Ερωτεύθηκα τον γιατρό μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σε πόσο καιρό το χειρουργείο?Σιδερένια πάνω από όλα.
    Μέχρι να χειρουργηθείς,μπορεις να προετοιμαστείς ψυχολογικά,ώστε να είσαι έτοιμη και άνετη στην επόμενη συνάντηση.
    Με χειρούργησε ήδη, εβγαλα τα ράμματα πριν κάτι μέρες, και πρέπει να κάνω μια επανεξέταση να δουμε οτι όλα είναι οκ. Μόνο άνετη δεν είμαι! χαχα
    Σε ευχαριστώ πολύ!! Η ανάρρωση πάει καλά!! :)

Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτοι ολοι ειναι γατακια εγω ετσι ημουν στρατιωτησ
    elis καλησπερα αν θες ανοιξε αλλο θεμα , αυτο με τη συνταξη που λες πρεπει να το ψαξεις, γιατι δεν σε βοηθαει ο γιατρος σου? Δεν μπορω να το καταλάβω αυτο! Αχ σε τι κρατος ζουμε! sorry Αpril για την καταχρηση του ποστ! Elis facebook εχεις ? Αν εχεις μπες σε μια ομαδα λεγεται ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ, ρωτα κι εκει μηπως ξερουν.

Senior Member
    Πρεπει να δουλεψω αλλα δεκα χρονια κ δεν θελω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by AprilGirl View Post
    Με χειρούργησε ήδη, εβγαλα τα ράμματα πριν κάτι μέρες, και πρέπει να κάνω μια επανεξέταση να δουμε οτι όλα είναι οκ. Μόνο άνετη δεν είμαι! χαχα
    Σε ευχαριστώ πολύ!! Η ανάρρωση πάει καλά!! :)
    Μπράβο,πολύ ωραία!
    Να είσαι άνετη κι όλα θα πάνε καλά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by AprilGirl View Post
    Άκου με λίγο. Αν δεν ήμουν ανοικτή στις γνώμες σας δεν θα έγραφα τίποτα και θα έκανα του κεφαλιού μου (που ούτως ή άλλως θα κάνω, αλλά οι γνώμες σας είναι απόλυτα σεβαστές!). Ναι μόλις βγήκα απο το νοσοκομείο είχα και εικόνες και ήταν στο μυαλό μου συνέχεια. Ταράχτηκα. Ναι πήγα στο ιατρείο του και ίδρωσα- μπορεί να ήταν και ντροπή για τις σκέψεις μου. Ναι μου αρέσει, είναι φιλικός, ευγενικός και έχει σημαντικά χαρακτηριστικά που με τραβούν σε εναν αντρα, ΑΛΛΑ!!!! Καταρχήν έχει οικογένεια! Το έγραψα σε κάποιες απαντήσεις οτι δεσμευμένος άντρας για μένα απλά δεν υπάρχει. Εδω μπήκα για να το καταπολεμήσω. Γιατί θεωρώ ότι γράφοντάς το ξεθυμαίνω. Και όσο το γράφω τόσο περισσότερες επιλογές αναλογίζομαι. Επίσης, ειχα εναν γιατρό 15 χρόνια, ειδικά γυναικολόγο δεν αλλάζεις εύκολα. Το έχω σκεφτεί και αυτό οτι αν συνεχιστεί στο μυαλό μου, θα ψαξω γι άλλον γιατρό, δεν έχω επιλογή. Μια χαρά θα ήταν να ήμασταν ελεύθεροι και οι δυό- αλλά δεν είμαστε βρε αδερφέ. Ζωες δεν καταστρέφω γιατί ΟΛΕΣ οι συμπεριφορές επιστρέφονται. Όσον αφορά τον σύντροφό μου, τον αγαπώ, ποτέ δεν θα περίμενα το σιγουράκι για να του την κάνω. Ποτέ.
    Ναι αλλα αμα δεν ειχε οικογενεια θα ειχες παει ηδη....
    δικαιολογιες.....αλλαζεις γιατρο..και ειδικοτερα εσυ θα επρεπε να το εχεις κανει ηδη..αλλα δεν θες να χασεις επαφες μαζι του..διατηρεις τις ελπιδες σου οτι μπορει κατι να γινει...λες ψεματα σε εμας λες και στον εαυτο σου?:P :D...
    αν θες την γνωμη μου δυο δρομους μπορεις να ακολουθησεις..ο ενας ειναι να ορμησεις στον γιατρο και οπου βγει, αφου χωρισεις τον αντρα σου...για τον οποιον μαλλον δεν εχεις το παραμικρο συναισθημα ερωτικο εννοω..οχι αγαπης.....και ο αλλος να αλλαξεις γιατρο....και τοτε θα γνωρισεις εναν υδραυλικο, εναν θυρωρο, εναν δικηγορο και παει λεγοντας.....το προβλημα πρεπει να το ξεριζωσεις απο το κεφαλι....
    δν τα λεω ειρωνικα ουτε επιθετικα..προς αποφυγην παρεξηγησεως..επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειτ .

Red face Κι εγώ ερωτεύτηκα τον γιατρό μου

Τι πρωτότυπο ε; Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη ματιά. Είναι να κάνω και κάποια επέμβαση ακόμα δεν το έχω αποφασίσει πότε, νομίζω δεν πρέπει να πω κάτι για τα συναισθήματά μου. Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω ποιά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να ενδιαφέρεται και ένας γιατρός για την ασθενή κάτι που να το δείχνει αυτό και να μην είναι μόνο επειδή είναι το επάγγελμά του που πρέπει να νοιάζεται για τους ανθρώπους, ο δικός μου είναι πολύ καλός και εξυπηρετικός αλλά αυτό δεν είναι ένδειξη, πώς θα το καταλάβω όμως ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό; Μήπως και να υπάρχει κάποια έλξη είναι η δεοντολογία που τους εμποδίζει να εκφράσουν κάτι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pennouli View Post
    Τι πρωτότυπο ε; Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη ματιά. Είναι να κάνω και κάποια επέμβαση ακόμα δεν το έχω αποφασίσει πότε, νομίζω δεν πρέπει να πω κάτι για τα συναισθήματά μου. Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω ποιά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να ενδιαφέρεται και ένας γιατρός για την ασθενή κάτι που να το δείχνει αυτό και να μην είναι μόνο επειδή είναι το επάγγελμά του που πρέπει να νοιάζεται για τους ανθρώπους, ο δικός μου είναι πολύ καλός και εξυπηρετικός αλλά αυτό δεν είναι ένδειξη, πώς θα το καταλάβω όμως ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό; Μήπως και να υπάρχει κάποια έλξη είναι η δεοντολογία που τους εμποδίζει να εκφράσουν κάτι;
    Μεγάλη κουβέντα ο έρωτας...Μήπως πρόκειται απλά για έναν επιπόλαιο ενθουσιασμό?...Είσαι σίγουρη ότι ερωτεύτηκες τον άνθρωπο και όχι την ιδιότητά του...Πόσο καλά τον ξέρεις ως προσωπικότητα?.Η αίσθηση κύρους και εξουσίας που αποπνέουν επαγγέλματα όπως γιατρός ή καθηγητής
    μας έλκουν και προκαλούν αίσθημα θαυμασμού κυρίως,ιδιαίτερα σε άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση και έλλειψη κύρους ή κοινωνικο-οικονομικού status από την πλευρά τους....Ειδικά είναι πολύ εύκολο να νοιώσεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο με ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή μιας και του έχεις ξεράσει τα εσώψυχά σου και αισθάνεσαι ότι του έχεις εμπιστευτεί ένα ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού σου.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pennouli View Post
    αν εισαι ΕΝΗΛΙΚΗ, η δεοντολογια, αφορα μονο ψυχολογους/ ψυχιατρους.
    αν ειναι ορθοπεδικος, χειρουργος η οτιδηποτε αλλο, δεν υπαρχει καμια δεοντολογια που σας κραταει μακρια.
    μονο το να μην σε επιθυμει και να ειναι ολα μεσα στο δικο σου μυαλο, τον κραταει μακρια.
    φυσικα και το να ειναι καλος, ζεστος και εξυπηρετικος, δεν ειναι ενδειξη ερωτικου ενδιαφεροντος.
    η δουλεια του ειναι αυτη.
    οι γιατροι σαν ανδρες, ειναι οπως και οι υπολοιποι.
    θα σου κανει πιο προσωπικες ερωτησεις, που δενε χουν καμια σχεση με την παθηση, θα σου ζητησει να βγειτε, κλπ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Μεγάλη κουβέντα ο έρωτας...Μήπως πρόκειται απλά για έναν επιπόλαιο ενθουσιασμό?...Είσαι σίγουρη ότι ερωτεύτηκες τον άνθρωπο και όχι την ιδιότητά του...Πόσο καλά τον ξέρεις ως προσωπικότητα?.Η αίσθηση κύρους και εξουσίας που αποπνέουν επαγγέλματα όπως γιατρός ή καθηγητής
    μας έλκουν και προκαλούν αίσθημα θαυμασμού κυρίως,ιδιαίτερα σε άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση και έλλειψη κύρους ή κοινωνικο-οικονομικού status από την πλευρά τους....Ειδικά είναι πολύ εύκολο να νοιώσεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο με ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή μιας και του έχεις ξεράσει τα εσώψυχά σου και αισθάνεσαι ότι του έχεις εμπιστευτεί ένα ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού σου.
    μα δεν μιλαει για ψυχοθεραπευτη.
    ειναι να κανει μια επεμβαση, ειπε... δεν υπαρχει καποιο εμποδιο. αν ειναι αμοιβαιο το ενδιαφερον, θα το δειξει κι εκεινος.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
    Είμαι ενήλικη, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά, τον έχω προσθέσει στα σόσιαλ, ελεύθερος φαίνεται, απλά οι φίλες μου μου λένε ότι απαγορεύεται γιατί είναι γιατρός μου, άλλη είχε φάει πόρτα από το δικό της γιατρό και λέει άστο, μου λένε περίμενε να κάνει την επέμβαση που δε θα υπάρχει το πρόβλημα και μπλα μπλα. Οπότε αυτό με το αν εκτεθεί ή όχι το φοβάμαι και δεν ξέρω πώς να φερθώ. Αντιλαμβάνομαι μια έλξη αλλά και μια αμηχανία από την άλλη πλευρά.... Ίσως είναι και το θεματάκι που πρέπει να επιλυθεί, το οποίο δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας αμοιβαίος θαυμασμός και μιλάμε και για θέματα εκτός της πάθησης

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345