Εκνευρισμός και ξεσπάσματα λόγω αποβολής μετά από εξωσωματική - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Senior Member
    Μπραβο τονι εσωσεσ τον κοσμο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by melisanthi View Post
    Γεια σας, είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια / τις γνώμες σας.

Έκανα με τον αρραβωνιαστικό μου εξωσωματική λόγω πολλών δικών μου προβλημάτων γονιμότητας. Εκείνος είναι άψογος μαζί μου και με στηρίζει σε όλα. (γενικά όμως είναι απαιτητικός, πιεστικός, επιμονος, αυταρχικός , αγχώδης , καριεριστας κ.α )
    Η εξωσωσματικη απετυχε και κατεληξε σε αποβολη. Μέσα μου φουντωνει ο φοβος πως δε θα τα καταφερω να κανω παιδι γιατι η περιπτωση μου ειναι πολυ δυσκολη.

Να σημειώσω πως είμαι μόνο 27 ετών και ενω ειμαι ενας καλός και θετικός χαρακτηρας ειμαι υπερβολικα ευαισθητη και με ιστορικο αγχωδους διαταραχης, καταθλιψης και βουλιμίας/ υπερφαγικών επεισοδίων.

Κατάφερα να κρατήσω το βάρος μου σε αποδεκτό επίπεδο και καθε μέρα πασχιζω με νυχια και δοντια- εχω κοψει ακομη αλκοολ και καπνισμα.

Εχω καποια συμπλεγματα που ημουν παχουλη αλλα οχι κατι τρομερο. Επισης εχω και καποια σεξουαλικα θεματα διοτι ο πρωην μου δε μπορουσε να κανει σεξ και καθομουν 2 χρονια σε μια σχεση χωρις ερωτα.

Ο αρραβωνιαστικος μου μπορει να κανει και μάλιστα άριστα αλλα ...σπανια εχει όρεξη γιατι κουραζεται πολυ στη δουλεια και εχει τεραστια επιπεδα αγχους. (δε παιζει τριτο προσωπο, με αγαπαει τρελα) Αλλα νευριαζω που τοσο σπανια κανει την πρωτη κινηση. Νιωθω οτι καθε φορα τον αναγκαζω και του βγαζω αγκαρια.

Ειναι λογικο 38 ετων να θελει σεξ 1 φορα στις 10 μερες? και μαλιστα μονο με δικη μου παροτρυνση? Υπαρχουν και καλυτερες περιοδοι αλλα σπανιοτερα.

Παραλληλα με αυτα εχω κάποια προβλήματα μεσα στο σπιτι μου που με ριχνουν, εχω γιαγια ετοιμοθανατη , και μια οικοδομη στα σκαρια.

Ειναι και μερικα ακομα αλλα μη το τραβαω αλλο....

Το προβλημα ειναι οτι νιωθω εκνευρισμο, εξαντληση ανοχης, ειμαι ετοιμη για καυγα, φουντωνω, νευριαζω , μολις κατι μου ξινιζει αρχιζω και βριζω και δεν εχω καθολου υπομονη απεναντι σε κανεναν πια.

Μπορει από κάτι μικρό να γινω ΕΞΑΛΛΗ! Τι μπορω να κανω να ηρεμήσω; παλια επαιρνα ladose αλλα δε γινεται τωρα που θα ξανακανω εξωσωματικη, ουτε θεωρω λυση καθε φορα τα χαπια!

Βοήθεια!

Εμένα η γνώμη μου είναι να αναθεωρήσεις κάποιες προτεραιότητες που έχεις. Φοβάσαι μην χαθεί το τραίνο για παιδί και έχεις επικεντρωθεί εκεί, αλλά κατα πόσο λειτουργούν σωστά βασικά πράγματα στην ζωή σου; Λες ότι κάνεις με τα χίλια ζόρια σεξ μία φορά στις 10 μέρες κι ότι καθόσουν 2 χρόνια σε σχέση χωρίς σεξ. Κάθε άνθρωπος έχει τους ρυθμούς του σίγουρα και δεν περιστρέφονται όλα γύρω από το σεξ, αλλά είναι λογικό ότι αν αυτός ο τομέας δεν λειτουργεί καλά, θα σου γίνονται τα νεύρα τσατάλια και υποσυνείδητα η αυτοπεποίθησή σου να φτάνει στα τάρταρα. Λες δεν σε νοιάζει και τόσο, αλλά κι ας μην το καταλαβαίνεις, αυτό σε επηρεάζει και θα σε επηρεάσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Μετά ενώ ήδη υπάρχει αυτό το πρόβλημα στην σχέση λες ότι ο άνθρωπός σου είναι άψογος απέναντί σου, αλλά γενικά είναι απαιτητικός, πιεστικός, επίμονος, αυταρχικός , αγχώδης και δεν συμμαζεύεται. Εισαι σίγουρη ότι αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του δεν θα βγουν στην σχέση σας στην πορεία; Κι αν με το καλό έρθει ένα παιδάκι στην ζωή σας, δεν θα παίξει ρόλο στην σχέση παιδιού πατέρα και στο πως θα μεγαλώσετε το παιδί σας; Κι αν τυχόν χωρίσετε τι πάει να πει το μεγαλώνεις μόνη; Πάντα θα υπάρχει αυτός ο άνθρωπος τριγύρω σαν πατέρας του παιδιού- και καλά θα κάνει.Μήπως επειδή παλιότερα οι σχέσεις σου ήταν προβληματικές έχεις βρει μία λιγότερο προβληματική και την παρουσιάζεις σαν άψογη ενώ δεν είναι; Μήπως τα νεύρα σου βγαίνουν επειδή υποσυνείδητα προσπαθείς να πιέσεις και να πείσεις τον εαυτό σου να πιστέψει ότι τα πράγματα είναι καλά ενώ δεν είναι; Ερωτήσεις κάνω, δεν σε ξέρω. Απλά θεωρώ ότι πέρα από τα άλλα προβλήματα που περιγράφεις σύντομα ή καθόλου, το άγχος και ο μεγάλος εκνευρισμός σου προέρχεται από αυτό. Μήπως εκβιάζεις καταστάσεις υπό μη ιδανικές συνθήκες απλά από φόβο μήπως οι ιδανικές συνθήκες δεν έρθουν ποτέ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by melisanthi View Post
    Οχι δε μου προκαλει κανενα αγχος. Δε χωριζουμε αλλα αν συμβει, ναι πολυ ευχαριστως θα το μεγαλωσω μονη.

Θελω να κανω τωρα γιατι εχω προβλημα υγειας και δεν μου μενει χρονος αργοτερα αλλα και πριν το μαθω οτι το εχω τωρα ειχα αρχισει να προσπαθω.

Για αυτο εγραψα εδω για το σεξ για να ακουσω τη γνωμη των μελων. Δεν ειναι κατι που θα εκανε να χωρισω το σεξ ακομη και μια φορα το μηνα να εκανα.
    μα μπορεις να το κανεις τωρα το παιδι, αλλα παντρεμενη.
    γιατι δεν παντρευεσαι με τον αρραβωνιαστικο σου? εχει καποιο κολλημα να σε παντρευτει?

ωραια, τοτε.
    εφοσον εισαι συνειδητοποιημενη για το παιδι, ειτε με συζυγο ειτε χωρις, προχωρα οπως κανεις και τωρα και απευθυνσου σε εναν καλο ψυχοθεραπευτη να σε παρακολουθει, να συζητας τα προβληματα που προκυπτουν (τα ψυχολογικα) και να κατευναζεις τα αγχη σου.

εφοσον δεν ειναι κρισιμο για σενα το οτι δεν σε ικανοποιει η συχνοτητα του σεξ, δεν ξερω σε τι σε βοηθαει η συζητηση. ηλικιακο παντως δεν ειναι. ειτε οφειλεται στα δικα του αγχη, ειτε παιρνει αγωγη που τον ριχνει, ειτε δεν σε επιθυμει αρκετα.

Senior Member
    Να ρωτησω λιγο κατι? Ποσο κοστιζει η εξωσωματικη? Για ενημερωτικους λογους ρωταω

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 3 of 3 FirstFirst 123