Results 1 to 15 of 42
Thread: Πρωην (Ψυχολογικα Θεματα)
-
02-07-2018, 15:40 #1
Πρωην (Ψυχολογικα Θεματα)
Καλησπερα στην ομαδα. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για να αναλυσω τα παρακατω καθως δεν αφορα επανασυνδεση ή κατι τέτοιο αλλα μιας και προκειται για πρωην το εβαλα εδω. Λοιπον πριν κανενα 8μηνο χωρισα με την κοπελα μου απο μια πολυ δυσκολη σχεση, κουραστικη θα το ελεγα εως και ανυποφορη. Τα ειχαμε μολις 5 μηνες και γενικα δεν ταιριαζαμε παρ ολο που προσπιουνταν οτι ειχαμε τοσα κοινα.
Τελος παντων δεν εχω προχωρισει ακομα σε κατι καινουργιο, πιο πολυ ασχοληθηκα με την δουλεια μου, ανοιξα δικη μου δουλεια, με την παρεα μου επισης βγαινω και περναω ομορφα και μεχρι εκει. Ωστοσο ως ειναι φυσικο πολλες φορες ερχεται στο προσκυνιο η πρωην κοπελα μου. Ειτε περναει επιτηδες απο μπροστα μου με στυλ "κοιτα τι εχασες", "ειτε προσπαθει να δειξει ποσο γαματα περναει", "ειτε μαθαινω μεσω κοινων γνωστων διαφορα". Επειδη ειμαι καλοπροεραιτος ανθρωπος θελω να πιστευω πως οτι γινεται γινεται τυχαια αλλα ο περιγυρος μου διαφωνει και το ιδιο και το προαισθημά μου.
Το ιστορικο εχει ως εξης, χωρισαμε, την επομενη μερα ξαναρχισε επαφες με πρωην (δειγμα πως δεν εκανε για κατι σοβαρο - ενω η ιδια διεδιδε και στους δικους της πως θα με παντρευτει), μετ απο 5 μερες παινρει τηλ τον αδερφο μου και καλα να του κανει παραπονα και να του πει πως εξαιτιας μου παιρνει χαπια και δεν μπορει να ηρεμισει, κανει παρεα με μια φιλη μου που την εβριζε πισω απο την πλατη της επειδη με γουσταρε, δειχνει οτι περναει γαματα και βγαινει καθε βραδυ και μετα απο 1 μηνα μαθαινω πως εκλαιγε νυχτα μερα για μεγαλο διαστημα γιατι περιμενε να την κυνηγησω (το εμαθα απο την μανα της).
Τελοσπαντων πολλοι και κυριως ο αδερφος μου μου ελεγε πως η κοπελα ειχε προβληματα, ψυχολογικα κυριως. Η ιδια παρακολουθουσε καποτε ψυχολογο για 2,5 χρονια για θεματα αγχους που της ειχε σωματοποιηθει και ακομα δεν το εχει ξεπερασει. Προχθες λοιπον ενας φιλος μου, μου εστειλε μνμ μια φωτογραφια στην οποια ειναι αυτη με ενα ψευτικο χαμογελο (ημερα γιορτης της) και απο κατω γραφει "Ευχαριστω για την ευχες σας, αλλη μια χρονια ειμαι τελεια και δεν μου λειπει τπτ". Πραγμα το οποιο ρε παιδια δεν θα το εγραφα ποτε, ακομα και να τα ειχα ολα. Και απο μια συζητηση που ειχα απο ατομα που ειναι κοντα μου αρχισαν να μου λενε πως εχει θεματα ψυχολογικα, και ολα αυτα τα κανει επιτηδες να δειξει κατι, πως ακομα σε γουσταρει, πως σε μισει που εσυ ξεκινησες την δουλεια σου και αλλα τετοια. Προσωπικα εγω την χωρισα και την επομενη μερα ξεκοψα καθε περιπτωση επαφης, με μπλοκ κτλπ γιατι δεν αναλωνομαι. Δεν ξερω αν με γουσταρει, δεν υπαρχει και λογος πλεον, αλλα βρε παιδια, ποσο πιθανον αυτη η κοπελα να εχει θεματα; για ποιον λογο να γρεψει ποσο τελεια ειναι και δεν της λειπει τπτ; και πως μπορω η μπορουσα να καταλαβω απο πριν οτι ενα τετοιο ατομο εχει ψυχολογικα ωστε να αποφυγω μια κακη εμπειρια;
Ευχαριστω
- 02-07-2018, 16:07 #2
Ποιος χώρισε ποιον;
02-07-2018, 16:28 #3
Εγώ βλέπω ότι 1. τη σκεφτεσαι ακόμη και δεν την εχεις ξεπερασει ( δεν θα σε ενοιαζε που κυκλοφορει και τι φωτο βγαζει και με τι σχόλια)
2. αυτη είναι θεότρελη και προσπαθρί με τον τρόπο της να ξεπεράσει τον χωρισμό, όχι ότι σε ήθελε και πολύ....ο εγωισμός της πληγωθηκε περισσότερο
3. Τα σημάδια ότι αυτη ήταν έτσι, τα ειχες δει σίγουρα πιο πριν. Ολοι μας τα βλέπουμε, απλά επιλέγουμε να τα αγνοήσουμε. Σίγουρα θα σου είχε δειξει ότι έχει ένα θεματάκι με τον εγωισμο και τη κτητικότητα και την αυτοπεποιθηση, ε δεν μπορει....
Οπως και να έχει, καλή λευτεριά από αυτη και προς Θεου , ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, μη τα ξαναβρειτε
P.S. Καλα αυτη η μάνα ήρθε να σου πει κλαιει η κορη μου για σένα? μιλάμε για ωραία φάση !
P.S2. Ποσων χρονων είστε?
02-07-2018, 16:39 #4
εγω αυτην. με εβρισε, της ειπα δεν εχω να συνεχισω κατι αλλο και την ξεκοψα απο παντου, ειχα σημαντικα θεματα και υγειας εκεινη την εποχη. ειχα σκοπο να την βρω να ξαναμιλησω, οχι για να τα ξαναβρω αλλα γιατι ηθελα να της φερθω σαν κυριος απο κοντα αλλα μετα το αντ στον πρωην με εβγαλε απο την δυσκολη θεση. αλλα 8 μηνες μετα; ειναι δυνατον. εγω ειμαι μονος και περναω διαστηματα που ξεχναω και ποιος ειμαι, ποσο μαλλον αυτη που εχει και σχεση τον πρωην πλεον.
02-07-2018, 16:45 #5
1. μπρο μου να σου πω. δεν ειναι αυτο που ψαχνω. περα απο σεξ καλο που το βαρεθηκα μετα απο λιγο ηταν μονο για να περναω την ωρα μου. αληθεια που και που ψαχνω τον εαυτο μου να ασχολειται και λεω γιατι αλλα οσο με βαζω σε σκεψη να ξαναημουν μαζι της, τον πρωτο καιρο κιολας που ηταν μελι γαλα ολα με φοβιζει, δεν θελω. ακομα και τελεια να ηταν ολα με αυτην δεν θελω,με απωθει, δε μπορω να στο εξηγησω αρα δεν μπορω να σου πω οτι γουσταρω.
2. εισαι σωστοτατος, το ιδιο πιστευω κι εγω
3. ρε φιλε εβλεπα πραγματα που δεν μ αρεσαν αλλα οχι τετοια. γιατι μια φωτογραφια με λεζαντα ειμαι καλα, τα εχω ολα, δεν μου λειεπι τπτ εμενα μου δηλωνει ατομο με ψυχολογικα προβληματα σοβαρα κιολας. δλδ αν τα εβλεπα αυτα δεν θα προχωρουσα.
P.S. η μανα τα ειπε στην κορη την αλλη, η κορη στην κολλητη και η κολλητη σε εμενα, κι οταν εμαθαν οτι το εμαθα ειπαν "εκλεγε γιατι ειχε μαθει να την κυνηγανε γι αυτο"
p.S.2 24 αυτη, 27 εγω φιλε. αρεκτα μεγαλη για τετοιες βλακιες.
Ρε συ πως το βλεπω στην επομενη αυτο; δεν θελω κι αλλη τετοια εμπειρια. με στεναχωρει να την βλεπω ετσι, ειναι κριμα, ειναι καταντια πραγματικα, οτι και αν εκανε, και ριχνει και τον εγωισμο μου σαν αντρα καθως θα προτιμουσα να ειχα μια σωστη πρωην και τελος παρα μια γυναικουλα απ αυτες που κοροιδευω
02-07-2018, 17:00 #6
Κοίτα, δεν λέω ότι δεν έχει θέματα η κοπέλα, έχει όντως θέματα εγωισμού, αυτοπεποίθησης και ίσως κτητικότητας κλπ όπως είπε το σπουργίτι...αλλά δεν θα την έβγαζα και τρελή επειδή την ετσουξε ο εγωισμός της και παριστάνει την χαρούμενη στα σοσιαλ μίντια...αυτό το "δες πόσο καλά περνάω" μου βγάζει ότι προσπαθεί με τελείως λάθος τρόπο να περισώσει την εικόνα της αξιοπρεπειας της/να "πάρει τη δύναμη της πίσω"...βασικα είναι μαλακια μεν, αλλα κοινή αντίδραση μετα από χωρισμό στον οποίο θίχτηκαν εγωισμοι...οκ χώρισες και τι ήθελες να κάνει αν δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα; Να την βλέπεις να κλαιει και να μαραζώνει; Δεν λέω ότι είναι υγιές αυτό που κάνει αλλά απλά σημαίνει ότι δεν έχει απεμπλακεί ακόμα από την ενασχόληση μαζί σου (αν πιστεύεις ότι το κάνει στοχευμένα για εσένα)...η μπορεί να μην έχει να κάνει μόνο με εσένα το ότι προσποιείται πως είναι χαρουμενη, μπορεί γενικά να προσπαθεί να εφαρμόσει το fake it till you make it που λένε για να νιώσει λίγο καλύτερα...εσένα γιατί σε πειράζει και τι σε νοιάζει αν είναι αληθινό ή ψεύτικο το χαμόγελο της; Την χωρισες, πάει τελείωσε, δεν σε αφορά άλλο.
Δεν ταιριάζετε εξαρχής λες, τώρα το να κάθεσαι να ερμηνεύεις αν ειναι τρελή τι ακριβώς σου προσφέρει; Τι θα θεωρουσες πιο υγιές να κάνει, να κλαίει για σένα η να γράφει στα σοσιαλ "είμαι δυστυχισμένη;" Είσαι κι εσύ εγωιστής που ακόμα ασχολείσαι μαζί της αφού την χώρισες.
Εκείνη είναι με την σειρά της ανασφαλής. Οκ. Και; Κι εσύ απο την αρχή το ήξερες μαλλον ότι είναι ανασφαλής αλλά πρώτα σου φάνηκε βολικό...ήδη ξέρεις τι θέλεις να αποφυγεις. Δεν κατάλαβα τι σκοπο επιτελεί το θέμα που άνοιξες και τι απάντηση θα ήθελες να λάβεις...
02-07-2018, 17:08 #7
8 μήνες που είστε χώρια είναι αρκετός καιρός και κανονικά δεν θα έπρεπε να σε χαλάει ακόμη η συμπεριφορά της.
Πρώτα από όλα είσαι σωστότατος που ασχολείσαι με δουλεια και φίλους, είναι η καλύτερη κίνηση αυτη, αλλά βάλε και κανένα φλερτάκισιγά σιγα. Σου έχει ψιλορίξει την αυτοπεποιθηση όλο αυτό και λογικό. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις ούτε σεξ ούτε τίποτα με άλλη, απλά να πάρεις λιγη επιβεβαίωση. Να απασχολήσεις το μυαλό σου με κάτι άλλο. Και φυσικά αν σου τυχει κ το σεξ ακόμη καλύτερα :-P
Για αυτή τώρα, επειδή δεν τη ξέρω μπορώ να σου πω ότι πιο πολύ ανώριμη φαίνεται παρά ψυχασθενής. Ολα αυτά με τις φωτογραφίες είναι για να ζηλέψεις, μόνος σου το λες.
Απλά η απόρριψη πονάει, αναρρωτήθηκε μια στιγμή δηλ και αυτή, "με χώρισε, δεν με κυνηγησε, δεν αξίζω??"
Γι αυτό έτρεξε και στον πρώην για άμεση επιβεβαίωση, για να τη σώσει κάποιος αλλος απο τον εαυτο της και να μην πρρπει να το αντιμετωπίσει μόνη.
Οσο για την επόμενη, όλοι τα ίδια θέλουμε να ξέρουμε πως διαλέγουμε άτομο. Και εγώ μετά από χωρισμό είμαι , αν βρεθεί απάντηση για το πως να γλιτώσουμε τους σκαρτους πες την και σε εμας
02-07-2018, 17:13 #8
αξιοπρεπεια ηθελα, για να τονωσει τον δικο μου εγωισμο Ναταλια. Το να μην ταιριαζουν δυο ανθρωποι ειναι οκ. Εδω αδερφια μεταξυ τους δεν ταιριαζουν και ας μεγαλωνουν σε υγιες περιβαλλον. Αλλα θελω για μια φορα μια κοπελα που να την δειχνω και να λεω, ηταν πρωην μου και να αισθανομαι καλα που ηταν. Οχι να τα βαζω με τον εαυτο μου με της επιλογες μου. Να ναι καλα. Εγω ξερω οτι θα ειμαι καλυτερα για τον λογω οτι δεν εγινα ρεζιλι. Τα προσωπικα μου εμειναν στασημα αλλα η δουλεια μου εξτοξευτηκε. Αυτη πηγε στον πρωην και η δουλεια της εμεινε στο μηδεν. Κι ο δικος μου εγωισμος θιχτηκε δεν λεω αλλα πιο πολυ με στεναχωρει αυτη η απομυθοποιηση να το πω.
02-07-2018, 17:17 #9
Φιλε μου υπαρχουν ηδη τα φλερτ. Εκδηλωσα ενδιαφερον για μια, πολυ ομορφη κοπελα, ετοιμη ειναι να πεσει και στο κρεβατι αλλα δεν μ αρεσει και δεν θα εκανα κατι χωρις να νιωθω. Ουτε θα εκμεταλευτω την κοπελιτσα να καλυψω δικα μου κενα ή εγωισμους. Θελω να νιωσω κατι δυνατο.
Ολοι μου το ελεγαν οτι ειχε ψυχολογικα και τωρα μετα απο την φωτο ειναι σαν να μου το επιβεβαιωσε. Δεν γραφεις "δεν μου λειπει τπτ τα εχω ολα."
Ξες ποσες φορες βλεπω κοπελα να μου αρεσει στον δρομο και να λεω.. ποιος ξερει που θα την εχει αυτην τη πετρια.
καθε σχεση τελικα τη αφηνει την πληγη της, αλλα δεν θελω αλλη ψυχασθενη, αυτο πως το καταλαβαινουμε; δινουμε χρονο ή στην πρωτη βλακεια βαραμε πιστολι;
02-07-2018, 17:31 #10
Εξαρτάται τι βλακεία θα σου κάνει! Υπάρχουν πράγματα που διορθώνονται και πράγματα που απλά δεν πρόκειται να ανεχτείς.
Το να τα λες σε κανένα φίλο για την κάθε κοπέλα βοηθάει πάντα να τα δεις πιο σφαιρικά.
Οχι πως καταστράφηκες κιολας επειδη σου έφαγε 5 μηνες της ζωης σου, ίσα ισα , κέρδισες στα επαγγελματικά τελικά.
Βρες κάποια ώριμη, να έχει τη ζωη της και τη δουλεια της και γενικά να έχει ενδιαφέροντα. Οχι να τα παρατάει όλα για να αρέσει σε σένα και μετα να αγκιστρώνεται από πάνω σου
02-07-2018, 17:35 #11
Ωραία...μονος σου έδωσες την απάντηση στον εαυτό σου. Έχει να κάνει με το ότι θίχτηκε και ο δικός σου εγωισμός και με το ότι κανεις κι εσύ λάθος επιλογές...και αυτό σε ανασφάλεια με παραπέμπει ομως. Καλά που δεν έγινες ρεζίλι λες...για να περνάς την ώρα σου ήταν λες...και έτσι οπως το λες "μια φορά να πω για κοπέλα μπλα μπλα" σημαίνει ότι ούτε για την οποια άλλη πρώην είχες αν είχες νιώθεις περήφανος...άρα έχεις κι εσύ παρόμοια θέματα. Άρα είναι ξέρω γω ανθρώπινο και δεν χρειάζεται να σε βγάλουμε τρελό αλλά ούτε και εκείνη;
Όλοι έχουμε κολλήματα, όλοι εχουμε εγωισμό, όλοι έχουμε φόβους, όλοι θέλουμε να προστατέψουμε/περισώσουμε την αξιοπρέπεια μας, τώρα το πώς το κάνει ο καθένας είναι θέμα ωριμότητας υποθέτω...έχεις κάθε δικαίωμα να σε απωθεί ο τρόπος της. Αλλά είναι για μένα τουλάχιστον εξίσου κομπλεξικο εκ μέρους σου να ασχολείσαι με το να καταλήξουμε οτι είναι τρελή για να "τονώσεις τον δικό σου εγωισμό"...και αυτό ανθρώπινο ειναι, δεν σε κρίνω, απλά εφιστώ την προσοχή σου σε αυτό.
Επίσης να σου πω την αλήθεια μου πιστεύω πως σε τσούζει εν μέρει το ότι η τρελή που σε απώθησε τόσο και σουταρες έχει τώρα γκόμενο και δεν κάθεται να κλαίει αλλο, κι ας είναι ο πρώην και που εσύ είσαι μονος...και το συμπεραινω απο τα δικα σου λογια αυτο...εσύ στο τέλος του μηνύματος σου κάθεσαι και μετράς τώρα ποιος τα καταφέρνει πιο καλά συγκρίνοντας τον εαυτό σου και το αν έμεινε στάσιμη επαγγελματικά και τι καλά που τα πήγες και πόσο πιο αξιοπρεπής είσαι και τι μαλακω που ειναι λολ...βασικά δεν ήσουν καλυτερος, κύλησε ο τεντζερης...
Όσο για αυτό με τις γυναικούλες που κοροιδευες και τον φόβο σου μη μπλέξεις με "γυναικούλα" πάλι πιστεύω ότι πρώτον πηγάζει από δικο σου θεμα που έχεις καταβαθος και δεύτερον φοβαμαι ότι θα σου κοστίσει στο μέλλον το να έχεις το "γυναικούλα" vs "μη γυναικούλα" στα κριτήρια σου...οι άνθρωποι δεν είναι μονοδιάστατες καρικατουρες, αυτό μου δείχνει μια ρηχή αντιμετώπιση των ανθρώπων από μέρους σου. Στη τελική θα ανακαλύψεις πιστεύω ότι και η bossassbitch έχει κόμπλεξ καταβαθος, αλλά αυτή τη φορά εσύ θα είσαι αυτός που χαμογελάει σφίγγοντας τα δόντια...μακάρι να κάνω λαθος, αλλά βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Βασικά στα @@ σου. Σταμάτα να ασχολείσαι με αναλύσεις και ζήσε τη ζωή σου. Όταν σου καυλώσει οντως να είσαι με κάποια θα είσαι. Απλά φρόντισε να μη μπλέκεις με παπαριές τύπου "να περνάει η ώρα μου".
02-07-2018, 17:41 #12
Ρε φίλε, γιατι μυγιαζεσαι τόσο με το "δεν μου λείπει τίποτα τα έχω όλα"; Μπορεί να την έχει δει ότι δεν θέλει να είναι αχάριστη με τη ζωή της παρά τα οποία σκατά, ότι έχει τα σημαντικά, την υγεία της το σπίτι της την οικογένεια της τη δουλειά της τι σκατα έχει...θεωρώ ότι δίνεις πολυ σημασία σε αυτό το ποστ και το ερμηνεύεις με έναν δικό σου τρόπο κάπως μυγιασμενα...δεν ξερω την κοπέλα αλλά δεν βλέπω αυτό το ποστ με τον τρόπο που στο ερμήνεψα παραπάνω ως σημάδι ψυχασθενειας.
Μπορεί μα προσπαθεί να είμαι ευγνώμων για ότι έχει στη ζωή της και να καλλιεργεί θετικές σκέψεις ξέρω 'γω.
Τις "ψυχασθενείς" θα πάψεις να τις ελκυεις οταν αντιμετωπίσεις κι εσύ την όποια δική σου "ασθενεια" που σε τραβάει σε αυτές...
02-07-2018, 17:45 #13
Λαθος και θα σου πω ακριβως τι εννοω. Δεν ειπα πως την ειχα να περναει η ωρα μου. Ειπα πως ξεκινησα σοβαρα, ηθελα κατι σοβαρο και τελικα κατεληξα να λεω κανει για σεξ μονο και για να περναει η ωρα μου, αρα δεν κανει και αρα τελος.
Δεν μπαινω σε συγκριση ποιος πηγε πιο μπροστα ρε αγαπη. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε δυο διαφορετικους τομεις, και προσωπικα προτιμω μια σταθερη δουλεια απο μια σχεση που μου καλυπτει ανασφαλειες και μονο και πιστεψε με ο πρωην δεν με θυγει και πολυ, γιατι η οικογενεια της και ολες τις οι φιλες τον εβριζαν και ελεγαν τα χειροτερα, και ακομα αυτο κανουν.
και ναι. οπως ο αντρας που πουλαει ερωτα για να γαμησει ειναι ψευτης τοσο μια γυναικα που κανει αυτα που σου λεω ειναι γυναικουλα.
Δεν μου ανεβαζει τον εγωισμο αν εχει ψυχολογικο, το θεμα ειναι πως θελω να ξερω πώς το καταλαβαινω; πως οι αλλοι το εβλεπαν κι εγω οχι;
Τελος εχεις δικαιο, οι επιλογες μου ηταν οτι να ναι. Αλλα καμια δεν εκανε τετοιες βλακειες και τετοια ψεματα. Ολες πηραν την κατω βολτα, ολες αναξιες λογου αλλα πρωτη φορα που ειδα καποια τοσο σοβαρα και ντρεπομαι πλεον τοσο πολυ.
02-07-2018, 17:55 #14
Αυτό που όλες είναι ανάξιες λόγου και ότι να ναι κάτι λέει...και την απάντηση στο πώς το αποφεύγεις στην έδωσα στο τελευταίο μήνυμα...αντιμετωπίζεις τους λόγους που σε οδηγούν εκεί μέσα σου πρώτα. Τώρα ότι και να λέμε η επόμενη θα είναι οποία θα είναι, δεν μπορείς να το ελέγξεις /προβλέψεις αυτό άμα σου αρέσει καποια, βλέποντας και κανοντας θα χτισεις την εμπειρία να διακρίνεις τι θες και που φταις κι εσυ/τι μπορείς να προσπαθήσεις να αλλάξεις. Δεν γίνεται όλες να είναι σκάρτες όμως κι εσύ στη μεση ο νορμάλ. Και δεν είναι κακό αυτό, ούτε αξίζει να το ταμπελωσεις ως ψυχασθένεια...κάνεις δεν είναι τελειος, όλοι έχουν κάποια "τραχιά" σημεία στον συναισθηματικό και ψυχολογικό τους κόσμο πιστεύω...
02-07-2018, 18:31 #15
Ειναι ψυχακιας μια γυναικα που ρην παρατησες δηλαδη το πιθανοτερο χωρις λογο ( αν θες γραψε τι προβλιματα ειχατε και ποση τρελα εδειξε στην σχεση
)γιατι θελει να δειξει οτι ειναι καλα χωρις εσενα ? Μαλλον θα ηθελες πολυ να ειναι μεσα στο σπιτι και να κλαιει για σενα κ να μην κανει σχεση με κανεναν αλλο ..εγω αυτο βλεπω . ..αφου την εστειλες δεν σου εκανε τι πειραζει τι κανει ? Ουτε να σε σκοτωσει θελει ουτε κακο σου εχει κανει .το κοριτσι βλεπει την ζωη του και μπορει κ να σε εχει γραμμενο κ εσυ να νομιζεις οτι τα κανει επιτηδες για σενα ολα ..