Ό,τι να ναι (Απλα μια αποψη) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Είναι όντως πιθανόν να έκανε ο φίλος σου την τρίχα τριχιά...και σίγουρα είναι και βλακεία από μεριά της κοπέλας και ανώριμο εκ μέρους της. Η αλήθεια πιστεύω πως είναι κάπου στη μέση ως συνήθως...απλά θεωρώ πως αν για τον α β η λόγο ξενερωσε τόσο πολύ ο φίλος σου, άσχετα από το αν είναι υπερβολικος η όχι, δεν αλλάζει το γεγονός πως αισθάνεται άσχημα και οτι όντως ξενερωσε και πάει, έφυγε το τραινο. Αν άλλαξε το πώς την βλέπει/πως νιώθει ακόμα και για χαζό λόγο, θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να το βασανίζουν άλλο...δεν θα αλλάξει το πώς αισθάνεται ο φίλος σου με επιχειρήματα της λογικής. Από εκεί και πέρα καλό είναι να αναθεωρήσει ο φίλος σου λίγο τα κριτήρια του η τις προβληματικές πεποιθήσεις που έχει ενστερνισμενες και θα τον οδηγούν μελλοντικά στο να ξενερώνει με πράγματα που όπως λες κι εσύ συμβαίνουν...
    παντα η αληθεια ειναι καπου στην μεση. εγω προσωπικα παντα για πρωην μου εχω πει φταιω. ακομα και αν η κοπελα δεν εκανε φταιω εγω για την επιλογη μου. αποψη μου που δεν την μοιραζομαιμε τον φιλο μου: μια γυναικα μπορει και πρεπει να εχει τις εμπειριες, εμπειριες ομως για να κανει καποτε μια σωστη επιλογη και οχι για να τις διαδιδει σαν οτι κατι εκανε. προσωπικα ειχα αρκετες σχεσεις, και εχω κανει και one night stand. στις πρωην μου μιλουσα μονο για τις σοβαρες σχεσεις, που εκανα λαθος, που χαλαστηκα και γιατι τελειωσε. το να πω σε μια πρωην μου πως πηγα με 100 δεν θα με κανει περισσοτερο αντρα αλλα το αντιθετο πιστευω εγω.
    Μεγαλο φαουλ της κοπελας για τις λεπτομεριες που εδωσα και αν ο φιλος μου ψαχνει παρθενα μεγαλο δικο του φαουλ.

Μιλαγα μαζι του τωρα και μου ειπε το εξης.
    "Περασα ομορφα μαζι τις κι εζησα εντονα, θελω να συνεχισει αυτο το συναισθημα που ομως δεν το εχω πια γιατι ξενερωσα. Προσπαθω να το ξανανιωσω, θα κανω μια προσπαθεια αλλα αισθανομαι ασχημα μονο και μονο που μιλαω μαζι της και δεν το νιωθω."

Δεν ξερω πως να τον βοηθησω. με στεναχωρει

Senior Member
    Στο τελος θα πηδηχτει και με εσενα. Αφου δεν τη θελει σοβαρα ο φιλος σου η να φυγει εντελως η να κρατησει μια επαφη να πηδαει οταν αυτη χωριζει προσωρινα, αφου το εχει κανει χομπι. Αυτες τις δυο επιλογες εχει.

Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Στο τελος θα πηδηχτει και με εσενα. Αφου δεν τη θελει σοβαρα ο φιλος σου η να φυγει εντελως η να κρατησει μια επαφη να πηδαει οταν αυτη χωριζει προσωρινα, αφου το εχει κανει χομπι. Αυτες τις δυο επιλογες εχει.
    εκλαψα μεγαλε. πεθανα ομως

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ερώτηση...ο φίλος σου, που της ζήτησε να βγάλουν το βίντεο και μετά ξενερωσε που αυτή του είπε ναι, όταν βρει "κοπέλα για σπίτι" με ποια θα βγάζει μετα τα βιντεα; Ε;
    Πως θα βγάζει τα όποια γούστα έχει αυτός αλλά η "κοπέλα για σπίτι" πρέπει να μην έχει; Αυτος είναι "άντρας για σπίτι"; Και αν είναι, με αυτό το σκεπτικό τον κόβεις να μένει για πολύ "άντρας για σπίτι";
    Η άντρας είναι και το κέφι του θα κάνει ξερωγω και αυτό είναι νορμάλ;

Επίσης κάτι ακόμα γιατί έχω απορια... το ότι πηδιοταν από εκδίκηση είναι επιβεβαιωμένο; Αν απλά είχε ορέξεις την καθιστά κι αυτό "όχι κορίτσι για σπίτι"; Αν δεν έβλεπε τον καθε τυπά με τον οποίον πηδιοταν σαν "αγόρι για σπίτι" τι πειράζει; Τι συνέπεια έχει αυτό ακριβώς στον σύντροφό της αν επιλέξει να δεσμευτεί η κοπέλα;
    Καλά τα λες βρε Ναταλακι...μαζι σου κι εγω :)

Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τπτ να μην πεις.
    δεν χρειαζονται συμβουλες.
    ας κανουν οτι νομιζουν.
    δικαιωμα του να χαλιεται επειδη δεν της εχει εμπιστοσυνη, δικαιωμα της να χαλιεται επειδη ο αλλος ξαφνικα παγωσε.
    εσυ τι ρολο παιζεις;
    κανεναν κατα την γνωμη μου.
    ας τους να κανουν οτι νομιζουν.
    γιατι αισθανεσαι υποχρεωμενος να δωσεις συμβουλες;
    Μπορεί να ναι κι ο ίδιος αυτός "ο φίλος" ή κατα βαθος να θελε να κάνει κι αυτός ή αυτός κάτι μαζί της.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μπορεί να ναι κι ο ίδιος αυτός "ο φίλος" ή κατα βαθος να θελε να κάνει κι αυτός ή αυτός κάτι μαζί της.
    συμφωνουμε..

Page 2 of 2 FirstFirst 12