ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 219
    Senior Member
    κάτσε γιατί αργώ λίγο, μικρή παρενέργια βλέπεις.....sorry, χωρίς φάρμακα? μπράβο βρε θηρίο... εντάξει δεν είμαι υπέρ των φαρμάκων γενικότερα, αλλά νομίζω πως σε κάποιες περιπτώσεις βοηθούν πραγματικά και αποτρέπουν τα χειρότερα, εγώ όταν τα σταμάτησα μετά επανήλθα με πιο έντονα συμπτώματα...

Senior Member
    ποια ειναι αυτα τα συμπτωματα? ποια ειναι βρε παιδι μου τα \"κολληματα\" σου?

Senior Member
    με την προσωπική μου υγιεινή, την καθαριότητα του σπιτιού, την υπερβολική αγορά παπουτσιών,αγαπητέ μου έφτασα να έχω 950 ζευγάρια παπουτσια. αν δεν αγόραζα τουλάχιστον 1 με 2 την ημέρα τρελαινόμουν, τα πράγματα πως θα είναι τακτοποιημένα.........καλά αυτό τρελαίνει τον δικό μου...αν πάρει κάτι και δεν το βάλει εκεί που το είχα τακτοποιήσει φτάνω σε κατάσταση υστερίας, το καλό είναι ότι πλέον έχω καταλάβει το πρόβλημα, το αναγνωρίζω γιατί παλαιότερα άστα....όσο με την προσωπική μου καθαριότητα έχω φτάσει και σε σημείο εγκαύματος από το πολύ antibacter..... όλα αυτά βέβαια περιορίζονται με τα φάρμακα, το ψυχολογικό πέσιμο όμως δεν παλεύεται με τίποτα... άσε που από το πολύ κλάμμα έφτασα να κάνω κάτι σαν αλλεργία στα μάτια...
    εσύ? πόσο χρονών είσαι? με τι ασχολείσαι? αυτό το συζήτησες με κάποιον γιατρό? τι σου είπε?
    έχασες κάποιον δικό σου από καρκίνο? συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη... αν θες απαντάς...

Senior Member
    θα σου απαντησω σε ολα την Δευτερα...συγνωμη αλλα πρεπει να φυγω....

Senior Member
    καλό σαββατοκύριακο...

Senior Member
    επισης και σε εσενα...να σαι καλα και να προσεχεις!!!! εεε???
    Μην μου παθεις τιποτα μεχρι την Δευτερα....

Junior Member
    ο άντρας μου ήταν στρκος άφησα τα πάντα πίσω μου φίλους δουλειά τα πάντα... τον ακολούθησα.. πριν δύο χρόνια με χτήπησε γιατί λέει τον απάτησα απο το ιντερνετ... πράγμα που δεν έγινε ποτε... προσπάθησα να ξεχάσω ότι είχε γίνει τότε.. αλλά δεν μπόρεσα ή μάλλον δεν με άφησε απίστευτη άσχημη συμπεριφορά απέναντί μου για δύο χρόνια δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μην με υποτιμάει.... ο άνθρωπος που είχα ερωτευτεί και αγαπήσει είχε χαθεί... αυτός που υπήρχε πλέων απέναντί μου ήταν ξένος... με έκρινε για όλα απο τις δουλιές του σπιτιού μέχρι και τον τρόπο που κοιμώμουν... δεν μου άφησε περιθώρια επιλογής μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα.. βρήκα δουλειά εδώ στην Αθήνα αλλά οχι ανθρώπους είμαι εντελώς μονη μου...... και οφείλω να ομολογήσω ότι πολλές φορές αναρωτιέμαι αν έκανα καλά ή αν θα ήταν καλήτερα απλά να υπομένω.... δεν ξέρω... σήμερα πάντως είναι μιά απο της χειρότερες μου μέρες..... μακάρι να είχα την δύναμη να τελειώσω εδώ... δεν αντέχετε άλλο...

Junior Member
    συχαίνομαι το μέρος που μένω... είναι το σπίτι τον γωνιών μου, δεν μου αρέσει, με το ζόρι σχεδόν έστειλα τους γονείς μου στο χωρίο δεν ξέρω το λόγο όταν ήταν εδώ με έπνιγαν τώρα πνίγομαι απο μόνη μου, πήρα ένα laptop έκανα και μια σύνδεση για να μην σκέφτομαι και για φαντάσου τώρα σκέφτομαι περισσότερο..... όλα εκείνα που ζήσαμε μαζί και δεν θα έρθουν και όλα εκείνα που δεν θα ζήσουμε και χάσαμε ακόμα ψάχνω το γιατί..... γιατί? του έστειλα ένα μύνημα σύμερα \"αν είναι καλά\" μια χάρα είμαι μου απάντησε και περνάω υπέροχα... Εγώ γιατί δεν είμαι? γιατί θέλω να φωνάξω τόσο δυνατά που να με ακούσει όλος ο κόσμος μόνο που η φωνή μου κάπου στους τοίχους χάνετε... Ψάχνω να βρω τα όνειρα που μου είδε δώσει απο τα 23 μου χάθηκαν σε 9 χρόνια αναζητήσεις. 9 χρόνια μακριά απο την Αθήνα ήμουν δίπλα του σε κάθε του μετακίνηση ποτέ δεν έμεινε μόνος, τώρα όμως είμαι εγώ ολομόναχη

