Results 31 to 42 of 42
Thread: Πρωην (Ψυχολογικα Θεματα)
-
03-07-2018, 15:33 #31
Ρεμεντυ, χωρις να ξέρουμε παρά μονο τη πλευρα του παιδιού, πως γινεται να αμφισβητήσεις το ότι όντως χωρισε αυτός? Μόνο αυτός που τον χωρίζουν δηλαδή πονάει και απογοητεύεται?
Μπορει η συμπεριφορά της να τον οδήγησε να χωρίσει ενώ αυτός ειχε ακόμη συναισθήματα. Τοσο απίθανο είναι αυτό το σενάριο?
- 03-07-2018, 15:55 #32
03-07-2018, 16:35 #33
03-07-2018, 17:11 #34
Ίσως με την παρέμβαση μου στο θέμα να το χαλάω λίγο, απλώς με ξενίζει τρομερά και μου κακοφαίνεται η ευχέρεια με την οποία με την οποία χρησιμοποιείτε τίτλους και ταμπέλες όπως "ψυχασθενής", "τρελή" κτλ, γενικότερα ως χαρακτηρισμούς και ειδικότερα μέσα σε ένα forum ψυχολογίας.
03-07-2018, 17:31 #35
..........
Last edited by jim7; 05-07-2018 at 19:56.
03-07-2018, 18:32 #36
Οντως. Δεν ξερω αλλα απο χθες που εμαθα αυτα με στεναχωρησε. Γιατι τα θεωρω ξεφτυλικια. Μπορει να χει και αλλη σχεση και να το παιζει ετσι αλλα δεν ξερω. Τι να πω; Για οποιον κι αν γινεται το σκηνικο ειναι μεγαλο κριμα αυτες οι συμπεριφορες. Κριμα να μην εχει καποιος αξιοπρεπεια.
03-07-2018, 20:13 #37
Μαλλον δεν καταλαβες.
Δεν αμφισβητω οτι την χωρισε αυτος.
Αμφισβητω ότι την χωρισε για τον λογο που λεει.
Οτι δλδ ηταν χλιαρα τα πραγματα, βαρεθηκε και την χωρισε.
Για αλλον λογο την χωρισε η αναγκαστηκε να χωρισει, για να τραβάει τετοιο ζορι.
Το για ποιόν λογο, το ξερει ο ιδιος
03-07-2018, 20:21 #38
Παρολο που εχεις δικιο ετσι κι αλλιως, στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτοι οι χαρακτηρισμοι ειναι εντελώς αβασιμοι.
Τπτ απ οσα περιγραφει το μέλος δεν δειχνει τρελλα η ψυχ. Προβληματα της κοπελας. Ειναι δικη του αντιδραση να τα βαφτισει ετσι γιατι τον ενοχλει η αντίδραση της κοπελας και καπως πρεπει να την ακυρωσει. Αφου δεν μπορει να την δεχτει, προτιμαει να παριστανει οτι οφειλεται σε ανισορροπία. Ενω ειναι αρκετα απλα τα πραγματα.
03-07-2018, 20:27 #39
Αμα ειχε προβλημα κανονικο οχι ιμιτασιον δε θα μπορουσε να κανει σχεση
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-07-2018, 20:34 #40
Στο είπανε κι άλλοι απ οτι βλέπω, θεωρώ υπερβολική την αντίδραση σου για μια ανάρτηση που έκανε η κοπέλα και που στην τελική μπορεί να δείχνει απλά ανωριμότητα, προσπάθεια να νιώσει καλύτερα ή οτιδήποτε. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά πού βλέπεις την έλλειψη αξιοπρέπειας. Σε ενόχλησε από τότε που χωρίσατε; Να λεγες δηλαδή οτι σου τηλεφωνεί και σε παρακαλάει να το καταλάβω να μιλάς για έλλειψη αξιοπρέπειας, αλλά τώρα τι; Κι ακόμα ακόμα θα σου πω οτι μπορεί να το εννοεί αυτό που γράφει, μπορεί όντως να νιώθει οτι δεν της λείπει τίποτα κι οτι είναι ευτυχισμένη, εσύ που το ξέρεις; Όπως εσύ λες πως νιώθεις ανακουφισμένος που τέλειωσε αυτή η σχέση, μπορεί να νιώθει κι εκείνη.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ένας πληγωμένος εγωισμός σε σένα (πιθανόν και σε κείνη αλλά με σένα μιλάμε τώρα). Συμφωνώ εν μέρει με την Ρεμ που σου είπε οτι μάλλον περίμενες οτι θα έτρεχε από πίσω σου όταν της είπες να χωρίσετε και απογοητεύτηκες. Είσαι σίγουρος πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Για τις εκφράσεις όπως τρελή, ψυχασθενής κτλ θα συμφωνήσω απόλυτα με την Ερις. Είναι πολύ άσχημο να γράφονται τέτοια λόγια ειδικά σε ένα φόρουμ ψυχολογίας. Εδώ ξέρεις υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που θα χαρακτήριζες τρελούς ή ψυχασθενείς κι αν μείνεις λίγο κι ασχοληθείς θα δεις πως δεν δαγκώνουν και είναι σε πολλά καλύτεροι από πολλούς "λογικούς".
03-07-2018, 20:38 #41
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-07-2018, 17:13 #42
Γεια σου Bagit.
Επειδή διάβασα κυρίως τα αρχικά σχόλια, συμφωνώ σε αρκετά με την άποψη του σπουργιτιού. Εν ολίγοις για εμένα, η τύπισσα δεν έχει τίποτα ούτε της λείπει τίποτα, επιβεβαίωση ψάχνει και να της δίνουν όλοι σημασία ώστε να γίνεται το δικό της. Τα δάκρυα, τα χάπια και τα πατώματα μου φαίνονται κροκοδείλια και ψεύτικα. Πιο πολύ μου δείχνουν αντίδραση για να σου τραβήξει την προσοχή. Εδώ έβαλε τη μαμά της να σου πει ότι δεν είναι καλά, στην οποία έλεγε πως θα σε παντρευτεί. Θέλει κάποιον/κάποιους να τρέχουν από πίσω της. Είναι γυναικούλα για εμένα.
Σε εσένα τώρα, νομίζω πως το ψιλοκατάφερε το να "τρέχεις από πίσω της". Όχι ακριβώς όπως θα το ήθελε και το είχε ονειρευτεί, αλλά κι εσένα σε πονάει το δοντάκι σου. Ασχολείσαι μαζί της. Εν μέρη κατανοώ πως είναι για να δώσεις απάντήσεις σε ερωτήσεις/απορίες που έχεις σχετικά με τον άλλον παρατηρώντας συμπεριφορές. Εν μέρη στην περίπτωσή σου όμως είναι γιατί σε ενδιαφέρει. Αν πιστεύεις πως δεν έχετε μέλλον μαζί, πως και να ξαναγίνει κάτι δεν θα είναι καλύτερα από την πρώτη φορά, θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς και να αρχίσεις να φλερτάρεις με κάποια άλλη. Μην κάτσεις αν αναλύσεις αν λέει αλήθεια ή ψέματα, χάνεις το χρόνο σου για έναν άνθρωπο που σου απέδειξε πως δεν αξίζει και ακόμη κι ο τρόπος που χρησιμοποιεί για να σε έλξει πίσω είναι λάθος για το χαρακτήρα σου. Καλοκαίρι είναι, δουλειά έχεις, φίλους έχεις, ευχάριστος πρέπει να είσαι στη συζήτηση. Ξεκίνα να ψάχνεις την επόμενη κοπέλα λοιπόν. Ο έρωτας με έρωτα περνάει.