Results 16 to 30 of 53
Thread: Γνωρίζετε "ξερόλες"?
-
20-10-2008, 21:24 #16
Πεγιοτ,
Η καμηλα βλεπει με ευκολια τις καμπουρες των αλλων καμηλων,
αλλα ποτε την δικια της....
- 20-10-2008, 21:25 #17
...Το θέμα είναι απλό..έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που έχουν γνώμη επί παντός επιστητού , το χειρότερο είναι χωρίς επιχειρήματα, αλλά η ουσία είναι μία : Πως κανείς από όλους αυτούς, δεν υπάρχει περίπτωση μία στο δισεκατομμύριο, να πουν (έστω κι αν τα επιχειρήματα σου είναι ατράνταχτα !!) πως έχουν άδικο στο θέμα που συζητούν...Άρα ξερόλας = ισχυρογνώμονας (αγύριστο κεφάλι κατά τη λαική ρήση), όπερ σημαίνει πως η βλακεία είναι άπειρη (σωστά το είπε ο Einstein φίλε Manthes) και ως εκ τούτου ανίκητη..Μπορώ να παραδεχτώ την υποκειμενική αξία της γνώμης οποιουδήποτε, αρκεί να έχει το θάρρος να αναγνωρίσει το όποιο λάθος της άποψης του, με την ίδια ευκολία που αναθεωρώ κι εγώ τις δικές μου απόψεις όταν καταλαβαίνω πως έχω άδικο...Και κάτι άλλο : είμαι απόλυτα σίγουρος πως οι ξερόλες δεν έχουν φίλους..Είναι προσωπική άποψη αυτή, αλλά αυτή την αίσθηση έχω με όσους έχω μέχρι σήμερα γνωρίσει ....
20-10-2008, 21:36 #18
η στατιστικη που αναδεικνυεται σε αυτο το Thread ειναι αμειλικτη:
Σε αυτο το φορουμ (τουλαχιστον βασει των απαντησεων) εχουν μαζευτει οι πιο σεμνοι και ταπεινοι* ελληνες ιντερνετικοι χρηστες....
Εις την ατοπο απαγωγη μπορει κανεις να υποθεσει οτι οι υπολοιποι χιλιαδες χρηστες ειναι εκτος φορουμ με βαση δυο σεναρια:
α. δεν ξερουν το φορουμ
β. ναι μεν το ξερουν αλλα επειδη ειναι ξερολες, δεν τους παιρνει να κανουν εγγραφη γιατι θα φανε κραξιμο.
Ετσι μειναμε εμεις και εμεις....
* ετσι ελεγε και η ΝΔ μεχρι που εσκασε το βατοπΑιδιο
20-10-2008, 21:56 #19
Originally posted by krino
Πεγιοτ,
Η καμηλα βλεπει με ευκολια τις καμπουρες των αλλων καμηλων,
αλλα ποτε την δικια της....
sabb αυτό με τον einstein εγώ το είπα , όχι ο manthes :PPPP
κρίνε όλοι καλοί μέχρι αποδείξεως του εναντίον ε?
Εγώ θα έλεγα να έλεγε ο καθένας ποιά θεωρεί οτι είναι τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του...
Εμένα ας πούμε με λένε ξεροκέφαλο και αντιδραστικό (κυρίως απέναντι στους γονείς μου) κάτι που βέβαια δεν δέχομαι!! :P :)
20-10-2008, 22:02 #20
Πεγιοταρε,
προτιμω να βλεπω την δικη μου καμπουρα παρα των αλλων.
Αλλωστε οι καμπουρες των αλλων ειναι δικες τους , ας πορευτουν οπως νομιζουν.
Η δικια μου ομως ειναι που με βαραινει και οχι των διπλα.
Λεω εγω τωρα....
20-10-2008, 22:08 #21
Originally posted by GreenPeyote
sabb αυτό με τον einstein εγώ το είπα , όχι ο manthes :PPPP
20-10-2008, 22:12 #22
Πεγιοταρε,
Λεω εγω τωρα....
20-10-2008, 22:13 #23
Συμφωνώ sabb! :PPP
edit... για τον einstein
20-10-2008, 22:23 #24
Originally posted by sabb
Σωστά ..μπορούμε να κρίνουμε όλους τους άλλους, μόνο αν μπορέσουμε να δούμε ο καθένας τη δική του τη καμπούρα,
θα σου ελεγα οτι ειναι τελειως ασκοπο (και ψυχοφθορο) να μπεις στην διαδικασια να κρινεις τους αλλους για λογους εγωισμου τουλαχιστον.
Κρινω τους αλλους παντα με φιλικη διαθεση και με την εννοια οτι τους δειχνω μια οπτικη γωνια που ισως να μην γνωριζουν.
Οτι αλλο ειναι χασιμο χρονου και ψευδες επιβεβαιωσης οτι και εμεις κατι αξιζουμε.
Περι ορεξεως βεβαια....
πράγμα δύσκολο όμως γιατί στην έρημο δεν υπάρχουν αντικρυστοί καθρέπτες (..κι όπου έρημος, εννοείται το αστικό περιβάλλον βέβαια, στην πραγματική έρημο τα πράγματα είναι λιγότερο πολύπλοκα..)
Στην ερημικη κοινοτητα που ζουμε υπαρχει πιθανοτητα οι καθρεπτες να ειναι οι φιλοι μας - η και ασχετοι ανθρωποι.
Το ζητουμενο ειναι αν μας ενδιαφερει να δουμε αυτη την αντανακλαση η θελουμε να πιστευουμε οτι ειναι οφθαλμαπατη.
Οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ, εχω μαθει αφενως να ακουω τους ανθρωπους (ξερολες η οχι ειναι δικο τους προβλημα, οχι δικο μου) με κριτηριο αν εχουν να μου προσφερουν κατι καινουριο - αφετερου αν δω οτι χανω την ωρα μου να φευγω μιλια μακρια.
Τουλαχιστον αυτα ειναι τα δικα μου κριτηρια αντικρίζοντας τους ανθρωπους γυρω μου...
20-10-2008, 22:48 #25
Πεγιοταρε,
Λεω εγω τωρα....
20-10-2008, 22:50 #26
@nature,
και γω είχα κολλητή φίλη ξερόλα, μ εκνεύριζε απίστευτα αλλά εισέπραττα και θετικά απο αυτήν όπως ενδιαφέρον, αισιοδοξία, δύναμη. Σταματήσαμε τελικά να κάνουμε παρέα (μετά απο 20 χρόνια φιλίας) διότι κάποια στιγμή ήρθε η ρήξη με την εμπλοκή και άλλων προσώπων του περιβάλλοντός μου που δεν μπορούσαν να την υπομείνουν αδιαμαρτύρητα.
Όσο για την καμπούρα του καθενός, θα θελα πολύ να δω τι νομίζει ο καθένας ότι περιέχει. Τι λέτε, ν ανοίξω ένα θεματάκι? Για να δούμε, ποιός έχει αυτογνωσία και θάρρος να παραδεχτεί τα ελαττώματά του και ποιός όχι? :P
20-10-2008, 22:56 #27
Εγώ να θέσω το εξής ερώτημα;; (ως ξερόλας βεβαίως βεβαίως... :Ρ)
Μήπως τελικά κοιτώντας τις καμπουρες των άλλων διαπιστώνουμε ότι έχουμε κι εμείς που ίσως δεν το ξέρουμε; (Αν αντέξουμε να το παραδεχτούμε όμως...)
Και Κρίνε (ερώτηση με κάθε δόση αστεϊσμου... το krino είναι από το άνθος ή από το κρίνω; ;-) ) μήπως τελικά δεν ασχολούμαι με τους άλλους γιατί διαπιστώνω ότι με απογοητεύουν οι άνθρωποι και θεωρώ ίσως ότι είμαι ανώτερος από αυτούς; Μία διαφορετική προσέγγιση...
Απλά θέτω ερωτήματα χωρίς καμία διάθεση κριτικής, για να μην παρεξηγηθώ... Μ\' αρέσει να βλέπω πως σκέπτονται οι άντθρωποι γύρω μου...
20-10-2008, 23:01 #28
Originally posted by imagine
@nature,
Όσο για την καμπούρα του καθενός, θα θελα πολύ να δω τι νομίζει ο καθένας ότι περιέχει. Τι λέτε, ν ανοίξω ένα θεματάκι? Για να δούμε, ποιός έχει αυτογνωσία και θάρρος να παραδεχτεί τα ελαττώματά του και ποιός όχι? :P
Y.γ. Εγώ είμαι τέλειος οπότε δεν θα συμμετασχω...:PPPP
20-10-2008, 23:11 #29
Originally posted by BALANCE
Και Κρίνε (ερώτηση με κάθε δόση αστεϊσμου... το krino είναι από το άνθος ή από το κρίνω; ;-) )
Κλασικη ερωτηση που μου κανει καθε καινουριο μελος εδω μεσα, στην οποια πλεον απαντω,
κρατα οτι νομιζεις και οτι βολευει.
Η αλλιως προτιμω να μιλανε αλλοι για μενα και οχι εγω.
20-10-2008, 23:17 #30
Originally posted by BALANCE
Και Κρίνε (ερώτηση με κάθε δόση αστεϊσμου... το krino είναι από το άνθος ή από το κρίνω; ;-) )
Κλασικη ερωτηση που μου κανει καθε καινουριο μελος εδω μεσα, στην οποια πλεον απαντω,
κρατα οτι νομιζεις και οτι βολευει.
Η αλλιως προτιμω να μιλανε αλλοι για μενα και οχι εγω.
Κάτι είχες στο μυαλό σου όταν διάλεξες το νικνέιμ και-φαντάζομαι- δεν ΄το διάλεξες με κριτήριο τι βολεύει τον/ την balance. :P
Αυτό σε ρωτάει, τι σκέφτηκες ΕΣΥ όχι τι βολεύει την ίδια.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....