ΟΡΜΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Banned
    Quote Originally Posted by Isp View Post
    Σαν να περιγραφεις εμενα , να δουμε ποτε θα βρουμε το θαρρος για να κανουμε κινηση ...
    Είναι ανακουφιστικό να γνωρίζεις πως δεν είσαι μόνη. Εννοώ υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με τα ίδια αισθήματα και γενικά πολλά κοινά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΣΗ ΟΧΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΤΕ ΨΥΧΟΓΕΝΕΣ ΕΙΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ
    Και όμως Ιωάννα,όσο και να σε δυσαρεστεί ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗείτε το συνειδητοποιείς είτε όχι,είτε θες να το παραδεχθείς στον εαυτό σου είτε όχι...
    Θα γίνω λίγο κακός μαζί σου,γιατί σαν άνθρωπος απεχθάνομαι να ασχολούμαι με τα κοινωνικοσχεσιακά(στρέιτ ή γκεί δεν έχει σημασία),αλλά μου την βάρεσες τώρα γιατί βλέπεις προθέσεις ''να σε αλλάξω'' στα λόγια μου που δεν υπάρχουν και το ότι τις βλέπεις και αντιδράς έτσι δηλώνει είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι ότι προσπαθείς να υπερασπιστείς την επιλογή σου.
    Σε παραπέμπω σε ποστ σου που έγραψες με τα ίδια σου τα χεράκια,με το ίδιο σου το μυαλουδάκι και είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων λέω περί επιλογής.
    Ειμαι κοπελα 17 χρονων.Απο μικρη ηλικια με βασανιζει το ερωτημα μηπως ειμαι λεσβια.Λοιπον το γυναικειο σωμα μου προκαλει ελξη αλλα νοιωθω ενοχες και δυσαρεσκεια στην ιδεα του να ειμαι λεσβια.Κατα καιρους μου εχουν αρεσει και αγορια αλλα δε εχω συναψει ποτε σχεση μαζι τους.Ουτε ομως και με κοριτσια παρολο που ειχα ερωτευτει μια φιλη μου.Τελευταια το ολο θεμα με βασανιζει παρα πολυ και με κανει να νοιωθω απαισια .Δεν γνωριζω αλλες κοπελες που να ειναι ομοφιλ. και νοιωθω " τερας" .Παραλληλα δινω πανελληνιες φετος και εχω τρελαθει.Νοιωθω πολυ ασχημα και δεν ξερω τι να κανω.
    Τί απέγιναν ξαφνικά οι ενοχές που ένοιωθες?
    Τι απέγιναν οι αμιβολίες για την φύση σου?
    Τι απέγιναν τα αγοράκια που σου άρεσαν?
    Ξέρεις τι απέγιναν?...Τα παρέσυρε το ρέμα ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ.
    Και μπράβο σου που έκανες επιλογή,απόλυτο δικαίωμά σου,αλλά πρόσεξε μην ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο απ'αυτήν την επιλογή.
    Εγώ αυτό που σου πρότεινα,επειδή για κάποιο λόγο σε βλέπω σαν μικρή μου αδερφή και νοιάστηκα(αλλιώς δεν θα ασχολούμουν καν),είναι να είσαι πιο ανοιχτή και πιό χαλαρή και να μην αφήσεις την επιλογή σου να σε δεσμεύσει ψυχαναγκαστικά στο μέλλον.
    Γνώρισες μια κοπέλα και την ερωτεύτηκες?...αφήσου και ζήσ'το.
    Γνώρισες ένα αγόρι και ερωτεύτηκες?... αφήσου και ζήσ'το.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Για να λες οτι θα γινεις βουκινο σημαινει οτι πρωτα εσυ η ιδια το θεωρεις κακο οπως καποια στιγμη κι εγω.γτ δεν λεμε πραγματα που μας ντροπιαζουν; γτ ομως σε ντροπιαζει; αυτο ειναι το θεμα

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Απλά δεν θέλω να μαθευτεί. Αν της τα έλεγα και ήθελε οκ θα ήταν ιδανικά αλλά δεν θέλω να το μάθει κανείς. Δεν ξέρω αν αυτό που λέω ή έτσι όπως το εκφράζω φαίνεται κακό.

Senior Member
    Δε διαφωνω σε αυτο.εννοειται οτι ειμαι ανοιχτη σε ολα.το μονο που υπερασπιζομαι ειναι την φυσικη μου προδιαθεση αν αυτη εκδηλωθει προς καποια κοπελα .αυτο δε σημαινει οτι απορδιπτω κατι αλλο.απαντηση προς γιοκο τσοκο

Senior Member
    Θα παρομοιασω γιοκο τσοκο την κατασταση με ενα φαγητο.ας πουμε οτι εμενα δε μαρεσουν οι φραουλες και αν παω να φαω κανω εμετο.το οτι δε μαρεσουν οι φραουλες δεν το επιλεγω .οφειλεται στον οργανισμο μ σε κατι βιολογικο η ισως απτην παιδικη μ ηλικια για καποιο λογο εχω συνδυασει τις φραουλες με κατι αρνητικο και μου δημιουργει απεχθεια η αδιαφορια προς το φρουτο.το ιδιο ειναι και για μενα να παω με αντρα ειτε οφειλεται στην 1η ειτε στη 2η αιτια.αυτο λοιπον δεν αλλαζει.επιλογη μ τωρα ειναι αν θα πιεστω να φαω τη φραουλα και να αηδιασω σε σημειο να κανω εμετο η αν θα επιλεξω ενα αλλο φρουτο επειδη αγαπαω τον εαυτο μ και θελω να ειναι καλα .ετσι αν πιεστω να παω με αντρα θα εχω ψυχολογικα και δε θα προσλαμβανω ερωτικη απολαυση και εκκριση σετοτονινης , ορμονης της χαρας και αγχολυτικης ουσιας.Ενω αν αγαπαω τον εαυτο μ θα επιλεξω τη γυναικα που για συνδυασμο παραγοντων μου ταιριαζει καλυτερα.Αρα το θεμα της επιλογης εγκειται στο ποσο αγαπαω τον εαυτο μου και θελω να ειναι καλα και ικανοποιημενος.το εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα με χρηση αναλογιας

Senior Member
    Σου ευχομαι να τι βρεισ αν το θελεισ αληθινα και να περασετε και ομορφα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Εχω παρατηρησει οτι ερεθιζομαι ερωτικα οχι μονο οταν βλεπω καποια αλλα και χωρις να βλεπω εμφανιση οταν μοιραζομαστε πολλα κοινα σε χαρακτηρα , ενδιαφεροντα κτλ και μου θυμιζει εμενα.Δηλαδη σα να ερωτευομαι μια προσωπικοτητα θηλυκη και μετα να θελω να κοιμηθω μαζι της .Ειναι δυνατο να μας ερεθιζουν ιδεες?

Ναι...είναι δυνατόν.ορθά και κοφτά...
    Μην σε παραξενεύει το συναίσθημά αυτό...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 22-05-2019 at 15:00.

Banned
    Αναλωγα με την ηλικαειναικαι η σεξουαλικη διαθεση , δυστυχως -συμφωνα παντα με την εκκλησια - η πιο ασχημη ηλικια ειναι γυρο στα 18 οπου οι ορμες ειναι πολλες! ,αυτο συμβαινει διοτις δυστως η κοινωνια που ζουμε κι ο τροπος που ζουμε μας φερνει κοντα στον σατανα! ετσι λοιπον ολες αυτες οι ορμες ειναι θληματα του κακου!
    Θα σου ελεγα να βρεις εναν πνευματικο κι να του τα πεις ολα αυτα! ισως θες κι καποιο διαβασμα!!διοτις καλο θα ειναι να σκεφτεσε ανδρες κι οχι γυναικες!!αρα ειναι δυπλο το κακο!!κι να ξες οτι τετοιες αμαρτιες πανε στο τετραγωνο !! δυο εις στην δευτερα δλδη!

Senior Member
    Αμα σκεφτεσαι κ ανδρεσ και γυναικεσ ειναι δυο εισ την δευτερα πλην δυο 2^2-2=χ πρεπει να μετανοησεισ να αγρυπνησεισ κ μετα ισωσ συγχωρεθεισ τεκνο μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Εχω παρατηρησει οτι ερεθιζομαι ερωτικα οχι μονο οταν βλεπω καποια αλλα και χωρις να βλεπω εμφανιση οταν μοιραζομαστε πολλα κοινα σε χαρακτηρα , ενδιαφεροντα κτλ και μου θυμιζει εμενα.Δηλαδη σα να ερωτευομαι μια προσωπικοτητα θηλυκη και μετα να θελω να κοιμηθω μαζι της .Ειναι δυνατο να μας ερεθιζουν ιδεες?

Εγώ πάλι τώρα τελευταία κάνα μήνα, δεν έχω τίποτα απ'όλα αυτά που έχεις εσύ , το αντίθετο.. δεν ξέρω τι συμβαίνει.. δεν έχω καλή στύση, κ όταν έχω κρατάει για λίγο..

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 3 of 3 FirstFirst 123