Νοσοφοβία, εμμονές - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Banned
    '...........
    Last edited by freskonero; 21-07-2018 at 02:07.

Senior Member
    Quote Originally Posted by freskonero View Post
    χαλαρωστε με τον καρκινο. εμεις ολοι εχουμε περασει καρκινο στην οικογενεια και ειμαστε μια χαρα. αν το προλαβεις εισαι μια χαρα. σταματηστε να πανικοβαλεστε. καντε τις τακτικες εξετασεις σας και τελος.
    Είστε απλά τυχεροί που είστε μια χαρά

Junior Member
    Δε νομίζω ότι από τα 23 μας χρειάζεται τακτικός έλεγχος. Δηλαδή μετά τα 60 τι θα κάνουμε;

Ο μπαμπάς μου από καρκίνο στον ηπαρ "έφυγε". Εξ' ου και η ανησυχία που έχω. Βέβαια κάπνιζε πολύ και έπινε πολύ.

Banned
    καντε οτι καλυτερο θεωρειτε για να προστατευσετε τον εαυτο σας. δεν ξαναμιλαω για αυτο το θεμα. ο καθενας το βλεπει αλλιως και γω τον καρκινο μου τον βλεπω αλλιως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christy View Post
    Γεια σας! Επανήλθα. Ε, νομίζω ότι πολύ ηρέμησα (lol). Aπο χθες λοιπόν έχω φούσκωμα στο στομάχι, νιώθω ότι θέλω τουαλέτα αλλά δεν βγαίνει, γουργουριζει μέσα μου αλλά δεν πεινάω (όμως τρώω κανονικά), και μαντέψτε τι μου κόλλησε ότι έχω....Καρκινο στο Πάγκρεας ή στο στομάχι. Δεν ξέρω πώς μου κόλλησε. Μου είπε η μάνα μου ότι μάλλον είναι το στομάχι μου λόγω ότι έχει και αυτή πρόβλημα με φούσκωμα, αέρια κλπ.

Έλεος πια!
    Παρε carbosylane , δεν ειναι τιποτα , ενεργος ανθρακας ειναι , και θα σου περασει το φουσκωμα ......εγω αυτο παιρνω για φουσκωμα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by freskonero View Post
    καντε οτι καλυτερο θεωρειτε για να προστατευσετε τον εαυτο σας. δεν ξαναμιλαω για αυτο το θεμα. ο καθενας το βλεπει αλλιως και γω τον καρκινο μου τον βλεπω αλλιως.
    Τι εννοείς τον καρκίνο σου ? Δεν είπες ότι θεραπευτικες ?

Banned
    ειναι χρονιας μορφης

Member
    παντως τα λευκα αιμοσφαιρια πολλες φορες ειναι ανεβασμενα λογω αγχους και στρεςς

Banned
    τωρα διαβασα οτι φοβασαι οτι εχεις επιληψια και ισως αυτο ειναι ογκος στο κεφαλι(αφου πρωτα ειχες λευχαιμια η ο,τι αλλο νομιζες λογω λευκων)
    οσες φορες εκανα συμπτωμα επιληψιας δεν με ψαξανε ποτε για ογκο. ουτε καν. γιατι φοβασαι τοσο? εγω προτεινω με την ταπεινη μου αποψη, αφου αυτες οι σκεψεις σε ταλαιπωρουν τοσο πολυ,να πας σε εναν ειδικο να τα συζητησεις να βρεις τροπους να ζεις πιο ηρεμα.τσαμπα χαλας τη ζαχαρενια σου συνεχεια.

Junior Member
    Λόγω συχνών πονοκεφαλων από υπερβολική χρήση κινητού υποθέτω τα πάντα. Δυστυχώς οι συγγενείς μου είναι στο εξωτερικό και όλη μέρα σχεδόν είμαι με ένα κινητό για να μιλάμε στο μεσεντζερ. Όταν με πιάνει πονοκέφαλος λέω "ωχ. Όγκος;"

Senior Member
    Μα αν είσαι όλη μέρα με ένα κινητό και μιλάς με τους συγγενείς στο εξωτερικό, πότε προλαβαίνεις να ζεις την ζωή σου εδώ που είσαι; Μόλις έδωσες άλλο ένα δείγμα ότι έχεις κακή ποιότητα ζωής που επιβαρύνει το άγχος σου βρε Christy. Οι σκέψεις σου είναι αλλού, δεν είναι στο εδώ και το τώρα κι όταν είναι, αυτό το εδώ και το τώρα δεν σε ικανοποιεί, άρα έχεις χρόνο για άγχος και αρνητικές σκέψεις και αρρωστοφοβία που εκδηλώνονται σωματικά και γίνεται φαύλος κύκλος.

Banned
    ως καρκινοπαθης αρχιζω κ τσατιζομαι.
    δεν βγαινει ο ογκος με το παραμικρο. το παραμικρο που μας συμβαινει δεν ειναι ογκος. αν ειναι ογκος...τοτε παιζει και να προλαβεις πλεον κ κλαιν μαιν.
    οποιος φοβαται η εχει αμφιβολιες παει στο γιατρο.
    τελεια κ παυλα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Μα αν είσαι όλη μέρα με ένα κινητό και μιλάς με τους συγγενείς στο εξωτερικό, πότε προλαβαίνεις να ζεις την ζωή σου εδώ που είσαι; Μόλις έδωσες άλλο ένα δείγμα ότι έχεις κακή ποιότητα ζωής που επιβαρύνει το άγχος σου βρε Christy. Οι σκέψεις σου είναι αλλού, δεν είναι στο εδώ και το τώρα κι όταν είναι, αυτό το εδώ και το τώρα δεν σε ικανοποιεί, άρα έχεις χρόνο για άγχος και αρνητικές σκέψεις και αρρωστοφοβία που εκδηλώνονται σωματικά και γίνεται φαύλος κύκλος.
    Μετακόμισα πρόσφατα λόγω σπουδών και δεν έχω "δεθεί" ακόμα με κόσμο. Μόνο η μητέρα μου είναι εδώ στην Ελλάδα και η κουμπάρα μας. Σε αυτή την ηλικία(23)είναι δύσκολο να κάνεις παρέες αν δεν τις έχεις από παλιά. Τώρα αρχίζω να βγαίνω μετά από 2 χρόνια που ξεκίνησα να γνωρίζω κόσμο.

Senior Member
    Τελικά πέτυχαν το σκοπό τους!! Από τότε που βγήκαν τηλεοράσεις, κινητά, ίντερνετ,και χάθηκε η απλότητα, η συνύπαρξη με τους δικού σου ανθρώπους, η κουβέντα η αγκαλιά! Και τώρα αγκαλιάζουμε ένα κινητό, μιλάμε σε ένα δικό μας μέσω οθόνης και όχι όπως πρέπει σε στενή, επαφή, όταν στο τραπέζι καθόμαστε για φαγητό και στο ένα χέρι, το κινητό στο άλλο το κουτάλι, ή η τηλεόραση να δείχνει όλα βία και όλο να σε παροτρύνει να πάρει όλο και ακριβότερο κινητό, πως μετά να μην αποκτήσουμε αγχοι, φοβίες, όταν χάθηκε αυτή η απλότητα, η αγάπη προς το συνάνθρωπο μας, τότε τι να περιμένουμε!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Σκέφτεσαι πάλι αρνητικά. Και φιλικά στο λέω, δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες. Αν δεν είναι εύκολο να κάνεις παρέες όταν σπουδάζεις στα 23 πότε είναι εύκολο δηλαδή; Δεν είπα καρδιακούς φίλους, άλλο αυτό. Αλλά παρέες και να βγαίνεις έξω και να κάνεις πράγματα, αν δεν τα κάνεις τώρα πότε θα τα κάνεις; Δραστηριοποιήσου λίγο, στο μυαλό σου είναι το κόλλημα, τόσους νέους ανθρώπους έχεις τριγύρω, δεν μπορεί, με κάποιους θα ταιριάζεις!

Πριν καν κλείσω τα 18 βρέθηκα να σπουδάζω κάπου που δεν ήξερα άνθρωπο, πρώτο καλοκαίρι πριν κλείσω τα 19 πρακτική σε νησί ΒΑ Αιγαίου άγνωστη μεταξύ αγνώστων και πάει λέγοντας... Κάθε καλοκαίρι, πρώτα πρακτικές, μετά κανονικά δουλειά σεζόν, κάποιους χειμώνες εξωτερικό για δουλειά, άλλαξα εκατό διαφορετικά περιβάλλοντα. Δεν ήμουν κι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος κι αυτός ο τρόπος ζωής δεν βοηθάει να έχεις μια σταθερότητα σε φιλίες και δραστηριότητες, κι όμως και ένα σωρό παρέες έκανα κι ένα σωρό γνωριμίες και πολλά πράγματα έζησα και αρκετούς φίλους έκανα. Αν καθόμουν όλη μέρα στην σχολή να σκέφτομαι τους ανθρώπους που άφησα στο χωριό μου ή να κοιτάζομαι στον καθρέφτη να παρατηρώ αν έβγαλα κακό σπυρί, χαίρω πολύ, πως θα τις έκανα τις παρέες; Αλλά και μόνη μου έβγαινα για περπάτημα, πήγαινα για κάνα ποτό, διάβαζα πολλά βιβλία, δεν άφηνα τον χρόνο να περνάει έτσι. Φυσικά κι έρχονται ώρες που βαριέσαι ή που σκέφτεσαι τι άφησες πίσω ξέρω κι εγώ, το θέμα είναι όμως να μην είναι όλες τις ώρες! Δεν βοηθάει να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα που λένε...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast