Τα συνηθισμένα..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Τα συνηθισμένα..

Και όπως πηγα κουρείο εχθές παντα οταν φτάνω με πιάνει μια νευρικότητα.
    Οταν έρχεται η σειρα μου τρεμο και κουνάω τα χέρια μου συνέχεια και οσο κουρευομαι μου έρχεται να σηκωθώ και να φυγω τρέχοντας
    Με πιάνει μια νευρικότητα και ταχυπαλμία τρελή και συνεχια σφίγγω την κοιλια μου και δεν μπορώ να κάτσω καθόλου..
    Συνέχεια μου έλεγε ο κουρέας μου μην κουνιεσε μην το αλλο γιατι δεν μπορει να με κουρεψι.
    Προσπαθούσα να ηρεμήσω να σκεφτώ κατι αλλο ελεγα στον εαυτό μου δεν είναι τιποτα, έκλεινα τα ματια μου επερνα βαθιές ανασες χωρισ να με καταλαβαίνει ο κόσμος που ηταν εκεί..αλλα τίποτα το μονο που θα με ηρεμουσε ηταν να φυγω οσο ποιό γρήγορα γινότανε!
    Και όπως τελειώνει χθες βασικά λιγο πριν τελειώσει μπαίνει ενα ζευγάρι που κοιταγαν....τοτε χειροτέρεψε η κατάσταση και ηθελα απλα να σηκωθώ να τρέξω με ολη την δύναμη μου!! Ένιωθα την καρδια μου να σπάει, παλι καλα που δεν άργησε και αλλο γιατι δεν ξερω τι θα γινόταν...
    Μεχρι να πληρώσω και μεχρι να φύγω ένιωθα πολύ αδυναμα τα ποδια μου και τα χέρια μου τρεμανε!
    Οταν εφυγα απο εκει τα εβαλα με τον εαυτο μου άσχημα!! Ηθελα να σπάσω ολο το σπιτι απο τα νευρα μου ! Ομως πηγα και ήπια καπου στης 8 μπύρες μεχρι που έγινα λιγο χαλια και κοιμήθηκα !
    Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτο Μου
    Its not over until i win!
    Blessed.

Senior Member
    Φιλε τ παθαινω κ εγω αυτο οταν παω για κουρεμα...ανχος ειναι.. αφου τσιμπιεμαι συνεχεια οταν μ κουρευει για να μ φυγει τ ανχος τσιμπουσα το ποδι με δυναμη.μ

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Φίλε μου τα εχω περάσει και εγω αυτα και σε καταλαβαίνω είναι πολύ άσχημο συναίσθημα! Απλα βρες τρόπους και σκέψεις να ξεφευγει το μυαλό σου απο τις αρνητικές σου σκέψεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Φιλε τ παθαινω κ εγω αυτο οταν παω για κουρεμα...ανχος ειναι.. αφου τσιμπιεμαι συνεχεια οταν μ κουρευει για να μ φυγει τ ανχος τσιμπουσα το ποδι με δυναμη.μ

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Εγω τσιμπαγα την κοιλια μου με δύναμη αλλα μάταια..
    Blessed.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xristos__t View Post
    Φίλε μου τα εχω περάσει και εγω αυτα και σε καταλαβαίνω είναι πολύ άσχημο συναίσθημα! Απλα βρες τρόπους και σκέψεις να ξεφευγει το μυαλό σου απο τις αρνητικές σου σκέψεις!
    Αυτο προσπάθησα να κανω αλλα δεν τα κατάφερα
    Blessed.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Αυτο προσπάθησα να κανω αλλα δεν τα κατάφερα
    Τι φοβάσαι ότι θα πάθεις; αν θες μου λες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xristos__t View Post
    Τι φοβάσαι ότι θα πάθεις; αν θες μου λες
    Τι εννοείς
    Blessed.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Τι εννοείς
    έχεισ στο μυαλο σου οτι θα πάθεις κατι συγκεκριμένο και θες να φυγεις απο εκει που εισαι; αν θες πες! αν θες λεω και εγω τι ενοιωθα

Senior Member
    Γεια! Καταρχας μπορεις να μας πεις εαν η αντιδραση αυτη συμβαινει με συγκεκριμενα γεγονοτα; Αλλα και επισης, και σε τι συχνοτητα;