Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 35 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 522
    Senior Member
    Αλεκο η ελλαδα ειναι υπο κατοχη να ξερεισ γι αυτο ειναι δυσκολα τα πραγματα πλεον ετσι μου ειπαν δυο μου το ειπαν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ειμαστε αυτο που επιλεγουμε.....και εσυ επελεξες να καλυψεις την μοναξια σου με αυτο τον τροπο.....αρα δεν ειναι δικο του το προβλημα.....εσυ προσπαθεις μεσω αυτης της σχεσης να καλυψεις ενα δικο σου προβλημα, τη μοναξια.....αν επιλεξεις οτι εσυ θελεις μια σχεση που σου αξιζει θα δεις οτι οι περιστασεις στη ζωη σου θα αλλαξουν και σταδιακα θα χαθει απο τη ζωη σου.......ειναι νομος του συμπαντος αυτος.......προσελκυεις αυτο που εχεις αναγκη.......αν αλλαξεις αυτη την αναγκη σε αλλη, δλδ σε αναγκη να βρεις καποιον που να αξιζει τοτε η ζωη θα τα φερει ετσι που θα χαθείτε σταδιακα......με τη βοηθεια ενος ψυχολογου αλλαξε σιγα σιγα αντιληψη βαζοντας ως στοχο να τα βρεις με τον εαυτο σου......
    αγορασε βιβλια σχετικα με το θεμα σου υπαρχουν απειρα.......

Senior Member
    Αν φοβάσαι τη μοναξιά πάρε τον Elis που είναι ομορφόπαιδο και δουλευταράς.

Quote Originally Posted by Maira View Post
    Εχω κανει πολλες προσπαθειες να γνωρισω αλλους αλλα τους συγκρινω μ αυτον κ δεν μπορω να κανω τιποτα!
    Σε τί τους συγκρίνεις μ αυτόν; Σε εξωτερική εμφάνιση να υποθέσω; (υποκειμενικό κι αυτό) Γιατί κατά τα άλλα δεν υπάρχει και τίποτα υπέρ του.

Senior Member
    Εχεις δικιο! Το μυαλο μου τα σκεφτεται ολα αυτα. Αλλα η καρδια μου τον θελει. Τον αγαπησα τον αγαπω τον λατρευω. Κ ποτε δε του ζητησα να χωρισει. Εκεινος τα λεγε. Εγω απλα μεσα μου ηλπιζα οτι θα μαστε μαζι. Οτι ισως εκεινη χωρισει γιατι κ αυτη εχει εξωσυζηγικη σχεση. Παρολα αυτα εδω κ 1 χρονο προσπαθω να ξεφυγω απ αυτον γιατι βλεπω οτι εχω φτασει σε σημειο να μου αρκουν τα ψιχουλα που μου ριχνει. Ναι 2 χρονια ειμασταν αυτοκολλητοι μετα απομακρυνθηκε ομως οσες φορες του πα να χωρισουμε δε μ αφησε κ υποσχοταν τον ουρανο με τ αστρα. Ναι θελω να ξεφυγω απ αυτον. Ναι θελω να ζησω. Ομως πως ν απομακρυνθω απο καποιον που λετρευω??? Που νοιωθω οτι ειναι η ζωη μου?? Η ανασα μου!!!!
    η καρδια σου δεν θελει εκεινον, θελει το κακο σου.
    ασε τις δικαιολογιες με τα λεφτα και κανε ψυχοθεραπεια. πηγαινε σε κψυ αν δενε χεις χρηματα.
    τι ηλικια εχεις?
    συγνωμη, αλλα αν εχει εξωσυζυγικη σχεση εκεινη, σου λεει κι αλλο ψεμα ο φιλος σου.
    ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εχει εξωσυζυγικη σχεση που την ξερει ο ανδρας της και να του βαζει ορια ποτε θα βλεπει εκεινος την εξωσυζυγικη του σχεση.
    απλα αδυνατον.
    ειτε του αρεσει η ζωη με την γυναικα του κι εχει επιστρεψει σ εκεινην και σε βλεπει αραια και που, ΕΙΤΕ εχει βρει αλλη/αλλες να τσιλιμπουρδιζει οπως εκανε στην αρχη με σενα.
    δεν υπαρχει "δεν μαφησε να χωρισω", το καταλαβαινεις φανταζομαι....
    τα αισθηματα σας δεν ειναι αμοιβαια μαιρα.
    αν ησουν κι η δικη του "ανασα". αφενος θα χωριζε απο εναν γαμο που ειναι μονο στα χαρτια, αφετερου θα ηταν συνεχεια μαζι σου.
    δεν τον εμποδιζει τπτ εφοσον ειναι εχουν ελευθερες σχεσεις με την γυναικα του και να μην εκπλαγεις αν μαθεις οτι και εμταξυ τους εχουν σχεσεις και σου λεει κι αλλα ψεματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η καρδια σου δεν θελει εκεινον, θελει το κακο σου.
    ασε τις δικαιολογιες με τα λεφτα και κανε ψυχοθεραπεια. πηγαινε σε κψυ αν δενε χεις χρηματα.
    τι ηλικια εχεις?
    συγνωμη, αλλα αν εχει εξωσυζυγικη σχεση εκεινη, σου λεει κι αλλο ψεμα ο φιλος σου.
    ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εχει εξωσυζυγικη σχεση που την ξερει ο ανδρας της και να του βαζει ορια ποτε θα βλεπει εκεινος την εξωσυζυγικη του σχεση.
    απλα αδυνατον.
    ειτε του αρεσει η ζωη με την γυναικα του κι εχει επιστρεψει σ εκεινην και σε βλεπει αραια και που, ΕΙΤΕ εχει βρει αλλη/αλλες να τσιλιμπουρδιζει οπως εκανε στην αρχη με σενα.
    δεν υπαρχει "δεν μαφησε να χωρισω", το καταλαβαινεις φανταζομαι....
    τα αισθηματα σας δεν ειναι αμοιβαια μαιρα.
    αν ησουν κι η δικη του "ανασα". αφενος θα χωριζε απο εναν γαμο που ειναι μονο στα χαρτια, αφετερου θα ηταν συνεχεια μαζι σου.
    δεν τον εμποδιζει τπτ εφοσον ειναι εχουν ελευθερες σχεσεις με την γυναικα του και να μην εκπλαγεις αν μαθεις οτι και εμταξυ τους εχουν σχεσεις και σου λεει κι αλλα ψεματα.
    Ειμαι 38 χρονων. Σιγουρα μου λεει ψεματα. Ισως τοσα χρονια να θελω να ζω μεσα σ ενα ψεμα. Σημερα για παραδειγμα εφυγε ψαρεμα ενω θα μπορουσαμε να μαστε μαζι. Αυτο που μου ειπε ειναι οτι θα βρεθουμε απο βδομαδα που θα λειπει η γυναικα του επαγγελματικο ταξιδι. Κ εγω τι πρεπει να κανω? Να δεχτω να βρεθουμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Σε τί τους συγκρίνεις μ αυτόν; Σε εξωτερική εμφάνιση να υποθέσω; (υποκειμενικό κι αυτό) Γιατί κατά τα άλλα δεν υπάρχει και τίποτα υπέρ του.
    Ναι σιγουρα σε εξωτεεικη εμφανιση. Το κακο ειναι οτι εχω κολλησει στα 2 υπεροχα πρωτα χρονια κ τα θελω πισω. Αυτος μου εχει ξεκαθαρισει οτι μ αγαπαει με θελει στη ζωη του αλλα προτεραιοτητα εχει η ψυχικη υγεια του παιδιου του. Γι αυτο προσπαθω να ξεφυγω. Γι αυτο ζηταω βοηθεια.

Senior Member
    Ειμαι 38 χρονων. Σιγουρα μου λεει ψεματα. Ισως τοσα χρονια να θελω να ζω μεσα σ ενα ψεμα. Σημερα για παραδειγμα εφυγε ψαρεμα ενω θα μπορουσαμε να μαστε μαζι. Αυτο που μου ειπε ειναι οτι θα βρεθουμε απο βδομαδα που θα λειπει η γυναικα του επαγγελματικο ταξιδι. Κ εγω τι πρεπει να κανω? Να δεχτω να βρεθουμε?
    αν ρωτας τι πρεπει να κανεις, ειναι ευκολο.
    αλλα εσυ δεν θελεις αυτο.
    αφου ξερεις τι πρεπει να κανεις.
    πρεπει να του πεις οτι δεν ενδιαφερεται για σενα αν με την τοση απομακρυνση σας προτιμαει να παει για ψαρεμα αποτ ο να απτε καπου μαζι και τελος.

το θεμα ειναι να βρεις την δυναμη να το κανεις και να μην καταναλωνεις τα ψεματα και το χλιαρο ενδιαφερον του για να χαραμιζεις την ζωη σου.
    ΑΝ βρισκεστε 1 φορα τη βδομαδα (πιστευω οτι βρισκεστε ακομα αραιοτερα, αλλα εστω μια φορα τη βδομαδα), τοτε εσυ ζεις 52 μερες τον χρονο..
    τις υπολοιπες φυτοζωεις. εκεινος ζει 2 ζωες (μπορει και παραπανω) κι εσυ καμια. εχεις σκεφτει ποσα χρονια εχεις πεταξει στα σκουπιδια εχοντας σχεση για 52 μερες τον χρονο?
    πραγματικα, δεν μπορω να φανταστω πιο χλιαρη διαθεση απο το να ρωτας αν θα βρεθειτε και να απανταει "θα παω για ψαρεμα". αρα ποια προβληματα απο το σπιτι?
    ο τυπος εχει βαρεθει.
    να περιμενεις τα χειροτερα μαιρα. φυγε πριν στο ανακοινωσει εκεινος και δεν ξερεις που βρισκεται το κεφαλι σου.
    για την ηλικια σου δεν θα σχολιασω αλλο. ξερεις πολυ καλα τι γινεται. παρε τις αποφασεις σου.

Senior Member
    Ναι σιγουρα σε εξωτεεικη εμφανιση. Το κακο ειναι οτι εχω κολλησει στα 2 υπεροχα πρωτα χρονια κ τα θελω πισω. Αυτος μου εχει ξεκαθαρισει οτι μ αγαπαει με θελει στη ζωη του αλλα προτεραιοτητα εχει η ψυχικη υγεια του παιδιου του. Γι αυτο προσπαθω να ξεφυγω. Γι αυτο ζηταω βοηθεια.
    τι σχεση εχει η ψυχικη υγεια του παιδιου του με το οτι δεν θελει να σε δει και παει για ψαρεμα?
    τι σχεση εχει ο γαμος του με το οτι δεν θελει να σε δει, οταν η γυναικα του εχει εξωσυζυγικη σχεση (επομενως δεν της δινει λογαριασμο)?

Senior Member
    μαιρα , να σκεφτεις και το αλλο.
    εσυ εχεις κολλησει με τον τυπο παρολο που αδιαφορει, γιατι ειναι ωραιος εν ολιγοις.
    νομιζεις οτι θα εβρισκε ευκολα μια γυναικα να δεχτει να ζει οπως εσυ στο περιθωριο ενος γαμου?
    νομιζεις οτι ειναι μαζι σου επειδη σε προτιμαει απο αλλες? μηπως ειναι γιατι δεν βρισκει αλλες να παιξουν αυτον τον αχαρο ρολο?
    νομιζεις εν τελει οτι αν ηταν ελευθερος και ειχε επιλογες, θα ηταν μαζι σου?
    εχεις κολλησει γιατι σου φαινεται πολυφερνος γαμπρος. ωραιος, μοραιος, ισως καταξιωμενος.
    μονο που δνε ειναι γαμπρος, μαιρα. ειναι παντρεμενος... καμια δεν τον θελει. μονο καποιες που δεν αγαπουν τον εαυτο τους η που ειναι αρκετα ανταγωνιστικες για να προσπαθουν να εχουν τον ανδρα καποιας αλλης.

Senior Member
    τι σχεση εχει η ψυχικη υγεια του παιδιου του με το οτι δεν θελει να σε δει και παει για ψαρεμα?
    τι σχεση εχει ο γαμος του με το οτι δεν θελει να σε δει, οταν η γυναικα του εχει εξωσυζυγικη σχεση (επομενως δεν της δινει λογαριασμο)?
    Δεν ξερω κ εγω μπερδεμενη ειμαι. Οποτε παω να του ανοιξω κουβεντα για μας μου λεει οτι δεν θελει καβγαδες σπιτι του γιατι επηρεαζεται το παιδι του. Κ το χειροτερο μου ανακοινωσε οτι πηρε κ τη πεθερα σπιτι που εχει θεμα υγειας. Κ οταν ρου ειπα πως ειναι δυνατον να μη θες τη γυναικα σου κ να παιρνεις τη μανα της σπιτι σου μου απανταει οτι το κανει απο ανθρωπια. Μ εχει τρελλανει στη κυριολεξια

Senior Member
    το "ψαρεμα" μπορει να ειναι δευτερη γκομενα, η μπανακια με την γυναικουλα του.

Senior Member
    Δεν ξερω κ εγω μπερδεμενη ειμαι. Οποτε παω να του ανοιξω κουβεντα για μας μου λεει οτι δεν θελει καβγαδες σπιτι του γιατι επηρεαζεται το παιδι του. Κ το χειροτερο μου ανακοινωσε οτι πηρε κ τη πεθερα σπιτι που εχει θεμα υγειας. Κ οταν ρου ειπα πως ειναι δυνατον να μη θες τη γυναικα σου κ να παιρνεις τη μανα της σπιτι σου μου απανταει οτι το κανει απο ανθρωπια. Μ εχει τρελλανει στη κυριολεξια
    μονη σου τρελαινεσαι, δεν σε τρελαινει αυτος.
    γινεται και παραγινεται, αν εχει μια χαρα σχεσεις με την γυναικα του και σε δουλευει ψιλο γαζι.
    για κατσε βρε μαιρα.
    γιατι θα εχει καβγαδες με την γυναικα του, εφοσον σου λεει οτι εχει εξωσυζυγικη σχεση η γυναικα του?
    τι του λεει δλδ??"δεν θα πας στην γκομενα, μονο εγω θα πηγαινω στον δικο μου"?
    δεν το βλεπεις οτι δεν κολλαει?
    τι ειδους καβγαδες εχει αν και οι δυο αποφασισαν να εχουν εξωσυζυγικες σχεσεις? για εξηγησε το μου λιγο.

Senior Member
    θελεις να του πεις ψεματα οπως σου λεει κι εκεινος?
    πες του οτι γνωρισες καποιον κιε χετε προχωρησει.
    παω στοιχημα οτι θες, οτι αν και σε εχει για κανενα πηδημα και τπτ αλλο, δεν επιτρεπει να εχεις κι εσυ αλλη σχεση οπως εχει κι αυτος.

Senior Member
    μονη σου τρελαινεσαι, δεν σε τρελαινει αυτος.
    γινεται και παραγινεται, αν εχει μια χαρα σχεσεις με την γυναικα του και σε δουλευει ψιλο γαζι.
    για κατσε βρε μαιρα.
    γιατι θα εχει καβγαδες με την γυναικα του, εφοσον σου λεει οτι εχει εξωσυζυγικη σχεση η γυναικα του?
    τι του λεει δλδ??"δεν θα πας στην γκομενα, μονο εγω θα πηγαινω στον δικο μου"?
    δεν το βλεπεις οτι δεν κολλαει?
    τι ειδους καβγαδες εχει αν και οι δυο αποφασισαν να εχουν εξωσυζυγικες σχεσεις? για εξηγησε το μου λιγο.
    Δεν εχει παραδεχτει η γυναικα του οτι εχει αλλον. Αλλα εχει το εχω μαθει κ εγω.Εμενα αυτος μου λεει οτι η γυναικα του του λεει ειναι οτι θα ζουμε συμβατικα αλλα δε θα χεις αλλη. Αφου κ τις λιγες ωρες που βρισκομαστε τον παιρνει συνεχεια τηλ κ ανταλλασουν μηνυματα που δεν ξερω τι γραφουν. Εκεινος την δικαιολογει οτι εχει τρελλαθει.

Page 4 of 35 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast