Results 16 to 26 of 26
-
28-06-2018, 18:14 #16
- 28-06-2018, 18:16 #17
@σπουργίτι παιδί μου σε καταλαβαίνω και γω όσο δεν πάει με την αντίδραση που μου περιγράφεις από μερίας του. Θα σου γράψω αναλυτικά το βράδυ (γιατί τώρα έχω θα είμαι στους δρόμους) την αντίδραση της δικής μου περίπτωσης για να δεις πόσο ίδιες είναι οι συμπεριφορές. Αυτά τα άτομα έχουν ψυχική διαταραχή (κεκαλυμμένη) στα συναισθηματικά, ενώ κατά τα άλλα είναι φυσιολογικοί, πετυχημένοι στη δουλειά κλπ. Μην ακούς τίποτα, μην ανοίγεις συζητήσεις. Κάνε την καρδιά σου πέτρα, κλάψε αλλά μην απαντήσεις ούτε σε μνμ ούτε σε τηλ για κανέναν λόγο. Θα αποτρελαθείς κ εσύ.
28-06-2018, 18:45 #18
@ Remedy μπορεί να έκοβε αντιδράσεις αν και είναι σαφές μεταξύ μας το τι θα κάνω, αφού του το έχω πει, άλλο τι θέλει να πιστεψει αυτος για μένα.
@little_eliza. Αναμένω τότε, μου έχεις κινησει την περιέργεια
29-06-2018, 02:00 #19
Που πατε και τους βρισκετε.Αυτο εδω
Άρχισε να μου κολλάει, στη κυριολεξία με ακολουθούσε σπίτι για να μου μιλήσει
29-06-2018, 06:50 #20
Ουτε εγω ήθελα σχέση-σχεση, εκτός από το ότι δεν μου το εβγαζε αυτος, δεν ειχα και τον χρονο να επενδυσω σε κατι. Το ψεμα δεν μπορώ, γι αυτο τον σεβάστηκα και του είπα θέλω αυτο.Μπορω να δωσω αυτο.
Αν ήξερα ότι εχει άλλη λες να έμπαινα σφήνα? Δεν λέει, να πληγωθουν 3 ανθρωποι για έναν εγωισμό.
29-06-2018, 13:11 #21
Λοιπόν Σπουργιτάκι, και πάλι εδώ.
Για εμένα ο τύπος έχει το προφίλ κλασικού απατεώνα-άπιστου που ψάχνει για σχέση με μία (την επίσημη) και έχει άλλες κρυφές από πίσω. Συνήθως η επίσημη είτε χάφτει ό,τι της λέει είτε ξέρει ότι είναι τέτοιος αλλά κάθεται πιστεύοντας σε υποσχέσεις ότι θα αλλάξει είτε μένει από ανασφάλειες, κοινωνικά στερεότυπα, επισημοποίηση σε οικογένεια κλπ. Σου είπα πως όταν διάβασα όσα έγραφες δεν μπορούσα να μην ταυτιστώ με τη δική μου περίπτωση. Τι μας δείχνουν λοιπόν οι ιστορίες μας? Ότι οι άπιστοι δρουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. 1. Κρύβουν την αλήθεια με πολύ πιστικές δικαιολογίες που ηχούν στα αυτία της γυναίκας λογικές. 2. Σε οριοθετούν-χειραγωγούν λέγοντας πως η πρώην ή η άλλη είναι ζηλιάρα, μπάζο, κτητική, κατίνα ώστε να σε κάνουν να νιώσεις ενοχές ή ότι τους χάνεις αν κάνεις τα ίδια. 3. Ρίχνουν το φταίξιμο σε εσένα μιας και είναι ευθυνόφοβοι. Ο δικός σου τύπος με λίγα λόγια σου είπε πως έπρεπε να τον μαλώσεις, να τα πεις εσύ στην άλλη κλπ. Ποτέ δεν ανάλαβε τις ευθύνες του ως άντρας ότι έκανε μαλακία. 4. Το παίζουν θύματα, όχι γιατί νιώθουν ενοχές αλλά για να μην φάνε την κατσάδα. Σου λέει ότι δεν μπορεί στη σχέση ότι εσένα αγαπάει και λιώνει για σένα, προγανώς για να μην τον ξεφτυλίσεις πατόκορφα. Ακόμη κ αν έλεγες στην άλλη κάτι, δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη ότι θα το έπαιζε θύμα και σε εκείνη, βγάζοντάς σε τρελή. 5. Θα κυνηγήσουν αυτή που μαθαίνει την αλήθεια και τους σουτάρει. Ο καθένας κυνηγάει με τον τρόπο του. Ο δικός σου είναι στην επιθετική κατηγορία που σε κυνηγάει ενεργά, με υποσχέσεις, ζητάει συγνώμες και σε διεκδικεί.
Πάμε τώρα να σου πω πως έδρασε η δική μου περίπτωση στο χωρισμό. Σου θυμίζω ότι ανακάλυψα τη φόλα που έτρωγα μέσα Νοέμβρη. Τέλη Οκτώβρη μου είχε παραπονεθεί ότι έχει κάτι ενοχλήσεις, οπότε πήγαμε στο γιατρό και εγώ ήμουν θετική σε χλαμύδια. Τότε μπήκαν ψύλλοι σ αυτιά μου γιατί σε εξέταση πριν μισό χρόνο δεν είχαμε κάτι κανείς από τους δύο. Ακόμη και τότε είχε τη δικαιολογία ότι μπορεί ένας από τους δύο να ήταν ψευδώς αρνητικός-πράγμα συχνό στο συγκεκριμένο νόσημα που είναι και ασυμπτωματικό (πρώτο σημάδι κρύβουν την αλήθεια). Παίρνουμε αντιβιώσεις λοιπόν και το προσπερνάμε. Σε δύο εβδομάδες ανακαλύπτω ότι λέει ψέματα αφού έπρεπε να κοιμόταν σπίτι αλλά σπίτι του δεν ήταν ούτε αμάξι ούτε αυτός. Του στέλνω μνμ πως πρέπει να μιλήσουμε αλλά είναι άφνατος. Επικοινωνεί μαζί μου μετά από μια βδομάδα στις 9 το πρωί, στέλνοντάς μου τα αποτελέσματα των δικών του εξετάσεων για χλαμύδια που είναι αρνητικά. Πράγμα που σημαίνει πως απλά είχε πάρει αντιβίωση πιο νωρίς (είναι ένα χάπι για χλαμύδια) και εμμέσως πλην σαφώς με κατηγορεί ότι εγώ έκανα κάτι αφού εγώ ήμουν θετική. Δες θράσος (τρίτο σημάδι ευθυνόφοβοι). Φυσικά του έστειλα ένα ξεγυρισμένο μήνυμα ότι είναι άναδρος και ξεδιάντροπος και ότι είναι συστηματικά ψεύτης και ούτε απάντησε. Έπειτα ξεκίνησε ο γολγοθάς να έρθει να πάρει τα πράματά του από το σπίτι μου (μέσα σε αυτά και το ποδήλατό του αξίας 400-500ευρώ). Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές το ακύρωσε ότι θα έρθει. Με χαζές δικαιολογίες του στυλ έχω δουλειά, έπαθα ατύχημα με το αμάξι, είμαι άρρωστος. Όλα ήταν ένας τρόπος για να κρατήσει επαφή μαζί μου, να καταλαγιάσει ο θυμός μου και να μην φάει κατσάδα. Όταν τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη ήρθε σπίτι μου, όταν τον αντίκρισα ήταν σαν να έβλεπα έναν άνθρωπο ψυχικά άρρωστο, τρελό. Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε, με ένα χαμόγελο και έκανε κίνηση να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει στο μάγουλο. Λες και το γεγονός ότι ανακάλυψα πως ένα χρόνο με είχε φλομώσει στο ψέμα και ήταν άπιστος ήταν αμελητέο. Ήταν λες και θύμωσα γιατί ξέχασε τα γενέθλιά μου. Στην κουβέντα του ανέλυσα πλήρως τον τρόπο δράσης του και φυσικά δεν παραδέχτηκε τίποτα. Όταν του έλεγα ονόματα από κοπέλες, περιστατικά κλπ πάλι το χαβά του έλεγε πως είναι φίλοι. Στο τέλος τον είχα στριμώξει τόσο πολύ που άρχισε να λέει "εγώ δεν ψάχνω τίποτα, δεν θέλω τίποτα" εννοώντας από κοπέλες και σχέσεις (τέταρτο σημάδι θυματοποίηση). Του λέω ότι δεν το τρώω το παραμύθι απλά θα μπορούσε να είναι πιο ντόμπρος απέναντι μου αφού και τώρα που τελείωσε δεν πρόκειται να πω τίποτα στον αδερφό του, στα ξαδέρφια του, σε φίλους και φίλες του που με είχε συστήσει και είχαμε επαφές. Πάλι δεν παραδέχτηκε κάτι. Αλλά αφού είδε ότι εγώ γνώμη δεν αλλάζω βρήκε άλλη μέθοδο πειθούς. Να το παίξει ακόμη πιο τρωτός και θύμα. Έτσι μου λέει πως δεν μπορεί να πάρει το ποδήλατό του και αν μπορώ να το κρατήσω ακόμη λίγο - ώστε να κρατήσει κ αυτός επικοινωνία μαζί μου ακόμη λίγο, χεχε-. Αρνούμαι πάλι και τότε αρχίζει να μου λέει πως θέλει να μείνουμε φίλοι, πόσο με εκτιμά και θέλει να είμαι στην ζωή του ως φίλη, πως αν πάθει κάτι και χάσει σπίτι και δουλειά δεν θα τον συμπονέσω για να τον βοηθήσω και να του δώσω ένα κεραμίδι να βάλει το κεφάλι του (τέταρτο σημάδι θυματοποίησης και πέμπτο κυνηγιού κοπέλας). Με χίλια παρακάλια λοιπόν και αφού εγώ άκρη δεν μπορούσα να βγάλω γιατί δεν μιλούσα με λογικά άνθρωπο κράτησα το ποδήλατο. Εδώ μου έδειξε πως δεν με φοβάται και με εμπιστεύεται. Δηλαδή αν ήταν άλλη μπορεί αν το έκαιγε, να το πουλούσε, να το πετούσε. Ήξερε ότι είμαι πολύ κυρία και αυτό εκμεταλλεύτηκε για να κάνει τη δουλειά του. Τελικά για άλλες δυόμιση εβδομάδες τον παρακαλούσα να έρθει να πάρει το ποδήλατο. Όπως σου είπα ήταν ο τρόπος του να κρατήσει επαφή μαζί μου όσο ο θυμός μου θα ξεθώριαζε. Τελικά το παράτησα σε έναν σταθμό μετρό κλειδωμένο με μια αλυσίδα και του έστειλα πακέτο τα κλειδιά με ταχυδρομείο. Εκεί άρχισε να με απειλεί ότι τον χειραγωγώ με τα μηνύματά μου και τον πιέζω και ότι αν κλαπεί το ποδήλατο θα με πάει στην αστυνομία γιατί δεν του έδωσα χρόνο να το πάρει (που τον παρακαλούσα ένα μήνα συνολικά από μέσα Νοέμβρη)- (δεύτερο και τέταρτο σημάδι χειραγώγηση και θυματοποίση). Για την ιστορία το ποδήλατο το πήρε από το σταθμό μια δυο μέρες πριν την πρωτοχρονιά. Δηλαδή γραμμένο το είχε. Επίσης εγώ από την ημέρα που του είπα πως έστειλα τα κλειδιά με δέμα δεν του ξανααπάντησα ποτέ. Αυτός αντιθέτως συνεχίζει και μου στέλνει μηνύματα να τα πούμε σαν φίλοι, να του πω τα νέα μου, μου λέει πως ελπίζει και εύχεται όλα να πάνε καλά στην ζωή μου. Μέχρι και τραγούδι του Βέρτη μου αφιέρωσε ένα βράδυ 2 το πρωί (δεν είναι έλληνας άρα έκατσε και το έψαξε μέχρι να το βρει). Δεν απάντησα ποτέ και ούτε πρόκειται να απαντήσω σε μήνυμά του. Απλά μετά από 2-3 μήνες που πέρασαν άρχισα να αντιλαμβάνομαι πόσο διαταραγμένος είναι. Αν τύχει και τον δω στο δρόμο, επειδή σίγουρα θα μου μιλήσει θα πω ένα απλό ευγενικό γεια και τίποτε άλλο. Όσο για τις πρώην και τις επόμενες. Δεν μπήκα στη διαδικασία να τις βρω. Ξέρω ότι τώρα βγαίνει με μία κοπελίτσα που κ αυτή θα τρώει παραμύθι αλλά δεν με νοιάζει να κάνω κάτι. Όπως βγαίνει με αυτή και στέλνει σε εμένα ακόμη μηνύματα έτσι έχει και καμιά άλλη που του κάθεται..
Ελπίζω να βρήκες λοιπόν ομοιότητες στη συμπεριφορά (στα έβαλα με πλάγια γράμματα) με το δικό σου το τυπάκι. Σόρρυ για το σεντονάκι που έγραψα αλλά πιστέυω πως διαπιστώνεις κοινές μεθόδους που χρησιμοποιούν αυτά τα αγόρια. Μην χάνεις άλλο το χρόνο σου. Σε έναν δύο μήνες θα σκέφτεσαι τι κάνει και θα ευχαριστείς το ένστικτό σου που έφυγες.
29-06-2018, 13:45 #22
Σε ευχαριστώ, πάρα πολύ.
Ησουν αναλυτικότατη και ναι, είναι ίδιες συμπεριφορές, μόνο που ο δικος μου είναι γατάκι μπροστα σ αυτα που περιγραφεις!
Το ότι βγήκα από την κατάσταση είναι το μόνο σίγουρο!
Το μόνο που διαπραγματεύομαι είναι αν θα απαντάω στην καλημερα του, δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζι του, ότι έγινε έγινε.
Εγώ, έπρεπε να εμπιστεύομαι τη διαίσθηση μου πιο πολύ, αυτός βρήκε πάτημα και τα έκανε.
Το να εμπιστευτείς τον επόμενο είναι δύσκολο σ αυτή την περίπτωση αλλά τέλος πάντων, θα το δω στη πορεία αυτο.
Με βοήθησες πολύ, :-) και σε ευχαριστώ και παλι.
29-06-2018, 14:26 #23
Θα δεις στην πορεία πως θα συνεχίσει να δρα. Ο δικός σου δεν μου φαίνεται και τόσο γατάκι όσο λες, απλά εφαρμόζει αλλιώς τις ίδιες τεχνικές που ανέλυσα. Είναι πιο επιθετικά κτητικος ο δικός σου. Αλλά μπορεί να είναι ικανός και για πολλά άλλα που δεν μπορείς να φανταστείς ούτε να ξέρεις αν τα έχει κάνει. Παίρνει καιρό για να καταλάβεις τη μεθοδολογία και τα μοτίβα δράσης κάποιου. Εγώ πχ κατάλαβα ότι ο πρώην μου επικοινωνεί και κανονίζει με άλλες όταν είναι στη δουλειά και έχουν μεσημεριανό διάλειμμα (12 με 1). Κάθε φορά που μου έχει στείλει μήνυμα από το Δεκέμβρη που δεν ξανααπάντησα είναι τέτοια ώρα. Και συνήθως αρχή της εβδομάδας για να κανονιστεί το πρόγραμμα. Θέλει όμως καιρό για να το καταλάβεις αυτό. Εγώ παρατηρώ αυτή τη συμπεριφορά και από όταν ήμασταν μαζί για το πότε μου έγραφε μηνύματα και τώρα που βλέπω πότε με ψάχνει. Παρατήρησε τη συμπεριφορά του τώρα που τον έτζασες. Σίγουρα θα είναι η ίδια που έχει εφαρμόσει με όλες τις υπόλοιπες. Είναι επαναλαμβανόμενα μοτίβα αυτά. Επίσης, μην ακούω για διαπραγματεύσεις...!!! Ακόμη και στο ίδιο χωριό να μένετε κόψε σιγά σιγά και το καλημέρα.. Άσε τα υπεράνω δεν έχω να χωρίσω κάτι, ό,τι έγινε έγινε. Σε αυτά πατάνε για να σε έχουν του χεριού τους μετά και να σε κάνουν friend with benefits ή f*ck buddy. Γιατί νομίζεις ότι συνεχίζει την επικοινωνία μαζί σου? Οποιασδήποτε μορφής? Ξέρεις τί είναι, τον ξεσκέπασες. Ο λογικά σκεπτόμενος θα έπρεπε να σε φοβάται μήπως τον κάνεις ρεζίλι, όχι να σου πουλάει αγάπες και ποντικοκούραδα. Αν απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση θα καταλάβεις το κίνητρό του. Το οποίο για εμένα σου είπα ποιο είναι. Είσαι κουλ, ξεκάθαρη, ντόμπρα, προφανώς σέξυ και ελκυστική εξωτερικά για να κόλλησε. Ό,τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να είναι το λιμανάκι του όταν η επίσημη γκόμενα-σύζυγος-μητέρα των παιδιών του έχει νεύρα, περίοδο ή του πρήζει τα **χίδια. Ή στην άλλη περίπτωση να γίνει η επίσημη που θα διαφημίζει σαν βιτρίνα παντού ως την ιδανική σχέση και από πίσω στα κρυφά θα κάνει ό,τι έκανε μαζί σου ως τώρα με κάποια άλλη.
Μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Δεν νομίζω ότι έκανες κάτι λάθος από την αρχή της σχέσης σου μαζί του. Άλλος θα πετούσε από τη χαρά του αν έβρισκε γυναίκα κουλ, προοδευτική, να μην τον πνίγει, να είναι ανεξάρτητη, να έχει προσωπικότητα, ενδιαφέροντα, δυναμισμό και να είναι και κυρία σαν εσένα. Κι αυτός γ αυτό σε κυνηγάει, για να έχει όλα αυτά που έχεις όπως μπορεί- επίσημα ή στα κρυφά. Οσο για τις άλλες με τις οποίες βγαίνει πιστεύω κι αυτές καλές κοπέλες θα είναι. Οι σκάρτοι άντρες δεν μπορούν τις σκάρτες γυναίκες που είναι σαν αυτούς. Ξέρουν τι σκατά είναι. Γι αυτό και ψάχνουν τις καλές και έχουν αναπτύξει τρόπους για να τις ρίξουν.
Για τον επόμενο, σου είπα. Εχω κ γω ακόμη τις άμυνες μου. Αλλά μην προχωράς με το σκεπτικό ότι όλοι είναι ίδιοι. Τσέκαρε κάποιον (με αιφνιδιασμό πχ) αν θέλεις να βεβαιωθείς αλλά μην γίνεις και παρανοική. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και εμπιστεύσου τον άλλον ούσα θετική απεναντί του. Μόνο αν πάλι μπλέξεις με ίδια περίπτωση ενώ έχει φερθεί φυσιολογικά τότε ψάξτο λίγο παραπάνω για το τι ελκύεις. Αλλά αν είναι αυτός για τον οποίον μιλάμε η πρώτη περίπτωση τότε μάλλον είναι τυχαίο γεγονός. Οι πρώην σου λες ήταν όλοι νορμαλ και για οικογένεια. Οπότε τώρα απλά έπεσες στην κεκαλυμμένη περίπτωση που δεν καταλαβαίνεις τί ανισόρροπος είναι. Πάρε για παράδειγμα δολοφόνους και παιδεραστές που όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, η κοινή γνώμη εκπλήσσεται γιατί λένε πως "ήταν ένας φιλήσυχος και καλός άνθρωπος που δεν είναι δώσει δικαιώματα". Οι ανισόρροποι άνθρωποι έτσι κουκουλώνονται, γι αυτό και θέλει καιρό να τους ανακαλύψουμε.
Σε χαιρετώ :-)
02-07-2018, 17:14 #24WhyAlwaysMe?Guest
02-07-2018, 17:25 #25
Γεια σου whyalwaysme και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Δεν είχα να γίνω χειρότερα, μόνο προς τα πανω πάει η ιστορία. Εμαθα, να ακουω τον ενστικτο μου άλλη φορά.
Tα νέα της υποθεσης είναι ότι αυτός έμεινε με την άλλη κοπέλα, αρχισε να χρησιμοποιει πολύ τα σοσιαλ μιντια για να δείξει τι καλα που είναι ενώ βέβαια συνέχιζε να μου στέλνει. Δεν πήρε απάντηση από μένα κ προσγειώθηκε όμως, οπότε λογικά θα βρει την επόμενη.
Εγω από την άλλη αφού τα έγραψα κ τα εβγαλα από μεσα μου γιατι δεν μπορουσα να τα πω πουθενα στον περιγυρο, ηρέμησα! Τα έβαλα κάτω, τα ζυγισα και τώρα είμαι στη φάση που γεμίζω τη μέρα μου με δουλειά κ δραστηριότητες για να είμαι πτώμα τα βράδια και να μην κάνω σκέψεις
Ολα ξεπερνιούνται
02-07-2018, 17:33 #26WhyAlwaysMe?Guest