Results 16 to 29 of 29
Thread: διπολικη....?
-
22-10-2008, 11:51 #16
Originally posted by Σοφη
Θα μπορουσες μηπως να μου αναφερεις ορισμενα ψυχωσικα συμπτωματα που θα μπορουσαν να υπαρχουν και στις δυο περιπτωσεις...?
υγ:ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι είναι αποδεδειγμένα μύθος.
- 22-10-2008, 13:51 #17
δεν ειχα ποτέ μου τετοια συμπτωματα παντως.
Οσο για το υστερογραφο σου raphssodos, να σαι καλα!!!
Μονο ενα χαμογελο θα μπορουσα να προσθεσω!
Ευχαριστω πολυ...
22-10-2008, 14:40 #18
καλη μας μερα rapphsodos!
Δυστυχως οι δικαστες δεν μπορουν να ειναι και γιατροι και οτι αναφερθει υπαρχει περιπτωση να το λαβουν υποψην τους και οταν ειναι να κριθει το καλο των παιδιων, ευλογα μπορει και να αμφιβαλλουν για την ικανοτητα μου ακομα και για την ασφαλεια των παιδιων...
22-10-2008, 14:56 #19
Ετσι ειναι Στελλα, απλως νομιζω μπορεις να καταννοησεις τον φοβο μου,την λυπη μου και την αγανακτηση που νιωθω ορισμενες φορες ακουγοντας ανακριβιες και υπερβολες.
Δυστυχως ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι που δεν μπορω να παιρνω αψηφιστα οτι ακουω,με αποτελεσμα να στεναχωριεμαι...
Γνωματευσεις εχω προσκομισει ευτυχως για την παρουσα κατασταση μου και απο γιατρους που με εχουν παρακολουθησει και γνωριζουν τον ρολο που επαιξα ως μητερα ολο αυτο το διαστημα, αλλα και απο δημοσιο νοσοκομειο.
Αυτην την στιγμη εχω κανονισει ηδη να κανω και ψυχομετρικα τεστ..
Τα οποια για να πω την αληθεια,δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι, απλως με εχουν παραπεμψει να τα κανω ως ακομα μια πιστοποιηση της παρουσας πορειας μου...
Μου φαινεται απλως πολυ αδικο να πρεπει να παλευω τοσο μα τοσο πολυ για εναν ρολο που ουτως ή αλλως ηταν προ 2μηνου ουτως ή αλλως αυτονοητος..
22-10-2008, 15:08 #20
Ετσι ειναι Στελλα, απλως νομιζω μπορεις να καταννοησεις τον φοβο μου,την λυπη μου και την αγανακτηση που νιωθω ορισμενες φορες ακουγοντας ανακριβιες και υπερβολες.
Δυστυχως ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι που δεν μπορω να παιρνω αψηφιστα οτι ακουω,με αποτελεσμα να στεναχωριεμαι...
Γνωματευσεις εχω προσκομισει ευτυχως για την παρουσα κατασταση μου και απο γιατρους που με εχουν παρακολουθησει και γνωριζουν τον ρολο που επαιξα ως μητερα ολο αυτο το διαστημα, αλλα και απο δημοσιο νοσοκομειο.
Αυτην την στιγμη εχω κανονισει ηδη να κανω και ψυχομετρικα τεστ..
Τα οποια για να πω την αληθεια,δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι, απλως με εχουν παραπεμψει να τα κανω ως ακομα μια πιστοποιηση της παρουσας πορειας μου...
Μου φαινεται απλως πολυ αδικο να πρεπει να παλευω τοσο μα τοσο πολυ για εναν ρολο που ουτως ή αλλως ηταν προ 2μηνου ουτως ή αλλως αυτονοητος..
22-10-2008, 15:13 #21
Σ\'ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου Στελλα!
22-10-2008, 15:57 #22
Originally posted byΣοφη
ο εν λογω ανθρωπος που με πολεμαει μεσω των παιδιων γνωριζει πολυ καλα οτι μονο αν αποκαλεσθει την ασθενεια μου,μπορει να μου αφαιρεθει η επιμελεια.
Ανεφερε ο ιδιος την σχιζοφρενεια μεσα στο δικαστηριο, ανεφερε μαλιστα περιστατικο που ενας ψυχοπαθης σκοτωσε την γυναικα του, και πανω σε αυτο και διαβαζοντας και ορισμενες καταχωρησεις εδω μεσα, ηθελα να ειμαι απολυτως σιγουρη για την ορθοτητα των λεγομενων του.
Όσο για την σχιζοφρένεια..οι σπόροι έχουν μικρότερους σπόρους μέσα τους, και αυτοί με την σειρά τους ακόμα μικρότερους και πάει επ\'άπειρον ....θα σπείρεις ένα θα φυτρώσουν πολλά.. Μην κολάς σε ασθένειες αλλά στην θεραπεία τους.
Το θέμα δεν είναι να δείξεις και να αποδείξεις οτι είσαι ψυχικά υγιής αλλά οτι θα κάνεις τα πάντα για να διαφυλλάξεις απο τα παιδιά σου την προκατάλειψη και τον στιγματισμό της μητέρας τους..
Αυτή είναι η φιλική μου γνώμη. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.
22-10-2008, 16:00 #23
Θελω να φωναξω και να πω οτι ειμαι καλα, μη με πετροβολατε αλλο....ημαρτον..
Θελω να πω οτι δεν αντεχω αλλο....και δεν επιτρεπεται...
Θελω να ουρλιαξω να εκφρασω ολα τα συναισθηματα που συσσωρευονται καθε μερα μεσα μου εδω και 36 μερες....αλλα ειναι απαγορευτικο.
Σοφη, ναι έτσι ακριβώς! Ως διπολικοί δεν επιτρέπεται δηλαδή, να έχουμε συναισθήματα λύπης, θυμού, απογοήτευσης χωρίς αυτό να συνδέεται από τους τρίτους με την ασθένεια; Αν μας φταίνε συγκεκριμένα πράγματα στη ζωή μας, φταίει το ότι περνάμε μανιοκατάθλιψη όταν αποφασίσουμε να αντιδράσουμε, να τα αλλάξουμε, να παραπονεθούμε; Μέσα στη σχέση μου, κάθε φορά που κάτι με ενοχλεί και προσπαθώ να αντιδράσω σε αυτό, με ρωτά αυτομάτως αν έχω πάρει το χάπι μου!!! Με κάποιο τρόπο δεν πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να δυσανασχετούμε, να πονάμε, να θυμώνουμε χωρίς να μας αποκαλλούν άρρωστους; Προσωπικά αρρωσταίνω στην ιδέα ότι για τα πιο απλά πράγματα, οφείλουμε πρώτα να αποδείξουμε ότι ο νους μας είναι υγιής!
22-10-2008, 16:32 #24
Originally posted by vince
Πρέπει όμως να αποδεχτείς και εσύ Τάνια οτι τον επέλεξες αυτόν τον άνθρωπο για πατέρα των παιδιών σου. Ένας πατέρας που θέλει να σε αποκαλέι σχιζοφρενή για να νιώσει εκείνος καλύτερος γονιός.
22-10-2008, 16:39 #25
Originally posted by Άννα24
Θελω να φωναξω και να πω οτι ειμαι καλα, μη με πετροβολατε αλλο....ημαρτον..
Θελω να πω οτι δεν αντεχω αλλο....και δεν επιτρεπεται...
Θελω να ουρλιαξω να εκφρασω ολα τα συναισθηματα που συσσωρευονται καθε μερα μεσα μου εδω και 36 μερες....αλλα ειναι απαγορευτικο.
Τάνια, ναι έτσι ακριβώς! Ως διπολικοί δεν επιτρέπεται δηλαδή, να έχουμε συναισθήματα λύπης, θυμού, απογοήτευσης χωρίς αυτό να συνδέεται από τους τρίτους με την ασθένεια; Αν μας φταίνε συγκεκριμένα πράγματα στη ζωή μας, φταίει το ότι περνάμε μανιοκατάθλιψη όταν αποφασίσουμε να αντιδράσουμε, να τα αλλάξουμε, να παραπονεθούμε; Μέσα στη σχέση μου, κάθε φορά που κάτι με ενοχλεί και προσπαθώ να αντιδράσω σε αυτό, με ρωτά αυτομάτως αν έχω πάρει το χάπι μου!!! Με κάποιο τρόπο δεν πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να δυσανασχετούμε, να πονάμε, να θυμώνουμε χωρίς να μας αποκαλλούν άρρωστους; Προσωπικά αρρωσταίνω στην ιδέα ότι για τα πιο απλά πράγματα, οφείλουμε πρώτα να αποδείξουμε ότι ο νους μας είναι υγιής!
Αν φτασουμε ομως στο σημειο να νιωθουμε οι ιδιοι καλα με τον εαυτο μας, δεν θα χρειαστει να \"φοβηθουμε\" για οποιοδηποτε ξεσπασμα το οποιο θα ειχε ο οποιοσδηποτε ανθρωπος. Ειναι απολυτως φυσιολογικο και αναγκαιο να εκφραζει καποιος τα συναισθηματα του.
28-01-2009, 07:25 #26
πως πάμε εδώ;
28-01-2009, 21:18 #27
Originally posted by raphsssodos
πως πάμε εδώ;
Δεν θα τα βαλω κατω οσο και να νιωθω μερικες φορες την απογοητευση να με κυριευει..
Αυτο ειναι υποσχεση.
29-01-2009, 00:28 #28
πως πάμε εδώ;
Δεν θα τα βαλω κατω οσο και να νιωθω μερικες φορες την απογοητευση να με κυριευει..
Αυτο ειναι υποσχεση.
29-01-2009, 13:47 #29
πως πάμε εδώ;
Αυτο ειναι υποσχεση.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....