματα που διαρκώς αναφέρεις (ζώδια, αντιηλιακά) κι έρχεσαι εδώ να το παίξεις πνευματώδης και ανώτερη? Κάπως μου κόλλησε αυτή η ιδέα...:D

χρίσα......αν δεν μπορείς να μου απαντήσεις με επιχειρήματα, καλύτερα μην απαντάς καθόλου γιατί εκτίθεσαι. Έχω αναπτύξει καιρό εδώ μέσα το πνεύμα μου για να το αμφισβητήσει ένα άτομο που δεν μπορεί να γράψει πάνω από δυο προτάσεις στις οποίες έτσι και αλλιώς δεν λέει τίποτα...

Originally posted by Empneustns
    θεοφανια στα τοπικ με θεμα τις συναντησεις μελων που πολυ απλοχερα εγραφες και εσυ μεσα σε αυτα.και ρωταω,αυτα ειχαν σχεση με τον ψυχικο κοσμο;εχουμε και τα εμ εσ εν στο κατω κατω για αυτες τις δουλειες.
    Πρώτον, σου εξήγησα πιστεύω με το ποσοστό.
    Δεύτερον, όταν κανονίζουμε συναντήσεις μεταξυ μας τα μέλη, δεν το κάνουμε κρυφά γιατί φυσικά είναι προσκαλεσμένοι όλοι.
    Άλλωστε η λέξη μέλη, πιστεύω πως τα εξηγεί όλα....

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast