μπαινει αμφιβολια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Banned
    ειλικρινα ρε φιλε !! νιωθεις καλα οπου "παιζεις" με τον πονο των αλλονων εδω μεσα!! εχεις καταλαβει οτι εισαι σε ενα φορουμ οπου σκοπος του ειναι η υποστυριξει ανθρωπων με ψυχικες ασθενεις και με γενικα συναισθηματικα προβληματα!! το εχεις καταλαβει ?? και συνεχιζεις να το καμεις!!
    αληθεια ποσο αλλα και τη ψυχη μπορει να εχει καποιος τετοιος ανθρωπος σαν εσενα "ρε tony_c2018 "

Senior Member
    Τονι πεσ τουσ την αληθεια αμα εισαι μαγκασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δε φοβαμαι να τη γραψω τη λεξη.

Απλως σε καθε forum που σεβεται τον εαυτο του αυτο θα σημαινε διαγραφη του χρηστη.

Να δουμε τι θα κανουν με εσενα.

Quote Originally Posted by tony_c2018 View Post
    Το μήνυμα έχει διαγραφεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Δε φοβαμαι να τη γραψω τη λεξη.

Απλως σε καθε forum που σεβεται τον εαυτο του αυτο θα σημαινε διαγραφη του χρηστη.

Να δουμε τι θα κανουν με εσενα.
    ευτηχως τελικα οντως το φορουμ σεβεται τον εαυτο του και τον εκανε περα για καποιες μερες!!
    ο τυπος ηταν χαιρετε με των αλλων τα προβληματα! κι ολο κατι μου θυμηζε! πιστευω οτι ηταν και παλαια εδω αλλα με αλλο ονομα μαλον!!
    τελος καλα ολα καλα παντως!!

Senior Member
    Κατι ελεγε παντωσ διαφωνω που εφυγε

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα καλημερα σε ολα τα παιδια

εκανα μια διαπιστωση.μου μπηκε μια μφιβολια στο μυαλο.μια σκεψη.
    οπως εχω πει ενα απο τα πραγματα που με απασχολει ειναι η παρακολουθηση απο γονεις και τους υπολοιπους ανθρωπους.

μια μερα παλιοτερα οταν εκανα ψυχοθεραπεια η ψυχολογος μου ειχε πει οτι οπως και να εχει με αυτους τους γονεις μεγαλωσε οποτε δεν εχει μεγαλη σημασια.
    και σκεφτηκα αν εβρισκα τους γονεις μου τους πραγματικους τι θα επαιρνα/κερδιζα..?
    και ειπα αγαπη με πιο σωστη εκφραση, στοργη, συμπαρασταση, νοιαξιμο,αγκαλια, κουραγιο, λιγοτερους περιορισμους, κατανοηση και 1002 αλλα.

και σκεφτομαι μηπως επειδη δεν πηρα αυτα τα πραγματα αποι τους γονεις που με μεγαλωσαν τους ακυρωνω και προσπαθω να γεμισω το κενο με γονεις φυαλκισμενους καπου αλλου πραγματικους.

ακομα το πιστευω αλλα μου εχει μπει παραλληλα αυτη η σκεψη.

το ιδιο και με την παρακολουθηση απο τους αλλους ανθρωπους.
    μηπως εχω πληγωθει πολυ απο αυτους τους εκανα εχθρους μου

εσεις τι εχετε διαπιστωσει με τα δικα σας βιωματα?
    Όλοι έχουν θέματα με τους γονείς, όταν μεγαλώσεις θα έχουν τα παιδιά σου θέματα μαζί σου, οπότε ξέχασε τα γιατί δεν θα βγάζεις άκρη.
    Επίσης η παρακολούθηση δεν κολλάει στο προηγούμενο, μην το συνδέεις.

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα καλημερα σε ολα τα παιδια

εκανα μια διαπιστωση.μου μπηκε μια μφιβολια στο μυαλο.μια σκεψη.
    οπως εχω πει ενα απο τα πραγματα που με απασχολει ειναι η παρακολουθηση απο γονεις και τους υπολοιπους ανθρωπους.

μια μερα παλιοτερα οταν εκανα ψυχοθεραπεια η ψυχολογος μου ειχε πει οτι οπως και να εχει με αυτους τους γονεις μεγαλωσε οποτε δεν εχει μεγαλη σημασια.
    και σκεφτηκα αν εβρισκα τους γονεις μου τους πραγματικους τι θα επαιρνα/κερδιζα..?
    και ειπα αγαπη με πιο σωστη εκφραση, στοργη, συμπαρασταση, νοιαξιμο,αγκαλια, κουραγιο, λιγοτερους περιορισμους, κατανοηση και 1002 αλλα.

και σκεφτομαι μηπως επειδη δεν πηρα αυτα τα πραγματα αποι τους γονεις που με μεγαλωσαν τους ακυρωνω και προσπαθω να γεμισω το κενο με γονεις φυαλκισμενους καπου αλλου πραγματικους.

ακομα το πιστευω αλλα μου εχει μπει παραλληλα αυτη η σκεψη.

