Λιγα λογια για εμενα... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ο σκοπος οσων κανω δεν ειναι να κοψουν οι αλλοι ειστηρια για να με δουν ουτε να μου πουν μπραβο..

ο σκοπος ειναι να πω αυτα που σκεφτονται και δε τολμουν να πουν το αν σου αρεσουν η οχι μου ειναι αδιαφορο

ζουν σε μια καταπιεση που μερα με τη μερα τους πνιγει και ταλαντευονται αναμεσα στο να τους κραξουν και το να καταπιεζουν τον εαυτο τους παριστανοντας οτι συμφωνουν με τους καταπιεστες τους και κανοντας τους στρειτ
    Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται ετεροπροσδιορισμός. Αν πιστεύεις τέτοια πράγματα είσαι για δέσιμο...

Banned
    καταληγεις συνεχως σε αυθαιρετα συμπερασματα ξεχνοντας παντελως οτι πολοι συμφωνουν με αυτα που λεω ανεξαρτητα αν δε τους αρεσω εγω νομιζεις οτι θα επιβληθεις με ενα καθεστως φοβου υπονοοντας οτι θα φανε κραξιμο οσοι συμφωνουν μαζι μου η οι αλλοι θα τους χαρακτηρισουν τρελους γιατι πλαγια τους απειλεις με αυτα που λες..

Banned
    Συμπασχω με οσα νοιωθεις lsp και εχω επιπλεον θεματα οπως γενικα δυσκολευομαι να κρατησω επικοινωνια με ανθρωπους, ισως με παρεξηγουν ευκολα, προβληματα στην οικογενεια και απο πολυ μικρη με ελκυουν οι γυναικες και για αυτα πηγαινω για καποια βοηθεια σε ψυχολογο. Με ελκυαν και ανδρες αλλα τα τελευταια χρονια η επιθυμια μου για γυναικες και μονο ειναι υπερβολικα εντονη. Δυσκολευομαι να μην τις σκεφτομαι σχεδον ολη μερα καθε μερα.

Senior Member
    Ειμαστε τρεις με το ιδιο θεμα κοριτσια

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post

[emoji23][emoji23][emoji23] και να πω οτι προσπαθω ακομα να το αντιμετωπισω.
    Δεν μου ειναι ευκολο εννοω.
    Δηλαδη υπαρχουν στιγμες που με πιεζουν ολα οσα σκεφτομαι και εχω και αυτο να τις σκεφτομαι και με λεω μα γιατι να συμβαινει και αυτο σε μενα.
    Αλλα βλεπω εδω οτι ευτυχως δεν ειμαι η μονη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καταληγεις συνεχως σε αυθαιρετα συμπερασματα ξεχνοντας παντελως οτι πολοι συμφωνουν με αυτα που λεω ανεξαρτητα αν δε τους αρεσω εγω νομιζεις οτι θα επιβληθεις με ενα καθεστως φοβου υπονοοντας οτι θα φανε κραξιμο οσοι συμφωνουν μαζι μου η οι αλλοι θα τους χαρακτηρισουν τρελους γιατι πλαγια τους απειλεις με αυτα που λες..
    Άλλα αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    [emoji23][emoji23][emoji23] και να πω οτι προσπαθω ακομα να το αντιμετωπισω.
    Δεν μου ειναι ευκολο εννοω.
    Δηλαδη υπαρχουν στιγμες που με πιεζουν ολα οσα σκεφτομαι και εχω και αυτο να τις σκεφτομαι και με λεω μα γιατι να συμβαινει και αυτο σε μενα.
    Αλλα βλεπω εδω οτι ευτυχως δεν ειμαι η μονη.
    Οχι ευτυχως δεν ειμαστε μονες.συμπληρωστε μνμ να μιλαμε

Banned
    Ναι αν και θελω πολλα ακομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Isp View Post
    Κοιτα εγω ειμαι σιγουρη για αυτο , δεν αλλαζει , επισης δεν εχω εντονη σεξουαλικη επιθυμια για καποια κοπελα αλλα με ενδιαφερει η συναισθηματικη ερωτικη επαφη κι οχι η σαρκικη. Μην το λες αυτο ειμαι ποπυ κλειστος ανθρωπος δεν ειναι ολοι τολμηροι αλλα και για να μην ειμαστε off topic , το θεμα μου στην παρουσα φαση ειναι η αντιμετωπιση του αγχους στη συναναστροφη μου με τα κοριτσια οπως κ να χει σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου !
    Άρα λέμε τα ίδια πράγματα με διαφορετικά λόγια. :)) Αυτό καταλαβαίνω... σου λείπει η συντροφικότητα, να έχεις έναν άνθρωπο για να μιλάς και να του έχεις εμπιστοσύνη και να σου έχει κι αυτός-αυτή, άρα για τον έρωτα μιλάμε. Όσο ανοίγεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, θ' αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσεις εκείνο το κάτι διαφορετικό που ζητάς. Αν θέλεις στείλε πμ να μιλάμε.

Senior Member
    Παλια ηταν ιησουσ χριστοσ τωρα διαβασεσ κατι αλλο αποφασισε τονννι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by iwannaaa View Post

Ναι Ιωαννα οντως βλεπω εδω οτι και αλλα μελη αντιμετωπιζουν παρομοια θεματα , δυστηχως ειναι εντονο αυτο που συμβαινει με εμενα κ δυστηχως εκτιθομαι , ειμαι προθυμη να ανταλλαξουμε αποψεις με εσενα , την evaggel86 για τα δικα σας βιωματα στειλτε μου πμ αν θελετε κ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Σε ευχαριστω πολυ tony_c2018 , και εχεις απολυτο δικιο ειμαι 20 και κατι , μου λειπει παρα πολυ η συντροφικοτητα , να βρω εναν ανθρωπο που να την αγαπαω και να με αγαπαει μου λειπει πραγματικα αυτο , ειμσι πολυ κλειστη κ θα πρεπει καπως να γνωρισω νεους ανθρωπους στη ζωη μου

Banned
    Ναι Ιωαννα οντως βλεπω εδω οτι και αλλα μελη αντιμετωπιζουν παρομοια θεματα , δυστηχως ειναι εντονο αυτο που συμβαινει με εμενα κ δυστηχως εκτιθομαι , ειμαι προθυμη να ανταλλαξουμε αποψεις με εσενα , την evaggel86 για τα δικα σας βιωματα στειλτε μου πμ αν θελετε κ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
    Νοιώθουμε πολλά κοινά παρατηρώ.

Senior Member
    Σε ευχαριστω πολυ tony_c2018 , και εχεις απολυτο δικιο ειμαι 20 και κατι , μου λειπει παρα πολυ η συντροφικοτητα , να βρω εναν ανθρωπο που να την αγαπαω και να με αγαπαει μου λειπει πραγματικα αυτο , ειμσι πολυ κλειστη κ θα πρεπει καπως να γνωρισω νεους ανθρωπους στη ζωη μου
    παρακαλώ, δεν έκανα τίποτα σπουδαίο :))
    ....
    Άνοιξε πόρτες, χτίσε γέφυρες και θα τους γνωρίσεις.

Σας ευχαριστω παιδια ειστε ευπροσδεκτοι να μιλησουμε και προσωπικα, χαρα μου !

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast