Results 1 to 13 of 13
Thread: Κριση η προβλημα ???
-
13-06-2018, 23:00 #1
Κριση η προβλημα ???
Καλησπέρα στην όμορφη παρεα σας!!!Νομιζω οτι μονο εδω μπορω να εξωτερικευσω αυτα που νιωθω.Ειμαι σε πληρης συγχηση σημερα.Εδω και τρεις εβδομαδες τυρρανιεμαι με οικογενειακα προβληματα ανευ σημασιας για μενα αλλα οι δικοι μου τα εχουν μεγαλοποιησει ολα.Αυτο εχει αντικτυπο σε μενα εφοσον ειμαι στην μεση και πρεπει να ηρεμησω τους γονεις μου και επειτα να ηρεμησω την αδελφη μου που τα εχει βαλει μαζι τους.Αυτο μου εχει προκαλεσει τεραστιο στρες με αποτελεσμα ενω ειχ ηρεμησει να ξεκινησω παλι ταχυπαλμιες ζαλαδες ασταθεια και αλλα πολλα.Οπως εχω αναφερει και πιο παλια εχω προβλημα με ευθειασμο στον αυχενα και μου προκαλει εντονη ζαλαδα πονο και ιλιγγους.Απο αυριο ξεκιναω επιτελους φυσικοθεραπεια και ευελπιτω να παω καλα.ΣΗΜΕΡΑ ομως....
αφου ειχα παει για μπανιο και εκατσα στον ηλιο οταν φυρισα σπιτι ςνιωσα εναν πονο εντονο την ωρα της εισπνοης και της εκπνοης στα πλευρα ψηλα ψηλα στο υψος του στηθους.Το επαθα και πριν απο λιγο.τωρα με εχει πιασει δυσπνοια απο τον φοβο μου μαλλον.Ολες αυτες τις ημερες ωρες ωρες αισθανομαι σφηξιμο στο στηθος και νομιζω συνεχεια οτι εχω καρδιολογικο προβλξημα.Φοβαμαι να κανω εντονες ασκησεις και κινησεις γτ νομιζω οτι θα παθω ανακοπη.Πραγματικα δεν μπορω οταν ειμαι μονη σπιτι γτ σκεφτομαι οτι αν παθω κατι δεν θα με βρουν..εδω δεν βαζω ουτε κλειδι πισω απο την πορτα ουτε τον συρτη γιατι αν πεσω κατω να ερθουν να με βρουν..που εχω φτασει θεε μου και τι σκεφτομαι...αυτο που με φοβιζει ειναι η καρδια αυτα που νιωθω.Μπορει να ειναι κρυωμα η μυοσκελετικο?λετε να ηταν επισοδειο αγχους??/
- 14-06-2018, 00:10 #2
το ειχε ενας θειος μου αυτο το σφιξιμο στο στηθος και εγω επεμενα οτι ηταν παρενεργειες απ τα φαρμακα που επαιρνε
14-06-2018, 00:24 #3
Αλέξανδρε καλησπέρα,καταρχήν να σε ευχαριστήσω γτ πάντα απαντάς στα μηνύματα μου όταν είμαι στα δύσκολα!δεν ξέρω τι να κάνω πολλές φορές μέσα στην ημέρα το νιώθω αυτό.δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο και ακόμη δεν έχω πάει σε ψυχολόγο.ολο το αναβάλλω πιστεύοντας πως μόνη θα το ξεπεράσω...
14-06-2018, 00:32 #4
Λογικά όλο αυτό είναι απο την υπερένταση και την πίεση που βρίσκεσαι! Παθαίνω και εγώ πολύ συχνά τέτοια και σε καταλαβαίνω!ξαπλωσε βαλε ενα βιντεάκι μεγάλο με χαλαρωτική μουσική για στρες και θα χαλαρώσεις! Και το πιο βασικό... κανε ευχάριστες σκέψεις! Ειναι το καλύτερο φάρμακο!
Εστάλη από NEM-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
14-06-2018, 00:37 #5
αν ειμουν και εγω εκει στον ηλιο θα ειμουν σε καμια ξαπλωστρα να κοιταω τον ουρανο με τα ματια μου καρφωμενα ψηλα στο απειρο.
αυτη η φοβια που ελεγες δεν ειναι και τοσο παραλογη γιατι ο θειος μου απο αυτο πηγε αλλα τον εβλεπα συνεχεια να παιρνει φαρμακα ακομα και χωρις νερο καπιες φορες
δε θελω να σου παω κοντρα απ οτι καταλαβαινεις απλως καποια στιγμη ισως ειχες πλακωθει στα φαρμακα και σε συνδιασμο με το οτι δε κοιμασαι πολυ εφεραν αυτο το αποτελεσμα
μη φοβασαι απλα να μη ξαναπλακωθεις στα φαρμακα δεν ενοω ενα δυο αλλα πολα μαζι και δε θα παθεις τιποτα
14-06-2018, 02:04 #6
Εάν είχες καρδιολογικό πρόβλημα δεν θα προλάβαινες να σκεφτείς όλα αυτά που αναφέρεις. Κι αν πάθεις ανακοπή όπως λες, που είναι το πρόβλημα.; Ξέρεις πόσοι άνθρωποι έχουν περάσει από τούτη τη γη που πατάμε κι ύστερα έφυγαν, άλλος με ξίφος, άλλος με πιστόλι, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο όλοι μα όλοι μια μέρα θα φύγουμε. Αντί να κάθεσαι και να σκέφτεσαι την τελευταία στιγμή της ζωής σου, που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να την καταλάβεις, καλύτερα σκέψου για την ζωή πού έχεις μπροστά σου, και Ζήσε το τώρα!!!
14-06-2018, 07:34 #7
14-06-2018, 07:38 #8
Γιατί έχεις κολημμα με τα φάρμακα?ποιος ο λόγος να παίρνεις φάρμακα για ψιλού πήδημα;το έχεις αναφέρει κ άλλες φορές αυτό .Σ έχω ξαναπεί πως είμαι κατά των φαρμάκων κ εσύ συνεχίζεις το ίδιο και είσαι κ ειρωνικός χωρίς να με ξέρεις.αν αυτά που γράφω δεν σ αρέσουν απλά μην απαντάς.εδω στέλνω για βοήθεια και συμπαράσταση και εσύ μου στέλνεις συνέχεια ότι παίρνω φάρμακα.αν δεν αρκείται με την αλήθεια μου σε παρακαλώ μην ξαναγράψεις.
14-06-2018, 11:18 #9
Φρόντισε να φιλτράρεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις απ' το ιντερνέτ και ειδικά απ' τα φόρουμ. Αν κάποιο σχόλιο σου προκαλεί δυσφορία, απλά προσπέρασε το, και πήγαινε παρακάτω. Μπορεί ένας χρήστης να γράφει γενικότητες, είτε και να έχει ξεχάσει, είτε και να έχει μπερδέψει λόγω κούρασης το δικό σου θέμα μ' ένα άλλο, είτε ακόμα και να τρολάρει γενικώς. Αν καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά, απλά προσπέρασε και πήγαινε παρακάτω.
. .
Με τον ίδιο τρόπο όμως, μπορείς να προσπεράσεις και το πρόβλημα της υγείας σου. Οι σκέψεις που σε βασανίζουν είναι το ένα πρόβλημα. Ζήτα βοήθεια από ένα φίλο να σου κάνει παρέα όταν είσαι μόνη, ή ζήτα βοήθεια από τον θεό και δεν θα είσαι ποτέ μόνη. Η ανασφάλεια που σε ταλαιπωρεί, δεν είναι τίποτε άλλο από μια βαθύτερη σχέση της ψυχής σου που έχει χαθεί, ή έχει διακοπεί. Ακόμα κι αν έχεις αποκτήσει όλο τον πλούτο της γης, η ιδέα ενός θανάτου που είναι ζωντανός στο μυαλό σου, θα σε ταλαιπωρεί. Εάν όμως στραφείς προς τον θεό Ιησού Χριστό που νίκησε τον θάνατο, τότε για σένα ούτε ο θάνατος, ούτε οι αρρώστιες, ούτε η κακία των ανθρώπων δεν θα μπορούν να σε βλάψουν. Κι αν πάλι νομίζεις ότι βρίσκεσαι κοντά στον θεό, και παράλληλα έχεις κι αυτά τα προβλήματα υγείας, τότε σίγουρα κάπου έχεις κάνει λάθος.
https://www.youtube.com/watch?v=PLfbwwDndUk
14-06-2018, 11:35 #10
14-06-2018, 20:51 #11
Μπορεί ένας χρήστης να γράφει γενικότητες, είτε και να έχει ξεχάσει, είτε και να έχει μπερδέψει λόγω κούρασης το δικό σου θέμα μ' ένα άλλο, είτε ακόμα και να τρολάρει
14-06-2018, 21:01 #12
15-06-2018, 01:12 #13