NEA FOVOIA - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: NEA FOVOIA

Μην εμπιστευεσαι τα τεστ στο νετ,δυστυχως το ιντερνετ ειναι ο χειροτερος συμβουλος σε αρρωστιες...
    Το εκανα και εγω το λαθος να ψαχνω για αρρωστιες στο νετ στο λεω απο προσωπικη εμπειρια...
    Και εγω αρρωστοφοβικη ειμαι...
    Πηγαινε σε γιατρο για οποιαδηποτε αμφιβολια

Senior Member
    Exis kai esy entono anxos logo tis arwstofovias??

Member
    μην ψάχνεις στο ίντερνετ γιατί μόνο χειρότερα σε κάνει και σε βάζει σε σκέψεις. εγώ ότι είχα και το έψαχνα στο google μου έβγαζε καρκίνος και γενικά τα χειρότερα σενάρια. ηρέμησε και αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς, βρες ένα ψυχολόγο να συζητήσεις αυτά που νιώθεις

Banned
    Φίλε ειλικρινά πες ότι τρολαρεις. Από ένα τεστ στο ίντερνετ δεν βγάζεις τίποτα. Εγώ στο ίντερνετ έβγαλα από άπειρα τεστ να έχω iq 120-130+ και όμως είμαι εδώ μέσα και όχι στη νασα.. Έχω βγάλει κι άλλα τεστ πολλά. Ένα να μου βγήκε αληθινό όμως ακόμη δεν βρήκα.

Banned
    Παιδιά μην ακούω τέτοια, γιατί εγώ πιστεύα στα αλήθεια ότι μου ταιριάζει νεκροθάφτης.. Αυτό μου έβγαλε στο νέτ ως ιδανικό επάγγελμα

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Aplo m mpike i emoni twra pos exo kati tetio giati exo merika simptomata opos i anidonia diskolia sigkentrosis kai tetia

Senior Member
    εμενα οι γιατροι μου λενε οτι εχω σχιζοφρενια αλλα εγω δεν τους πιστευω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Εμενα ενα τεστ στο ιντερνετ με ερωτησεις με εβγαλε το αντιθετο του ναρκισσου και ενα αλλο με εικονες 100% ναρκισσος! Πως γινεται αυτο αντε βγαλε ακρη!
    Μενει ενα τριτο τεστ να του βαλω τα αποτελεσματα των αλλων δυο και νε με βγαλει με διχασμενη προσωπικοτητα χαχα

Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εμενα ενα τεστ στο ιντερνετ με ερωτησεις με εβγαλε το αντιθετο του ναρκισσου και ενα αλλο με εικονες 100% ναρκισσος! Πως γινεται αυτο αντε βγαλε ακρη!
    Μενει ενα τριτο τεστ να του βαλω τα αποτελεσματα των αλλων δυο και νε με βγαλει με διχασμενη προσωπικοτητα χαχα
    χαχα να 'σαι καλά. μας κάνεις και γελάμε ώρα που είναι

Senior Member
    Ρε vaper τι στο καλο κανεις ;
    Its not over until i win!
    Blessed.

Τα αποτελέσματα τέτοιων τεστ είναι ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δλδ η διάθεση της στιγμής καθορίζει τις απαντήσεις σου. Αν το λύσεις όταν θα σαι σε καλύτερη διάθεση το αποτέλεσμα μπορεί να βγει διαφορετικό. Καποτε όταν μας μπει μια ιδέα απαντάμε με βάση το που πάει τη σκέψη μας αυτη η ιδέα.
    γιάννης

Senior Member
    ontos paidia exete dikio apla eine mia emoni kai tha perasi milisa kai me tin psixologo mou simera kai m eipe pos diataraxi anxous alla metria oxi poli sovari

Αν εχω αγχος με ρωτησες,η προσωποποιηση του αγχους ειμαι δυστυχως....δε μπορω να φαω ,να ηρεμησω....ολα αυτα ειναι απο την φοβια....
    Ευτυχως αρχισα ψυχολογο.

Senior Member
    Kai egw to idio pleon to pira apofasi den ginete na zw me fovies alla auto pou me tromazi eine i anidonia parapanw les na eine logo tou upervolikou anxous?

Εγω πιστευω οτι μολις ηρεμησεις ολα θα φυγουν...
    Υπομονη θελει...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast