Αυτοβοήθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 53

Αυτοβοήθεια

Καλημέρα σας :)

Δεν έχω κοιμηθεί καλα..Και η σκέψεις μου είναι ακαταστατες και το μυαλουδάκι θολο. Δεν ξερω τι να να σας πρωτογραψω και η αληθεια ειναι πως κάνοντας αυτο το ποστ νιωθω πως ειναι ενα μεγάλο βήμα για μενα.
    Ας ξεκινήσω απλα γράφοντας σας οτι εχω τρομερό άγχος. Έχω ένα βάρος στο στήθος μου. Πέρασα κατι αντίστοιχο πριν 5 χρόνια περίπου με αποτέλεσμα να πάθω αλωπεκιαση. Εχασα σχεδον ολο το αριστερό μου φρύδι. Και μεγαλο μέρος των μαλλιών μου. Ευτυχώς το ξεπέρασα και μετά από 2 χρόνια επανήλθα πλήρως. Χτες το πρωί παρατηρησα οτι αρχίζει και αραιώνει παλι το φρύδι μου..Και αυτό που προκαλεί ακομα περισσότερο άγχος. Πηρα την απόφαση να πάω σε ψυχολόγο.. Ενώ ήμουν κάθετη για αρκετό καιρό. Δυστυχώς μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και δέχεται μόνο απογεύματα.. εγω δουλευω ολα τα απογεύματα.. Εκτός Κυριακής :)
    Μένω επαρχεία δεν οδηγώ και ο κοντινότερος ψυχολόγος ειναι μιση ωρα απο μένα. Γιαυτο λοιπόν καταλαβα οτι βοήθεια δεν θα λάβω μέχρι τον Σεπτέμβρη όπου θα έχω κάποια απογεύματα κενά. Η αλήθεια είναι πως δεν ρκανα και την καλύτερη αρχη με την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Αφού μολις την πήρα τηλ..Ενώ ήμουν παρα πολυ χαλια..Και μου είπε δεν δέχεται πρωινά.. μου είπε στο τηλ.." ενταξει δεν πειραζει " αχαχα
    Λιγα πραγματα για μενα..
    Είμαι 38 χρονών και έχω 2 παιδακια .
    Είμαι απίστευτα ενοχική.. κρίνω πολυ αυστηρά τον εαυτό μου..ακομα και για μικροπράγματα..εχω κλειστεί στον εαυτό μου. Νιωθω οτι εχω καταθλιψη και άγχος. Μου πρότεινε ένας φίλος παθολόγος τα entact..Τα πήρα για 3 μέρες..δεν άντεξα παραπανω. Νιωθω οτι ειπα πολλα προς το παρον.
    Δεν ξερω γιατι εκανα στ αληθεια αυτο το ποστ.Ισως απλα ηθελα καποιος να με ακούσει.. Γιατί απλά θέλω να ουρλιάξω σε όλους ότι δεν ειμαι καλα..Απλά δεν το λέω..
    Αυτά.. Και συγγνώμη αν σας κουρασα

Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Guilty View Post
    Γιατί απλά θέλω να ουρλιάξω σε όλους ότι δεν ειμαι καλα..Απλά δεν το λέω..
    Shout it from the roof tops...Write it on the sky line...χαχα!...Θα σε ανακουφίσει...Η εξομολογητικότητα ανακουφίζει...Το δικό μας κτήμα το κάνουμε αγοραίο και αισθανόμαστε πως ξεφορτωνόμαστε ένα βάρος...Προσοχή όμως!...Αν κατα βάθος το αγαπάμε αυτό το βάρος,αν αισθανόμαστε ότι είναι το μόνο που μας καθορίζει ως μοναδική ατομικότητα με τον τρόπο που θέλουμε εμείς,τότε θα αισθανθούμε ενοχικά που το ''προδώσαμε''....Ακόμα και σε ψυχολόγο να ανοίξεις την κλεισούρα σου,μπορεί να αισθανθείς ότι εγκατέλειψες κάτι δικό σου και το άφησες βορά στους ξένους...
    Εμπιστεύσου το σε κάποιον που εμπιστεύεσαι, σε κάποιον που αγαπάς και ξέρεις ότι θα του φερθεί καλά :)

Και μιας και σ'αρέσει η Λάσα,αυτό είναι το αγαπημένο μου...
    https://www.youtube.com/watch?v=NqLq1ncbf0Q
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Καλά κάνεις και γράφεις. Πρέπει όμως να μιλήσεις και σε κάποιον φίλο/η σου. Σε κάποιον που αποδεδειγμένα νοιάζεται για εσένα.

Είμαι τοσες ωρες μεσα στο φόρουμ..Και νομιζα πως το ποστ μου ήταν αναπάντητο.. Γιατί δεν έβλεπα κανένα σχόλιο...Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω :)
    Ειναι πολλα αυτα που μου συμβαίνουν.. Και δεν είμαι ακόμη ετοιμη να τα μοιραστώ. Γιαυτο και ίσως δυσκολευτείτε να καταλάβετε γιατί δεν μπορώ να το φωνάξω στην πραγματικότητα...Η Γιατί δεν θέλω να το μοιραστώ με φίλους..Yoco Choco μιλας σα να γνωρίζεις.. :)

Αργύρη.. εχω ενα άνθρωπο.. Αλλά τελευταια νομιζω πως τον εχω κουράσει με τα προβλήματα μου..τον νοιάζομαι και δεν θελω να προκαλώ αλλη δυστυχία στους γύρω μου. Νιωθω εγωίστρια

Μουσικη και στίχοι...του δε ποιντ

Senior Member
    Αλήθεια guilty,
    ποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου σε κάνουν να νιώθεις πολυ περήφανη και χαρούμενη? Αν σου δινόταν τώρα η ευκαιρία με τι θα ήθελες ν αντικαταστήσεις το nick name...guilty? Θα ήθελες άραγε?

Δεν ξερω ..αληθεια δεν ξερω...ειμαι περήφανη για τα 2 παιδια μου..Αλλά και πάλι τελευταια νιωθω απλα θεατής.. Και νιώθω ακομα πιο ένοχη γιαυτο..θελω να γίνω καλά..να νιώσω καλα..για να τους προσφέρω ένα υγιή περιβάλλον.. Αλλά νιωθω αδύναμη και νιώθω ακομα πιο χαλια ακομα πιο ένοχη

Γιαυτο Όχι.. δεν θα ήθελα να το αλλαξω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Guilty View Post
    Δεν ξερω ..αληθεια δεν ξερω...ειμαι περήφανη για τα 2 παιδια μου..Αλλά και πάλι τελευταια νιωθω απλα θεατής.. Και νιώθω ακομα πιο ένοχη γιαυτο..θελω να γίνω καλά..να νιώσω καλα..για να τους προσφέρω ένα υγιή περιβάλλον.. Αλλά νιωθω αδύναμη και νιώθω ακομα πιο χαλια ακομα πιο ένοχη

Τα παιδιά σου, δεν είσαι εσύ, ούτε κάποια προέκταση σου. Είναι διαφορετικές οντότητες. Προσπάθησε να γράψεις σε καποιο χαρτί, ποια στοιχεία του εαυτού σου σε κάνουν χαρούμενη και περήφανη.
    Για ποια πράγματα νιώθεις ευγνωμοσύνη??
    Πως πιστεύεις οτι θα γίνεις καλά ενώ και εσύ η ίδια συνομωτείς για το αντίθετο με το ν αποκαλείς τον ευατό σου gulty κ όλα τα παραπάνω??
    Κάθε λέξη που βάζεις μετά το "είμαι" είναι ενας, ίσως ο πιο σημαντικός προγραμματισμός του ασυνείδητου νου σου!
    Αν μου πεις, είμαι ενοχική, είμαι καταθλιπτική, είμαι αντικοινωνική, θα σου πω....ναι βέβαια, έχεις απόλυτο δίκιο...
    Αν πάλι μου πεις, είμαι ευαίσθητη, είμαι δυναμική, είμαι περήφανη που μεγαλώνω 2 παιδιά, είμαι δοτική, είμαι αισιόδοξη...θα σου πω...ναι βέβαια, έχεις δίκιο!

Γράψε αν θέλεις τα θετικά σου χαρακτηριστικά...

Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη..το οποίο το θεωρώ ελάττωμα..ελαττώματα μπορω να σου πω όσα θες..θετικά χαρακτηριστικά...δυσκολεύο� �αι αρκετά.. Θα προσπαθήσω όμως..
    Είμαι αστεία.. Έχω κατανόηση.. κάποτε ημουν αισιόδοξη.. δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο αυτη τη στιγμη

Senior Member
    Κι εγω ειμαι περηφανοσ για τα παιδια μου κι οτι μαλακια κι αν κανουν παλι περηφανοσ θα ειμαι καταλαβεσ αννα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Φυσικά και ειμαι περήφανη για τα παιδια μου...Απλά θελω να τους δώσω περισσοτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι εγω ειμαι περηφανοσ για τα παιδια μου κι οτι μαλακια κι αν κανουν παλι περηφανοσ θα ειμαι καταλαβεσ αννα
    Είσαι καλός μπαμπάς! Και εγώ είμαι περήφανη για το παιδί μου...αλλά προσπαθώ και για μένα

Senior Member
    Εγω χεστηκα για μενα δε με θελουν κι ολασ επειδη δεν ειμαι ανθρωποσ ειχα παει στρατο μικροσ και διαφωνουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 4 123 ... LastLast