Πρωην (Ψυχολογικα Θεματα) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Member
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Ειναι ψυχακιας μια γυναικα που ρην παρατησες δηλαδη το πιθανοτερο χωρις λογο ( αν θες γραψε τι προβλιματα ειχατε και ποση τρελα εδειξε στην σχεση
    )γιατι θελει να δειξει οτι ειναι καλα χωρις εσενα ? Μαλλον θα ηθελες πολυ να ειναι μεσα στο σπιτι και να κλαιει για σενα κ να μην κανει σχεση με κανεναν αλλο ..εγω αυτο βλεπω . ..αφου την εστειλες δεν σου εκανε τι πειραζει τι κανει ? Ουτε να σε σκοτωσει θελει ουτε κακο σου εχει κανει .το κοριτσι βλεπει την ζωη του και μπορει κ να σε εχει γραμμενο κ εσυ να νομιζεις οτι τα κανει επιτηδες για σενα ολα ..
    καπου εδω δεν αξιζει καν να γραψω τον λογο αφου το χεις βγαλει το συμπερασμα σου. Ο επομενος

Στο υπογραμμισμενο τα ειπες ολα. Φιλακια

Senior Member
    Σε αυτό με το ποστ δεν μου απαντησες...σχολίασε το μου άμα θέλεις...αποκλείεται να το έγραψε όπως σου περιγράφω και απλά να μυγιαζεσαι; Βάλε για μισό λεπτό τον εγωισμό σου στην άκρη και σκέψου και αυτό το σενάριο...

Senior Member
    Ετσι μεινε εσυ να νομιζεις οτι εισαι ok κ ολες οι γυναικες για πεταμα ...

Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σε αυτό με το ποστ δεν μου απαντησες...σχολίασε το μου άμα θέλεις...αποκλείεται να το έγραψε όπως σου περιγράφω και απλά να μυγιαζεσαι; Βάλε για μισό λεπτό τον εγωισμό σου στην άκρη και σκέψου και αυτό το σενάριο...
    ηθελε ταξιδια και βολτες. ανεξαρτητως αν ειχα φραγκα ή οχι να τα προσφερω. επειδη καταγομαι απο πλουσια οικογενεια ειχε την απαιτηση να βαζουν τα φραγκα οι δικοι μου για να την πηγαινω ταξιδια και βολτες γιατι αλλιως βαλτωνε η σχεση. και οταν την ρωτησα τι σε νοιαζει πιο πολυ να βλεπεις εμενα ή να βλεπεις εμενα στα ταξιδια μου ειπε δεν μου αρκεις μονο εσυ. ε καπου εκει αποχωρησα θεαματικα.
    κοιτα να δεις κι εγω το χω πει, γιατι κι εμενα δεν θα με ενοιαζε αν ειχα σχεση, βλεπεις αν δεν αισθανομαι δεν κανω κατι αλλα ρε συ τον τελευταιο καιρο οι δικοι τις με βλεπουν εξω και τσεκαρουν κινησεις, ο κυκλος της εμαθε πως ειχα σχεση και μεχρι να επιβεβαιωσει οτι ηταν ψεμα επαθε ενα σοκ ξερω γω και τελος επειδη μονο ενας κοινος γνωστος εχει απομεινει να μας συνδεει προσπαθει μεσω αυτου να μου περασουν το ποσο μπροστα κινειται. το τελευταιο με τον τροπο που εγινε ειναι καρφωμα τρομερο. απο εκει και περα λεω βρε λες;

σας καλυψα; μηπως επρεπε να πληρωνω ταξιδια για την αγαπη μου;

Senior Member
    Ωραια και golddigger να ήταν τι σε νοιάζει τώρα; Χωρίσατε, πάει πέρασε...χεστην. Εκτος αν με το "γυναικούλα" εννοείς πως φοβάσαι ότι θα σε θέλει και η επόμενη για να της πληρώνεις τα ταξίδια ή οτι θα σε θέλει επειδή είσαι από πλούσια οικογένεια...σε αυτή τη περίπτωση τι να σου πω, ψάξε κι εσύ κοπέλα από πλούσια οικογένεια να ενώσετε τα πλούτη σας...η καψ'τα τα ρημάδια τα λεφτά σου που λέει και το άσμα...λολ.
    Πέρα της πλάκας παντως...να προσέχεις αλλά κοίτα μη σου γίνει κόμπλεξ αυτό.
    Βασικά εσύ την χώρισες, κουράστηκες, δεν την θες, αλλα συνεχίζεις να ασχολείσαι. Κοίτα μπροστά και ξεκόλλα. Να μην σε νοιάζει τι κάνει και αυτή και ο κύκλος της.

