για σας, παχος διαιτα και αντιψυχωτικα, επισης πιανω δουλεια συντομα?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

για σας, παχος διαιτα και αντιψυχωτικα, επισης πιανω δουλεια συντομα?

Για σας παιδια..... τωρα παιρνω 600 μγ σολιαν και 2 μγ ακινετον

Λοιπων προσπαθω να κανω διαιτα.... εχω πεσει απο τα 102 στα 93. ελπιζω να πεσω κατω απο τα 90 μεχρι τελη αυγουστου.
    το προβλημα ειναι οτι δεν μπωρω την πηνα τη νυχτα, γενικος τρωω ενα πληρες γευμα το μεσημερι, το βραδυ τρωω λιγο συνιθως το μισο του μεσημεριανου
    και τρωω και πρωινο. βασικα αυτο που παθαινω ειναι οτι ξυπναω κατα της 3 με 4 τη νυχτα και πηναω παρα πολυ δεν το αντεχω, συνηθως τρωω πρωινο στης 4 τη νυχτα
    μετα δεν ξανα τρωω μεχρι να ερθει το μεσημερι.....επισης κανω μια με δυο ωρες γυμναστικη καθε μερα.
    τη μπωρω να κανω για να μην ξυπναω νυχτιατικα πηνωντας και ταυτοχρονα να χανω και κανα κιλο.
    φταιει το σολιαν για αυτη τη κατασταση? λενε οτι τα φαρμακα επηρεαζουν τη γλυκοζη στο αιμα και γενικα εχουμε ταση για διαβητη τυπου β?

επιπλεων ειμαι επιτυχων στη κοινωφελη στα δασαρχεια, εργατης, σε μερικες βδομαδες θα ξεκινησω δουλεια και δεν ξερω πως θα τη παλεψω,
    θα τα καταφερω στη δουλεια η θα παιξουν τα νευρα μου?

Member
    Καλησπέρα Παύλο... Για την δίαιτα δεν ξέρω και πολλά άλλα η δουλειά θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Στην αρχή είναι λίγο πρόβλημα πως θα τα πας με το άγχος αλλά μετά σίγουρα θα σου κάνει καλό, θα κουράζεσαι λίγο οπότε θα κοιμάσαι καλλίτερα θα γεμίσει η μέρα σου οπότε θα σκέφτεσαι λιγότερο τυχόν βλακείες που σκεφτόμαστε όλοι και θα γνωρίσεις και νέους ανθρώπους που μπορεί να βγεί και καμιά φιλιά. Για το φαγητό αν δοκιμάσεις να τρως λίγο ποιο αργά το βραδυνο μήπως και αντέχεις? Δεν ξέρω μπορεί να είναι και βλακεία

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

davidh
    Guest
    Κοιτα αφου κανεις γυμναστικη ειναι πολυ καλο. Ενα που εχω μαθει απο μια φιλη ειναι να προτιμας τα φαγητα χωρις γλουτενη. Τα φαρμακα νομιζω ειναι που σε τρεχουν στο ψυγειο συμβαινει σχεδον σε ολους μας. Οσο για την δουλεια δοκιμασε. Δεν εχεις να χασεις.

Senior Member
    εγω δεν πειναω οποτε δε ξερω τι θα βοηθουσε...ειναι κακο το φαγητο το βραδυ γιατι δεν το καιμε και μενει πανω μας.πιστευω οπωε σου ειπαν και τα παιδια με τη δουλεια θα κουραζεσαι και λογικα δε θα ξυπνας το βραδυ.
    καλη επιτυχια και στη διαιτα και καλη επιτυχια στη νεα σου δουλεια!!
    γραφε μας νεα σου!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Το προβλημα παυλο ειναι το σωμα σου αν κανει γυμναστικη μπορεισ να δουλεψεισ το εκανα εγω δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα τοτε ειχα νευριασει που το επαθα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δηλαδη για να καταλαβεισ εγω εκανα γυμναστικη κι οταν ηρθε το ψυχολογικο δε με διελυσε τελειωσ μου αφησε κατι λιγο κι εμενα πωσ μου ηρθε ειπα θα το παλεψω και τελικα το καταφερα ετσι νομιζω

Senior Member
    Τωρα αν με ρωτησεισ το μετανιωσα

Senior Member
    Και στο νοσοκομειο μιση ζωη κι εξω το ιδιο μονα ζυγα χαμενοσ

Senior Member
    Θα σου πω γτ οσο καλα και να το ρυθμισεισ παντα θα σου σπανε τα παπαρια εγω νομιζα εφτανε η προσπαθεια αλλα δε φτανει πρεπει να αλλαξουν μυαλα

Senior Member
    σε ενα κειμενο ενως ψυχιατρου στο ιντερνετ ειχα διαβασει οτι εχουμε ταση για διαβητη τυπου β οσοι εχουμε ψυχωση λογο φαρμακων. εγω εχω αποφασιση να κανω μια ελαφρυα διατροφη και τη γυμναστικη μου και οτι γινει δεν μπωρω να αγχονομαι και να πιεζομαι

Senior Member
    Ποιοτικη τροφη οτι σ αρεσει οχι διαιτα δηλαδη θα ρωτησεισ τισ κουτσομπολεσ κασερι ασ πουμε πιο να παρεισ τυρι ποιο ψωμι απο που μια νοικοκυρα τα ξερει ολα αυτα

Senior Member
    οταν ειμουν 20 χρονων απο το αγχος με τα διαβασματα πανεληνιες κλπ ειχα γινει βουλιμικος περασαν πολλα χρονια για να συνηθησω να τρωω κανονικα

Senior Member
    μερικες φορες βαζω τα φαρμακα στο γραφειο τα κοιταζω με της ωρες το σκεφτομαι πολυ και μετα τα παιρνω δεν θελω να ξαναπαθω ψυχωτικο επισοδειο.... βαριεμαι αυτη τη ζωη νιωθω οτι ειμαι σε ομηρια, προσπαθω να συμβιβαζομαι με αυτη τη κατασταση

Senior Member
    καλα κανεις Παυλο,
    με τη δουλεια ξεχνιεσαι κιολας.

Εργασιοθεραπεια..

Το παν ειναι να παιρνεις μικρη ομως δοση φαρμακου γιατι οι παρενεργειες ειναι δοσοεξαρτωμενες.

Κοιτα να μη το παρακανεις αλλα κατα τα αλλα καλα.

Βασικα θα επρεπε να υπηρχε κρατικο πλαισιο για θεσεις για αναπηρους (που δε θα πληρωνονται με 50 ευρω το μηνα) οπου θα ειναι ελαστικοι απεναντι στους εργαζομενους.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 1 of 2 12 LastLast