Results 61 to 70 of 70
Thread: Ερωτεύθηκα τον γιατρό μου
-
19-06-2018, 21:44 #61
- 19-06-2018, 22:16 #62
elis καλησπερα αν θες ανοιξε αλλο θεμα , αυτο με τη συνταξη που λες πρεπει να το ψαξεις, γιατι δεν σε βοηθαει ο γιατρος σου? Δεν μπορω να το καταλάβω αυτο! Αχ σε τι κρατος ζουμε! sorry Αpril για την καταχρηση του ποστ! Elis facebook εχεις ? Αν εχεις μπες σε μια ομαδα λεγεται ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ, ρωτα κι εκει μηπως ξερουν.
19-06-2018, 22:19 #63
Πρεπει να δουλεψω αλλα δεκα χρονια κ δεν θελω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-06-2018, 23:11 #64WhyAlwaysMe?Guest
20-06-2018, 11:24 #65
Ναι αλλα αμα δεν ειχε οικογενεια θα ειχες παει ηδη....
δικαιολογιες.....αλλαζεις γιατρο..και ειδικοτερα εσυ θα επρεπε να το εχεις κανει ηδη..αλλα δεν θες να χασεις επαφες μαζι του..διατηρεις τις ελπιδες σου οτι μπορει κατι να γινει...λες ψεματα σε εμας λες και στον εαυτο σου?:P :D...
αν θες την γνωμη μου δυο δρομους μπορεις να ακολουθησεις..ο ενας ειναι να ορμησεις στον γιατρο και οπου βγει, αφου χωρισεις τον αντρα σου...για τον οποιον μαλλον δεν εχεις το παραμικρο συναισθημα ερωτικο εννοω..οχι αγαπης.....και ο αλλος να αλλαξεις γιατρο....και τοτε θα γνωρισεις εναν υδραυλικο, εναν θυρωρο, εναν δικηγορο και παει λεγοντας.....το προβλημα πρεπει να το ξεριζωσεις απο το κεφαλι....
δν τα λεω ειρωνικα ουτε επιθετικα..προς αποφυγην παρεξηγησεως..επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειτ .
01-10-2018, 02:07 #66
Κι εγώ ερωτεύτηκα τον γιατρό μου
Τι πρωτότυπο ε; Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη ματιά. Είναι να κάνω και κάποια επέμβαση ακόμα δεν το έχω αποφασίσει πότε, νομίζω δεν πρέπει να πω κάτι για τα συναισθήματά μου. Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω ποιά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να ενδιαφέρεται και ένας γιατρός για την ασθενή κάτι που να το δείχνει αυτό και να μην είναι μόνο επειδή είναι το επάγγελμά του που πρέπει να νοιάζεται για τους ανθρώπους, ο δικός μου είναι πολύ καλός και εξυπηρετικός αλλά αυτό δεν είναι ένδειξη, πώς θα το καταλάβω όμως ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό; Μήπως και να υπάρχει κάποια έλξη είναι η δεοντολογία που τους εμποδίζει να εκφράσουν κάτι;
01-10-2018, 14:00 #67
Μεγάλη κουβέντα ο έρωτας...Μήπως πρόκειται απλά για έναν επιπόλαιο ενθουσιασμό?...Είσαι σίγουρη ότι ερωτεύτηκες τον άνθρωπο και όχι την ιδιότητά του...Πόσο καλά τον ξέρεις ως προσωπικότητα?.Η αίσθηση κύρους και εξουσίας που αποπνέουν επαγγέλματα όπως γιατρός ή καθηγητής
μας έλκουν και προκαλούν αίσθημα θαυμασμού κυρίως,ιδιαίτερα σε άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση και έλλειψη κύρους ή κοινωνικο-οικονομικού status από την πλευρά τους....Ειδικά είναι πολύ εύκολο να νοιώσεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο με ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή μιας και του έχεις ξεράσει τα εσώψυχά σου και αισθάνεσαι ότι του έχεις εμπιστευτεί ένα ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού σου.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
02-10-2018, 11:58 #68
αν εισαι ΕΝΗΛΙΚΗ, η δεοντολογια, αφορα μονο ψυχολογους/ ψυχιατρους.
αν ειναι ορθοπεδικος, χειρουργος η οτιδηποτε αλλο, δεν υπαρχει καμια δεοντολογια που σας κραταει μακρια.
μονο το να μην σε επιθυμει και να ειναι ολα μεσα στο δικο σου μυαλο, τον κραταει μακρια.
φυσικα και το να ειναι καλος, ζεστος και εξυπηρετικος, δεν ειναι ενδειξη ερωτικου ενδιαφεροντος.
η δουλεια του ειναι αυτη.
οι γιατροι σαν ανδρες, ειναι οπως και οι υπολοιποι.
θα σου κανει πιο προσωπικες ερωτησεις, που δενε χουν καμια σχεση με την παθηση, θα σου ζητησει να βγειτε, κλπ...
02-10-2018, 12:00 #69
03-10-2018, 10:30 #70
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Είμαι ενήλικη, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά, τον έχω προσθέσει στα σόσιαλ, ελεύθερος φαίνεται, απλά οι φίλες μου μου λένε ότι απαγορεύεται γιατί είναι γιατρός μου, άλλη είχε φάει πόρτα από το δικό της γιατρό και λέει άστο, μου λένε περίμενε να κάνει την επέμβαση που δε θα υπάρχει το πρόβλημα και μπλα μπλα. Οπότε αυτό με το αν εκτεθεί ή όχι το φοβάμαι και δεν ξέρω πώς να φερθώ. Αντιλαμβάνομαι μια έλξη αλλά και μια αμηχανία από την άλλη πλευρά.... Ίσως είναι και το θεματάκι που πρέπει να επιλυθεί, το οποίο δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας αμοιβαίος θαυμασμός και μιλάμε και για θέματα εκτός της πάθησης