Results 136 to 150 of 219
-
06-11-2008, 16:17 #136
καπνιζω κι εγω, δυστυχως... μαλ...ια εεε??? ξερεις καμια φορα το τσιγαρο σου μειωνει τις αντοχες σου σε πολλα πραγματα... ξερεις εεεε????
εσυ παντως δεν πιστευω να εχεις προβλημα... 47 κιλα πραγματακι!!!!
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
Συνεχιζεις να μου χαμογελας φανταζομαι!!!!! εεεε???
και συ ρε κρινο , τι μπλεκεσαι ρε συ μεσα στα ποδια μου???? Δεν βλεπεις οτι προσπαθω να το \"ψησω\" το μικρο????
μπουχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
φιλια πολλα σε ολους σας και καλο απογευμα..... μαλλον θα την κανω σε λιγο, γιατι το στομαχι μου παλι εχει φτασει στις φτερνες απο τους πονους...
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ DODIS, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ????
μην μου ξεχνιεσαι......
- 06-11-2008, 16:20 #137
Originally posted by dodis
χαχα...ρε είστε απίστευτος συνδιασμος....γελάω σαν ηλίθια πάλι...εντάξει λοιπόν έπεσα σε μαύρη κατάθλιψη γιατί ο λοστ δεν μου έστειλε u2u..
ανεπρόκοπε??χαχαχαχαχα....
ρε θα πεθάνω με σας....
χαχαχα...πες τα ρε κρίνο...χα
οπα!!! δεν το καταλαβα αυτο???? τι εννοεις απιστευτος συνδιασμος????
ρε συ κρινο, μηπως να το παλεψουμε οι δυο μας και να βγουμε σε stand-up commedy???? γουσταρεις????
και συ βρε μικρουλα..... συνδιασμος???τστστστστστσ... .
Οφειλεις να επιλεξεις!!!!! εδω και τωρα!!! δεν μπορεις να εχεις δυο παλικαρια να \"σφαζονται\" στα ποδια σου!!!
εεεεε μα πια................
06-11-2008, 16:22 #138
έλα ρε λοστ, θα κάνουμε ένα τσιγαράκι παρέα και θα την κάνω κι εγώ.
ναι, ρε δεν έχω πρόβλημα.
είσαι απίστευτος ρε γαμώτο!!
τι να πω. ει!!μην τολμήσεις και πέσεις...!!! μην μου το χαλας τώρα!!
είπαμε! είμαι ανεβασμένος στα σύνεφα πετάω...
ε αν πέσεις στις τελική, δεν πειράζει βρε αδερφέ, θα έρθω να σε σηκώσω εγώ. χαχαχαχαχα...να ΣΕ σηκώσω είπα, μην μπερδευτείς!
γελάμε!! αύριο να δεις θα πετάει η ομάδα πάλι...
υγ: μικρό είναι το μάτι σου ρε!:P
06-11-2008, 16:27 #139
απαπα!!! σιγά παιδιά και δεν είμαι και στο Matrix για να αποφεύγω τους πυροβολισμούς...!! να πάτε!! θα είμαι κάθε βράδυ πρώτη και καλύτερη στη σειρά.αχ...δεν ξέρω, εεεε, να πάρω την βοήθεια του κοινού???
χαχαχαχαχα!! ωχ!πολύ γέλιο έχει πέσει και δεν μας βλέπω καλά!!
ας κάνω έναν σταυρό για καλό και για κακό...
δεν ξέρω αν το προσέξατε,είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.
06-11-2008, 16:29 #140
ετσι μπραβο μου, μικρο μου ξωτικο....
χαιρομαι που αναγνωρισες επιτελους την \"αξια\" μου!!!
τοσος κοπος και επιτελους σε επεισα... και τωρα μπορω να φυγω χαρουμενος ρε παιδακι, πιο ολοκληρωμενος να το πω?..............
*** η αγαπη απο το μισος απεχουν μια κλωστη****
κρινο, μην το \"σχολιασεις\" κι αυτο... ελεος πια!...................
06-11-2008, 16:33 #141
ναι μικρό μου ψωνάκι!! επιτέλους αναγνώρισα την αξία σου...καλό απόγευμα παιδιά. κοίτα μην πεσεις μέχρι αύριο ρε λοστ γιατί θ\' αρχίσω να φωνάζω!!!
ξωτικό???χαχα! τι άλλο θ\' ακούσω η γυναίκα εδω μεσα...τον πόνο μου ήρθα να μοιραστώ κι έχω καταλήξει να πεθαίνω από τα γέλια...καλό δεν θα παραπονεθώ καθόλου...!!
06-11-2008, 16:36 #142
ψωνακι????? ψωνακι????? ψωνακι?????
συγχισμενος θα φυγω τελικα...... ουυυφφφφφφφφφφ!
06-11-2008, 16:39 #143
όχι, όχι...μην μου συγχίζεσαι και πάθεις τίποτα,θα νοιώθω τύψεις μετά...πλάκα κάνω!!πλάκα κάνω!
ψωνάραααααααααααααααααα ήθελα να πω!!!
χιχιχιχιχ!!:P
06-11-2008, 16:41 #144
καλό απόγευμα...την κάνω λοιπόν...και λοστάκο με παρεξήγησες...απλά σε πειράζω!!!
06-11-2008, 16:49 #145
οχι λοστακος!!! για σενα: ΛΟΣΤΑΡΑΣ!!!!!!!!!
06-11-2008, 17:08 #146
Originally posted by lostsoul
Οφειλεις να επιλεξεις!!!!! εδω και τωρα!!! δεν μπορεις να εχεις δυο παλικαρια να \"σφαζονται\" στα ποδια σου!!!
εεεεε μα πια................
εεεεεε κατσε καλα εσυ και εγω δεν σφαζομαι για καμια.
Εκτος αν θες να με σφαξει η δικια μου, αλλο καπελο αυτο.
Εγω σας βλεπω και σας χαιρομαι.
Στα περαιτερω αισθηματικα σας μην με μπλεκται ε?
06-11-2008, 17:09 #147
Originally posted by lostsoul
και συ ρε κρινο , τι μπλεκεσαι ρε συ μεσα στα ποδια μου???? Δεν βλεπεις οτι προσπαθω να το \"ψησω\" το μικρο????
μπουχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
εχμμμμμ....
γκουχου γκουχου....
καπου δεν ειχες αναφερει οτι εχεις και μια αλλη μικραν???
προσπαθω να σε συγκρατησω....
:P
06-11-2008, 17:10 #148
Originally posted by dodis
θα έρθω να σε σηκώσω εγώ.
νατο νατο...
στην αμυγδαλεα απο κατω...
07-11-2008, 01:41 #149
stella78
Member
neli...ελπίζω να είσαι καλα.
σου χω στείλει και u2u, σόρυ για το off topic απλά δεν σε πετυχαίνω εδώ...
den mporo na steilo meso u2u den ksero ti kano la8os alla i8ela na sou miliso... ta ekana mantara stela mantara imoun pragmatika poli xalia para poli xalia kai ta ekana xeirotera me pire til ekmetaleutike tin psixoligiki mou asta8eia mou eipe kai merikes oraies lekseis... mou etakse paidia kai oikogeneiaki galini.... kai ekana to la8os na giriso piso... den mporo na dikaiologiso ton eauto mou me tpt kai ta ekana mantara.... mesa se 2 meres pira grami oti den einai auto pou pragmatika 8elo kai efiga alla ti na leei auto?? oi meres pou apousiasa apo tin douleia mou me kremasan... kai exasa tin ergasia mou...... bre8ika mesa se paniko kai exasa kai to mikro bima pou eixa kanei gia na pao mprosta.......
07-11-2008, 10:16 #150
νελη..μήπως δεν βάζεις θέμα στο u2u ; πάντως για μένα δεν ήταν και τόσο τραγικό αυτό που έκανες, γιατί είδες γι άλλη μια φορά ότι δεν είναι αυτό που πραγματίκά θες όπως η ίδια είπες...δεν έμεινες με την αμφιβολία, αυτό είναι πάντα κάτι θετικό. δεν καταλαβαίνω όμως για ποιό λόγο θεωρείς ότι είναι η μόνη πιθανότητά σου για να κάνεις παιδιά..είσαι δυο χρ. μεγαλύτερή μου αν είδα καλα..συγνωμη ρε συ νέλη, αλλά δεν σε πήραν και τα χρόνια...καταλαβαίνω βέβαια πως όντας παντρεμένη με κάποιον, ταυτίζεις την οικογένεια μαζί του, αλλά εσύ είδες ότι δεν σου κάνει τελικά κι ήταν ώριμο από μέρους σου που δεν έκανες παιδί για να μην το φέρεις σ΄ ένα περιβάλλον που δεν σε κάλυπτε...δεν στα λέω επικριτικά αυτά, σου θυμίζω τα δικά σου λόγια. σε απέλυσαν από την δουλειά σου όμως αν καταλαβα καλα;;;;;αυτό είναι όντως σημαντική απώλεια...είναι δύσκολο να βρεις νεα εργασία;ετσι ειναι, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος...αλλά αν εξαιρέσεις το θέμα δουλειά, που όντως είναι σημαντικό, ειναι καλό που εξάντλησες όλα τα περιθώρια, για σένα δηλ., εγώ δεν το θεωρώ πισογύρισμα, ειλικρινά, αλλά ένα ακόμα βήμα για να σιγουρευτείς για την απόφασή σου. δεν υπάρχει χειρότερο από το \"αν\"...και συ προφανώς χρειαζόσουν αυτό το πείραμα των 2 ημερών. ελπίζω να μπορέσεις να στείλεις u2u να τα πούμε...
. και μην αυτομαστιγώνεσαι ρε συ νέλη, δεν ωφελεί, αφού το βλέπεις και συ ότι σε κάνει χειρότερα...περιμένω νέα σου.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία