Results 31 to 38 of 38
Thread: Κρίσεις πανικού-Αγοραφοβία
-
12-07-2018, 03:37 #31
Φυσικά κ ξεπερνιέται, απλά θέλει κ λιγο προσπάθεια από σένα,δλδ να το παλεψεις κ να ελπίζεις.Ψαχτο όσο μπορεις κ μενε στα θετικά που ακούς.Πολλοί το έχουν ξεπέρασει και ισως να παρουσιάζεται κατά διαστήματα, αλλά δεν το βάζουν κάτω.Σκέψου ότι περνάς μια φάση τώρα που θα περάσει.Σίγουρα υπάρχουν κ κάποιοι που δεν τα κατάφεραν αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι αλλο ετρεχε,αυτες οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.είσαι μικρός ακόμα αλλά θα μάθεις να το διαχειρίζεσαι κ θα το λυσεις στην πορεια.αφου δεν έχεις κάτι παθολογικό είμαι κρίμα να φοβάσαι ,απλα το μυαλό σου σου δημιουργεί αυτές τις σκέψεις και τον φόβο.
Προσπάθησε να χαρείς τα απλά πράγματα στη ζωή, έχεις τα μάτια σου, τα χέρια σου, τα ποδια σου, όλα όσα σου επιτρέπουν να ζήσεις.οταν θα καταλάβεις ποσο ευγνωμων πρεπει να είσαι γι' αυτα τα απλά πραγμΑτακια , θα έχεις κάνει ένα βήμα να ξεπεράσεις ότι σε απασχολεί.Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά να μην το βάλεις κάτω ποτε.πάλεψε το κ με κάποιον ειδικό ,εξαντλησε κάθε πιθανή λύση που μπορεις να βρεις.Αναζήτησε βοήθεια κ από ατομα που έχεις εμπιστοσύνη,η στήριξη βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις, το θέμα είναι να μη μείνεις αδρανης.να ελπίζεις πάντα για το καλύτερο , κ όλα γίνονται απλα θέλει θέληση κ προσωπική προσπάθεια.
Εστάλη από SM-G930F στο E-Psychology.gr Mobile App
- 12-07-2018, 16:17 #32
13-07-2018, 20:11 #33
για να θεραπευτεις δν αρκει η τυχη.......θελει ψαξιμο, μελετη τπτ δν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη........εγω προσωπικα εχω διαβασει πολλα βιβλια για να μου αλλαξει ο τροπος σκεψης
30-07-2018, 17:08 #34
30-07-2018, 20:19 #35
Ρε κοριτσι ασ πουμε οτι εγω αξιζα να παθω σχιζο αξιζα και να δουλευω στα χωραφια αξιζα και να με εχουν για τελειωμενο τα κοριτσια δηλαδη ολα αυτα τα αξιζα αφου τα αξιζα λοιπον στα φρυδια μου θα κανω οτι γουσταρω οτι οτι γουσταρω και να μαζευτουν ολοι και να πανε να κουρευτουν αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-08-2018, 01:06 #36
ποιος σου ειπε οτι τα καταφερα τελειως? ο δρομος ποτε δεν ειναι ανοδικος.....παντα υπαρχουν δυσκολες μερες....το οτι τα καταφερα αυτο εγινε διοτι οταν με πιανει κατι λεω δενν θα ειναι για παντα οποτε λεω δεν πειραζει οτι εγινε εγινε προχωραμε.....αν κολλησεις εκει στην αισθηση και στην σκεψη πως περιμενεις να θεραπευτεις........αλλαξα τροπο σκεψης λοιπον.....δεν ειναι θεμα τυχης ο τροπος σκεψης........θεμα τυχης ειναι το σε ποια οικογενεια και περιβαλλον πχ. θα διαλεξει ο νομος της ειμαρμενης(μοιρας) του συμπαντος να γεννηθεις......εκει θα παρεις ερεθισματα που η θα σε κανουν αρρωστο(οπως εμας) η υγιη.......
θεμα προσπαθειας ειναι η νικη απεναντι σε αυτα....οσο κλαιγομαστε τοσο παμε πισω.......εχω κλαφτει απειρες φορες........πιστεψε με....εχω κουραστει εχω αηδιασει ομως ειδα οτι δεν ειχε αποτελεσμα η κλαψα........οπως και καποιες αλλες τακτικες που χρησιμοποιουσα αθελα μου με γυριζαν πισω......πχ σκεφτομουν συνεχως το μελλον....ενω τωρα προσπαθω οσο μπορω να ζω το τωρα μου
02-08-2018, 01:07 #37
αν θελεις μπορεις να μας πεις τι εχει αποφασισει για σενα η μοιρα που δεν σε αφηνει να πας μπροστα.......εστω να το βγαλεις απο μεσα σου....αν θες
04-08-2018, 02:56 #38
Ηθελα να προσθεσω οτι πλεον μπορω και βγαινω κανονοκα (με λιγο ζορι). Μπορω να παω ανετα κεντρο αν ειμαι με τους γονείς μου. Και δεν φοβαμαι πλεον τοσο μην παθω κριση πανικου ειναι κατι το φυσιολογικο και δεν θα πεθανω. Αυτο που δεν μπορω ακομα ειναι να παω καπου μονος η με φιλους που ειναι πολυ μακρια απο το σπιτι μου...Αλλα σιγα σιγα το δουλευω και αυτο! Ολα αυτα χωρις καμια χρηση χαπιων τα εκανα ολα μονος και συνεχιζω! Εντωμεταξυ τωρα που βγαινω εξω και ας πουμε οτι αρχιζω και το ξεπερναω αυτο αν και έχω παρα πολυ δρομο μπροστα μου, μου την σπανε οι ανθρωποι που εχουν καταθλιψη πραγματικα γιατι να εχεις καταθλιψη χαζος εισαι; Μια ζωη την εχουμε δειτε τις φοβιες σας κατα ματα και μην κλαιτε την μυρα σας. Δουλεψτε με τον εαυτο σας οι σκεψεις σας κανουν να ειστε ετσι! Εγω τι επρεπε να κανω να μην βγαινω απο το σπιτι; Βλεπω αλλους λενε εχω 10 χρονια αγοραφοβια! Λιγο εγωισμο δεν εχουν να πουνε οχι ρε φιλε θα βγω από το σπιτι θα ζοριστω αλλα θα βγω! Και στην τελικη φοβασαι το τιποτα κυριολεκτικα αφου ακομα και να λιποθυμησεις θα σε βοηθησει καποιος σιγουρα! Ακομα και να παθεις κριση πανικου και τι εγινε; Τι φοβασαι; Ειμαι 16 και μου πειρε ενα μηνα μονο να βγω από το σπιτι και αυτος πολυς ηταν! ΆΝΤΕ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. Μπορειτε να το κανετε! Πιστεψτε στον εαυτο σας! Εισαι θεος που ζει στην γη απλα δεν το ξερεις! Μπορεις να κανεις τα ΠΆΝΤΑ κυριολεκτικα, αρκει να το θέλεις!