Results 16 to 30 of 68
Thread: ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΟΛΑ!!
-
11-07-2018, 13:26 #16
Όταν δεν έχει κανείς με τι να ασχοληθεί αυτά παθαίνει. Και εγώ την έπαθα για τα καλά. Την αυτοκριτική μου την κάνω και πονάει πολύ. Ελπίζω να μην περάσει γρήγορα γιατί θέλω πολύ δουλειά.. Το πρώτο που κατάλαβα για τον εαυτό μου είναι πως εκτέθηκα τόσο πολύ δίνοντας βάση σε πράγματα αστεία και παραμέρισα σημαντικά, όπως το παιδί μου, την δουλειά μου, το σπίτι μου. Φοβάμαι πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος θα τα χάσω όλα, δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανένας, ούτε καν εγώ. Αναρωτιέμαι γατί το έκανα αυτό.. Όχι, δεν είναι ζήλια! Όχι, δεν είναι φθόνος! Είναι ανωριμότητα, βλακεία στον εγκέφαλο, κουτσομπολίστικο κακόγουστο αστείο.. Μπορεί κάποια στιγμή να διορθωθούν τα πράγματα αλλά αυτή η ρετσινιά δεν θα φύγει ποτέ. Και καλά οι άλλοι. Ο άντρας μου; Θα είναι ο ίδιος ή θα οδηγηθούμε στο απόλυτο κενό; Πριν λίγο μου μίλησε. Ήταν ήρεμος. Εμφανώς στενοχωρημένος. Υποτίθεται πως το ΣΚ θα πηγαίναμε κάπου οι 2 μας μετά από 3 χρόνια. Αν και τα σχέδια δεν έχουν αλλάξει, ακόμη κ αν πάμε, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν..
- 11-07-2018, 13:33 #17
Θα περάσει βρε Ντόρα, μη στεναχωριέσαι περισσότερο. Άστο να περάσει και προσπέρασε κι εσύ...
11-07-2018, 13:45 #18
Τι να μην στενοχωριέμαι, να σκάσω κοντεύω! Ξέρεις τι σημαίνει να σκάσω; Θα μου πεις "¨και τι να σου κάνουμε εμείς; τι άλλο να σου πούμε;" Δίκιο έχετε..
11-07-2018, 13:51 #19
δωρα...
ας μην ειναι οπως πριν.
μπορει αργοτερα να ειναι καλυτερα.
προσπαθησε να την πατε την εκδρομη και βλεπεις εκει πως θα παει το πραγμα.
σε αυτην την φαση ζητα με καθε ευκαιρια συγνωμες κι αν σου απαντανε "τι να την κανω την συγνωμη οπως τα κανες", να ρωτας αν κατι μπορεις να κανεις για να ανακουφισεις καποιον.
κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις.
καλα κανεις και κανεις την αυτοκριτικη σου.
κανε την αυτοκριτικη σου, παρε τα μαθηματα σου και ελεγξε τονε αυτο σου αν εχει αλλαξει σε κατι η αν το τοπιο παραμενει το ιδιο..
θα ξεχαστει, ουτε σκοτωσες κανεαν, ουτε κυνηγησες τον ανδρα της.
μια κατινια εκανες. αυτο ειναι το ρεζουμε.
δεν διαγραφεσαι σαν ανθρωπος, προσπαθησε να βελτιωθεις.
δεν το πιστευω οτι θα χασεις ουτε τον ανδρα σου ουτε την οικογενεια σου. αλοιμονο.
11-07-2018, 15:01 #20
Dora μου δες το απ την αντίθετη πλευρά το όλο θέμα!
Ηταν ένα πολύ δυνατό μάθημα για σένα και θα συμβάλλει στα μέγιστα στην αυτοβελτίωση και εξέλιξη σου!
Εγραψε τόσο καλά μέσα σου αυτό το πάθημα που και εσύ η ίδια ποτέ δε θα είσαι ίδια μετά απο αυτό αλλά ελπίζω η βελτιωμένη σου έκδοση!
Τι εννοείς οτι δεν είχες με πράγματα ν ασχοληθεις??
Δουλεύεις, είσαι μητέρα ενός μικρού παιδιού, που τώρα χτίζει χαρακτήρα. Η συμπεριφορά σου πρέπει να είναι πρώτυπο γι αυτό!
Ησουν τυχερή στην ατυχία σου...δες το έτσι....γιατί αν δε γινόταν όλο αυτό, εσύ θα συνέχιζες ν ασχολείσαι με τις χαζομάρες του facebook και όχι με τα σημαντικά πράγματα που χρειάζεται να κάνεις με το παιδί σου, τη δουλειά σου και τον άνδρα σου. Ξέρεις πόση καθημερινή απασχόληση χρειάζονται όλα αυτά για ν ανθίζουν?
Εννοείται οτι η σχέση σου με τον άνδρα σου θα γίνει καλύτερη απο πριν, θέλει δουλειά όμως!
Εύχομαι να περάσετε ηρεμο ΣΚ και να τα βρείτε.
Ως αναφορά το περιστατικό στην ουσία του, εγώ θα συμφωνήσω μ ένα άλλο παιδί πιο πάνω. Οι φίλη σου έχει χαμηλή αυτοεικόνα και επειδή θα γίνει μαμά θα πρέπει να το κοιτάξει λίγο αργότερα. Μεταξύ μας τώρα...
Και εμένα στο γάμο μου, η διευθυντριά μου που με ζήλευε πιστεύω...μου είπε μετά απο 2 μέρες για να μου χαλάσει τη χαρά μου...καλά πως σε βάψανε έτσι ασπρη? Σα νεκρή ήσουν....παρόλα αυτά εγώ με μεγάλη αυτοπεποίθηση εκείνη την ώρα της γυρνάω....εσείς με είδατε έτσι...ο άνδρας μου, μου είπε ότι ήμουν η πιο όμορφη νύφη του κόσμου!! Και πραγματικά εγώ έτσι αισθανόμουν και ουτε πειράχτηκα στο ελάχιστο...
11-07-2018, 16:00 #21
Γυρίσαμε σπίτι κ τα πράγματα είναι πιο ήρεμα.Εγώ όμως εξακολουθώ να είμαι αμίλητη, αγέλαστη.. Αυτό που περιμένω είναι μια επικοινωνία του συζύγου με τα παιδιά. Αν δεν γίνει ή αν γίνει κ δεν είσαι σε καλό κλίμα τότε θα αρχίσει νέα επίθεση. Ίσως όπως λέτε να είναι θέμα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ίσως να είναι κ η πραγματικότητα που πόνεσε. Έθιξα όμως μια σημαντικη προσωπική στιγμή. Και αυτό δεν συγχωρείται. Ή μήπως όχι; Δεν έθιξα το γεγονός της ένωσης, τους ανθρώπους, τα ήθη κ έθιμα. Ούτε προσωπικότητες. Βεβαια από την αλλη ολα αυτα κανουν ενα γεγονος, ενα μυστηριο κ για αυτους οσο χαλια κ να πηγαν τα πραγματα ηταν ο γαμος τους. Οχι, δεν συγχωρειται
11-07-2018, 16:08 #22
Παρεπιπτοντως, σας επρηξα!!
12-07-2018, 10:49 #23
Δεν ξερω ρε κορίτσι..Η αλήθεια είναι πως έκανες βλακεία.. Και ναι..ετσι χαλάνε οι σχέσεις...πως αλλιώς δλδ; από τα μικροπράγματα και τις συμπεριφορές.. διαλύονται λιθαράκι λιθαράκι.. Και αυτή η ανάγκη να γίνουμε αποδεκτοί στα σοσιαλ μύδια..να παρουμε λαικζ για ενα ομορφα κατασκευασμενο κειμενο..γουατ δε φακ..ζητα συγγνώμη μεχρι να μαλλιασει η γλώσσα σου...Αλλά δείξε και λίγο μετανιωμενη ξερω γω..Καλημέρα!
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
12-07-2018, 10:56 #24
Πόσο χρονών είσαι?
Εστάλη από SM-J710F στο E-Psychology.gr Mobile App
12-07-2018, 11:01 #25
Αυτό κάνω, ζητάω συγνώμη. Έτσι όμως χαλάνε οι σχέσεις; Νομίζω θα ήμασταν μόνοι μας στον πλανήτη αν για ένα κακόγουστο αστείο χαλούσαν σχέσεις ζωής. Δεν μπορώ να συγχωρήσω ούτε εγώ τον εαυτό μου για ότι προκάλεσα. Το έχω καταλάβει και περνάω κ εγώ δύσκολα, ίσως πιο δύσκολα από τους υπόλοιπους που εξακολουθούν να κάνουν την καθημερινότητα τους και μπορεί κ να μην σκέφτονται καν το περιστατικό. Εάν αποφασίσουν να διακόψουμε την παρέα μας δεν έχω παρά να το δεχτώ. Είναι συνέπεια της πράξης μου και επιβάλλεται να την δεχτώ.
12-07-2018, 11:03 #26
όχι μικρή πάντως. λίγο μετά τα 30
12-07-2018, 11:18 #27
Το αν είναι απλα ένα κακόγουστο αστείο η οχι, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ...Δεν είπα ότι ήρθε και η συντέλεια του κόσμου.. Ούτε ότι έκανες κανένα τραγικό λάθος.. οι πράξεις ομως έχουν και συνέπειες. Κατανόησε από μονη σου τι έκανες και γιατι ..συγχώρεσε τον εαυτό σου..Και μίλησε από καρδιάς σε φίλους και σύζυγο..Και όλα θα πάνε καλα.
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
12-07-2018, 11:29 #28
Εμενα γιατι μου φαινονται ολα αυτα τρελλά ?
12-07-2018, 11:29 #29
λυπάμαι πραγματικά για τον εαυτό μου. Δεν θέλω να δω κανέναν. Αν ασχολούμουν με τη δουλεια μου αυτό το ρημάδι το τέταρτο και δεν έμπαινα στην αηδία που λέγεται facebook, τίποτα δεν θα είχε γίνει. Νιώθω πως εξέθεσα τον εαυτό μου, τον άντρα μου, τη φιλία μας, όλα. Δεν είχα κακό σκοπό, δεν έβρισα κανέναν, δεν έθιξα πρόσωπα και προς Θεού δεν ήθελα να προκαλέσω τόσο κακό. Με αποκάλεσε η ξαδέρφη μου "νύφη τραβεστί". Δεν με ένοιαξε. Και τι έγινε; Εγώ έτσι ήθελα. Δεν μου είπε κ ποτέ ότι ήμουν η πιο όμορφη για να μου γκρεμίσει μετά το όνειρο.
12-07-2018, 11:30 #30