Results 31 to 35 of 35
-
15-06-2018, 07:54 #31
Μπραβο τονι εσωσεσ τον κοσμο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 15-06-2018, 07:57 #32
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-06-2018, 12:37 #33
Εμένα η γνώμη μου είναι να αναθεωρήσεις κάποιες προτεραιότητες που έχεις. Φοβάσαι μην χαθεί το τραίνο για παιδί και έχεις επικεντρωθεί εκεί, αλλά κατα πόσο λειτουργούν σωστά βασικά πράγματα στην ζωή σου; Λες ότι κάνεις με τα χίλια ζόρια σεξ μία φορά στις 10 μέρες κι ότι καθόσουν 2 χρόνια σε σχέση χωρίς σεξ. Κάθε άνθρωπος έχει τους ρυθμούς του σίγουρα και δεν περιστρέφονται όλα γύρω από το σεξ, αλλά είναι λογικό ότι αν αυτός ο τομέας δεν λειτουργεί καλά, θα σου γίνονται τα νεύρα τσατάλια και υποσυνείδητα η αυτοπεποίθησή σου να φτάνει στα τάρταρα. Λες δεν σε νοιάζει και τόσο, αλλά κι ας μην το καταλαβαίνεις, αυτό σε επηρεάζει και θα σε επηρεάσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Μετά ενώ ήδη υπάρχει αυτό το πρόβλημα στην σχέση λες ότι ο άνθρωπός σου είναι άψογος απέναντί σου, αλλά γενικά είναι απαιτητικός, πιεστικός, επίμονος, αυταρχικός , αγχώδης και δεν συμμαζεύεται. Εισαι σίγουρη ότι αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του δεν θα βγουν στην σχέση σας στην πορεία; Κι αν με το καλό έρθει ένα παιδάκι στην ζωή σας, δεν θα παίξει ρόλο στην σχέση παιδιού πατέρα και στο πως θα μεγαλώσετε το παιδί σας; Κι αν τυχόν χωρίσετε τι πάει να πει το μεγαλώνεις μόνη; Πάντα θα υπάρχει αυτός ο άνθρωπος τριγύρω σαν πατέρας του παιδιού- και καλά θα κάνει.Μήπως επειδή παλιότερα οι σχέσεις σου ήταν προβληματικές έχεις βρει μία λιγότερο προβληματική και την παρουσιάζεις σαν άψογη ενώ δεν είναι; Μήπως τα νεύρα σου βγαίνουν επειδή υποσυνείδητα προσπαθείς να πιέσεις και να πείσεις τον εαυτό σου να πιστέψει ότι τα πράγματα είναι καλά ενώ δεν είναι; Ερωτήσεις κάνω, δεν σε ξέρω. Απλά θεωρώ ότι πέρα από τα άλλα προβλήματα που περιγράφεις σύντομα ή καθόλου, το άγχος και ο μεγάλος εκνευρισμός σου προέρχεται από αυτό. Μήπως εκβιάζεις καταστάσεις υπό μη ιδανικές συνθήκες απλά από φόβο μήπως οι ιδανικές συνθήκες δεν έρθουν ποτέ;
15-06-2018, 12:42 #34
μα μπορεις να το κανεις τωρα το παιδι, αλλα παντρεμενη.
γιατι δεν παντρευεσαι με τον αρραβωνιαστικο σου? εχει καποιο κολλημα να σε παντρευτει?
ωραια, τοτε.
εφοσον εισαι συνειδητοποιημενη για το παιδι, ειτε με συζυγο ειτε χωρις, προχωρα οπως κανεις και τωρα και απευθυνσου σε εναν καλο ψυχοθεραπευτη να σε παρακολουθει, να συζητας τα προβληματα που προκυπτουν (τα ψυχολογικα) και να κατευναζεις τα αγχη σου.
εφοσον δεν ειναι κρισιμο για σενα το οτι δεν σε ικανοποιει η συχνοτητα του σεξ, δεν ξερω σε τι σε βοηθαει η συζητηση. ηλικιακο παντως δεν ειναι. ειτε οφειλεται στα δικα του αγχη, ειτε παιρνει αγωγη που τον ριχνει, ειτε δεν σε επιθυμει αρκετα.
18-06-2018, 16:09 #35
Να ρωτησω λιγο κατι? Ποσο κοστιζει η εξωσωματικη? Για ενημερωτικους λογους ρωταω
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App