Ωραια και golddigger να ήταν τι σε νοιάζει τώρα; Χωρίσατε, πάει πέρασε...χεστην. Εκτος αν με το "γυναικούλα" εννοείς πως φοβάσαι ότι θα σε θέλει και η επόμενη για να της πληρώνεις τα ταξίδια ή οτι θα σε θέλει επειδή είσαι από πλούσια οικογένεια...σε αυτή τη περίπτωση τι να σου πω, ψάξε κι εσύ κοπέλα από πλούσια οικογένεια να ενώσετε τα πλούτη σας...η καψ'τα τα ρημάδια τα λεφτά σου που λέει και το άσμα...λολ.
    Βασικά εσύ την χώρισες, κουράστηκες, δεν την θες, αλλα συνεχίζεις να ασχολείσαι. Κοίτα μπροστά και ξεκόλλα. Να μην σε νοιάζει τι κάνει και αυτή και ο κύκλος της.
    +1 για το ποστ αυτο!!

Member
    Αυτο ειναι το θεμα μου. Περνανε διαστηματα ακομα και μηνς που ειμαι κοσμαρα μου. μετα κατι γινεται και τσουπ. επειδη αμφιβαλλω για τον εαυτο μου κανω και το τεστ ωρες ωρες μηπως ακομα γουσταρω αλλα ρε ναταλια. Δεν μου βγαζει ομορφα συναισθηματα. Σκεφτομαι να βγαιναμε ολοι μαζι παλι για φαγητο οπως καποτε και το αισθανομαι σαν βαρος, σαν καταναγκαστικο εργο. Και να σου πω και κατι, και τον τελευταιο καιρο το ιδιο ενιωθα. Βαρος, μου ειχε φυγει το φτερουγισμα. Αλλα εχεις δικαιο, δεν θελω να μου αφησει κουρουσι, ισως ασχοληθηκα πολυ με τον εαυτο μου πλεον και αρχιζει ν αντιδρα αλλα αμα δεν βρω κατι να με κανει να νιωθω παιδι τι να το κανω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bagit View Post
    1. μπρο μου να σου πω. δεν ειναι αυτο που ψαχνω. περα απο σεξ καλο που το βαρεθηκα μετα απο λιγο ηταν μονο για να περναω την ωρα μου. αληθεια που και που ψαχνω τον εαυτο μου να ασχολειται και λεω γιατι αλλα οσο με βαζω σε σκεψη να ξαναημουν μαζι της, τον πρωτο καιρο κιολας που ηταν μελι γαλα ολα με φοβιζει, δεν θελω. ακομα και τελεια να ηταν ολα με αυτην δεν θελω,με απωθει, δε μπορω να στο εξηγησω αρα δεν μπορω να σου πω οτι γουσταρω.

2. εισαι σωστοτατος, το ιδιο πιστευω κι εγω

3. ρε φιλε εβλεπα πραγματα που δεν μ αρεσαν αλλα οχι τετοια. γιατι μια φωτογραφια με λεζαντα ειμαι καλα, τα εχω ολα, δεν μου λειεπι τπτ εμενα μου δηλωνει ατομο με ψυχολογικα προβληματα σοβαρα κιολας. δλδ αν τα εβλεπα αυτα δεν θα προχωρουσα.

P.S. η μανα τα ειπε στην κορη την αλλη, η κορη στην κολλητη και η κολλητη σε εμενα, κι οταν εμαθαν οτι το εμαθα ειπαν "εκλεγε γιατι ειχε μαθει να την κυνηγανε γι αυτο"
    p.S.2 24 αυτη, 27 εγω φιλε. αρεκτα μεγαλη για τετοιες βλακιες.

Ρε συ πως το βλεπω στην επομενη αυτο; δεν θελω κι αλλη τετοια εμπειρια. με στεναχωρει να την βλεπω ετσι, ειναι κριμα, ειναι καταντια πραγματικα, οτι και αν εκανε, και ριχνει και τον εγωισμο μου σαν αντρα καθως θα προτιμουσα να ειχα μια σωστη πρωην και τελος παρα μια γυναικουλα απ αυτες που κοροιδευω
    πολυ περιεργα πραγματα λες.
    3,γενικα οταν βλεπεις δημοσιευσεις καποιου στα φμ για το ποσο καλα περναει, να ξερεις οτι κλαιει με μαυρο δακρυ στην πραγματικοτητα.
    αλλα αυτο ειναι τελειως ασχετο με το αν εχει η δεν εχει ψυχικα προβληματα και μαλιστα σοβαρα (!)
    δεν χρειαζεται να εχει ψυχ. προβληματα για να κανει καραγκιοζιλικια στο φμ.
    αρκει η ανωριμοτητα κι ενας πληγωμενος εγωισμος.

αυτο που δεν καταλαβα ομως, ειναι, αφου λες πως την χωρισες εσυ, ειναι το τι ζορι τραβας, αν αυτη περνει καλα η λεει οτι περναει καλα, αλλα ειναι μονη.
    μηπως σε χωρισε εκεινη, ή μηπως εκανες οτι χωρισες μονο για να την ταρακουνησεις κι αυτη αντι να σε παρακαλαει, ετρεξε στον πρωην και σε εχει τσουξει;
    εγω κατι τεοτιο βλεπω παντως, γιατι δεν βγαινει νοημα απο αυτα που λες.

και γιατι δλδ, ΤΙ φοβερο περασες και θελεις να αναγνωριζεις μια κοπελα που εχει προβληματα;
    απο οσα λες, στην διαρκεια της σχεσης, δεν εγινε τπτ περιεργο, απλα βαρεθηκες . ποια ηταν η ταλαιπωρια που τραβηξες δλδ; το οτι βαρεθηκες;;; μας δουλευεις;

η δικη μου διαγνωση ειναι, οτι εσυ τοε χεις το προβλημα. ειτε σε χωρισε εκεινη. ειτε χωρισες εσυ χωρις να εισαι σιγουρος κι οταν ειδες οτι αρχισε αμεσως να τσιλιμπουρδιζει, χτυπησε ο εγωισμος σου μπιελα.
    αυτα :)

Senior Member
    Καλησπερα στην ομαδα. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για να αναλυσω τα παρακατω καθως δεν αφορα επανασυνδεση ή κατι τέτοιο αλλα μιας και προκειται για πρωην το εβαλα εδω. Λοιπον πριν κανενα 8μηνο χωρισα με την κοπελα μου απο μια πολυ δυσκολη σχεση, κουραστικη θα το ελεγα εως και ανυποφορη. Τα ειχαμε μολις 5 μηνες και γενικα δεν ταιριαζαμε παρ ολο που προσπιουνταν οτι ειχαμε τοσα κοινα.
    Τελος παντων δεν εχω προχωρισει ακομα σε κατι καινουργιο, πιο πολυ ασχοληθηκα με την δουλεια μου, ανοιξα δικη μου δουλεια, με την παρεα μου επισης βγαινω και περναω ομορφα και μεχρι εκει. Ωστοσο ως ειναι φυσικο πολλες φορες ερχεται στο προσκυνιο η πρωην κοπελα μου. Ειτε περναει επιτηδες απο μπροστα μου με στυλ "κοιτα τι εχασες", "ειτε προσπαθει να δειξει ποσο γαματα περναει", "ειτε μαθαινω μεσω κοινων γνωστων διαφορα". Επειδη ειμαι καλοπροεραιτος ανθρωπος θελω να πιστευω πως οτι γινεται γινεται τυχαια αλλα ο περιγυρος μου διαφωνει και το ιδιο και το προαισθημά μου.
    Το ιστορικο εχει ως εξης, χωρισαμε, την επομενη μερα ξαναρχισε επαφες με πρωην (δειγμα πως δεν εκανε για κατι σοβαρο - ενω η ιδια διεδιδε και στους δικους της πως θα με παντρευτει), μετ απο 5 μερες παινρει τηλ τον αδερφο μου και καλα να του κανει παραπονα και να του πει πως εξαιτιας μου παιρνει χαπια και δεν μπορει να ηρεμισει, κανει παρεα με μια φιλη μου που την εβριζε πισω απο την πλατη της επειδη με γουσταρε, δειχνει οτι περναει γαματα και βγαινει καθε βραδυ και μετα απο 1 μηνα μαθαινω πως εκλαιγε νυχτα μερα για μεγαλο διαστημα γιατι περιμενε να την κυνηγησω (το εμαθα απο την μανα της).
    Τελοσπαντων πολλοι και κυριως ο αδερφος μου μου ελεγε πως η κοπελα ειχε προβληματα, ψυχολογικα κυριως. Η ιδια παρακολουθουσε καποτε ψυχολογο για 2,5 χρονια για θεματα αγχους που της ειχε σωματοποιηθει και ακομα δεν το εχει ξεπερασει. Προχθες λοιπον ενας φιλος μου, μου εστειλε μνμ μια φωτογραφια στην οποια ειναι αυτη με ενα ψευτικο χαμογελο (ημερα γιορτης της) και απο κατω γραφει "Ευχαριστω για την ευχες σας, αλλη μια χρονια ειμαι τελεια και δεν μου λειπει τπτ". Πραγμα το οποιο ρε παιδια δεν θα το εγραφα ποτε, ακομα και να τα ειχα ολα. Και απο μια συζητηση που ειχα απο ατομα που ειναι κοντα μου αρχισαν να μου λενε πως εχει θεματα ψυχολογικα, και ολα αυτα τα κανει επιτηδες να δειξει κατι, πως ακομα σε γουσταρει, πως σε μισει που εσυ ξεκινησες την δουλεια σου και αλλα τετοια. Προσωπικα εγω την χωρισα και την επομενη μερα ξεκοψα καθε περιπτωση επαφης, με μπλοκ κτλπ γιατι δεν αναλωνομαι. Δεν ξερω αν με γουσταρει, δεν υπαρχει και λογος πλεον, αλλα βρε παιδια, ποσο πιθανον αυτη η κοπελα να εχει θεματα; για ποιον λογο να γρεψει ποσο τελεια ειναι και δεν της λειπει τπτ; και πως μπορω η μπορουσα να καταλαβω απο πριν οτι ενα τετοιο ατομο εχει ψυχολογικα ωστε να αποφυγω μια κακη εμπειρια;

Ευχαριστω
    Απ' την περιγραφή που κάνεις, φαίνεται ανισόρροπη.
    Ξέκοψε και μακριά!!!

Senior Member
    Δεν ειναι θεμα αν ειναι τρελη ή οχι...απ τη στιγμη που εχεις μοστρα λεφτα όλες θα σκεφτονται πρωτα τα λεφτα σου και μετα εσενα σαν ανθρωπο.Γι αυτο τρελαθηκε αυτη ποιος θα την πηγαινει τωρα ταξιδια,πρεπει να βρει αλλο μαλακα.

Ασχολεισου με δουλεια χομπι και σεξ και ασε τις σχεσεις,ειναι λιγες οι ''δε με νοιαζουν τα λεφτα σου'' εκει εξω ειδικα αυτες τις εποχες που εχει πεσει πεινα.

Junior Member
    Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται: Ήσασταν μαζί 5 μήνες (λίγους δηλαδή) και έχει άλλους 8 που χωρίσατε (πολλούς δηλαδή)!

ΟΚ αυτή όπως φαίνεται είναι ανώριμη και ποστάρει στο φβ πόσο ωραία περνάει (συμφωνώ με Remedy ότι με αυτό θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια και ότι απο πίσω κλαίει με μαύρο δάκρυ), επίσης φαίνεται να έχει κάποια θεματάκια αλλά ειλικρινά σε βρίσκω υπερβολικό όταν την χαρακτηρίζεις ψυχασθενή και τρελή με βάση αυτά που μας περιγράφεις!

Γιατί βγάζεις τόση κακία για έναν άνθρωπο που στη τελική εσύ επέλεξες; ΟΚ δεν ταιριάζατε, δεν ήσουν ευχαριστημένος, η σχέση διήρκεσε λίγο οπότε καλά έκανες και έφυγες. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι ακόμη και το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα για το ποστ της; Δεν βλέπεις ότι η ίδια μειώνει τον εαυτό της με αυτό; Εσένα τι σε "καίει" αφού δεν είναι πλέον κοπέλα σου; Ίσα ίσα απο τη στιγμή που την απομυθοποίησες το λογικό θα ήταν να χαίρεσαι που είναι πρώην σου!

Εμένα πάντως με προβληματίζει περισσότερο η δική σου ενασχόληση με τη κοπέλα παρά η συμπεριφορά της ίδιας. Αυτό μου δείχνει ότι σου έμειναν κάποια κατάλοιπα απο αυτή τη σχέση που ακόμη δεν έχεις ξεπεράσει.... Εν κατακλείδι, κοίτα τη δική σου ζωή κι εξέλιξη και φρόντισε να αξιοποιήσεις τα μαθήματα και την εμπειρία που πήρες απο αυτή τη σχέση ώστε να κάνεις καλύτερες επιλογές στο μέλλον ώστε αργότερα να μη μετανιώνεις πάλι. Δες την κάθε επιλογή σου σαν ευκαιρία να αποκτάς μεγαλύτερη εμπειρία ώστε να ξεχωρίζεις καλύτερα τους ανθρώπους.

Senior Member
    Την βλεπεισ σαν κατωτερη και δεν ειναι δικια σ δουλεια τι κανει εφοσον την βλεπεισ ετσι φαουλ κ πεναλντι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by lullaby View Post
    Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται: Ήσασταν μαζί 5 μήνες (λίγους δηλαδή) και έχει άλλους 8 που χωρίσατε (πολλούς δηλαδή)!

ΟΚ αυτή όπως φαίνεται είναι ανώριμη και ποστάρει στο φβ πόσο ωραία περνάει (συμφωνώ με Remedy ότι με αυτό θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια και ότι απο πίσω κλαίει με μαύρο δάκρυ), επίσης φαίνεται να έχει κάποια θεματάκια αλλά ειλικρινά σε βρίσκω υπερβολικό όταν την χαρακτηρίζεις ψυχασθενή και τρελή με βάση αυτά που μας περιγράφεις!

Γιατί βγάζεις τόση κακία για έναν άνθρωπο που στη τελική εσύ επέλεξες; ΟΚ δεν ταιριάζατε, δεν ήσουν ευχαριστημένος, η σχέση διήρκεσε λίγο οπότε καλά έκανες και έφυγες. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι ακόμη και το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα για το ποστ της; Δεν βλέπεις ότι η ίδια μειώνει τον εαυτό της με αυτό; Εσένα τι σε "καίει" αφού δεν είναι πλέον κοπέλα σου; Ίσα ίσα απο τη στιγμή που την απομυθοποίησες το λογικό θα ήταν να χαίρεσαι που είναι πρώην σου!

Εμένα πάντως με προβληματίζει περισσότερο η δική σου ενασχόληση με τη κοπέλα παρά η συμπεριφορά της ίδιας. Αυτό μου δείχνει ότι σου έμειναν κάποια κατάλοιπα απο αυτή τη σχέση που ακόμη δεν έχεις ξεπεράσει.... Εν κατακλείδι, κοίτα τη δική σου ζωή κι εξέλιξη και φρόντισε να αξιοποιήσεις τα μαθήματα και την εμπειρία που πήρες απο αυτή τη σχέση ώστε να κάνεις καλύτερες επιλογές στο μέλλον ώστε αργότερα να μη μετανιώνεις πάλι. Δες την κάθε επιλογή σου σαν ευκαιρία να αποκτάς μεγαλύτερη εμπειρία ώστε να ξεχωρίζεις καλύτερα τους ανθρώπους.
    μ αρεσε πολυ το ποστ σου. κοιτα να δεις. δεν θεωρω ατομο κατωτερο ποτε μονο εαν με προκαλεσει τοτε θα τον βγαλω να τις μετρησουμε που λεει ο λογος. Ειναι σειρα πραγματων ρε φιλε μου απλα το αποκορυφωμα ηταν αυτο με την φωτο. Αυτο που με εκανε να ποσταρω τεσπα. Αν ηθελα κατι τετοιο θα ξαναγυρναγα κι επειδη εχω και υπομονη και επιμονη θα ειμασταν παλι μαζι αλλα χωρις λογο.

Το τελευταιο με προβληματιζει αδερφε. με τρωει καιρο τωρα. αφησε πληγη. συχαθηκα τον κοσμο γυρω μου. ολα ψευτικα σε φαση και θελω να βρω κατι σωστο αλλα πουθενα. πλεον εχω γινει τρελα καχυποπτος και δεν μ αρεσει αυτο. και λεω αν με μια σχεση κλειστικα τοσο στην επομενη πως θα μπορεσω να ανοιχτω;

Senior Member
    μ αρεσε πολυ το ποστ σου. κοιτα να δεις. δεν θεωρω ατομο κατωτερο ποτε μονο εαν με προκαλεσει τοτε θα τον βγαλω να τις μετρησουμε που λεει ο λογος. Ειναι σειρα πραγματων ρε φιλε μου απλα το αποκορυφωμα ηταν αυτο με την φωτο. Αυτο που με εκανε να ποσταρω τεσπα. Αν ηθελα κατι τετοιο θα ξαναγυρναγα κι επειδη εχω και υπομονη και επιμονη θα ειμασταν παλι μαζι αλλα χωρις λογο.

Το τελευταιο με προβληματιζει αδερφε. με τρωει καιρο τωρα. αφησε πληγη. συχαθηκα τον κοσμο γυρω μου. ολα ψευτικα σε φαση και θελω να βρω κατι σωστο αλλα πουθενα. πλεον εχω γινει τρελα καχυποπτος και δεν μ αρεσει αυτο. και λεω αν με μια σχεση κλειστικα τοσο στην επομενη πως θα μπορεσω να ανοιχτω;
    οσο περισσοτρο σε διαβαζω, τοσο βεβαιωνομαι οτι μας εγραψες ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα θεματα απο αυτα που ισχυουν για την πρωην σχεση σου.
    μας ειπες οτι ηταν μια οχι ικανοποιητικη σχεση, που στο τελος σε εκανε να βαρεθεις και χωρισες, ΕΣΥ.
    απο που προκυπτει λοιπον τοση πικρια, απογοητευση, "κλεισιμο" κι ολα τα αλλα που αναφερεις;
    και η καχυποψια παλι;;; γιατι;;;; εκανε τπτ οσο εισασταν μαζι; θεωρεις απατη να παει με αλλον, αφου χωρισατε; τι επρεπε να κανει; να μεινει μονη να κλαιει την χαμενη σας σχεση;
    δεν σε καταλαβαινω καθολου, ΑΝ τα πραγματα ειναι οπως τα ειπες.
    αν ειναι αρκετα διαφορετικα, καταλαβαινω πολλα...

Banned
    Έχετε λάθος πρότυπα. Αλλά όχι οτι ξεγελιεστε, συνειδητά γίνονται όλα. Οποτε προς τι ολο το κατεβατο περί εξαπάτησης;
    Γενικά όλο το θέμα φανερώνει ανθρωπο κάργα συνειδητοποιημένος,, αναίσθητο και ψυχρό εκτελεστή.
    Last edited by jim7; 03-07-2018 at 17:28.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast