Θεωρια για εξηγηση ομοφιλοφιλιας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

Θεωρια για εξηγηση ομοφιλοφιλιας

Καθε ανθρωπος μπορει να εχει μεσα του χρωμοσωματα χ και ψ

Αν εχει μονο ψ και αυτο υπερισχυει τοτε ελκεται μονο απο τα θηλυκα γτ το εχει μεσα του και πλησιαζει το αρσενικο ως φυση :λεσβια το ενα ακρο

Πλησιαζουν ο, τι τους θυμιζει τον εαυτο τους.

Το ιδιο και οταν ενα αρσενικο εχει μεγαλη ποσοτητα αρσενικου πλησιαζει το θηλυκο και ελκεται μονο απο αρσενικα.
    Αυτο ειναι το αλλο ακρο: γκει

Η μεση ειναι να εχει ισο αριθμο αρσενικης και θηλυκης φυσης οποτε να ειναι μπαι οπως ο περισσοτερος πληθυσμος ας μην το παραδεχεται.ειναι μεγαλυτερα τα ενδεχομενα για αυτο.

Ειναι σα μια κλιμακα.συμφωνα με αυτη τη θεωρια κανεις δεν ειναι τελειως στρειτ.

Ενδιαμεσο:* καποιος που εχει περισσοτερο θηλυκο και λιγοτερο αρσενικο ελκεται απο θηλυκο : αντρας στρειτ

Καποιος που εχει περισσοτερο αρσενικο και λιγοτερο θηλυκο ελκεται απο αρσενικο και ειναι γυναικα στρειτ

Αποδεικνυεται βιολογικα? Ειναι κανεις βιολογος η γιατρος εδω μεσα να μας διαφωτισει για τα φυλετικα χρωμοσωματα* ωστε να δω αν η θεωρια μου προσεγγιζει την πραγματικοτητα?

Η θεωρια μ ειναι κατα βαση λαθος γτ δεν ξερω βιολογια και γενετικη απλως ριχνω μια ιδεα για να τη συνεχισει καποιος αν γνωριζει βιολογια

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Λαθοσ ολο αλλα συνεχισε να βρεισ ακρη φυλετικα χρομοσωματα μονο το φυλο αρσενικο θυληκο ειναι κουτακια εκτοσ αν γινει μεταλλαξη αυτα που περιγραφεισ ειναι ορμονεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post

Αν εχει μονο ψ και αυτο υπερισχυει τοτε ελκεται μονο απο τα θηλυκα γτ το εχει μεσα του και πλησιαζει το αρσενικο ως φυση :λεσβια το ενα ακρο

Το ιδιο και οταν ενα αρσενικο εχει μεγαλη ποσοτητα αρσενικου πλησιαζει το θηλυκο και ελκεται μονο απο αρσενικα.

Η μεση ειναι να εχει ισο αριθμο αρσενικης και θηλυκης φυσης οποτε να ειναι μπαι οπως ο περισσοτερος πληθυσμος ας μην το παραδεχεται.ειναι μεγαλυτερα τα ενδεχομενα για αυτο.

Ενδιαμεσο:* καποιος που εχει περισσοτερο θηλυκο και λιγοτερο αρσενικο ελκεται απο θηλυκο : αντρας στρειτ

Καποιος που εχει περισσοτερο αρσενικο και λιγοτερο θηλυκο ελκεται απο αρσενικο και ειναι γυναικα στρειτ

Αποδεικνυεται βιολογικα? Ειναι κανεις βιολογος η γιατρος εδω μεσα να μας διαφωτισει για τα φυλετικα χρωμοσωματα* ωστε να δω αν η θεωρια μου προσεγγιζει την πραγματικοτητα?

Η θεωρια μ ειναι κατα βαση λαθος γτ δεν ξερω βιολογια και γενετικη απλως ριχνω μια ιδεα για να τη συνεχισει καποιος αν γνωριζει βιολογια

Ιωάννα εντελώς τυχαία είχα κάνει ακριβώς την ίδια ερώτηση στην καθηγήτρια μου στο γυμνάσιο πριν 10 χρόνια περίπου βιολογία μας εκανε...και αναφέρθηκε ακριβώς στα χ.ψ των αγοριών και τον κοριτσιών...και εγώ ρώτησα Τότες κυρία οι γκει πόσα χ.ψ έχουνε??
    Και η απάντηση...οι γκει έχουν ακριβώς τα ίδια σε αριθμό χ.ψ όπως ακριβώς τα αγόρια..δηλαδή είναι αγόρια..τα χ.ψ δεν έχουν καμία σχέση με της ερωτικες μας επιλογές ούτε παίζουν ρόλο...το έψαξαν παρά πόλη οι επιστήμονες και το αποδείξανε αυτό ότι οι ομοφυλοφιλία δεν οφείλεται στα Χ.ψ..

Senior Member
    Μαλιστα

Senior Member
    Μαλιστα

Γιατί βασανιζεσε βρε Ιωάννα..κάνε αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη..αν νιώθεις ευτυχισμένη κανοντας έρωτα με γυναίκα τότε κάνε με γυναίκα...αν δεν δέχτηκε τον εαυτό σου σεσυ η ίδια δεν θα μπορέσεις να γίνεις ευτυχησμενη ποτέ...εγώ για εσένα το λέω..γιατί σε βλέπω βασανιζεσε Πόλυ με αυτό το θεμα

Senior Member
    Nai

Senior Member

Είναι τελείως λάθος όλη αυτή η θεωρία,
    έχεις παρεξηγήσει το τι σημαίνουν τα χρωμοσωματα. Αυτά έχουν να κάνουν με το βιολογικό σου φύλο, αν έχεις τσουτσου ή όχι για να το πούμε μπακαλικα. ΟΛΕΣ οι γυναίκες ασχετως σεξουαλικής προτίμησης και ασχετως κοινωνικού φύλου έχουν φυλετικά χρωμοσώματα ΧΧ. Όλοι οι άντρες έχουν χρωμοσώματα ΧY. Δεν υπάρχει άλλη εκδοχή, εκτός αν μιλάμε για χρωμοσωματικες ανωμαλιες (πχ ας πούμε ερμαφροδιτισμος, ο όρος είναι άτυχης αλλά δεν γνωρίζω τον σωστό, καταλαβαίνεις τι εννοώ πάντως).
    Επίσης φαίνεται να μπερδευεις το βιολογικό με το κοινωνικό φύλο και αυτά με την σειρά τους με τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Μια γυναίκα μπορεί να είναι βιολογικα και να αισθάνεται γυναίκα και να έλκεται από άλλες γυναικες, όπως και ένας άντρας μπορεί να είναι βιολογικα και να αισθανεται άντρας και να έλκεται από άλλους άντρες. Άλλο το βιολογικό μου φύλο, το τι έχω δλδ το βρακι μου, άλλο το κοινωνικό μου φύλο, το τι φυλο αισθάνομαι πως είμαι δηλαδη, και άλλο η σεξουαλική μου προτίμηση. Θεωρητικά μπορεί να είναι πχ το βιολογικό μου φύλο γυναίκα, το κοινωνικό μου άντρας (να νιώθω άντρας δλδ) και να έλκομαι από άντρες. Και τώρα τρέχα βρες και ψάχνε ρωτά αν αυτό με κάνει στρέιτ ή γκέι :P

Αυτά με την "αρσενική φύση" η το πιο πολύ χρωμόσωμα ψ που νομίζεις ότι έχεις είναι λάθος εν ολίγοις.
    Εχεις χρωμοσώματα φυλου ΧΧ, το βιολογικό σου φύλο είναι γυναίκα, το κοινωνικό σου φύλο είναι γυναικα, και η σεξουαλική σου προτίμηση είναι λεσβία η μπαισεξουαλ, εσύ ξερεις.
    Τώρα το ότι μπορεί μια γυναίκα να είναι λεσβία και να είναι λίγο πιο "αντράκι" η το ότι ένας γκέι άντρας μπορεί να είναι θηλυπρεπής πάλι δεν σημαίνει κάτι...κάθε ένας από τους τρεις παράγοντες φυλετικής/σεξουαλικής ταυτότητας που ανέφερα παραπάνω είναι ένα φάσμα, δεν υπάρχει άσπρο μαύρο...στον αντίποδα των παραδειγμάτων που σε μπερδεύουν υπάρχουν λεσβίες με θηλυκοτατη φύση και γκέι άντρες που κατά τα άλλα φαίνονται μπρουταλ η "αρσενικοί" η γουατεβερ...

Senior Member
    Δες αμα σε ενδιαφέρει κάποια βίντεο με μια κοπέλα που είναι λεσβία και μάλιστα παντρεμένη με μια άλλη κοπελα και πες μου αν έχει το "αρσενικό" η το "θηλυκό" που λες...και στο τελευταίο βίντεο νομίζω θα σου λύσουν κάποιες απορίες που έχεις σχετικά με θέματα σεξουαλικής ταυτότητας και του να είναι κάποια λεσβία...
    (Άσχετο, η κοπέλα είναι και κουφή αλλά άσχετο).

https://youtu.be/yIJVlmB_M74

https://youtu.be/UtTxl-JMl_Q

https://youtu.be/AkiHL1wuIGg

Senior Member
    Ευχαριστω

Senior Member
    Η ομοφυλοφιλία είναι κατα 10% βιολογική/ορμονική προδιάθεση και κατα 90% social conditioning.
    Δεν είναι ''born this way'' το όλο πράγμα όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι SJW's και κάποιοι ''επιστήμονες''(θεωρητικοί παπαρολόγοι)..Λυπάμαι.
    Σκεφτείτε το...Το να λες πως κάποιος γεννήθηκε με προδιάθεση για ομοφυλοφιλία,είναι το ίδιο με το να λες πως κάποιος γεννήθηκε με προδιάθεση για BDSM...Σαχλαμάρες...τα βιώματά του και οι μούρλια του τον οδήγησαν εκεί.
    Το πιό ακράδαντο επιχείρημα για το ότι η σεξουαλική επιλογή έχει να κάνει με υιοθέτηση κοινωνικής ταυτότητας,είναι το γεγονός πως ενώ ένα αγόρι που γεννιέται έχει 0.8% πιθανότητες να γίνει ομοφυλόφιλο και ένα κορίτσι 0.7%,άτομα τα οποία σε μικρή ηλικία υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από άτομο του ιδίου φύλου,έχουν σημαντικά περισσότερες,άνω του 33% πιθανότητες να εκδηλώσουν ομοφυλοφιλική συμπεριφορά...Αυτό είναι στράικινγκ για μένα...Απορώ γιατί τείνουν να το παραβλέπουν όσοι προσεγγίζουν το θέμα είτε από κοινωνιολογική είτε από νευροβιολογική σκοπιά.
    Γενικά ο λόγος που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα πάνω στο θέμα από επιστημονικής άποψης,είναι γιατί αγνοούμε το πως λειτουργεί ο μηχανισμός της έλξης/απέχθειας,όχι μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι,αλλά και στο κομμάτι της γεύσης και της όσφρησης...Γιατί κάποια φαγητά τα λιμπιζόμαστε ενώ άλλα τα απεχθανόμαστε?...Γιατί κάποιες μυρωδιές μας τέρπουν ενώ άλλες δεν τις αντέχουμε?...Τι το καθορίζει αυτό?... και τι μπορεί να διαφοροποιήσει μια προτίμηση?
    π.χ Εγώ μπορεί να αναγνωρίσω έναν άντρα ως όμορφο αλλά η ιδέα να συνευρεθώ μαζί του με προκαλεί απέχθεια...με τον ίδιο τρόπο που μου προκαλεί απέχθεια το να φάω ρεβύθια:)...Ε,αυτός ο μηχανισμός λειτουργεί διαφορετικά στα ομφλφλ άτομα...και γενικότερα σε άτομα με παραφιλικές και διαστροφικές συμπεριφορές.
    Μια άλλη κοινωνική συνθήκη είναι τα βιώματα και οι σχέσεις ενός ατόμου με άτομα του άλλου φύλου.
    πχ.Η αλλεπάλληλη απόρριψη μπορεί να οδηγήσει στην ομφλφλια.
    Θυμάμαι μια συμμαθήτριά μου στο λύκειο η οποία δεν μπορούσε να σταυρώσει αγόρι...Τα είχε ζητήσει και από εμένα και από φίλους μου,αλλά τίποτα...Ε,κάποια χρόνια αργότερα που συναντηθήκαμε τυχαία,μου σύστησε...την κοπέλα της...Και η ίδια είχε υιοθετήσει κανονικά τον ενεργό/ανδρικό ρόλο στο ζευγάρι...Κοντό μαλλί,ανδρικό ντύσιμο,μάγκικες κινήσεις και δεν συμμαζεύεται...Αρα σ'αυτες τις περιπτώσεις η ομφλφλια προσφέρει κοινωνικές λύσεις.
    Το ζήτημα είναι, άν ποτέ κατανοήσουμε επιστημονικά τον μηχανισμό που καθορίζει την σεξουαλική έλξη/απέχθεια και είμαστε σε θέση να τον ''διορθώσουμε'' θα εγερθεί ζήτημα βιοηθικής?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Απο εμπειρια μου δε συμφωνω.Ειναι καθαρα βιολογικο.Με τι ασχολεισαι, αν επιτρεπεται

Senior Member
    Η ομοφιλοφιλια δεν μπαινει στην ιδια κατηγορια με την παραφιλια και τη διαστροφη.Μεγα λαθος.Το λενε και η γιατροι .Και επισης αυτο με την απορριψη αλλο μεγαλο λαθος...Οι πραγματικοι ομοφιλοφιλοι γνωριζουν τον προσανατολισμο τους απο 5 χρονων οπως εγω.Ολα τα αλλα δεν ειναι αυθεντικα.Ασ μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καλαθι.

Senior Member
    Προσεχε παντως τη διαφορα..το bdsm ειναι κατι εντελως διαφορετικο που διαμορφωνεται απο βιωματα .Δεν διαπιστωνεται σε τρυφερες ηλικιες οπως η ταση για ομοφιλοφιλια.Η τοποθετηση σου ειναι ολη λαθος .Εχω κανει προσωπικη ερευνα σε ομοφιλοφιλους

Senior Member
    Το οτι ειναι κατι που παρατηρειται σε ολο το ζωικο βασιλειο τι σου λεει?

Senior Member
    Τεσπα.Οποια και να ναι η αιτια εγω δεν αλλαζω

Page 1 of 2 12 LastLast