Ποσοι πασχουμε απο διαταραχη πανικου? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Ειναι αγχωλιτικα οπως τα σεροξατ και η παροξετινη?ΟΚ????τα λαντος π μου λες δεν ξερω τι ειναι.Φλουοξετινη λεγοντε αυτα που περνω αλλα θα ξεκινησω και ψυχοθεραπεια παραλληλα.

Senior Member
    Originally posted by lostsoul
    εγω πασχω (ασταματητα εδω και 3 1/2 χρονια) απο διαταραχη πανικου!!!
    Σου κανω???

Φιλια πολλα.

Αυτο που εγραψες δεν στεκει.Δεν ειναι δυνατον καθε μερα να εχεις κριση πανικου.

Administrator
    άλλο πράγμα η κρίση πανικού και άλλο η διαταραχή πανικού.
    δες την κρίση σαν ένα ακραίο σύμπτωμα/συμπεριφορά της διαταραχής.

Πολύ συχνά η διαταραχή πανικού, όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, δεν συνοδεύεται από κρίσεις πανικού, ιδίως αν έχει μπει σε χρονιότητα.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Niko εγω δλδ τι εχω?Με ειχαν πιασει σιντομες κρισεις μεχρι κ 10 φορες.Αλλα δεν με ξαναπιασαν και τωρα εχω ολα τα συμτωματα πριν και μετα απο μια κριση πανικου.Αυτο νομιζω που εχω λεγεται διαταραχη πανικου ετσι?

Senior Member
    μαρια.... εχεις μπερδευτει , χαλαρωσε σε παρακαλω!!!
    Ακομα και τον super Administrator αναγκασες να παρεμβει!!!
    Για διαβασε τον λοιπον λιγο πιο προσεκτικα!!!!

και ηρεμισε σε παρακαλω.... αλλο ειναι τα αντικαταθλιπτικα φαρμακα και αλλο τα ηρεμιστικα-αγχολυτικα!!!
    Σε βαθος χρονου, ηρεμεις απο τα αντικαταθλιπτικα , ενω εαν εχεις μια \"κριση\" τωρα και παρεις ενα ηρεμιστικο, σε 20 με 30 λεπτακια θα εισαι περδικι... θα εχεις δλδ ηρεμισει αλλα αυτο θα ειναι παροδικο....

καταλαβε σε παρακαλω τι λεμε...

Administrator
    Originally posted by maria...
    Niko εγω δλδ τι εχω?Με ειχαν πιασει σιντομες κρισεις μεχρι κ 10 φορες.Αλλα δεν με ξαναπιασαν και τωρα εχω ολα τα συμτωματα πριν και μετα απο μια κριση πανικου.Αυτο νομιζω που εχω λεγεται διαταραχη πανικου ετσι?
    ετσι.
    Σε διαβάζω καιρό Μαρία, βιώνεις απίστευτη εσωτερική ένταση και είναι κρίμα να βασανίζεσαι και να μην το δουλεύεις αυτό ψυχοθεραπευτικά.
    Η φαρμακοθεραπεία σίγουρα θα μειώσει τα επίπεδα της έντασης, όμως εξίσου βέβαιο είναι πως δε θα αγγίξει το σύστημα σκέψης και συμπεριφοράς σου.
    Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να απευθυνθείς είτε σε ένα ΚΨΥ, είτε σε οποιονδήποτε ψυχολόγο της περιοχής σου
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Βρε καταλαβα τι λετε απλα ειμαι αγχωμενη τι θα γινει με μενα.Και ηρεμιστικο περνω μισο καθε μερα οπως το ζαναξ.Νικο επειδη οικονομικα δεν ειμαι καλα ψαχνω δημοσιο ψυχολογο να με βοηθησει οσο μπορει αν και πθστευω δεν μου χριαζεται.Συνεχεια ειμαι σε ενταση και εν ξερω γιατι.........εχουν γινει τεραστιες αλλαγες στην ζωη μου και με βαρενουν καταστασεις ψυχολογικα πολλες.

εχω ακουσει και για ομαδικες θεραπειες αλλα ειναι με χρηματα νομιζω

Senior Member
    Originally posted by evelina29
    edw kai 9xronia pernw antikata8lyptika .ta stamatw kai meta ta ksanarxizw.twra pernw edw kai 3xr kai akomh psaxnw na brw to katallhlo antikata8liptiko!den me pianei tipote!exw tromeres zalades me asta8eia kai apoprwsopopoihsh 3xronia twra!!den thn paleyw................twra pernw edw kai 6hmeres ta effexor..gia na doume ti 8a ginei kai me ayta.

φοβαμαι οτι και γω τα ιδια θα εχω με σενα.Δεν με πιανει κανενα αντικαταθλιπτικο.αιντε να δουμε πια.κουραγιο κοπελια ειμαστε και συνομιλικες.

Senior Member
    Βρε παιδες 2 μερες ειμαι καλα.Θαυμα!!!!

Senior Member
    Originally posted by maria...
    Βρε παιδες 2 μερες ειμαι καλα.Θαυμα!!!!
    Ναι αυτα τα \"σκαμπανεβασματα\" τα εχω και γω κατα καιρους...

Senior Member
    Κατι ειναι κ αυτο ομως ε?Πως εισαι σημερα?

Senior Member
    καλυτερα απο χθες παντως

Senior Member
    Mε τοσα φαρμακα που περνεις τι να πω.Εγω περνω μισο φλουοξετιν το πρωι και μισο ζαναξ καμια φορα τα βραδια και βλεπω αποτελεσματα σιγα σιγα.

Senior Member
    Eγω πλεον δεν παθαινω κρισεις , επισης δεν εχω συνεχες αγχος (πριν ειχα 24 ωρες το 24ωρο ) , αλλα κατα διαστηματα ..
    Εχω , ευτυχως εδω και 2-3 εβδομαδες που ειμαι αρκετα καλα την περισσοτερη ωρα .
    Βεβαια που και που νοιωθω καποιο πονακι η τσιμπιματακι κ.λ.π αλλα προσπαθω να μη του δινω σημασια .
    Το ποιο εντονο αγχος συνηθως με πιανει στο αυτοκινητο , σε μποτιλιαρισμα ή οταν αναπτυσω ταχυτητα πανω απο 120-130 χλμ !!!!!!
    Προχτες ημουν στην αριστερη λωριδα της εθνικης και την ωρα που περνουσα ενα αυτοκινητο που βρισκοταν δεξια μου , πλησιαζα μια στροφη και ξαφνικα μουδιασε το κεφαλι μου λες και ανεβηκε ολο το αιμα εκει , (εντονος φοβος ) και με κοπο ,περνωντας παραλληλα βαθιες ανασες (αισθανομουν σαν να ημους σε slow motion,νομιζα οτι κλεινα ταματια μου ) εκανα σιγα σιγα δεξια (μαλλον τον εκλεισα και λιγο τον ανθρωπο ) . Μολις λοιπον εκανα δεξια μου περασε το μουδιασμα στο κεφαλι ..
    Δεν το βαζω ομως κατω , πλεον ξερω οτι ολα ειναι απο αγχος και απλα προσπαθω να τα βγαλω απο το μυαλο μου..Eιναι δυσκολο , πολυ δυσκολο, παιρνει χρονο,αλλα οχι ακατορθωτο .
    Εκτος των αλλων , με τις ταχυτητες που θα κινουμαι πλεον (110-120) θα κανω και οικονομια στο καυσιμο !!!!

Senior Member
    ετσι μπραβο nopanic, οικονομια γιατι ερχονται δυσκολες μερες!!!!!
    χιχιχιχιχι....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast