Results 1 to 4 of 4
Thread: Καταθλιψη
-
20-06-2018, 21:49 #1
Καταθλιψη
Γεια σας !Γράφτηκα εδώ για να ζητήσω βοήθεια.Η μητέρα μου έχει κατάθλιψη εδώ και 30 χρόνια και εδώ και έναν περίπου μηνα δεν την πιάνουν τα φάρμακα.Εχουμε αλλάξει ένα σωρό γιατρούς και τώρα μας λέει αυτός που την παρακολουθεί ότι δεν μπορεί να κάνει τπτ.Ειναι δυνατόν?Σας παρακαλώ γνωρίζει κάποιος να μου συστήσει έναν καλό ψυχίατρο για Θεσσαλονικη?Σας ευχαριστώ!
- 20-06-2018, 22:16 #2
Δεν είναι τα φάρμακα πανάκεια.. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ψάχνει λύση στην κατάθλιψη με τα χάπια, υπάρχει και κόσμος που τα πήρε και δεν είδε διαφορά... Απλά ψάξτε και λίγο εναλλακτικά... Κάντε πρώτα τις απαραίτητες εξετάσεις σε έναν παθολογο, όπου οι έλλειψη οδηγεί σε κατάθλιψη και μετά αν είναι ολα ένταξει απλα ζήτηστε βοήθεια από εναλλακτικές θεραπείες όπως ψυχοθεραπεία κτλ
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
20-06-2018, 22:59 #3
Δυστυχώς αυτό μπορεί να συμβεί!
Δηλ μετά από κάποια χρόνια, το φάρμακο στην δόση που το παίρνει, να πάψει να έχει αποτέλεσμα.
Τότε συνήθως αυξάνουν την δόση, και κάποιες φορές μπορεί να συνεχίσεις για κάποιο ακόμη διάστημα να είσαι λειτουργικός. Εάν αυτό δεν πιάσει, τότε αλλάζουν το φάρμακο, μέχρι να βρουν κάτι που να είναι αποτελεσματικό, και ο κύκλος επαναλαμβανεται!
Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα του ασθενούς με τα φάρμακα, αλλά αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος θεραπείας, αυτά, και πάλι δυστυχώς είναι μονόδρομος.
Σας εύχομαι ότι καλύτερο.
20-06-2018, 23:07 #4
Δυστυχώς λόγο ηλικίας 78 χρόνων μας είπε ο γιατρός ότι δεν μπορεί να κάνει πολλά.Παντα είχε υποτροπή στα τοσα χρόνια και πάντα της άλλαζαν της δόσεις.Τωρα όμως ενώ εχουμε κάνει αλλαγές δεν μπορεί να την πιάσει τπτ.Για αυτό είπα μήπως υπάρχει κάποιος καλός ψυχίατρος.Ξερω ότι πλέον δεν περιμένουμε θαύματα απλά μια λίγο πιο όμορφη ζωή.Ειναι πολύ δυσκολη ασθένεια.Σας ευχαριστώ πολυ