Βοήθειααααα!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

Lightbulb Βοήθειααααα!!!!

Παιδιά έχω θέμα με τον Αντρα μου ειμαι παντρεμένη κ έχω μια κόρη 4 χρονων..Ο άντρας μου παντα ηταν στοργικός κ κοιταγε την οικογένεια του..εδώ κ ενα χρονο έχει ξεκίνησει ενα χόμπι με αυτοκίνητα κ έχει γίνει άλλος άνθρωπος..πλεον περνάει τις περισσότερες ώρες με το αυτοκίνητο δεν βγαίνουμε όπως παλιά κάθετε λίγες ώρες μαζί μας κ στο τέλος αν του πω κ κάτι μου λέει σιγά επαθες τίποτα? Τι να κάνω? Εγώ έχω αρχίσει να μην έχω όρεξη για τίποτα κ τα βλέπω όλα στραβά..δεν θέλω να πάω πουθενά μονη μου κ νιώθω οτι εκείνος περνάει καλά κ δεν τον νοιαζει για εμας ..εντομεταξυ μένουμε μακρυά απο τους δικούς μου φιλους κ οικογένεια ..είμαστε κοντά στους δικούς του οποτε για εκείνον είναι καλύτερα για εμένα όμως όχι!!!! Τι να κάνω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασιλικη1988 View Post
    Παιδιά έχω θέμα με τον Αντρα μου ειμαι παντρεμένη κ έχω μια κόρη 4 χρονων..Ο άντρας μου παντα ηταν στοργικός κ κοιταγε την οικογένεια του..εδώ κ ενα χρονο έχει ξεκίνησει ενα χόμπι με αυτοκίνητα κ έχει γίνει άλλος άνθρωπος..πλεον περνάει τις περισσότερες ώρες με το αυτοκίνητο δεν βγαίνουμε όπως παλιά κάθετε λίγες ώρες μαζί μας κ στο τέλος αν του πω κ κάτι μου λέει σιγά επαθες τίποτα? Τι να κάνω? Εγώ έχω αρχίσει να μην έχω όρεξη για τίποτα κ τα βλέπω όλα στραβά..δεν θέλω να πάω πουθενά μονη μου κ νιώθω οτι εκείνος περνάει καλά κ δεν τον νοιαζει για εμας ..εντομεταξυ μένουμε μακρυά απο τους δικούς μου φιλους κ οικογένεια ..είμαστε κοντά στους δικούς του οποτε για εκείνον είναι καλύτερα για εμένα όμως όχι!!!! Τι να κάνω?
    Καλημέρα Βασιλική... αρχικά μην πανικοβάλεσαι και μην αγχώνεσαι τόσο πολύ!
    Πιστεύω οτι πρέπει να ξεκινήσεις απο μια δικιά σου αυτοκριτική πρώτα..."ου γαρ έρχεται μόνο του".
    Αυτά τα 4 χρόνια, ήσουν πολυ κοντά στον άνδρα σου? Φρόντιζες να καλύπτεις και τις δικές του ανάγκες? Το πράγμα θέλει πολιτική τώρα.
    Ο άνδρας μιας φίλης μου, παρόμοια περίπτωση, είχαν κ εκείνοι μικρό παιδί τότε, άρχισε τένις και σπορ. Συνέχεια ήταν σ ένα γηπεδο τένις.
    Εκείνη παρόλο ότι ήταν του καναπέως, ξεκίνησε επίσης, για να είναι κοντά στον άνδρα της τένις κ πινκ πονκ. Ασε που της άρεσε κιολας και τελικά έγινε κ η ίδια πολυ καλή. Στα λέω αυτά γιατι δε χρειάζεται άγχος να έχουμε κοντά τον άνδρα μας...τρόπος χρειάζεται...

Junior Member
    Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!!! Καταλαβαίνω τι λες κ όντος παντα ήμουν δίπλα στον άντρα μου είμαστε περιπου 10 χρόνια μαζί κ δόξα το θεο όλα ηταν μια χαρά ..το πρόβλημα όμως είναι καθημερινό πλεον νιώθω πως όλη η έννοια του κ η σκέψη του είναι γύρω απο τα αυτοκίνητα..μας βάζει πλεον δεύτερες..δλλ για να σου δώσω να καταλάβεις μπορεί να έχουμε κανονίσει κάτι κ να τον πάρει ένας φίλος του για να φτιάξουνε κάτι στο αμάξι κ μου λέει πάω κ όταν γυρίσω πάμε εκεί που έχουμε κανονίσει..το αποτέλεσμα είναι παντα να αργεί κ στο τέλος να μην πηγαίνουμε πουθενά..κ αν πω κ κάτι μου λέει σιγά επαθες τίποτα που εμεινες σπίτι? Μου λέει πάμε αύριο κ το αποτέλεσμα μπορεί να τύχει κ αύριο κάτι παρόμοιο κ μια απο τα ίδια..και στο τέλος απλα δεν μιλάω γτ βλέπω πως είμαστε πλεον η δεύτερη σκέψη του κ το βλέπει κ φυσιολογικό γτ είναι κάτι που του αρέσει κ παντα το θεωρεί δεδομένο πλεον οτι θα παει στη δουλεια του κ όταν γυρίσει κατευθείαν με τα αυτοκίνητα
    ..καποτε κανόνιζε εκείνος να πάμε κάπου πλεον του το λέμε εμείς κ παλι τις περισσότερες φορες δεν πάμε κιολας για αυτό το λογο!!! Με θεωρεί υπερβολική κ πιεστική πλεον όταν ζητάω κάπου να πάμε!!!!

Senior Member
    Αυτο το χόμπυ πόσο καιρό γίνεται?? Δηλαδή πριν απο το χόμπυ ήταν άλλος άνθρωπος και ξαφνικά μετά απο το χόμπυ έγινε άλλος?
    Αν εξαιρέσουμε το χόμπυ, στα υπόλοιπα είναι σωστός? Η συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι καλή? Η δοτικότητά του? Με το παιδί του ασχολείται?

Junior Member
    Αυτό το χόμπυ το έκανε κ πιο παλιά κ τον ακολουθουσα παντού σε ολους τους αγωνες του..το είχε αφησει για 2 χρόνια κ τώρα εδώ κ ενα χρονο που τρέχουν κ οι φιλοι του κ φτιάχνουν τα αμάξια τους έχει ξεσηκωθεί κ αυτός κ τρέχει παλι σε αγώνες που το ακολουθώ βέβαια κ εγώ κ η μικρή γιατί το ζητάει κ ο ίδιος να είμαστε μαζί του ..το θέμα μας είναι το καθημερινό που ολη την ωρα θέλει να είναι στο αυτοκίνητο εκεί που το φτιάχνει...καποιες φορες πάμε κ εμείς μαζί κ καθόμαστε απο το να κατσουμε σπίτι.. Ασχολειτε με την μικρή δεν μπορω να πω αλλά αυτό γίνετε το βράδυ πια που θα ερθει σπίτι...κ όταν σχολάσει κ κάτσει σπίτι κ δεν έχει κανονίσει είναι μια χαρά..το θέμα είναι οτι απο τις 7 μέρες τις 5 θα είναι με το αυτοκίνητο κ τις 2 θα κάτσει μαζί μας... Κ το πρόβλημα είναι οτι αν του πω κάτι ενω θέλει να παει εκεί που τα φτιάχνουν τσακωνετε μαζί μου οτι τον πιεζω..ενω αυτά δεν τα είχε..παρόλο που μπορεί να μου πει ελάτε μαζί αν θέλετε..απλα δεν σηκώνει κουβέντα για το χόμπι του.. Κ εγώ δεν ξέρω τι να κάνω πως να συμπεριφερθω ..να μην ρου λέω τίποτα..? Να αρχίσω κ εγώ κάτι? Το θέμα είναι οτι κ παλαιότερα που παλι έκανε το χόμπι αυτό δεν ηταν τόσο κολλημένος!!!

Senior Member
    Αυτό το χόμπυ το έκανε κ πιο παλιά κ τον ακολουθουσα παντού σε ολους τους αγωνες του..το είχε αφησει για 2 χρόνια κ τώρα εδώ κ ενα χρονο που τρέχουν κ οι φιλοι του κ φτιάχνουν τα αμάξια τους έχει ξεσηκωθεί κ αυτός κ τρέχει παλι σε αγώνες που το ακολουθώ βέβαια κ εγώ κ η μικρή γιατί το ζητάει κ ο ίδιος να είμαστε μαζί του ..το θέμα μας είναι το καθημερινό που ολη την ωρα θέλει να είναι στο αυτοκίνητο εκεί που το φτιάχνει...καποιες φορες πάμε κ εμείς μαζί κ καθόμαστε απο το να κατσουμε σπίτι.. Ασχολειτε με την μικρή δεν μπορω να πω αλλά αυτό γίνετε το βράδυ πια που θα ερθει σπίτι...κ όταν σχολάσει κ κάτσει σπίτι κ δεν έχει κανονίσει είναι μια χαρά..το θέμα είναι οτι απο τις 7 μέρες τις 5 θα είναι με το αυτοκίνητο κ τις 2 θα κάτσει μαζί μας... Κ το πρόβλημα είναι οτι αν του πω κάτι ενω θέλει να παει εκεί που τα φτιάχνουν τσακωνετε μαζί μου οτι τον πιεζω..ενω αυτά δεν τα είχε..παρόλο που μπορεί να μου πει ελάτε μαζί αν θέλετε..απλα δεν σηκώνει κουβέντα για το χόμπι του.. Κ εγώ δεν ξέρω τι να κάνω πως να συμπεριφερθω ..να μην ρου λέω τίποτα..? Να αρχίσω κ εγώ κάτι? Το θέμα είναι οτι κ παλαιότερα που παλι έκανε το χόμπι αυτό δεν ηταν τόσο κολλημένος!!!

