Ερωτική απογοήτευση. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Junior Member
    Οντως, ο χρονος που εχω χαραμισει ειναι οντως κατι που με τρωει πολυ απο μεσα...απο παρεες δεν εχω και ευρυ κοινο, οι 5 κολλητοι μου που ξερω απο το γυμνασιο και αλλες 2 παρεες, μια παλι απο το σχολειο οταν πηγαινα και 1 απο το γυμναστηριο, ειμαι αρκετα φιλικο και ευπροσιτο ατομο, με τις κοπελες ομως εχω σοβαρο θεμα οσο αναφορα την επικοινωνια...

Senior Member
    Αφου εισαι ντροπαλος και καλο παιδι, δεστην αλλιως. Καλο θα σου κανει αυτη η ιστορια με τις γυναικες θα το δεις, αρκει να τελειωνει σιγα σιγα.

Banned
    Quote Originally Posted by Vaggelis7 View Post
    Οντως, ο χρονος που εχω χαραμισει ειναι οντως κατι που με τρωει πολυ απο μεσα...απο παρεες δεν εχω και ευρυ κοινο, οι 5 κολλητοι μου που ξερω απο το γυμνασιο και αλλες 2 παρεες, μια παλι απο το σχολειο οταν πηγαινα και 1 απο το γυμναστηριο, ειμαι αρκετα φιλικο και ευπροσιτο ατομο, με τις κοπελες ομως εχω σοβαρο θεμα οσο αναφορα την επικοινωνια...
    Τι κοινό θες να έχεις; Έχεις 5 κολλητούς και το θεωρείς λίγο; Κολλητούς κιόλας. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι συμβαίνει εκεί έξω. Από αυτούς τους 7 που λες, ζήτημα αν θα σου μείνουν 1-2 στα δύσκολα.

Senior Member
    Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τύπο του, το ότι είσαι χαμηλών τόνων, έχεις κάποιες σταθερές παρέες και δεν είσαι πέφτουλας πχ, δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεις κοπέλα ή ότι αξίζεις λιγότερο από έναν που χαζομπαμπαλίζει με όποιον βρεθεί μπροστά του. Απλά είναι καλό σαν άτομο να έχεις κάποιες δικές σου σταθερές και ενδιαφέροντα, να μην ακολουθείς απλά την παρέα, αλλά να παίρνεις και κάποιες πρωτοβουλίες και επίσης να έχεις πράγματα να κάνεις και μόνος σου που σε καλύπτουν.

Junior Member
    Σταθερές και ενδιαφέροντα εχω, απλά με τις γυναίκες το χάνω λιγο, είχα ευκαιρίες πιο πριν αλλα ήμουν τοσο απορροφημένος με εκκείνη που απλά δεν ανταποκρινόμουν, πραγματικάδεν μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα, έχω φίλο που χωρίς να κάνει τίποτα οι γυναίκες απλα τρελένονται μαζι του, δεν μπορω να καταλάβω τι κάνω λάθος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaggelis7 View Post
    Σταθερές και ενδιαφέροντα εχω, απλά με τις γυναίκες το χάνω λιγο, είχα ευκαιρίες πιο πριν αλλα ήμουν τοσο απορροφημένος με εκκείνη που απλά δεν ανταποκρινόμουν, πραγματικάδεν μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα, έχω φίλο που χωρίς να κάνει τίποτα οι γυναίκες απλα τρελένονται μαζι του, δεν μπορω να καταλάβω τι κάνω λάθος...
    τπτ δεν κανεις λαθος.
    δενε χουν ολοι οι ανθρωποι την ιδια ανεση στις σχεσεις.
    μην συγκρινεσαι με τον γνωστο σου, εσυ εισαι καποιος αλλος.
    θα κανεις κιε συ γνωριμιες αν συνεχισεις τις συναναστροφες και τις εξοδους.
    απλα μην αναλωνεσαι να αναλυεις τι εκανε το κοριτσιακι και γιατι και πως. προχωρα παρακατω κι ας μην εχεις ακομα σχεση.
    μιλας για αρχαια ιστορια. τωρα εισαι ενηλικος.

Senior Member
    Δεν καταλαβα αυτο που βγηκαν μαζι απο τις τουαλετες. Δεν εχει αγοριων και κοριτσιων;

Στα 20 θα πρεπει να σκεφτεσαι ποσες πολλες γυναικες υπαρχουν εκει εξω και δεν τις γνωριζεις. Καθε ωρα που περναει χανεις την ευκαιρια να γνωρισεις ακομα μια πολυ ομορφη κοπελα. Μην αφηνεις τις ευκαιριες να πανε χαμενες. Εχεις κατεβασει το τιντερ;

Senior Member
    Επρεπε να ξαναγινομουν 20 με τις γνωσεις που εχω τωρα. Θα σαρωνα.

Senior Member
    Ποιοσ ηθελε πολεμο ρε βλαμμενα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κορη μου ο μπαμπασ ειναι μουγκοσ κι εκανε τρελλα πραγματα οσο θελουν θα ζησω

Senior Member

Junior Member
    Απλα εχω αρχισει να ανησυχω μηπως κατι μου συμβαινει ή κανω κατι λαθος, γιατι αν δεν ισχυουν αυτα τοτε απλα εχω κακη εξωτερικη εμφανιση και δεν μπορω να τραβηξω θυληκο...δεν βρισκω αλλη εξηγηση, δεν νομιζω να μου ξανατυχει τοσο χοντρο κολημα στην ζωη. Ειμαι σε κατασταση που εχω αρχισει να πιστευω οτι ισως γνωρισω μια και μοναδικη κοπελα στην ζωη μου κ θα ειναι αυτη που θα παντρευτω...πολυ αργοτερα...

Senior Member
    Βλακείες! Όλα θα γίνουν αρκεί να μην αγχώνεσαι και να μην βγάζεις απελπισία, γιατί τότε είναι που ξενερώνουμε οι γυναίκες εντελώς. Προσπάθησε να κάνεις και κάποια διαφορετικά πράγματα που και που πάντως. Εννοώ ότι αν πχ βγαίνεις κάθε μέρα στα ίδια μέρη και κάνεις τα ίδια πράγματα με τους ίδιους ανθρώπους, ειδικά αν μένεις και σε κανένα σχετικά μικρό μέρος, όλο τους ίδιους και τους ίδιους θα συναντάς και ήδη οι διάφορες παρέες είναι διαμορφωμένες. Ενώ αν πχ πας σε καινούρια στέκια ή κάνεις μια καινούρια δραστηριότητα, είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να γνωρίσεις καινούριο κόσμο και εκτός "πλαισίου" κιόλας. Άρα θα κάνεις νέες γνωριμίες και συζητήσεις και με κορίτσια.

Junior Member
    Καλα σε μικρο μερος δεν ειμαι σιγουρα...ολοκληρη πολη η αθηνα...η αληθεια ειναι οτι υπαρχει μια σχετικη μονοτονια στην ζωη μου...ενα αλλο εν τω μεταξυ το οποιο βεβαια υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι στο μυαλο μου, ωρες ωρες μου δινεται η εντυπωση οτι απλα δεν ειμαι συμπαθητικος-ελκυστικος στις γυναικεα...σε πολλες συναναστροφες που τυχαινω αυτη την εντυπωση παιρνω. Υπαρχουν πολλες φορες που τυχαινει κοπελες να με αντιμετωπιζουν ειτε με αδιαφορια ειτε αμηχανα...δεν ξερω αν "βγαζω" κατι και το προκαλω αυτο...εχω κουραστει πολυ ψυχολογικα γενικα με την "ερωτικη" μου ζωη..φοβαμαι οτι ισως απο τοτε στο γυμνασιο που ακουγα πολλα αρνητικα σχολια την εμφανιση μου ( η κοπελα π με κοροιδευε με τις φιλες της) και εχω δημιουργησει απο τοτε αρνητικες πεποιθησεις για τον εαυτο μου...
    Last edited by Vaggelis7; 22-06-2018 at 23:43.

Senior Member
    Το λες μόνος σου, είναι στο μυαλό σου : )

Page 2 of 2 FirstFirst 12