βουλιμία και κατάθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

βουλιμία και κατάθλιψη

Ο γιατρός δήλωσε ότι ειμαι εξαιρετική περίπτωση, βλέπετε έχω δοκιμάσει όλα τα φάρμακα αλλά κανένα δεν έφερε αποτέλεσμα!μου είπε ακόμα οτι νομίζει οτι ολο αυτό το περνάω μόνη μου. Αλήθεια είναι αλλα οι άνθρωποι είναι όλοι τόσο κουρασμένοι απο τα δικά τους που να φορτωθούν και τα δικά μου είναι πρόβλημα. Δεν ξέρω ουτε καν τι να γράψω εδώ σήμερα απλά ελπίζω οτι κάποιος θα απαντήσει και δεν θα νιώθω τόσο μόνη. θελω απλά να ξυπνήσω ένα πρωι και όλα αυτά να είναι παρελθόν και να χαμογελάω σαν χαζοχαρούμενο!

Senior Member
    καλησπερα σου λινακι,αν και πετυχες σε δυσκολη ωρα ... βραδινη.αν θελεις περιεγραψε λιγο παραπανω τι νοιωθεις,μια απαντηση να παρεις και να σε βοηθησει,κερδος θα ειναι για σενα :)

Senior Member
    :) Και ομως παρολο την κουραση παλι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να σε ακουσουν και οχι μονο... linaki. Περιμενω:)

Member
    βοήθεια, δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω και μετά κάνω εμετό. υπάρχει κανείς να ακούσει; το σώμα μου μοιάζει με μπαλόνι και όμως λίγο καιρό πρίν δεν ήμουν έτσι. και ο γιατρός δεν απαντά στο τηλέφωνο. Τι να κάνω; αναγνωρίζω τις πηγές του άγχους μου αλλά γιατί πρέπει να προσθέσω και άλλο ένα, αυτό του φαγητού. βοήθεια...

Senior Member
    Yδροχοε κ Λινακι Εχω καιρο τωρα ακριβως τα ιδια συμπτωματα.Σας καταλαβαινω απολυτα.Χρειαζεται ομως η βοηθεια ενος ειδικου με τον οποιο θα βρητε τις αιτιες του προβληματος.Η βουλιμια ειναι μονο το συμπτωμα οποτε μην ασχολειστε με αυτο,θα φυγει μονο του οταν λυθουν οι βαθυτερες αιτιες που το προκαλουν.Ειμαι εδω ετοιμη να ακουσω κ να συζητησομε τα παντα γιατι ξερω πως νιωθετε.

Member
    νοιώθω πολύ άσχημα με το σώμα μου, φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω το πρωί και δεν θα με χωράνε τα ρούχα μου μα περισσότερο από όλα φοβάμαι ότι όταν γυρίσω στο σπίτι θα αρχίσω να παραγγέλνω φαγητό και πάλι τα ίδια. Περνάω περίοδο έντονου άγχους , επισκέπτομαι ψυχίατρο για άλλο λόγο πάσχω από διπολική διαταραχή και η βουλιμία εμφανίζεται τόσο σποραδικά που δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί της.