Λιγα λογια για εμενα... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Banned
    εγω δε θεωρω οτι παω σε πολεμο αλλα θα ειμαι ετοιμος να απαντησω σε οποιον νομιζει οτι θα κανω πισω με υπονοουμενα του τυπου εμεις ειμαστε πολοι και εσυ ενας η σε οπιον δεν εχει το μυαλο να καταλαβει οτι εγω δεν ειμαι ο τραμπ για να κυβερνω το κοσμο και να δημιουργω ρευματα και ιδεολογιες

ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΩ για το τι πιστευει καποιος και τι φενετε πως διχνει και εγω πιστευω απλα οτι αυτο ειναι μια κοινωνια της υποκρισιας που ολοι ειναι στρειτ και οι μισοι σκεφτονται λεσβιες μερα νυχτα.

δε με ενδιαφερει η παιδια με ενδιαφερει Η ΟΥΣΙΑ κατω απο την επιφανεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω δε θεωρω οτι παω σε πολεμο αλλα θα ειμαι ετοιμος να απαντησω σε οποιον νομιζει οτι θα κανω πισω με υπονοουμενα του τυπου εμεις ειμαστε πολοι και εσυ ενας η σε οπιον δεν εχει το μυαλο να καταλαβει οτι εγω δεν ειμαι ο τραμπ για να κυβερνω το κοσμο και να δημιουργω ρευματα και ιδεολογιες

ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΩ για το τι πιστευει καποιος και τι φενετε πως διχνει και εγω πιστευω απλα οτι αυτο ειναι μια κοινωνια της υποκρισιας που ολοι ειναι στρειτ και οι μισοι σκεφτονται λεσβιες μερα νυχτα.

δε με ενδιαφερει η παιδια με ενδιαφερει Η ΟΥΣΙΑ κατω απο την επιφανεια
    Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

Banned
    εγω δε θεωρω οτι παω σε πολεμο αλλα θα ειμαι ετοιμος να απαντησω σε οποιον νομιζει οτι θα κανω πισω με υπονοουμενα του τυπου εμεις ειμαστε πολοι και εσυ ενας
    Και πολύ καλά κάνεις. Σε αυτό είμαι μαζί σου. Αλλά δεν έχει να κάνει με παιδεία.

Και συγγνώμη που χαλάω το θέμα της κοπέλας.

Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Το μυαλό σου έχει σκαλώσει σε ένα άκυρο πράγμα όπως συμβαίνει με όλες τις αγχώδεις διαταραχές. Συγκεκριμένα, πιστεύεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν ότι είσαι λεσβία. Ε, αυτό δεν παίζει ούτε 1 στο εκατομμύριο. Αλλά πρέπει να το εμπεδώσεις κάπως, ίσως συζητήσεις με ένα ψυχολόγο θα έκαναν καλό.
    Ναι εχεις δικιο το ξερω εχω παθει εμμονη με αυτο , σκεφτομαι συνεχεια πραγματα οπως θα με καταλαβουν οι αλλοι κλπ , ειναι ενα καθημερινο αγχος που βιωνω , δυστηχως χρηματα για ψυχολογο δεν διαθετω , εχω ανοιξει επισης ενα τοπικ που ζηταει πληροφορειες μηπως θα μπορουσα να βρω καποιον με χαμηλο κοστος online

Senior Member
    Quote Originally Posted by Isp View Post
    Ναι εχεις δικιο το ξερω εχω παθει εμμονη με αυτο , σκεφτομαι συνεχεια πραγματα οπως θα με καταλαβουν οι αλλοι κλπ , ειναι ενα καθημερινο αγχος που βιωνω , δυστηχως χρηματα για ψυχολογο δεν διαθετω , εχω ανοιξει επισης ενα τοπικ που ζηταει πληροφορειες μηπως θα μπορουσα να βρω καποιον με χαμηλο κοστος online
    Μπορεί να βρεις στο νοσοκομείο της περιοχής σου.

Υπαρχει αυτη η λυση αλλα νομιζω η συνεδρεια θα αργησει αλλα μαλλον δεν εχω επιλογη σε ευχαριστω

Banned
    Quote Originally Posted by tony_c2018 View Post
    Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
    οταν θα δεις οτι υπολογισμο κανω να πεφτει μεσα τοτε να μου το πεις αυτο..

Senior Member
    Κι εγω συμπασχω συμφορουμιτισσα.το ξερει ολο το φορουμ

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    οταν θα δεις οτι υπολογισμο κανω να πεφτει μεσα τοτε να μου το πεις αυτο..
    Δώσε κι άλλες μπούρδες... Να πέφτει έξω

Banned
    ναι νομιζεις οτι τωρα ετσι θα επειρεασεις οσες διαβαζουν χωρις να υπολογιζεις ποσες ειναι γκει και το κρυβουν μια ζωη

εχω ξαναδει το εργο με αλλους φωστηρες που προσπαθουσαν να επιβληθουν με το καθεστως του φοβου οτι καποια θα τη κραξουν

μυαλο καθολου.

Senior Member
    ναι νομιζεις οτι τωρα ετσι θα επειρεασεις οσες διαβαζουν χωρις να υπολογιζεις ποσες ειναι γκει και το κρυβουν μια ζωη

εχω ξαναδει το εργο με αλλους φωστηρες που προσπαθουσαν να επιβληθουν με το καθεστως του φοβου οτι καποια θα τη κραξουν

μυαλο καθολου.
    Τι εννοείς μυαλό καθόλου, είμαι όλος μυαλό και δεν το ξέρω?? Δώσε κι άλλες μπούρδες... δώσε

Banned

μυαλο καθολου.
    Αλέξανδρε, αν θες μπορείς να ανοίξεις θέμα δικό σου και να παραθέσεις τα επιχειρήματα αλλά και τους υπολογισμούς σου εκεί. Γιατί το να γράφεις πως ξέρεις τι σκέφτονται οι γυναίκες σε τόσα θέματα είναι κάπως αλλά χαλάει και τα θέματα των μελών.

Banned
    θελω πρωτα να με αμφισβητησουν πριν παραθεσω οσα εχω να πω γιατι μετα θα θελα να δω τι φατσα τους οταν καταλαβουν οτι αυτα που λεω θα γινουν.

και φυσικα θα απαντησουν με πλαγιες απειλες νομιζοντας οτι ετσι θα ψαρωσω οπως ειναι η μονιμη τακτικη τους να προσπαθουν να ελεγξουν τα παντα μεσω του φοβου.

Senior Member
    θελω πρωτα να με αμφισβητησουν πριν παραθεσω οσα εχω να πω γιατι μετα θα θελα να δω τι φατσα τους οταν καταλαβουν οτι αυτα που λεω θα γινουν.

και φυσικα θα απαντησουν με πλαγιες απειλες νομιζοντας οτι ετσι θα ψαρωσω οπως ειναι η μονιμη τακτικη τους να προσπαθουν να ελεγξουν τα παντα μεσω του φοβου.
    Καλά σου λέει... άνοιξε ένα δικό σου θέμα και θα κόψουμε κι εισιτήρια για να σε καμαρώσουμε

Banned
    ο σκοπος οσων κανω δεν ειναι να κοψουν οι αλλοι ειστηρια για να με δουν ουτε να μου πουν μπραβο..

ο σκοπος ειναι να πω αυτα που σκεφτονται και δε τολμουν να πουν το αν σου αρεσουν η οχι μου ειναι αδιαφορο

ζουν σε μια καταπιεση που μερα με τη μερα τους πνιγει και ταλαντευονται αναμεσα στο να τους κραξουν και το να καταπιεζουν τον εαυτο τους παριστανοντας οτι συμφωνουν με τους καταπιεστες τους και κανοντας τους στρειτ

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast