Ερωτεύθηκα τον γιατρό μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 70
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν καταλαβαινει κανεισ τι εννοω εχω περασει βασανιστηρια εκανα μαλακιεσ μικροσ και με βασανισαν δυο φορεσ ολα τα κοκαλα μου ειναι σπασμενα και δεν μπορω να μιλησω κανονικα εχω σχιζοφρενεια
    Γεια σου elis , ok δεν πειραζει ολοι λιγο πολυ εχουμε τα θεματακια μας ,εσυ εχεις παιδι δικο σου? ελπιζω να μην γινομαι αδιακριτη, Εγω λιγο σε καταλαβαινω εννοουσες τον εαυτο σου με αυτο που έγραψες.....

Senior Member
    Ναι το εκανα οταν ημουν δεκαεφτα απο μαλακια δεν το ηθελα κι επειδη γενικα πολλεσ μαλακιεσ με βαλαν να δουλευω μεχρι τελικησ πτωσησ δουλεψα τισ καλεσ εποχεσ οτι λεφτα εβγαζα μισα μισα με την κορη μου κι ευτυχωσ η κορη μου εχει ενα εισοδημα μολισ την εξασφαλισα με βασανισανε και μετα ηρθε η κορη μου κι ηθελε πολεμο γτ περνουσα καλα κ νομιζε οτι ημουν πλουσιοσ κι οτι δεν εκανα τιποτα κι ετσι με ξαναβασανισαν η αληθεια ειναι οτι ο στρατηγοσ μολισ με ειδε ειπε θα δουλεψεισ δουλεψα παντου μερα νυχτα οχταωρα δωδεκαωρα τα παντα την εξασφαλισα και τωρα καθομαι για μενα δε με νοιαζει τα εζησα ολα κ ζω με δικια μου φιλοσοφια πλεον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ημουν εγω μαλακασ και ηθελε ο θεοσ να βρω μια αλλη μαλακισμενη κι εγινε η μαλακια κι ετσι απο δεκαεφτα χρονων ειμαι πατερασ ειμαι σαραντα κ μοιαζω για ογδοντα νυχτα μερα δεν μπορεισ να φανταστεισ σαν ταινια κι επειδη ο κοσμοσ με εβλεπε στισ καφετεριεσ τισ ελεγαν οτι ημουν πλουσιοσ και τα λεφτα τα ειχα τα λεφτα τα εβγαλα και τισ εκανα μαθημα πωσ βγαινουν εγω θελω να περναει καλα

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ημουν εγω μαλακασ και ηθελε ο θεοσ να βρω μια αλλη μαλακισμενη κι εγινε η μαλακια κι ετσι απο δεκαεφτα χρονων ειμαι πατερασ ειμαι σαραντα κ μοιαζω για ογδοντα νυχτα μερα δεν μπορεισ να φανταστεισ σαν ταινια κι επειδη ο κοσμοσ με εβλεπε στισ καφετεριεσ τισ ελεγαν οτι ημουν πλουσιοσ και τα λεφτα τα ειχα τα λεφτα τα εβγαλα και τισ εκανα μαθημα πωσ βγαινουν εγω θελω να περναει καλα
    Elis και πάλι καλησπέρα, δικό μου λάθος που δεν κατανόησα, δεν έχουμε όλοι την ικανότητα να καταλαβαίνουμε αμέσως. Αυτό δεν σημαίνει ότι εχεις εσύ το πρόβλημα. Το ότι έγινες πατέρας στα 17 καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, όμως όχι μαλακία, αντίθετα είναι μεγάλο δώρο. Δώρο στο οποίο θα αφιερωθείς μια ζωή! Και μπράβο σου που παλεύεις, παρόλες τις δυσκολίες. Εκεί είναι η γλύκα της ζωής. Συνέχισε να προσπαθείς για το διαμάντι που σου χάρισε η ζωή. Σύντομα, αν δεν το νιώθει ακόμα, θα αισθάνεται κι εκείνη έτσι για σένα. :)

Senior Member
    Εγω ετσι αισθανομαι απο την πρωτη στιγμη σαν δωρο του θεου

Senior Member
    Τσιπρα για να ξερεισ τοτε ημουν ο μονοσ επαναστατησ αν με αφηναν δηλαδη χωρισ τεχνολογια θα τουσ εδερνα ολουσ εναν εναν ποσοι ειναι ενα εκατομυριο δυο δεκα εναν εναν ολη μερα θα δερνα οπωσ δουλευα μερα νυχτα για να μεγαλωσω την κορη μου δε με ξερεισ καθολου καλα

Senior Member
    Με πολεμουσαν τοτε ολοι γτ ημουν επαναστατησ χωρισ αιτια κι ερχεσαι εσυ τωρα και τουσ κανεισ επαναστατεσ ποσο μυαλο εχεισ τελικα

Senior Member
    Αυτο τον πολεμο τον παιξαμε πριν τριαντα χρονια κι ημουν παιδι

Senior Member
    Και νικησα τοτε

Senior Member
    Καθε φορα που εχουμε αριστερα πιανει τουσ νεουσ επανασταση καθε φορα που εχουμε δεξια φροντιζουν τουσ γερουσ με τα λεφτα αυτο ειναι η πολιτικη στην ελλαδα

Senior Member
    Τουσ ειπα ολουσ πωσ κυβερνατε

Senior Member
    Θα κανουμε οτι γουσταρουμε κι οποιοσ θελει μολον λαβε

Senior Member
    βρε ελις.. γιατι δεν τα γραφεις στο τι σκεφτεστε αυτα και σπαμαρεις στο θεμα της κοπελας? μια σελιδα ασχετα εχεις γραψει! ελεος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by AprilGirl View Post
    Γλυκειά Remedy,
    Όπως προείπα, από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας του είχα πει ότι δεν μπορώ να τεκνοποιήσω εύκολα (τότε είχα μία σάλπιγγα). Του είχα εξηγήσει πως η αλήθεια για μένα είναι το παν, κι από το να με ερωτευθεί και να του πω μετά την αλήθεια θεώρησα πρέπον να του πω τα πάντα. Έδειξε κατανόηση- είχε και παρόμοιο θέμα μέσα στην οικογένεια και προχώρησαν σε υιοθεσία, οπότε δεν έβλεπε- τότε- κάτι αρνητικό. Τα χρόνια πέρασαν, το αφήσαμε κυρίως λόγω της αναβλητικότητάς του. Ήθελε πάντα να νιώθει σίγουρος για μένα- και λόγω του ότι είμαι κοινωνική, εχω πολλούς φίλους, δεν έτρεξα ποτέ πίσω από κανέναν, ούτε απο αυτόν, όλα αυτά με έκαναν στα μάτια μου να μην είμαι "σιγουράκι", κι ετσι όταν ήθελα να κάνουμε παιδί αυτός δεν ήταν ετοιμος να με εμπιστευτεί. Με τα χρόνια όμως δυσκόλεψε το πράγμα. Και μαζί με όλο αυτό άλλαξαν και οι απόψεις του. Εγω έμεινα σταθερή στις αρχικές μου θέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να το συζητήσω πάλι! Τόσες συζητήσεις και σε όλα λέει ΝΑΙ και δεν κάνει τίποτα από αυτά και σιωπηλά λέει ένα τεράστιο ΟΧΙ. Στις καλοκαιρινές διακοπές ίσως φανούν πολλά πράγματα- όσο νά'ναι η δουλειά μας έχει τσακίσει. Επιστρέφουμε σπίτι αργά και οι δύο, πού διάθεση για εκ βαθέων συζητήσεις.
    Θέλω να περάσω ένα μήνυμα σε όσες/ους μας διαβάζουν τώρα, να είναι πάντα ο εαυτός τους! Κανείς δε χάθηκε που ήταν ο εαυτός του. Κανείς αληθινός δεν έχασε ποτέ. Καποιοι δεν το αντέχουν, δεν πειράζει! Οι αληθινοί άνθρωποι είναι για τους αληθινούς ανθρώπους. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μόνο η αλήθεια... κι αυτή γιατί υπάρχει! Το ψέμα είναι δημιούργημα. Τα φιλιά μου.
    καλημερα!
    επομενως κοριτσι, εσυ και ξεκαθαρη απο την αρχη ησουν και σταθερη στις θεσεις σου.
    επισης, απο την αναλυση προκυπτει οτι εχει κι αυτος το μεριδιο ευθυνης του, περα απο τις αλλαγες της διαθεσης του, για το οτι καθυστερησε να το παρει αποφαση. σαφως οταν υπαρχουν προβληματα, οσο νωριτερα, ειναι και καλυτερα τα πραγματα απο βιολογικη αποψη.
    αλλα δεν βλεπω λογο για ενοχες! ας εχει ο συζυγος ενοχες αν σου ειπε αλλα απο αυτα που πιστευε, η αν στα ειπε αλλιως καισ την πορεια θελησε αλλα.
    αυτο που βλεπω ομως, ειναι οτι δεν υπαρχει η απολυτη συμπνοια που φαινοταν στο αρχικο μηνυμα μεταξυ σας.
    τοσο η διαφορα απο ψεων και επιθυμιων, οσο και η ταλαιπωρια και το ξενερωμα απο τις δυσκολες και οδυνηρες αυτες προσπαθειες, εχουν δημιουργησει ρηγμα αναμεσα σας.
    θα δειτε σε δικο σας χρονο (ισως στις διακοπες οπως λες) αν η κατασταση ειναι βιωσιμη και με ποιον τροπο συνεχιζετε πλεον, αλλα σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι οπως στην αρχη.
    ισως αυτο το ρηγμα να αφησε και χωρο για να ενδιαφερθεις ξανα για αλλους ανδρες, και ο λαμπερος γιατρος ηταν απλα μια αφορμη για να το διαπιστωσεις αυτο, γιατι ισως ηταν ο πρωτος αξιολογος ανδρας που γνωρισες μετα απο οσα εχουν συμβει.
    επομενως οντως η ελξη προς τον γιατρο ειναι ενα καμπανακι για την σχεση σου γιατι μετα απο ολα αυτα, η σχεση σας ειναι καπου αλλου, οχι εκει που ηταν στην αρχη και προφανως αυτο ισχυει ακομα περισσοτερο στον σεξουαλικο/ερωτικο τομεα.
    αν δεν βρισκεις λογο για συζητησεις επειδη ολα εχουν ειπωθε, δεν μενει παρα να παρεις τις αποφασεις σου.
    με γνωμονα το τι θελεις ομως και οχι ενοχες, οπως μας ελεγες.
    δεν χρειαζονται ενοχες, ο συζυγος σου μπορει να παρει τις δικες του αποφασεις αν κατι δεν τον καλυπτει. εσυ δεν τον ξεγελασες και δεν αλλαξες θεσεις. αυτος εχει ευθυνη προς τον εαυτο του αν εχει αλλαξει αποψεις κι αν αλλα λεει κι αλλα κανει (περι ναι/οχι)
    Last edited by Remedy; 19-06-2018 at 09:03.

Senior Member
    Quote Originally Posted by AprilGirl View Post
    Καλησπέρα σε όλους σας.
    Είμαι 38 ετών, παντρεμένη 2μισυ χρόνια και στην σχέση αυτή τα τελευταία 13 χρόνια. Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ ερωτευμένοι από την πρώτη στιγμή. Περάσαμε πολλές φουρτούνες στην σχέση μας, μα αντέξαμε σε όλα. Πάντα έλεγα πως είναι ο άντρας της ζωής μου και χωρίς αυτόν δεν μπορούσα να με φανταστώ. Από πριν τον γάμο προσπαθούσαμε για παιδάκι, όμως δεν τα καταφέραμε. Εδώ και ενάμισυ χρόνο έχω κάνει 3 εξωσωματικές - και πάλι χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα έγκειται σ'εμένα και το είχα γνωστοποιήσει από την αρχή της σχέσης μας (ποτέ δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν). Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ντόμπρο ώστε να αποκρύψω την αλήθεια ή να προχωρήσω με κάποιον που βρίσκεται σε σχέση- δεν το ήθελα ποτέ. Όταν ήρθε η τρίτη αποτυχία, πριν δυο μήνες περίπου, πήρα την απόφαση ν'αλλάξω κέντρο και μαζί με αυτό, ν'αλλάξω και γυναικολόγο γιατι ενω ήταν ο γιατρός μου 15 χρόνια, επειδή δεν συνέχισα στο κέντρο που μου πρότεινε, δεν με στήριξε καθόλου στις 3 προσπάθειες μου κι ετσι αφού ένιωσα έρμαιο των περιστάσεων, πήρα βαθειά ανάσα και εψαξα να βρω νέο γυναικολόγο. Μου σύστησαν έναν εξαίρετο γιατρό, γύρω στα 45, φοβερό επιστήμονα και άνθρωπο. Είχα να νιώσω τέτοια αμεσότητα χρόνια. Το πρώτο ραντεβού ήταν καθηλωτικό. Σε 10 ημερες με χειρούργησε, ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα. Τηλεφωνούσα μετά το χειρουργείο προσπαθώντας να βρώ πρόφαση έναν πόνο ή κάτι που δεν κατάλαβα. Ένιωθα γελοία αλλά ουδέποτε δυσανασχέτησε- γιατρός είναι οκ, η δουλειά του είναι. Δεν ξέρω πως προέκυψε όλο αυτό, δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον εγκέφαλό μου. Δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό στις συναντήσεις μας εκτός του ότι μου έπιανε το χερι κάποιες φορές όταν μιλούσαμε, ίσως γιατί κι εγώ είχα συγκινηθεί. Πήγα να μου κόψει τα ράμματα και είχα ιδρώσει.. του σύζησα συγνώμη και απολογήθηκα ότι αγχώθηκα. Το χειρότερο δεν ξέρω ποιό απ'όλα είναι! Το ότι είμαι παντρεμένη; το ότι είναι παντρεμένος; το οτι έχει παιδιά; Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Ντρέπομαι! Μιλάω στον εαυτό μου για εκείνον, βλέπω εικόνες, οράματα. Δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράγμα στην ζωή μου! Δεν ξέρω τί μπορεί να γίνει.... βασικά...τίποτα δεν μπορεί να γίνει, είναι ανώφελο όλο αυτό. Πώς να το διαχειριστώ; Αρνούμαι να φύγει από τη σκέψη μου.
    πολυγαμικα οντα ειμαστε απο την φυση μας..κανενας δεν μπορει να μεινει με τον ιδιο συντροφο για πανω απο μερικα χρονια.....
    ΤΟν εχεις "απατησει" ηδη στο μυαλο σου τον αντρα σου..θα ηταν καλο να τον χωρισεις αμεσα
    ειτε ο γιατρος ειτε καποιος αλλος θα ειναι συνεχεια στο μυαλο σου...
    και αφου οπως λες κιολας "ιδρωσες" οταν σε ακουμπησε ο γιατρος τον απατησες και σαρκικα τον αντρα σου...
    ας μην τον κοροιδευεις καλυτερα....και για σενα και γι αυτον καλυτερα ειναι να του το πεις..οτι κανεις ονειρα με τον γιατρο αχχαααχ:P
    Τωρα αμα εσυ θες να συνεχισεις να κοροιδευεις τον εαυτο σου και τον αντρα σου τοτε τι να πω..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast