Den lei na figi
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: Den lei na figi

Senior Member

Den lei na figi

Kalispera kai pali paidia edw kai 3 mines eime poli xalia anxos sinexia pezmeni diathesi arnitikes kai apaisiodokses skepsis anidonia sto full den me xaropoi tipota piga se mia idiko kai m eipe pos exo genikeuvmeni anxodi diataraxi me psixanakastikes skepsis to exi perasi kanenas allos???

Senior Member
    ουυυυ ολοι εδω μεσα....αυτα για μενα ειναι παιχνιδακι με τοσα που εχω περασει......
    αρχικα ειναι μια φαση που περνας......η οποια δεν θα μεινει για παντα.....

Senior Member
    Ma 3 mines? Ti fasi eine autoi?

Senior Member
    καταρχας αυτο που εχεις δεν ηρθε μονο του......κατι σε πειραξε - αγχωσε στη ζωη σου και το πυροδοτησε.....
    ποτε δεν ξυπνας μια μερα και τα εχεις.......μπορεις να βρεις να μου πεις τι μπορει να ειναι αυτο?

Senior Member
    em to thema eine pos auta pou m prokalesan to anxos lithikan alla erxonte ekines i skepsis sto mialo mou kai pali me piani to anxos eine kati san emones

Senior Member
    δεν εχει σημασια οτι περασει....εχει μεινει καποιο υπόλειμμα.......τωρα εισαι στο σκοταδι ενος ανυπαρκτου προβληματος στην ουσια, και λεω ανυπαρκτου διοτι ειναι ο νους σου που εζησε αυτες τις καταστασεις που σε αγχωσαν......εσυ δεν εισαι ολα αυτα εισαι κατι πολυ ανωτερο.....
    η ζωη ερχεται και φευγει με τα καλα της και τα κακα της ομως εσυ αφηνεις τον εαυτο σου να νομιζει οτι ειναι αυτα τα γεγονοτα........
    τωρα εσαι στο σκοταδι λοιπον αλλα υπαρχει μια σπιθα φωτος απο την οποια μπορεις να πιαστεις για να βγεις απο κει καταλαβες?
    πιστευεις στο Θεο? γιατι αυτη τη στιγμη δεν φτανει μονο η ανθρωπινη δυναμη

Senior Member
    Pistevo arketa ston theo kai to palevo para poli arxisa kai pigeno kai se psixologo mou lei pos auto pou exo therapevete alla egw den mporw na to pistepso kai pistevo pos tha minw se auto to thema gia panta

Senior Member
    δεσ λιγο αυτη την ομιλια........ηταν η βαση της θεραπειας μου......θα σε βοηθησω οσο μπορω να βγεις απο αυτη την ψευδαισθηση
    και να ξερεις ενα πραγμα ΟΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ..........
    https://www.youtube.com/watch?v=ZYvlnKQJFKc

αν εχεις καποια απορια μου λες

Senior Member
    Μαρουλι εσυ μονη σου θεραπευτηκεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ελις οπου και να πηγαινα μου ελεγαν τα ιδια.....οτι ειναι μιαψευδαισθηση αυτες οι σκεψεις και η μελαγχολια και οτι αν εστιασω αλλο θα θεραπευτω......
    ετσι μετα απο πολλα χρονια εμπειριας πηρα την ευθυνη του εαυτου μου και ψαχτηκα μεσα απο πολυ διαβασμα βιβλιων και αρθρων αυτοβοηθειας για το τι ειναι ο ανθρωπος, ο εγκεφαλος ο νους και το υποσυνειδητο........ετσι σιγα σιγα κατανοησα μεσα μου ως βιωμα οτι εγω στην πραγματικοτητα δεν ειμαι αυτο το προβλημα.......
    οποτε μονη μου θεραπευτηκα αλλα και με τη βοηθεια του Θεου

Senior Member
    Μαρουλι οι γιατροι τισ ξερουν τισ θεραπειεσ εγω αυτο καταλαβα και το παλευω μονοσ βεβαια ειμαι καλα σχετικα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ναι αλλα αμα δεν παρεις εσυ τα ηνια του εαυτου σου οτι και να σου λενε θα λες ναι ωραια τα λες συμφωνω αλλα δεν θα εχεις το βιωμα αυτων που σου λενε
    πρεπει ο ιδιος ο ανθρωπος να ξυπνησει και να δει ποιος ειναι πραγματικα

Senior Member
    xilia euxaristo nase kala elpizo arga i grigora na therapeuvto mia kai kali apo auto

Senior Member
    μονος σου ετσι ξαφνικα ομως δεν νομιζω να θεραπευτεις......πρεπει να διαβασεις βιβλια, αρθρα οτι μπορεις για να εξελιχθεις και να κατανοησεις ποια εισαι
    αν θελεις μπορω να σου προτεινω καποια......

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouli66 View Post
    ουυυυ ολοι εδω μεσα....αυτα για μενα ειναι παιχνιδακι με τοσα που εχω περασει......
    αρχικα ειναι μια φαση που περνας......η οποια δεν θα μεινει για παντα.....

Εχω σκετη κτθλιψη , κανενα αγχος ......βελτιουμενη , δεν ξερω πως ......

Page 1 of 2 12 LastLast