Αν είναι καλός σε όλα τα άλλα...μη μιλάς καθόλου! Ναι μπορείς να βρεις ασχολίες σε συνδιασμό με άλλες μαμάδες να κοινωνικοποιείται και το κοριτσάκι σου παράλληλα...τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα τότεμ που ο άνδρας μου γύριζε κάθε βράδυ σπιτι στις 12 μμ εκεινα τα χρόνια.
    Παράλληλα θα είσαι πολύ γλυκειά στον άνδρα σου και δε θα του γκρινιάζεις καθόλου...ολα θα τα λύνεις με χιουμορ, χαλαρότητα και συζήτηση! Διάβασε αν θέλεις το μήνυμα "εγώ" στο site της αρμονικής ζωής, και δες ανάλογα βίντεο που έχουν για σωστή επικοινωνία ζευγαριών να πάρεις μαθήματα!

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες!!! Ναι θα μπω να διαβάσω αυτό που μου λες!!! Ελπίζω όλα να κυλισουν καλά.. Γτ κ εγώ ψυχολογικά δεν είμαι πολύ καλά ενα χρονο με έχει κουράσει όλο αυτό κ νομιζω πως είναι καιρός κάτι να κάνω!!!!

Senior Member
    Κ εγώ δεν ξέρω τι να κάνω πως να συμπεριφερθω ..να μην ρου λέω τίποτα..?
    Ακριβώς!!!
    Άλλαξε στάση, μη λες τίποτα, μη του πας κόντρα... δύσκολο στην αρχή Οκ .. δοκίμασε! Φέρσου σαν να μην υπάρχει το πρόβλημα... Η γκρίνια έστω κι αν είναι δικαιολογημένη θα φέρει γκρίνια και μετά ένα ντόμινο εξελίξεων που μπορεί να μη σ' αρέσουν. Βάλε ένα στόχο... Πχ για 06μήνες θα κάνω τη χαζή... και δες αντιδράσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony_c2018 View Post
    Ακριβώς!!!
    Άλλαξε στάση, μη λες τίποτα, μη του πας κόντρα... δύσκολο στην αρχή Οκ .. δοκίμασε! Φέρσου σαν να μην υπάρχει το πρόβλημα... Η γκρίνια έστω κι αν είναι δικαιολογημένη θα φέρει γκρίνια και μετά ένα ντόμινο εξελίξεων που μπορεί να μη σ' αρέσουν. Βάλε ένα στόχο... Πχ για 06μήνες θα κάνω τη χαζή... και δες αντιδράσεις.
    Τι πάει να πει θα κάνει τη χαζή?? Διαφωνώ....μπορείς και εσύ να κοιτάξεις το ΕΓΩ ΜΗΝΥΜΑ....

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες!!! Ναι θα μπω να διαβάσω αυτό που μου λες!!! Ελπίζω όλα να κυλισουν καλά.. Γτ κ εγώ ψυχολογικά δεν είμαι πολύ καλά ενα χρονο με έχει κουράσει όλο αυτό κ νομιζω πως είναι καιρός κάτι να κάνω!!!!
    Αμμμ τώρα τα λες καλά! δεν είσαι και εσύ ψυχολογικά καλα εδώ και ένα χρόνο....να φροντίζεις να είσαι με κάθε τρόπο, για τον ευατό σου, (πολύ γλυκά στο λεω αυτό) άσχετα τώρα με τον άνδρα σου...η συμπεριφορά μας είναι καθρέφτης...και θα δεις πόσο ωραία θα εξελιχθεί η σχέση σας στο μέλλον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna137 View Post
    Τι πάει να πει θα κάνει τη χαζή?? Διαφωνώ....μπορείς και εσύ να κοιτάξεις το ΕΓΩ ΜΗΝΥΜΑ....
    Θα πει <<Πχ>>... έχει ένα ""Πχ"" μπροστά... το βλέπεις???

Δώσε ένα λινκ γι αυτό που προτείνεις

Junior Member
    Το μήνυμα ΕΓΩ που υα το βρω? Δεν το βρίσκω... Μπορείς να μου στειλεις link?

Senior Member
    Καλύτερα μη μπλέξεις μ' αυτά... θα κάνεις χειρότερη τη ζωή σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony_c2018 View Post
    Καλύτερα μη μπλέξεις μ' αυτά... θα κάνεις χειρότερη τη ζωή σου.
    Οτι να ναι!!

Senior Member
    http://www.armonikizoi.com/2011/%CE%...BD%CE%AF%CE%B1

Γενικά μελέτησε όσο μπορείς και βλέπε τα βίντεο του Νατζέμυ....θα σου αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο!

Page 1 of 2 12 LastLast