το ιδιο και με την παρακολουθηση απο τους αλλους ανθρωπους.
    μηπως εχω πληγωθει πολυ απο αυτους τους εκανα εχθρους μου

εσεις τι εχετε διαπιστωσει με τα δικα σας βιωματα?
    βρισκω σωστο τον συλλογισμο σου,φυσικα και τα βιωματα που εχουμε απο τη παιδικη ηλικια ειτε απο γονεις ειτε γενικα εχουν επιπτωσεις στον ψυχισμο μας και στη συμπεριφορα μας μετεπειτα,ειναι φυσιολογικο και υγιες να εκλογικευουμε τις σκεψεις μας κι αυτο ειναι που πρεπει να κανουμε ειδικα οταν αντιμετωπιζουμε ψυχικες ασθενειες.αναφορικα στην ερωτηση τι θα επαιρνες απο τους βιολογικους σου γονεις αν ηταν κοντα σου,αυτο δεν το ξερεις,μπορει να μην επαιρνες και τιποτα απο αυτα που αναφερεις,εγω θα σου πω οτι τη ζωω πρεπει να τη βλεπουμε με τα δικα μας ματια,μπορει να μην πηρες οπως λες αγαπη απο τους γονεις πραγμα που πιστευω οτι δεν ισχυει αλλα εισαι πλεον σε μια ηλικια που δεν πρεπει να δινεις τοση βαση στο παρελθον αλλα να φτιαξεις καινουρια βιωματα με βαση τι σε ευχαριστει εσενα ποση αγαπη θες να λαβεις και ποση να δωσεις.ο καθενας βλεπει τον κοσμο με τα δικα του ματια αλλος τον βλεπει χωρις αγαπη αλλος με αγαπη ειναι στο χερι μας εμεις δημιουργουμε τη ζωη μας,οχι αλλοι!!

Senior Member
    Βοο ξερεις ποσα παιδια θα ηθελαν να ειχαν υιοθετηθει απο αλλους ξενους γονεις;
    Μην κουραζεις το μυαλο σου με ερωτηματα που δεν εχουν απαντηση. Το μυαλο εχει την ταση να εξιδανικευει αυτο το πιθανο ΑΝ, αααν γινοταν αυτο, τα πραγματα θα ηταν καλυτερα, αμ δεεεε μπορει και να ηταν πολυ χειροτερα

Senior Member
    οι φωνες εχουν υποχωρησει κατα 80%.η παρακολουθηση επιμενει.μονο οταν ειμαι με καποιον αλλον μαζι μου εξω νιωθω λιγο πιο ανετα.τα φαρμακα με ελεγχουν.η παρακολουθηση δε φευγει.ποτε δε θα φυγει.την εχω 14 χρονια.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    και εγω με τα φαρμακα νοιωθω οτι ειμαι σε ομηρια πολλες φορες, δεν νοιωθω και πολυ καλα....... σε λιγες μερες πιανω δουλεια κοινωφελη και εχω λιγο αγχος..... θα τα καταφερω η θα τα σκατωσο και θα παθω καμια κριση πανικου η καμια νευρικωτητα, ο γιατρος λεει να παω να δοκιμαστω σε δουλεια κανονικη....... στην υπηρεσια ξερουν οτι ειμαι αμεα 67% με ψυχωση καταθεσα τη βεβαιωση κεπα.... αντε να δουμε αν θα τα βγαλω περα........
    κατα τα αλλα καλα σημερα εκανα σχεδον 5 ωρες ποδηλασια, ανεβηκα στο βουνο περιπου 700 μετρα υψομετρο και πηγαμε σε ενα χωριο..... τρεις μιση ωρες αναβαση και μια μιση ωρα επιστροφη και μιση ωρα κατσαμε σε ενα καφενειο και ειπιαμε τα καφεδακια μας......

Senior Member
    σου ευχομαι τα καλυτερα Παυλο.παρτω χαλαρα.θα πας κι οτι μπορεσεις το κανεις δε χρειαζεσαι να ζοριστεις.αμα τα δεις σκουρα φευγεις.τι ειχες τι εχασες.και συνηθως σε αμεα βαζουν ευκολα πραγματα. το εχω δει γι αυτο στο λεω.στην νομαρχια της πολης μου υπαρχει παιδι με συνδρομο down και του εχουν δωσει 1 γραφειο και βγαζει φωτοτυπιες.αυτο ολο κι ολο.μη φοβασαι ολα καλα θα πανε.περιμενω νεα σου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Παυλο δε σε ξερω αλλα αυτοι που φοβουνται τα λαθη ειναι χειροτεροι στο χαρακτηρα απο μενα το σκεπτικο ειναι απλο εγω ειμαι ενα τιποτα το γνωριζω και κανω μαλακιεσ οι υπολοιποι ειναι επισησ ενα τιποτα ειτε σπουδασαν ειτε εχουν λεφτα δεν εχει σημασια παλι τιποτα ειναι η μαλακια εγκειται στο εξησ οτι νομιζουν οτι ειναι κατι σε αυτο το ψεμα ζειτε ολοι στα πενηντα σασ θα μαθετε την αληθεια σασ

Senior Member
    Να στο πω πιο απλα αν θεσ να δουλεψεισ κανονικα θα κανεισ λαθη μετα θα μαθεισ και δε θα κανεισ λαθη αν δεν κανεισ λαθη η δουλεια δεν αξιζει αν δεν μαθεισ αποψη μου δεν αξιζεισ εσυ ετσι εχουν τα πραγματα παρτο η αφησε το

Senior Member
    η παρακολουθηση δε φευγει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ουτε εμενα διαχειριση θελει πωσ θα το βαλεισ μεσ το κεφαλι σου

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast