Υποχονδρίαση,έντονες Φοβίες,τάση για κατάθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Υποχονδρίαση,έντονες Φοβίες,τάση για κατάθλιψη

Καλησπέρα παιδιά και συγγνώμη για την ενόχληση..Είμαι 18 ετων,προσεχώς προτοετης και θέλω να σας περιγράψω τα προβλήματα που με βασανίζουν,προσδοκώντας σε κάποια συμβουλή ή έστω υποστήριξη απο μέρους σας
    Ολα ξεκίνησαν απο τις 25/8 όταν προέκυψε ένας ξαφνικός πόνος στο έντερο μου..εκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν βρέθηκε Κάτι σοβαρό..όμως απο τις 7/9 ταλαιπωρουμαι απο φαρρυγιτιδα,ποναω παρα πολυ όταν καταπινω και έχω την εμμονή να πιστεύω συνεχώς οτι κάτι έχει κολλήσει στο λαιμό μου(λόγω ενος τραυματικου περιστατικού τον Απρίλιο)και όποτε τρώω να κάνω νερό την τροφή μου,φοβούμενος μην παθω κάτι και τρέχω σε ΩΡΛ
    Εχω επισκεφτεί τα επείγοντα του ΙΚΑ σε 29 μέρες γύρω στις 6 φορες και γενικότερα ολους τους γιατρούς που διαθέτει,καθώς κάθε μέρα νομιζω οτι πασχω απο κάτι
    Απο προχθες νιώθω να καίγεται το αριστερό μου χερι,με ταλανίζει,έχω δυσκοιλιότητα,πήγα σε 2 νευρολόγους του ΙΚΑ και μου έγραψαν εξετάσεις για τη βιοϊατρική τις οποίες θα κάνω τη Δευτέρα
    Τα προβλήματα μου για να μην μακρυγορω άλλο συνοψίζονται ως εξής:1.οι γονείς μου λόγω των συνεχόμενων αναιτιων(;)επισκέψεων μου στους γιατρούς δεν πιστεύουν ότι έχω κάτι σοβαρό και ουτε βέβαια έχουν την οικονομική δυνατότητα να δίνουν κάθε μέρα 80 ή και παραπάνω ευρο στο κάθε νοσοκομειο για να επισκεπτομαι γιατρούς
    2.Φοβάμαι κυριολεκτικά να φάω ή για την ακρίβεια να καταπιω φαγητο
    Εχω αποκοπεί απο τους φίλους μου,Δεν θελω να βγαινω εξω βολτες και παράλληλα στενοχωριεμαι που βλεπω τους φίλους μου να περνουν καλά χωρις εμένα,η σχολή μου δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο παλιά και δεν ξέρω αν πασχω απο υποχονδρίαση,υπερβολικό στρες,φοβίες ή δεν ξέρω και εγώ τι
    Υγ.έχω κλείσει ήδη ραντεβού με μια ψυχολόγο στο ΙΚΑ
    Σας ευχαριστώ για τον χρονο σας

Senior Member
    Καπνιζεισ απο το τσιγαρο ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πριν σου εμφανιστούν ολα αυτά, γιατί απο κ εσύ θα καταλαβαίνεις ο άνθρωπος δεν πεθαίνει απο φαρυγγιτιδα, ηταν ολα καλα μεσα σου? Δεν είχες φοβιες, αγχος κλπ?? Μήπως είναι μια αφορμή ολο αυτό και προέρχεται απο το αγχος πχ έδωσες πανελλήνιες καταλαβαίνω.. Η οτι αλλάζει η ζωή σου?? Διότι πρέπει γρήγορα να καταλάβεις πως εισαι πολυ μικρός για να ασχολείσαι με ολα αυτά και να φοβάσαι κ επίσης ξεκινάει η πιο όμορφη περίοδος για σενα αυτη τη στιγμή.. Ειναι η φοιτητική σου ζωη και ειναι κριμα να σπαταλας χρόνο σε χαζες, ανούσιες φοβιες!
    :-)