Results 31 to 45 of 68
Thread: ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΟΛΑ!!
-
12-07-2018, 11:31 #31
Δεν ειπα για λυπηση , ειπα τρελλά ............δεν υπαρχει ειρμος στην σκεψη σου , στα γραφομενα σου .......δεν ξερω , να πει η ΡΕΜΕΝΤΥ που ειναι αποδεδειγμενα λογικη .....περιπλοκα πραματα γραφεις ........εγω δεν βγαζψ ακρη ....... κατι ασημαντο εντοτπιζω , που για αγνωστους λογους εχει παρει αφυσικες διαστασεις ......
- 12-07-2018, 11:35 #32
12-07-2018, 11:36 #33
Αυτο βλεπω , οτι εισαι σε συγχυση , δεν εχεις κατι επιληψιμο/σοβαρο ..........μην πανικοβαλλεσαι .....
12-07-2018, 11:38 #34
δωρα, στην τελικη, εφοσον ειναι κυριως δικοι του φιλοι και ανησυχει για την φιλια τους, ας διακοψουν με σενα τις σχεσεις κι ας εχουν φιλο τον ανδρα σου. εσυ εκανες την χοντραδα, οχι εκεινος.
δεν ειστε σιαμαιοι. δυο ατομα ειστε.
φυσικα και θα υπαρχει αντικτυπος στις οικογενειακες σχεσεις που ειχατε, αλλα αυτο σιγα- σιγα θα στρωσει, με την ανοχη ολων σας.
μολις περασει ο καιρος, θα στρωσουν οι σχεσεις.
δεν θα ειναι καρδιακοι φιλοι με σενα, αλλα και τα παιδια σας θα μπορουν να κανουν παρεα και με τον ανδρα σου μπορουν να ειναι κολλητοι αν το θελουν.
12-07-2018, 11:42 #35
12-07-2018, 12:03 #36
Καταντώ κουραστική αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ένα περιστατικό που μου έτυχε. Ταξιδεύοντας ως φοιτήτρια για διακοπές Χριστουγέννων στην πόλη μου, καθόμουν με μια κυρία που είχε τον ίδιο προορισμό αλλά δεν τη γνώριζα. Δεν με ρώτησε καν το όνομα μου και ξεκίνησε να μου λέει διάφορα για διάφορους που δεν με ενδιέφεραν αλλά ντρεπόμουν να της πω να σταματήσει. Μέσα στον μονόλογο της μου ανέφερε για μια κυρία που ενώ τώρα είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά, πριν από τον γάμο της είχε κάνει άλλον έναν με κάποιον και απέκτησε ένα παιδί το οποίο είναι γιατρός και δουλεύει στην πόλη μας. Μέσα μου έλεγα "κάντην Θεέ μου να σταματήσει". Δεν ήταν ότι μου έλεγε περιστατικά μόνο αλλά και ονόματα. Και εκεί που έλεγε και ξαναέλεγε μου πετάει το όνομα της εν λόγω κυρίας η οποία ήταν η μητέρα μου! Επαθα σοκ! Όχι με όσα έλεγε αλλά με την κακία του κόσμου που υπάρχει και με την ευκολία που κάποιος, τρελός ή λογικός, χρησιμοποιεί ονόματα υπαρκτών προσώπων. Στην περίπτωση τη δική μου, ναι παραδέχομαι πως έθιξα κάποια πράγματα διαδικαστικά, με τεράστιες δόσεις ψευδους που προφανώς επίσης παραδέχομαι ότι τις έκανα για εντυπωσιασμό επειδή με έβαλε ο διάβολος και την έκανα τη πατάτα μου, αλλά προς Θεού δεν έθιξα προσωπικότητες, πρόσωπα, σχέσεις. Δεν ανέφερα ονόματα και δεν θα το έκανα ποτέ εδώ που τα λέμε. Παραδέχομαι ότι στις μεταξύ μας συζητήσεις σχολιάζουμε αυτά τα διαδικαστικά που έγιναν στο συγκεκριμένο μυστήριο αλλά ΠΟΤΕ δεν έχουμε αναφερθεί στα ίδια τα παιδιά. Ο σύζυγος μου προφανώς έχει αυτή τη συμπεριφορά γιατί καταλαβαίνει πως από τη μία όλο αυτό είναι αφορμή για να χάσουμε τη φιλία μας, από την άλλη ξέρει πως πολλά από αυτά έχουν ειπωθεί και από τον ίδιο, οπότε κ εκείνος φοβάται. Ξαναλέω και πάλι, δεν θέλω να δικαιολογηθώ, μπορώ άνετα να το κάνω αλλά δεν το θέλω. Θα υποστώ τις οποιες συνέπειες αλλά ελπίζω μόνο εγώ και όχι ο άντρας μου και το παιδί μου. Είναι κρίμα..
12-07-2018, 13:16 #37
Η αλήθεια είναι ότι τον εκανες ρόμπα βρε κοριτσάκι...Και δεν έχει σημασια που δεν ειπες ονόματα.. αυτοί ξέρουν ότι ήταν γι'αυτούς...τεσπα..ελπίζω όλα να σου πάνε καλά..
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
12-07-2018, 15:39 #38
Θα προσπαθήσω να διορθώσω την κατασταση, ακομη κ αν χρειαστει να απομακρυνθω. Προφανως δεν χρειαζοναστε στη ζωη μας ανθρωπους που μας κανουν κακο. Παραδεχομαι πως «τους εκανα ρομπα» οπως ειπωθηκε παραπανω με σατυρικη διαθεση μιας κακιστης ρημαδας στιγμης που εαν ηξερα οτι θα ειχε αυτη την καταληξη θα το εκοβα το χερι μου!
13-07-2018, 02:48 #39
οι αντρες λογικα θα το ξεχασουν γρηγορα γιατι χεστηκαν για τους γαμους και τα κουτσομπολια ξερουν οτι αυτα ειναι κουταμαρες.
το προβλημα δημιουργηθηκε γιατι συγχυστηκε η αλλη και θα εκανε σα παλαβη.Ειναι και εγκυος χτυπησαν οι ορμονες κοκκινο.Γενικα θα ξεχαστει αλλα η αλλη θα σ εχει στην μπουκα μια ζωη,θα σου μιλαει τελειως τυπικα.Οποτε υπομονη και αστο να περασει μονο του,κοιτα να βελτιωνεις τον εαυτο σου.Μην ξανακλαφτεις και μην ξαναζητησεις συγνωμη,ολα αυτα τα εκανες,αν τα επαναλαμβανεις δειχνεις αδυναμη.Εκανες βλακεια αλλα εχεις και μια αξιοπρεπεια μη τρελαθουμε.
Στειλε μια τουρτα σπιτι τους (χωρις μηνυματα χωρις τιποτα) οταν γεννησει η αλλη σαν τελευταια ενδειξη καλης θελησης να τα ξαναβρειτε και τελος,μετα ασε να κανουν οι αλλοι κινηση αν θελουν.
13-07-2018, 04:42 #40
Κοιτα Δωρα ..διαβαζοντας αυτα που εχεις γραψει θεωρω δεν ειναι σωστο να καιμε ατομα μεσω κοινωνικων δικτυων γιατι δεν ξερεις πως θα το παρει ο καθενας.Απο την αλλη ομως και η αντιδραση του αντρα σου και των υπολοίπων δεν την θεωρω ωριμη!προφανως ο αντρας σου ψαχνει κινητρο για να σε χωρίσει.Πιστεψε με δεν αξιζει να στεναχωριεσαι..δεν εκανες δα κανα εγκλημα για να διαλυθει ενας γαμος..τωρα αν επιμενει ο αντρας σου,παει να πει πως δεν σου αξιζε ενας τετοιος αντρας!
13-07-2018, 20:00 #41
πραγματικα γινατε ρομπα κ πιο πολυ ο αντρας σου γιαυτο κ αντεδρασε ετσι.εχει δικιο δεν μπορεις να πεις κατι!θα το ξεπερασετε ομως δεν εγινε κ η καταστροφη κ για μενα κακως αρχισες τα τηλεφωνα.αφου δεν το σηκωνε η κουμπαρα ας επαιρνες τον αντρα της που φανταζομαι αυτος ειναι κ ο κολλητος του αντρα σου,να του ελεγες πως εχουν τα πραγματα ,να ζητουσες συγνωμη για την αναστατωση κ τελος.ενταξει χοντρο αυτο που εκανες κ επειδη χθες κοιτουσα κ εγω το ποστ μιλουσαν για αστεια πραγματα.το δικο σου σχολιο δεν το ειδα αλλα συμφωνα με αυτο που ειπες δεν ηταν κατι αστειο,εσυ απλα ειπες χαλια φαγητο κλπ.κ μενα θα με πληγωνε αν ακουγα καποιον να λεει οτι ηταν ολα χαλια.αν ελεγες απλα ο dj δεν ηρθε ποτε οκ.
13-07-2018, 23:20 #42
κ εγώ τρελά τα βρίσκω όλα αυτά. Δεν πιστεύω ότι τα διαβάζω....
Θεωρώ ότι σ'αυτή την ιστορία, όλοι οι συμμετέχοντες μεγαλοποιείτε το παραμικρό. Την τρίχα,τριχιά. Το τόσο, τόοοοοοσο.
Δεν δύναμαι να διανοηθώ πώς μία άστοχη και κακή πλάκα, είναι ικανή να προκαλέσει αποβολή εμβρύου, οριστική καταστροφή φιλίας, χωρισμό και ενοχές τρελού επιπέδου σ'εσένα.
Για λίγα λεπτά, άντε ώρες, οκ να επέλθει ένας εκνευρισμός, τουλάχιστον από τη μεριά των κουμπάρων ναι, κατανοητό. Για λίγο. Και σε μικρότερο βαθμό απ'ότι περιγράφεις! Επίσης κατανοητός ένας εκνευρισμός του συζύγου. Για λίγο. Και ως εκεί.
Δεν είστε παιδάκια νηπιαγωγείου να κρατάτε μουτράκια για μήνες, και υποτίθεται ότι είστε σε μια ηλικία που κρατάτε γύρω σας ανθρώπους επιλεγμένους, όχι τυχαίους. Τώρα, αν φτάνετε σε σημεία να διαλύετε φιλίες και γάμους για τέτοιους λόγους, με συγχωρείς αλλά είτε δεν υπήρξε ποτέ πραγματική φιλία και ουσιαστικός γάμος εδώ, είτε έχετε και τα 2 ζευγάρια καταπληκτικές, μοναδικές, αψεγάδιαστες ζωές, σε τέτοιο βαθμό που όλα τα έχετε λυμένα και ψάχνετε να πιαστείτε από κουταμάρες για να ασχοληθείτε! (Και το β' πληθυντικό ως εδώ πάει κυρίως στους κουμπάρους και τον σύζυγο).
Για σένα θα πω μόνο ότι ως νοήμων άνθρωπος, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις τη μικρή σημασία του περιστατικού μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της ζωής. Ναι μεν οι αντιδράσεις των γύρω είναι για'μένα επιεικώς παρανοϊκές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένη να τρελαθείς κ εσύ μαζί τους! Να αναγνωρίσεις το λάθος σου, ναι. Να πάρεις το μάθημά σου και να μην ξαναπεις ψέματα για τρίτους, ειδικά δημόσια, ναι. Να μετανιώσεις, ναι. Να στεναχωρηθείς για τη στάση των άλλων, ναι. Αλλα και εδώ μιλάμε για το βαθμό του λογικού ρε κορίτσι.
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πώς ζείτε, και αν πράγματι έχετε τόσο υπέροχες, χωρίς προβλήματα ζωές, αλλά εγώ νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν έπρεπε να συζητάμε πώς θα ζητήσεις συγνώμη και αν θα σε συγχωρήσουν ή χωρίσεις. Θα έπρεπε να συζητάμε πώς θα κατανοήσετε ομαδικώς τι εστί φιλία και γάμος, πόσο δύσκολο είναι να διαλύσουμε τέτοιες σχέσεις κλπ.
13-07-2018, 23:27 #43
Γιουβαρλακι αυτα γινονται στουσ φτωχουσ ετσι ειμαστε ολοι δεν μπορεισ να καταλαβεισ αν δεν το ζησεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-07-2018, 23:28 #44
Ο πατερασ μου λεει για μενα η φτωχεια ειναι ασθενεια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-07-2018, 00:15 #45
τι εννοείς αυτά γινονται στους φτωχούς? Οι φτωχοί καταστρεφουν τις ζωές τους για φεισμπουκικά ποσταρίσματα?
Μάλλον δεν είσαι και δε γνωρίζεις κανέναν φτωχό. :)