Junior Member
    έχω χωρίσει εδώ και 4 μήνες στην αρχή έψαχνα για δουλειά, ήταν οι γονείς μου εδώ υπήρχε ζωή στο σπίτι αλλά όπως προείπα με έπνιγαν μετά βρήκα δουλειά σχεδόν σχολάω στις 5 το απόγευμα έρχομαι στο σπίτι κατά τις 6 κάνα παιχνίδι στο νετ ξεχνιέμαι... τα σκ όμως άστα να πάνε... βλέπω όλο τον κόσμο που περιμένει το σκ για να πάει σπίτι του στους δικούς του να ηρεμήσει και εγώ όταν φτάνει το σκ γίνομαι χίλια κομμάτια 4 μέρες τώρα ήμουν άρρωστη ίωση δεν πήγα για δουλειά, και ξαφνικά όλες οι σκέψεις γιγαντόθηκαν μέσα στο μυαλό μου. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Αν είναι έτσι η ζωή δεν την θέλω

Junior Member
    ζωγράφισα το τέλος με τα πιο ζωφιρά χρώματα για να το κάνω πιο ελκυστικό και να με πάρει μαζί του..... Συγνώμη αν σας κούρασα με τα πολλά reply

Senior Member
    neli, γιατί βλέπεις την αρνητική σκοπιά; ξέρω πολλούς ανθρώπους ( κι έναν πολύ δικό μου μέσα σ΄ αυτούς ) που δεν έχουν το σθένος να πάρουν την απόφαση που πήρες εσύ και να αποχωρίσουν, αυτό οφείλεις να το αναγνωρίσεις στον εαυτό σου...δεν σου λείπει ο άντρας σου, σου λείπει η αίσθηση ότι δεν είσαι μόνη σου...όμως αν όλα αυτά που περιγράφεις δεν έχουν βαθύτερα αίτια κι είναι απόρροια του χωρισμού σου, απλά δώσε χρόνο στον εαυτό σου να συνηθίσει στην νέα κατάσταση. κάθε χωρισμός είναι επωδυνος πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο που ξεκινά σε όλα από την αρχή. για μένα είναι θετικό που άλλαξες παραστάσεις, η Αθήνα είναι ίσως λίγο απρόσωπη, δεν αμφιβάλλω, όμως ξέρεις, καμιά φορά όταν είμαστε εγκλωβιμένοι στα προβλήματά μας, νιώθουμε όπως περιγράφεις εσύ, ακόμα και μεταξύ γνωστών. θέλω να πω με αυτό πως αυτό που περνάς τώρα είναι μια αρχή, έχει τις δυσκολίες της, αλλά είναι νωρίς να πανικοβάλλεσαι...τέλος, λες θα μείνεις παντα μόνη κτλ..πώς το ξέρεις αυτό; από τους 4 μηνες που χεις χωρίσει; δεν είσαι πολύ μικρή για να παραιτηθείς;

Junior Member
    panta me kinigage o fobos tis monaksias... pote mou den ton biosa kai tora ton biono se olo tou to megalio.. nio8o euxaristimeni me tin epilogi na figo apo kapou pou den me gemize alla tromazo stin eikona pou biono tora... ola osa les ta ipostirizo kai ta apodexomai alla distixos den me kanoun na nio8o kai kalitera.... prospa8o opos eipes na skefto 8etika, den ta kataferno mia 8etiki skepsi kai bombardiso to mialo mou me 100 arnitikes... den to antexo auto to paixnidi pou ginete mesa sto kefali mou.....

Senior Member
    δεν ειναι λίγο νωρίς όμως για να νιώσεις καλύτερα; ειδικά όταν δεν έχεις βιώσει ποτέ την μοναξιά..γιατί δεν σκέφτεσαι ότι διέλυσες τον κυρίαρχο φόβο σου έτσι;;γιατί δεν νταντεύεις τον εαυτό σου αντί να τον δυσκολεύεις;εξάλλου η μοναξιά είναι απαραίτητη, για λίγο έστω, μας βοηθά να καταλάβουμε τον εαυτό μας, δεν περιμένεις εμένα να στο πω αυτό...οι σκέψεις που κάνεις κακώς σε τρομάζουν, και γω που έχω βιώσει την μοναξιά και δεν με τρομάζει τόσο, πολλές φορές αναρωτιέμαι αν θα μείνω μόνη μου, αν θα κάνω παιδιά κτλ...καταλαβαίνω πως εγω τωρα μιλαω στο λογικό κομμάτι σου, κι όταν νιώθουμε έτσι λίγο βοηθάει να βλέπουμε τα επιτεύγματά μας..αλλά δεν το ξέρεις και συ ότι ο χρόνος που είσαι μόνη σου είναι λίγος για να ορθοποδήσεις; στην αθήνα δεν έχεις κανέναν γνωστό;έχεις βρει τί είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις έτσι; εννοώ.. ο χωρισμός σου, η αίσθηση του να είσαι με κάποιον σε σχέση ή απλά το να είσαι με φίλους κτλ;

Senior Member
    nelli, καλώς ηρθες

η αισθηση μοναξιας , της απογνωσης που μεταφερεις νιωθω πως ειναι πολυ αληθινη....Νομιζω πως περιγραφεις μια κατασταση ασχημου γαμου, ασχημης συμβιωσης.....πολυ επικριτικος συζυγος κ πολυ μακρυα απο σενα αν κ μενατε μαζι....νομιζω πάλι πως δεν περνουσες ομορφα...οταν λες τα αφησα ολα πισω για να μεινω μαζι του ειναι σαν να του κανες χαρη, αρα σαν να μην το ευχαριστιοσουν κ τοσο ακομα κ τοτε. Υποθετω επισης πώς ενας ανθρωπος που κρινει ακομα κ τον τροπο που κοιμασαι οπως λες, μαλλον δεν σε κανει να νιωθεις ζεστα στο ιδιο σου το σπιτι....Κ φυσικα οταν καποιος σε υποτιμαει συνεχως ποσες προσδοκιες μπορεις να εχεις για τη μεταξυ σας σχεση?

Παρολα αυτα, ηθελε δυναμη να φυγεις. Θα μπορουσες να μενεις για παντα μαζι του κ να ζεις ετσι...οπως περιγραφεις. Αν γυρισεις γυρω σου να δεις πολλοι συμβιβαζονται σε μια κατασταση αναλογη απο φοβο. Πρωτα πρωτα να αντιμετωπισουν τον ιδιο τους τον εαυτο. Αυτο που κανεις εσυ δλδ στο τώρα....Εσυ μονη σου....Ομως για σκεψου, πώς ειναι καλυτερα?Μονη σου με εναν ανθρωπο που σε αμφισβητει, που δεν επικοινωνεις απλα συμβιωνεις? Ή μονη σου, μονη σου?Αν θεωρεις πώς μπορεις να υπομενεις οπως λες ή κ να ανεχεσαι, υπάρχει απλετος χωρος για κατι τετοιο....

Tελος το μονη σου, οπως τώρα δινει τον χωρο για κατι που μαλλον πριν δεν εδινες στον εαυτο σου. Χωρο να σκεφτεις, να δεις τι θελεις τελικα, τί εφταιξε στο μεχρι τωρα κ φυσικα δινει κ χωρο για κατι ακομα. Χωρο για ελπιδα κ προσδοκια μιας πολυ πιο ομορφης κ ζεστης σχεσης

Καλη δύναμη να ευχηθώ!

Junior Member
    gnorizo ti exo anagi auti ti stigmi... oxi desmo i kati analogo, den milao gia erotiki monaksia, 8elo poli xrono gia na nioso etoimi na iparksei kati kainourgio stin zoi mou kai den me tromazi i erotiki monakisa.... anagi exo apo filous gia na exo tin dinatotita an 8eleis na iremo kai na min skeftomai... eixa filous stin a8ina.... alla feugontas ego apo do apomakrin8ika apo olous, o antras mou zileue pa8ologika... me apotelesma na kanoun oloi pera... ego eftaiga se auto..... kai auto tora to plirono.. distixos den iparxei kanenas oute filos oute gnostos... tpt... gia enan kafe prepei na exo ena periodiko kai na pao moni mou kai pistepse me auto den einai igieino kai me trelenei perissotero

dio xronia ekana ipomoni dexontas tin katastasi opos itan apla kai mono gia na kano ena paidi kai na meino ekei gia ta ipoloipa xronia..... opos edeiksan ta pragmata den katafera na tiriso tin taktiki auti kai protimisa na figo.. apo ipsilo ais8ima eu8inis an 8es \"ti mou ftaiei ena paidi na zei se ena distixismeno peribalon\" den metaniono gia to oti efiga alla den eimai kai eutixismeni tora... den metaniono gia to oti den simbibastika alla kai pali simbibazomai.... ena karo mperdemenes skepseis mesa sto mialo mou pou adinato na tis balo se taksi

episis na ti i arnitiki skepsi pali sinodeuomeni me bourkoma.... telos oi zestes sxeseis gia mena.... den ksero giati alla auto mou bgainei auti tin stigmi

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast