Προσφατη ανακαλυψη ΙΨΔ και φαρμακευτικη αντιμετοπιση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by REDODIN7 View Post
    Καλησπέρα σας εδώ και λίγους μήνες για την ακρίβεια 4 διαγνωστικά με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ξεκίνησα να παίρνω εσκιταλοπραμη (entact) με πολύ καλά αποτελέσματα αλλά δυστυχώς είχα πρόβλημα με τη λίμπιντο και αργούσα πάρα πολύ να εκσπερμάτισω το είπα στο γιατρό μου και μου εδωσε κάποιο άλλο φάρμακα εδώ λοιπόν και 10 μέρες περίπου παίρνω βορτιοξετίνη και συγκεκριμένα brintellix.

Ενώ Λοιπόν το καινούργιο φάρμακο με βοηθάει πάρα πολύ σε θέματα άγχους και κατάθλιψης και δεν έχω θέματα με λίμπιντο δυστυχώς νομίζω δεν με βοηθάει στα θέματα του ιδεοψυχαναγκασμου.

Από ότι διάβασα είναι σχετικά καινούργιο φάρμακο θέλω να ρωτήσω τι προτείνετε να συνεχίσω να το παίρνω και να δω πώς πάει να ξαναγυρίσω πίσω στην εσκιταλοπραμη ή να δοκιμάσω κάποιο άλλο φάρμακο.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
    υποστηρικτικά στα SSRI υπάρχουν κάποια που βοηθάνε στο κομμάτι το σεξουαλικό. Το brintellix το παίρνω και γω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη λίμπιντο. Συνδυασμοί υπάρχουν αλλά εδώ απαγορεύονται προτροπές για κάτι τέτοιο. Συνέχισε να παίρνεις το brintellix όπως είπε ο γιατρός και δώσε χρόνο στο φάρμακο

Quote Originally Posted by black_adder View Post
    υποστηρικτικά στα SSRI υπάρχουν κάποια που βοηθάνε στο κομμάτι το σεξουαλικό. Το brintellix το παίρνω και γω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη λίμπιντο. Συνδυασμοί υπάρχουν αλλά εδώ απαγορεύονται προτροπές για κάτι τέτοιο. Συνέχισε να παίρνεις το brintellix όπως είπε ο γιατρός και δώσε χρόνο στο φάρμακο
    Ναι το συγκεκριμένο ούτε εμένα μου δημιουργεί πρόβλημα έχουνε περάσει τώρα σχεδόν δύο εβδομάδες και βλέπω μία μικρή διαφορά Ίσως αργεί λίγο να δράσει θα δω πώς θα πάει και στο μήνα πάνω Θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό

Page 2 of 2 FirstFirst 12